leonidas1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.026
- Πόντοι
- 201
Για πες ποτε? Πήγαινες που άλσος Παγκρατίου....υμμητου.... σερβιτόρος και θαμώνες ο πρόεδρος και ο σύνδεσμος του Ολυμπιακού είναι έτσι....λες να είμαστε γνωστοίΓια αυτούς που γνωρίζουν , καφές ελληνικός Λέτζος στο Παγκράτι, τα υπόλοιπα περισσεύουν
Πάνε πολλά χρόνια και δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθειαΓια πες ποτε? Πήγαινες που άλσος Παγκρατίου....υμμητου.... σερβιτόρος και θαμώνες ο πρόεδρος και ο σύνδεσμος του Ολυμπιακού είναι έτσι....λες να είμαστε γνωστοί
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ανοίγει πάλι
Εισουν θαμώνας η περιστασιακά γιατί εγώ από το 87-88....συνεχώς εκεί μέχρι περίπου το 96-97Πάνε πολλά χρόνια και δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια
Περιστασιακά, συνήθως πρωινές ώρες μετά από ξενύχτιΕισουν θαμώνας η περιστασιακά γιατί εγώ από το 87-88....συνεχώς εκεί μέχρι περίπου το 96-97
Τι λες τώρα
Πες .... θαμώνας?
Θαμώνας όχι, αλλά πήγαινα όποτε ήταν ο δρόμος μου από εκεί για να δω φίλους από το ΠαγκράτιΤι λες τώρα
Για
Πες .... θαμώνας?
Τον φραπέ το έφτιαχναν όχι έναν έναν αλλά σε μεγάλη κανάτα από νερό
Ναι πωπωπω ο μπάρμπα λετζος...μετά το πήρε ο γιος είχε κατηφόρα το μαγαζίΘαμώνας όχι, αλλά πήγαινα όποτε ήταν ο δρόμος μου από εκεί για να δω φίλους από το Παγκράτι
Άλλαξαν οι συνήθειες του κόσμου, άλλαξε η γειτονιά γενικά άλλαξαν όλα, και ο Λέντζος ήταν ορόσημο για την γενιά των 80s & 90sΝαι πωπωπω ο μπάρμπα λετζος...μετά το πήρε ο γιος είχε κατηφόρα το μαγαζί
λουκουμι (χωρις αμυγδαλο μεσα εννοειται)Καλοκαιρινό quiz, προτιμάτε τον Ελληνικό καφέ σε παραδοσιακό καφενείο:
- Με λουκούμι?
- Με γλυκό του κουταλιού?
- Με κουλουράκι?