Νέα

Διακοπές στην Ικαρία-Έχει γκόμενες το νησί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jim28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
μαγκα σε ζηλευω.γιατι ευτυχως δεν πηρες φωτογραφικη?
Δεν υπαρχει λόγος να ζηλεύεις,περασμένα μεγαλεία αδερφέ,τωρα που μας εκλεψαν το μισθό και τη δουλειά κλάφτα.Σκέψου τώρα εχεις κανει στα νιάτα σου αυτες τις μόντες και βρίσκεσαι 20 χρόνια μετα παντρεμένος με μια πατσαβούρα ελλεϊνίδα που το παιζει και γκόμενα,σου 'χει αμολύσει και κανα δυο μπαστάρδια που σου πρήζουν τ' αρχίδια και οπως ανοίγεις ενα παλιο συρτάρι βρίσκεις τις φωτογραφίες με τις δίμετρες Ολλανδέζες απο τη Χερσόνησσο που σε κυνηγάγανε να τις πηδήξεις,και που οταν τις εβαζες κατω ήσουνα κατι μεταξύ Γκουζγκουνη και Τέλη Σταλόνε γι' αυτες.Και εκει που αναπολείς ερχεται η καργιόλα και σου λέει:
"τι θα γινει ρε μ@λ@κ@ θα μου δωσεις λεφτά να πάω κομμωτήριο;"
Την καρυδώνεις την πουτάνα στο δευτερόλεπτο ή την βουτάς και την πετάς απο το μπαλκόνι;Ιδού η απορία
Γι' αυτο σου λεω οι αναμνήσεις ειναι επικίνδυνο πράγμα,ποτέ φωτογραφική στις μπακουροδιακοπές...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Δεν υπαρχει λόγος να ζηλεύεις,περασμένα μεγαλεία αδερφέ,τωρα που μας εκλεψαν το μισθό και τη δουλειά κλάφτα.Σκέψου τώρα εχεις κανει στα νιάτα σου αυτες τις μόντες και βρίσκεσαι 20 χρόνια μετα παντρεμένος με μια πατσαβούρα ελλεϊνίδα που το παιζει και γκόμενα,σου 'χει αμολύσει και κανα δυο μπαστάρδια που σου πρήζουν τ' αρχίδια και οπως ανοίγεις ενα παλιο συρτάρι βρίσκεις τις φωτογραφίες με τις δίμετρες Ολλανδέζες απο τη Χερσόνησσο που σε κυνηγάγανε να τις πηδήξεις,και που οταν τις εβαζες κατω ήσουνα κατι μεταξύ Γκουζγκουνη και Τέλη Σταλόνε γι' αυτες.Και εκει που αναπολείς ερχεται η καργιόλα και σου λέει:
Την καρυδώνεις την πουτάνα στο δευτερόλεπτο ή την βουτάς και την πετάς απο το μπαλκόνι;Ιδού η απορία
Γι' αυτο σου λεω οι αναμνήσεις ειναι επικίνδυνο πράγμα,ποτέ φωτογραφική στις μπακουροδιακοπές...
σε καταλαβαινω τυπε αν και ειμαι εργενης...

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1

Θα παω τελιως off-topic αλλα χρειαζεται να λεγοντε αυτα γιατι η γενια των σημερινων 50αριδων βγηκαν λεχριτες και αδερφες, και κατ επεκταση βγαλαν τα παιδια τους ακομα χειροτερα. Ο κυκλος πρεπει να σταματησει.

Τυπε, εσυ φταις! Δυστυχως και μενα ο πατερας μου δεν εκατσε να μου μαθει 2-3 πραγματα για τη ζωη οταν ημουν πιτσιρικος αλλα επειδη το κουφετο θα το φας θες δε θες, ειναι δικια σου ευθυνη οταν σου σπασει το δοντι να μαθεις!

Τα κουτσουβελα ειναι δικια τους ιστορια και μπορει να κλαις απο χαρα οταν τα πρωτοπιανεις, αλλα ολοι - ΟΛΟΙ - πλην του μισερου Ελληνα μεσιληκα οικογενιαρχη που προσπαθει να πεισει και τον εαυτο του οταν σου λεει ποσο χαρουμενος ειναι που εκανε παιδια, θα σου πουνε "μην κανεις, πριν αποφασησεις οτι τα επομενα χρονια της ζωης σου θα τα περασεις μες τα νευρα και χωρις διασκεδαση". Ακομα ομως και αν δεν στο πει κανεις, ρε φιλε ειναι δικο σου θεμα να το καταλαβεις! Οταν εφτασα 20, συνειδητοποιησα ποσο κλαπαρχιδι ημουν στους γονεις και ειδικα στην εφηβια, σε τετοιο βαθμο που πραγματικα τους λυπομουνα. Και ημουν το πιο ημερο παιδι της πολης, οχι κανας τσογλανος. Ουτε κουδουνια δε χτυπαγα!

Η δε γυναικα ειναι εκφυσεως μουνοπανο, παραλογη, ηλιθια και αν την αφησεις θα σε πατησει κατω. Αλλα ετσι ειναι η φυση της. Τον παραλογισμο της και την ηλιθιοτητα τα κατακρινω γιατι μπορει να τα ελενξει αλλα δε θελει παρα μονο οταν τα χρησιμοποιει σαν οπλα. Το να προσπαθει να σε κανει οτι θελει ομως, παρ ολο που μου σπαει τα ’ρχιδια, οφειλεις να καταλαβεις οτι πρεπει να το κανει (και το κανει ενστικτωδως και οχι επειδη θελει) γιατι θελει ο αντρας της να ειναι αντρας. Αμα σε κουμανταρει ενα ζωντοβολο, που το μονο που κανει στη ζωη της ειναι να κουβαλαει το μουνι περα δωθε και να διαλεγει που θα το δωσει, πως στο διαολο θα χειριστεις εναν αντρα που θ’ ρθει για να σου παρει οτι εχεις;!

Καταλαβε το. Οι φεμινιστριες, παλιες και νεες ειναι μες την μαλακια. Τα φυλα εχουν συγκεκριμενους ρολους, και ενστικτα που δε μπορεις να καταπατησεις με τη λογικη, και το "ετσι θελω". Μιλαμε για ενστικτα, και αν η γυναικα σου νομιζει οτι ειναι γκομενα, φταις εσυ που δεν της ειπες οτι γερασε και η αξια του μουνιου ανεβοκατεβενει σαν τα αμαξια, οχι σα τα σπιτια. Φταις που δεν κρατησες το παιχνιδι σου με τις γυναικες και την αφησες να πιστευει οτι ειναι η μονη σου επιλογη για οταν θες να φας μουνι. Φταις που δεν της ειπες να το βουλωσει οταν μιλαγε πολυ. Φταις που δεν τις κατεβασες 1-2 μπατσες οταν σου πουλησε το πρωτο νταϊλικι. Φταις που δεν της εμαθες οτι υπαρχουν πραγματα που θα σεβεται σε σενα ακομα και οταν κοιματε, για να μη δει την ασχημη πλευρα.

Κατ εμε, παρε φωτογραφικη ωστε αν ποτε φτασεις σε αυτο το σημειο να εχεις κατι να θυμασαι τι ησουνα, για να σε ξυπνησει και να ξαναγινεις.

Και ισως ο πιο σημαντικος κανονας της ζωης (που χρειαστικα να μπω νοσοκομειο για να τον μαθω και να τον εμπεδωσω): Μη βασιζεις την ευτυχια σου σε οποιονδηποτε περαν του εαυτου σου, γιατι τους δινεις τον τροπο να στην παρουν. Αν δεν κρατησεις εσυ ευτυχισμενο τον εαυτο σου, κανεις αλλος δε θα το κανει!

- Jeffrey Gurian & Patrice O Neal

On-topic, αν και νομιζω εχω ξαναγραψει εδω, γκομενες θα βρεις παντου. Πηγα 15αυγουστο βορεια ευβοια στο πιο ξεχασμενο χωριο που ταν ενας δρομος και ειχε 4 γκομενες και μετα ολο παππουδες. 1 αντρας για 4 γκομενες εναντιων κωλογερων με μασελες... Το αν θα γαμησεις εγκειτε στις δικες σου ικανοτητες, οχι στο πληθος. Και προσωπικα αποφευγω μερη που μαζευονται γκομενες, γιατι απο πισω ερχοντε πολλοι πουτσοι και παρ ολο που το 99% ειναι κοτες, η παρουσια τους ειναι αρκετη για να κανει τα κοριτσακια να νιωσουν ντιβες, και με το ζορι κρατιεμαι να μη τις φτυσω στη μαπα αντι να τους μιλησω.

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1

Chris MacNeil Οτι εχεις γραψει με βρισκει απολυτα συμφωνο...

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
σε καταλαβαινω τυπε αν και ειμαι εργενης...
Κι εγώ εργενης ειμαι,αλλα με αυτα που εχω δει απο τους φιλους που παντρευτηκαν κραταω πισινή  :headbang: :headbang:
Τώρα δε ετοιμαζονται ολοι να κατεβουν γιατι ποστάρισα κατι comments στο Fb,για τα Μάλλια και εχουνε σαλταρει :2funny: :2funny:

OP
OP
jim28

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Παιδιά έχω να σας ανακοινώσω οτι τελικά επισκεφτηκα την εν λόγω νήσο για τις καλοκαιρινές μου διακοπές όπως ακριβώς προγραμμάτιζα όταν άνοιξα αυτό το θέμα.
Το νησί είναι πανέμορφο με μειονέκτημα του το πολύ δύσκολο οδικό δίκτυο. Υπάρχουν εστιατόρια με πολύ νόστιμό φαγητό και μεγάλες μερίδες. Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι ακριβά και κυμαίνονται γύρω στο 50αρικο.
Το νησί είναι γεμάτο απο μουνί, γίνεται του μουνιού το πανηγυρι...!!!!
Μουνί, γυμνισμός, γκόμενες παντού! (σχεδόν παντού είναι το σωστό)
Προσοχή όμως, οι ηλικίες που παίζουν είναι απο 20 μέχρι 24 το πολύ. Είδα ελάχιστους στην δεκαετία των 30 να κάνουν διακοπές εκεί και σκέφτηκα οτι η κρίση έχει τσακίσει την γενιά μου. Εκανα καμάκι σε γκομενάκια κι αυτά μου μιλαγανε στον πληθυντικό ρε πούστη γιατί τις πέρναγα 15 χρόνια.
Αξίζει ως προορισμός και εκπλήρωσε τις περισσότερες καλοκαιρινές μου προσδοκίες

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Παιδιά έχω να σας ανακοινώσω οτι τελικά επισκεφτηκα την εν λόγω νήσο για τις καλοκαιρινές μου διακοπές όπως ακριβώς προγραμμάτιζα όταν άνοιξα αυτό το θέμα.
Το νησί είναι πανέμορφο με μειονέκτημα του το πολύ δύσκολο οδικό δίκτυο. Υπάρχουν εστιατόρια με πολύ νόστιμό φαγητό και μεγάλες μερίδες. Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι ακριβά και κυμαίνονται γύρω στο 50αρικο.
Προσοχή όμως, οι ηλικίες που παίζουν είναι απο 20 μέχρι 24 το πολύ. Είδα ελάχιστους στην δεκαετία των 30 να κάνουν διακοπές εκεί και σκέφτηκα οτι η κρίση έχει τσακίσει την γενιά μου.[size=10pt] Εκανα καμάκι σε γκομενάκια κι αυτά μου μιλαγανε στον πληθυντικό [/size] ρε πούστη γιατί τις πέρναγα 15 χρόνια.
χαχαχαχ κι εγω το ιδιο παθαινω τωρα πια,ρε γαμωτο οταν ημασταν πιο πιτσιρικαδες δεν ειχαμε τοσα λεφτα να κανουμε διακοπες και καμακια και ολα αυτα που ειναι φυσιολογικα για εναν πιτσιρικα στο εξωτερικό,τωρα που μεγαλωνουμε ειναι σαν να χασαμε την σειρα μας.

OP
OP
jim28

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
χαχαχαχ κι εγω το ιδιο παθαινω τωρα πια,ρε γαμωτο οταν ημασταν πιο πιτσιρικαδες δεν ειχαμε τοσα λεφτα να κανουμε διακοπες και καμακια και ολα αυτα που ειναι φυσιολογικα για εναν πιτσιρικα στο εξωτερικό,τωρα που μεγαλωνουμε ειναι σαν να χασαμε την σειρα μας.

Την έχουμε χάσει την σειρά μας φίλε δυστυχώς! Αυτό που νομίζω πάντως είναι πως οι πουτάνες οι συνομίλικες μας δεν ήξεραν να περνάνε τόσο καλά όσο οι σημερινές πιτσιρίκες. Σου φέρνω ως παράδειγμα οτι γνώρισα πιτσιρίκες οι οποίες έκαναν ελεύθερο camping στην παραλία και περνάγανε πάρα πολύ καλα.  Με ελάχιστο εξοπλισμό αλλά πολύ ομαδικό πνεύμα και καλή διάθεση. Τις χάρηκα μέσα απο την ψυχή μου. Τα πορνίδια οι συνομίλικες μας θέλανε Μύκονο όταν είμασταν μικροί αλλά που λεφτά τότε για τέτοια πράγματα.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Την έχουμε χάσει την σειρά μας φίλε δυστυχώς! Αυτό που νομίζω πάντως είναι πως οι πουτάνες οι συνομίλικες μας δεν ήξεραν να περνάνε τόσο καλά όσο οι σημερινές πιτσιρίκες. Σου φέρνω ως παράδειγμα οτι γνώρισα πιτσιρίκες οι οποίες έκαναν ελεύθερο camping στην παραλία και περνάγανε πάρα πολύ καλα.   Με ελάχιστο εξοπλισμό αλλά πολύ ομαδικό πνεύμα και καλή διάθεση. Τις χάρηκα μέσα απο την ψυχή μου. Τα πορνίδια οι συνομίλικες μας θέλανε Μύκονο όταν είμασταν μικροί αλλά που λεφτά τότε για τέτοια πράγματα.
Φίλε πιστεύω οτι επειδη εχουν συνειδητοποιήσει οτι δεν παιζει πια μαλακας με πιστωτική να τις παει Μύκονο ξεκαβάλησαν και κανουν καμπινγκ ια παρτι τους,οχι οτι αν βρεθει ο κλαρινογαμπρός δεν θα θελουνε να πανε.Η κρίση σακατεψε τις ελεεινίδες και αρχιζουν και συμβιβάζονται,αλλά πιστευω οτι με την πρωτη ευκαιρια θα αρχισουν τα ιδια παλι.Το κακό ειναι οτι η νέα γενιά δεν πληρώνεται αυτο που πρεπει,ωστε να εχει την επιλογή του πως θελει να ζησει,εκει ειναι η αδικια και οι πιτσιρικάδες το ξερουν και εχουν πολύ θυμο μεσα τους

Επισκέπτης
Προσοχή όμως, οι ηλικίες που παίζουν είναι απο 20 μέχρι 24 το πολύ. Είδα ελάχιστους στην δεκαετία των 30 να κάνουν διακοπές εκεί και σκέφτηκα οτι η κρίση έχει τσακίσει την γενιά μου. Εκανα καμάκι σε γκομενάκια κι αυτά μου μιλαγανε στον πληθυντικό ρε πούστη γιατί τις πέρναγα 15 χρόνια.

Ρε φίλε αυτό είναι ό,τι το χειρότερο που περιγράφεις. :S Δε μπορεί να είχες τέτοιες προσδοκίες. Και το σκεφτόμουνα να πάω αλλά κοντεύω 32.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Τυπε καταρχην σε ευχαριστουμε για την ενημερωση. Αν μπορεις ομως απαντησε και στα παρακατω:

1. Ποσο κοστιζει το πηγαινε-ελα (σε χρονο και χρημα);
2. Αναλογια ανδρων-γυναικων;
3. Οι γυναικες τι λενε; Μουτσουνες εξαρχειωτικες ΑΚΑ μπαφοκατασταση;
4. Ξενες τουριστριες εχει; Σε τι αναλογια;
5. Απο διασκεδαση τι λεει; Ροκ καταστασεις, πανηγυρια και μπαφος;
6. Ελευθερο καμπινγκ παιζει ή το κυνηγανε οι μπατσεοι;

Επισκέπτης
Την έχουμε χάσει την σειρά μας φίλε δυστυχώς! Αυτό που νομίζω πάντως είναι πως οι πουτάνες οι συνομίλικες μας δεν ήξεραν να περνάνε τόσο καλά όσο οι σημερινές πιτσιρίκες. Σου φέρνω ως παράδειγμα οτι γνώρισα πιτσιρίκες οι οποίες έκαναν ελεύθερο camping στην παραλία και περνάγανε πάρα πολύ καλα.   Με ελάχιστο εξοπλισμό αλλά πολύ ομαδικό πνεύμα και καλή διάθεση. Τις χάρηκα μέσα απο την ψυχή μου.

Είναι τυχεροί οι σημερινοί 20-25. Έχουν πιο υγιείς νοοτροπίες και πιο ωραία ζωή ασχέτως κρίσης. Όταν ήμασταν εμείς νέοι υπήρχε πολύ ζήλια και φαγωμάρα και οι γκόμενες απαιτητικές, ίσως γιατί περνούσαμε σε μια εποχή αφθονίας από μια εποχή στερήσεων (με ξένα ρούχα μεγαλώσαμε οι περισσότεροι).

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Είναι τυχεροί οι σημερινοί 20-25. Έχουν πιο υγιείς νοοτροπίες και πιο ωραία ζωή ασχέτως κρίσης. Όταν ήμασταν εμείς νέοι υπήρχε πολύ ζήλια και φαγωμάρα και οι γκόμενες απαιτητικές, ίσως γιατί περνούσαμε σε μια εποχή αφθονίας από μια εποχή στερήσεων (με ξένα ρούχα μεγαλώσαμε οι περισσότεροι).

Αυτο πες το στο 60% των ανεργων.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Κι εμείς άνεργοι ήμασταν. Σπουδάζαμε.
Μπερδεύεις τον ανεργο με τον κοπρίτη εκ θελήσεως.Δεν θελω να σε προσβαλω αλλα μετα το πρωτο ετος εγω δουλευα και σπουδαζα ταυτοχρονα.

OP
OP
jim28

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Τυπε καταρχην σε ευχαριστουμε για την ενημερωση. Αν μπορεις ομως απαντησε και στα παρακατω:

1. Ποσο κοστιζει το πηγαινε-ελα (σε χρονο και χρημα);
2. Αναλογια ανδρων-γυναικων;
3. Οι γυναικες τι λενε; Μουτσουνες εξαρχειωτικες ΑΚΑ μπαφοκατασταση;
4. Ξενες τουριστριες εχει; Σε τι αναλογια;
5. Απο διασκεδαση τι λεει; Ροκ καταστασεις, πανηγυρια και μπαφος;
6. Ελευθερο καμπινγκ παιζει ή το κυνηγανε οι μπατσεοι;

1. 35 € η οικονομικη θεση και 43 € η αριθμημενη. Το αυτοκινητο 160 € πηγαινε ελα. Υψηλό δηλαδή το κόστος. Για το βαπόρι όμως εχω να πω καλά λόγια αφού φτάνει εκεί μόλις σε 7 ωρες.
2.60-40 θα ελεγα γυναικες ανδρες
3. Οι πιο πολλές γυναίκες είναι κουμουνίστριες (και για αυτο θελουν πουτσο για να στρωσουν αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια) 70% είναι όμορφες και 30% άπλυτες ασχημες χονδρές κτλ
4. Ξενες τουρίστριες είδα αλλα μεγάλης ηλικίας, κυρίως γαλλίδες. Το ποσοστό των αλλοδαπων τουριστών είναι μικρό.
5. Για διασκέδαση δεν εχω να πω κάτι καθώς εκεί η διασκέδαση λαμβάνει χώρα μετά τα μεσάνυχτα κι εγω εκείνες τις ώρες κοιμόμουν όσο ξενέρωτο κι αν ακουγετε. Δεν αντεχω το ξενυχτι.  Τα ικαριώτικα πανυγύρια είναι δημοφιλοί μπορείτε να συμβουλευτείτε το google.
6. Στο ποτάμι που είναι πάνω απο την παραλία του Να υπήρχε ελεύθερο camping. Στις παραλίες Μεσαχτή και Λιβάδι πάνε κάθε μέρα οι μπάτσοι και δεν υπάρχει ούτε μια σκηνή. Επιπλέον απαγορεύετε ο γυμνισμός.
- Τιμή αμόλυβδης 1.90 €/Λίτρο!!!

OP
OP
jim28

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Μπερδεύεις τον ανεργο με τον κοπρίτη εκ θελήσεως.Δεν θελω να σε προσβαλω αλλα μετα το πρωτο ετος εγω δουλευα και σπουδαζα ταυτοχρονα.

Κοπρίτης εκ θελήσεως δεν είναι όποιος σπουδάζει. Σπουδές και εργασία δεν συνδιάζονται. Όταν εγω εργάστηκα ως φοιτητης 6 μηνες επεσε η επιδοση μου στις εξετάσεις και αρχισανε τα 5αρια και τα 6αρια. Επιπλέον να ξέρετε πως η κουλτούρα και ο τρόπος σκέψης που αποκτάς σπουδάζοντας την επιστήμη σου αποκτιέτε στο αμφιθέατρο κι οχι διαβάζοντας τα θέματα των εξετάσεων. Οι σοβαροί φοιτητές διαβάζουν και παρακολουθούν! δεν δουλεύουν και πάνε μόνο για να περνάνε τα μαθήματα.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Κοπρίτης εκ θελήσεως δεν είναι όποιος σπουδάζει. Σπουδές και εργασία δεν συνδιάζονται. Όταν εγω εργάστηκα ως φοιτητης 6 μηνες επεσε η επιδοση μου στις εξετάσεις και αρχισανε τα 5αρια και τα 6αρια. Επιπλέον να ξέρετε πως η κουλτούρα και ο τρόπος σκέψης που αποκτάς σπουδάζοντας την επιστήμη σου αποκτιέτε στο αμφιθέατρο κι οχι διαβάζοντας τα θέματα των εξετάσεων. Οι σοβαροί φοιτητές διαβάζουν και παρακολουθούν! δεν δουλεύουν και πάνε μόνο για να περνάνε τα μαθήματα.
Σε μια κοινωνια οπου ειναι φοιτητης ενας 40χρονος,άεργος(δεν μιλαω για καποιον που παει για μαστερ) και καποιος που μπορει να μην εχει οικονομικη ανεση,και πρεπει να βγαλει καποια χρηματα για να μπορει να βοηθησει και τους δικους του σε αυτες τις συγκυριες,οταν βαζεις αυτους τους δυο κοσμους στο ιδιο τσουβαλι,θα καταντησεις να εχεις μια ελιτιστικη καστα φοιτητων,με ολα τα δεινα που αυτο θα φερει.Αλλα ειμαστε τελειως off topic,οπότε αμα θες το συζηταμε σε αλλο thread

Επισκέπτης
Jim28 δε μας είπες το σημαντικότερο: Πήδηξες καμιά γκόμενα;

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

ποσο χρονων εισαι φιλε παλουκιε..;;??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom