Νέα

Διακοπές στην Ικαρία-Έχει γκόμενες το νησί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jim28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Παιδιά έχω να σας ανακοινώσω οτι τελικά επισκεφτηκα την εν λόγω νήσο για τις καλοκαιρινές μου διακοπές όπως ακριβώς προγραμμάτιζα όταν άνοιξα αυτό το θέμα.
Το νησί είναι πανέμορφο με μειονέκτημα του το πολύ δύσκολο οδικό δίκτυο. Υπάρχουν εστιατόρια με πολύ νόστιμό φαγητό και μεγάλες μερίδες. Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι ακριβά και κυμαίνονται γύρω στο 50αρικο.
Το νησί είναι γεμάτο απο μουνί, γίνεται του μουνιού το πανηγυρι...!!!!
Μουνί, γυμνισμός, γκόμενες παντού! (σχεδόν παντού είναι το σωστό)
Προσοχή όμως, οι ηλικίες που παίζουν είναι απο 20 μέχρι 24 το πολύ. Είδα ελάχιστους στην δεκαετία των 30 να κάνουν διακοπές εκεί και σκέφτηκα οτι η κρίση έχει τσακίσει την γενιά μου. Εκανα καμάκι σε γκομενάκια κι αυτά μου μιλαγανε στον πληθυντικό ρε πούστη γιατί τις πέρναγα 15 χρόνια.
Αξίζει ως προορισμός και εκπλήρωσε τις περισσότερες καλοκαιρινές μου προσδοκίες

κατσε ρε φιλε τζιμ υπηρχαν απειρες γκομενες παντου πιτσιρικες 20-24 με το 70% ομορφες και καναν γυμνισμο ή οπως λες παρακατω σ'αλλο ποστ απαγορευεται ο γυμνισμος οποτε ποιες καναν γυμνισμο οι καλες μικρες ή οχι... :huh: :think: :S;;;???

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Παιδιά έχω να σας ανακοινώσω οτι τελικά επισκεφτηκα την εν λόγω νήσο για τις καλοκαιρινές μου διακοπές όπως ακριβώς προγραμμάτιζα όταν άνοιξα αυτό το θέμα.
Το νησί είναι πανέμορφο με μειονέκτημα του το πολύ δύσκολο οδικό δίκτυο. Υπάρχουν εστιατόρια με πολύ νόστιμό φαγητό και μεγάλες μερίδες. Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι ακριβά και κυμαίνονται γύρω στο 50αρικο.
Το νησί είναι γεμάτο απο μουνί, γίνεται του μουνιού το πανηγυρι...!!!!
Μουνί, γυμνισμός, γκόμενες παντού! (σχεδόν παντού είναι το σωστό)
Προσοχή όμως, οι ηλικίες που παίζουν είναι απο 20 μέχρι 24 το πολύ. Είδα ελάχιστους στην δεκαετία των 30 να κάνουν διακοπές εκεί και σκέφτηκα οτι η κρίση έχει τσακίσει την γενιά μου. Εκανα καμάκι σε γκομενάκια κι αυτά μου μιλαγανε στον πληθυντικό ρε πούστη γιατί τις πέρναγα 15 χρόνια.
Αξίζει ως προορισμός και εκπλήρωσε τις περισσότερες καλοκαιρινές μου προσδοκίες

1. Να σε ξαναδούμε
2. Αλλαξε username, δεν είσαι πιά 28, είσαι 35
3. Που έμενες? Αγιο, Ευδηλο, Αρμενιστή, Να, Γιαλισκάρι, Ράχες ??

4. Καλά αυτές σου μιλούσανε στον πληθυντικό κι εσύ στον ενικό? Γαμώ την αγένειά μου, γαμώ!
Ούτε ένα "μήπως θα θέλατε να σας γαμήσουμε? " δεν είπες?

5. Για ν' αντέξεις το βράδυ, πρέπει να κοιμάσαι μεσημέρι. Δεν χρειάζεσαι κρεββάτι. Σε καφενείο, στήριξε το κεφάλι με το χέρι και ψιλοπάρτον. Αν δεν τα καταφέρνεις, παρακάλεσε μιά γκόμενα να σου κρατάει το κεφάλι. Εννοείται ότι θα ανταποδόσεις.

6. Αλλος τρόπος είναι να πηγαίνεις για ύπνο αφού φέξει

7. Τυχερός είσαι έκανε και καλό καιρό φέτος, θάκανες και μπάνια, ξέρεις αυτό που μπαίνεις στη θάλασσα και κουνάς χέρια πόδια για να μην πνιγείς.

8. Στα υπερυψωμένα καφενεία του Αρμενιστή κάθισες? Ανέβηκες Ράχες μετά τις 23:00?

9. Την επόμενη φορά, έλα να σε φιλοξενίσω. Εχω σπίτι στις Ράχες, λίγο πιο πάνω απ' το νεκροταφείο, έχει ησυχία

OP
OP
jim28

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Jim28 δε μας είπες το σημαντικότερο: Πήδηξες καμιά γκόμενα;

Ξαναδιαβάζω αυτό το όμορφο Post γιατι με το που αλλάξει ο χρόνος θα καρτερώ τον ερχομό του Καλοκαιριού και θα προγραμματίσω τις διακοπές του 2014. (εάν έχω λεφτά γιατί ενδέχετε το 2014 να μην μπορέσω να παραθερίσω). Σου απαντάω λοιπό φίλτατε ετεροχρονισμένα πως έμεινα με τον πούτσο στο χέρι.

OP
OP
jim28

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
1. Να σε ξαναδούμε
2. Αλλαξε username, δεν είσαι πιά 28, είσαι 35
3. Που έμενες? Αγιο, Ευδηλο, Αρμενιστή, Να, Γιαλισκάρι, Ράχες ??

4. Καλά αυτές σου μιλούσανε στον πληθυντικό κι εσύ στον ενικό? Γαμώ την αγένειά μου, γαμώ!
Ούτε ένα "μήπως θα θέλατε να σας γαμήσουμε? " δεν είπες?

5. Για ν' αντέξεις το βράδυ, πρέπει να κοιμάσαι μεσημέρι. Δεν χρειάζεσαι κρεββάτι. Σε καφενείο, στήριξε το κεφάλι με το χέρι και ψιλοπάρτον. Αν δεν τα καταφέρνεις, παρακάλεσε μιά γκόμενα να σου κρατάει το κεφάλι. Εννοείται ότι θα ανταποδόσεις.

6. Αλλος τρόπος είναι να πηγαίνεις για ύπνο αφού φέξει

7. Τυχερός είσαι έκανε και καλό καιρό φέτος, θάκανες και μπάνια, ξέρεις αυτό που μπαίνεις στη θάλασσα και κουνάς χέρια πόδια για να μην πνιγείς.

8. Στα υπερυψωμένα καφενεία του Αρμενιστή κάθισες? Ανέβηκες Ράχες μετά τις 23:00?

9. Την επόμενη φορά, έλα να σε φιλοξενίσω. Εχω σπίτι στις Ράχες, λίγο πιο πάνω απ' το νεκροταφείο, έχει ησυχία
1 Θα με ξαναδείτε
2 Δεν γνωρίζω εάν μπορώ να αλλάξω user στο bourdela.com
3 Εμενα Ευδηλο
4 Τους ρωτησα αμα θελουνε να πεξουμε ρακέτα και τα μαλακισμένα δεν ήξεραν να την παίξουν. Αποτέλεσμα ήταν να μου κοπεί η φόρα.  Πάντως τους ζήτησα να με τραβήξουν φωτογραφία με την πουτσα έξω και το κάνανε! Το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου, βλέπω την φωτογραφία και γελάω.
8 Στα καφενεία του Αρμενιστή έκατσα και έφαγα και παγωτό απο γάλα κατσίκας. Ράχες βράδυ δεν ανέβηκα, δεν άντεχα απο την κουραση.
9 Την επόμενη φορά που θα έρθω πολύ ευχαρίστως να γνωριστούμε και να βγούμε. (παίζει να ξανάρθω το 2014)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ξαναδιαβάζω αυτό το όμορφο Post γιατι με το που αλλάξει ο χρόνος θα καρτερώ τον ερχομό του Καλοκαιριού και θα προγραμματίσω τις διακοπές του 2014. (εάν έχω λεφτά γιατί ενδέχετε το 2014 να μην μπορέσω να παραθερίσω). Σου απαντάω λοιπό φίλτατε ετεροχρονισμένα πως έμεινα με τον πούτσο στο χέρι.

Φίλε μου ευχαριστώ για την απάντηση, έστω και ετεροχρονισμένη. Είχα μείνει με την απορία. Έτσι σαν κι εσένα πολλά παιδιά στο σάιτ, άνω των 30 ετών, πήγαν διακοπές και έμειναν με το πουλί στο χέρι, γιατί οι γκόμενες τους μιλούσαν στον πληθυντικό.  :S

Σε άλλο νήμα, για τις ελλεεινίδες, μερικοί στενοχωριούνται και απελπίζονται...

Γιατί να στενοχωριέστε ρε παιδιά; Κρίμα είναι... Τόσα εκδιδόμενα πουτανάκια υπάρχουν. Όλα δικά μας είναι. :)

Δε χρειάζεται στεναχώρια αλλά αλλαγή τρόπου ζωής.

Εγώ φίλε μου θα σε συμβούλευα να μη χαλάς λεφτά σε διακοπές. Χάλασε τα στις πουτάνες!

OP
OP
jim28

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
  :S

Γιατί να στενοχωριέστε ρε παιδιά; Κρίμα είναι... Τόσα εκδιδόμενα πουτανάκια υπάρχουν. Όλα δικά μας είναι. :)

Δε χρειάζεται στεναχώρια αλλά αλλαγή τρόπου ζωής.

Εγώ φίλε μου θα σε συμβούλευα να μη χαλάς λεφτά σε διακοπές. Χάλασε τα στις πουτάνες!
Οι διακοπές είναι επένδυση στον εαυτό σου και δραστηριότητα απο αυτές που εμπλουτίζουν με εμπεριρίες την ζωή μας οπότε δεν λέει να τις χάνεις.
Με αφορμή αυτό που λες, να γαμούμε δηλαδή πουτάνες, έχουμε κάτσει με φίλο και έχουμε συγκρίνει το χρηματικό κόστος του να έχεις γκόμενα με αυτό του να γαμείς πουτάνα και το αποτέλεσμα: σχεδόν το ίδιο κόστος :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom