Νέα

Καλοκαιρινές διακοπές στην ΣΚΙΑΘΟ - ΓΥΜΝΙΣΜΟΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jim28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Μια και μπήκε  Ανοιξη αρχισα να σκεφτομαι τις καλοκαιρινες διακοπές του 2015!
Μια επιλογή μου είναι η Σκιάθος η οποία έχει αρκετά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τις Κυκλάδες όπως το χαμηλό κόστος μεταφοράς και η πληθώρα ενοικιαζομένων δωματίων.
Οπως έχω ξαναπεί είμαι γυμνιστής, πηγαίνω στις παραλίες γυμνιστών για να παίρνω μάτι και να βλέπω μουνι! Όταν βλέπω μουνί, ειδικά ελληνικό, νιώθω όμορφα - πετάω.

Επειδη δεν ξέρω πολλά για το συγκεκριμένο νησί θέλω όσοι απο εσάς έχετε πάει εκεί να μου μεταφέρετε την εμπειρίας σας. Υπάρχουν γκόμενες? Ηλικίες? Ελληνίδες ή ξένες?
Αλλη παραλία γυμνιστων εκτός της μικρής μπανάνας υφίσταται?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.479
Πόντοι
34.538
Μια και μπήκε   Ανοιξη αρχισα να σκεφτομαι τις καλοκαιρινες διακοπές του 2015!
Μια επιλογή μου είναι η Σκιάθος η οποία έχει αρκετά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τις Κυκλάδες όπως το χαμηλό κόστος μεταφοράς και η πληθώρα ενοικιαζομένων δωματίων.
Οπως έχω ξαναπεί είμαι γυμνιστής, πηγαίνω στις παραλίες γυμνιστών για να παίρνω μάτι και να βλέπω μουνι! Όταν βλέπω μουνί, ειδικά ελληνικό, νιώθω όμορφα - πετάω.

Επειδη δεν ξέρω πολλά για το συγκεκριμένο νησί θέλω όσοι απο εσάς έχετε πάει εκεί να μου μεταφέρετε την εμπειρίας σας. Υπάρχουν γκόμενες? Ηλικίες? Ελληνίδες ή ξένες?
Οργανωμενη παραλια γυμνιστων,αλλη όχι...
Εχει όμως πολλες μικρες καβαντζες για να ξεβρακωθείς χωρις ενοχληση..

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Μια και μπήκε   Ανοιξη αρχισα να σκεφτομαι τις καλοκαιρινες διακοπές του 2015!

όμορφο μέρος,γκλαμουράτες σόλο τουρίστριες στάνταρ ;) αλλά οκ δεν παίζει και η παρτούζα της χρονιάς

Όταν βλέπω μουνί, ειδικά ελληνικό, νιώθω όμορφα - πετάω.

:2funny:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.479
Πόντοι
34.538
Αυγουστο φουλ ελληνικα πιπίνια,Ιταλιδες νεαρες και μιλφαρες σολο επισης...
Τα τελευταια χρονια σκανε μυτη πολλες σολο από Ρουμανια,Σερβια κλπ.
Οι Αγγλιδες και οι Σκανδιναβες χανονται τοτε από τη πολυκοσμια...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Αυγουστο φουλ ελληνικα πιπίνια,Ιταλιδες νεαρες και μιλφαρες σολο επισης...
Τα τελευταια χρονια σκανε μυτη πολλες σολο από Ρουμανια,Σερβια κλπ.
Οι Αγγλιδες και οι Σκανδιναβες χανονται τοτε από τη πολυκοσμια...

+1.
Και από Ελλάδα, πολλούς Βόρειους.

pgmvw

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2015
Like
38
Πόντοι
1
καλή επιλογή!! φουλ μάτι και στην παραλία και την νύκτα στα κλαμπάκια

masseurathens

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
0
Οπως έχω ξαναπεί είμαι γυμνιστής, πηγαίνω στις παραλίες γυμνιστών για να παίρνω μάτι και να βλέπω μουνι!

Aντικρουόμενες έννοιες σε μία πρόταση. Με καλή διάθεση σου λέω πως δεν είσαι γυμνιστής, ματάκιας είσαι που απλώς κάνεις γυμνός μπάνιο.

OP
OP
jim28

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Aντικρουόμενες έννοιες σε μία πρόταση. Με καλή διάθεση σου λέω πως δεν είσαι γυμνιστής, ματάκιας είσαι που απλώς κάνεις γυμνός μπάνιο.

Υπάρχει μια φιλοσιφια γυρω απο τον γυμνισμο συμφωνα με την οποια ο γυμνιστης ειναι γυμνιστης για την αισθηση και οχι για το ματι. Η πειρα μου μετα χρονια γυμνισμου ειναι οτι σε ολους αρεσει να βλεπουν μουνι, αντιθετα δεν το παραδεχονται ολοι αλλα το παιζουν κουλτουριαρηδες ας πουμε.

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Πιστεύω πως η αίσθηση να κυκλοφορεις με την μαλαπερδα εξω σε χώρο οπου επιτρέπεται και είναι όλοι και όλες έτσι, πρεπει να είναι φοβερή. Θέλω να δοκιμασω φέτος, πιθανόν να μου σηκωθεί όμως. Αν συμβεί αυτό θα βάλω ενα καπέλο μεξικάνικο στο κάτω κεφαλι και θα ξαπλωσω.

OP
OP
jim28

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Σε διαβεβαιω οτι δεν θα σου σηκωθει διοτι θα εισαι εκλιματισμενος στο περιβαλλον. Το μονοι μειονεκτημα του γυμνισμου ειναι πως εαν τον συνηθισεις μετα δυσκολευεσε να κανεις μπανιο με μαγιο.

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Γνωρίζεις απο Αττική τι υπάρχει?

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
στην παραλια της μπανανας ειναι γυμνιστες,αλλα ειναι απο ηλικια 50+ πανω οι περισσοτεροι

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Σαφώς γυμνιστής λέγεται αυτός που του αρέσει να είναι γυμνός στην παραλία. Αυτός που πάει για να δει μουνιά δεν είναι γυμνιστής. Ματάκιας είναι.

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
Σαφώς γυμνιστής λέγεται αυτός που του αρέσει να είναι γυμνός στην παραλία. Αυτός που πάει για να δει μουνιά δεν είναι γυμνιστής. Ματάκιας είναι.

:grin:

URL]]

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Σε διαβεβαιω οτι δεν θα σου σηκωθει διοτι θα εισαι εκλιματισμενος στο περιβαλλον. Το μονοι μειονεκτημα του γυμνισμου ειναι πως εαν τον συνηθισεις μετα δυσκολευεσε να κανεις μπανιο με μαγιο.
Και αμα σου σηκωθει τι θα γινει,θα σε εκδιωξουν προσβεβλημενες αυτες με τα βυζια εξω;

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

και κάτι τύποι που τους είναι κάγκελο  :erection: ,η κάτι πίπες και φραπεδιές που παίζουν  στις παραλίες από original γυμνιστές τι είναι αφού δεν είναι ο γυμνισμός "σεξουαλική δραστηριότητα" ?  :grin:
πιτσιρικάς δούλευα χρόνια σε beachobara και είδα από πρώτο χέρι την "φιλοσοφία" του γυμνισμού  :tooth: :tooth:

δεν έχω πρόβλημα με την φάση αλλά μην λέμε και πίπες ότι δεν είναι κατά κάποιο τρόπο σεξουαλικό φετιχ  :boobies:
(λίγο οι επιδηξιομανείς γκόμενες,λίγο οι ματάκηδες,λίγο τα ζευγάρια που γουστάρουν να τους παίρνουν μάτι,λίγο οι swingerakides  και το γλυκό δένει  :zfuck:  )

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
και κάτι τύποι που τους είναι κάγκελο  :erection: ,η κάτι πίπες και φραπεδιές που παίζουν  στις παραλίες από original γυμνιστές τι είναι αφού δεν είναι ο γυμνισμός "σεξουαλική δραστηριότητα" ?  :grin:
πιτσιρικάς δούλευα χρόνια σε beachobara και είδα από πρώτο χέρι την "φιλοσοφία" του γυμνισμού  :tooth: :tooth:

δεν έχω πρόβλημα με την φάση αλλά μην λέμε και πίπες ότι δεν είναι κατά κάποιο τρόπο σεξουαλικό φετιχ  :boobies:
(λίγο οι επιδηξιομανείς γκόμενες,λίγο οι ματάκηδες,λίγο τα ζευγάρια που γουστάρουν να τους παίρνουν μάτι,λίγο οι swingerakides  και το γλυκό δένει  :zfuck:  )
ειχες κ συ την ψωλη εξω ή μονο καλημερα γειτονισες ψαρακια τηγανιζουμε? :grin:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ειχες κ συ την ψωλη εξω ή μονο καλημερα γειτονισες ψαρακια τηγανιζουμε? :grin:

όχι ρε  :grin:
εγώ μέσα από τον πάγκο έφτιαχνα καφέδες,μοχίτο και έβαζα μπίτια και το la isla bonita από μαντόνα  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom