Επισκέπτης
θυμιζει κνιτικη σιεστα
ο τυπος που ανοιξε το θεμα δηλωσε οτι δεν ενδιαφερεται για αναρχοαπλυτα βρωμομουνα καλα θα περασει
φιλε μου οι περισσοτεροι στην ικαρια ετσι ειναι στα αρχιδια τους ολα
θυμιζει κνιτικη σιεστα
ο τυπος που ανοιξε το θεμα δηλωσε οτι δεν ενδιαφερεται για αναρχοαπλυτα βρωμομουνα καλα θα περασει
καλα ξηγιουντε φιλε αλλα πιστευω οτι το ποσοστο σταρχιδισμου πρεπει να ειναι αντιστροφως αναλογο με τον αριθμο τουριστων για να κρατηθει μια ισοροπιαφιλε μου οι περισσοτεροι στην ικαρια ετσι ειναι στα αρχιδια τους ολα
και εσυ απ την ικαρια εισαι τυπε??
μετα απο καποιο σημειο ομως κατανταει εκωευριστικο αυτος ο σταρχιδισμοςκαλα ξηγιουντε φιλε αλλα πιστευω οτι το ποσοστο σταρχιδισμου πρεπει να ειναι αντιστροφως αναλογο με τον αριθμο τουριστων για να κρατηθει μια ισοροπια
μετα απο καποιο σημειο ομως κατανταει εκωευριστικο αυτος ο σταρχιδισμος
πρεπει να ξηγιουντε πολυ μπαφο φιλε
:o :o :o(...)Εχει μουνί το νησί? (...)
:o :o :o
Ναι σχηματίστηκε κατά την Μειόκαινη περίοδο περίπου 20 εκατομμύρια χρόνια πριν...
πρεπει να ξηγιουντε πολυ μπαφο φιλε
εχεις π.μ ;) ;)με το τσουβαλι δικέ μου
εχεις π.μ ;) ;)
εχεις π.μ ;) ;)
Γιατί μόνος τύπε; Πιο ωραία είναι με παρέα.
Δε φοβάσαι ότι θα σε κακοχαρακτηρίσουν οι γκόμενες αν πηγαίνεις διακοπές μόνος;
Εννοπω κυριλάτες γκομενες τυπε, απ αυτες που αρεσουν σε μας τους δεξιους
αν είσαι γυμνιστής πήγαινε Γερμανία σε όλες τις μεγάλες λίμνες μέσα και γύρω από το Βερολίνο, Schlachtensee, Weissensee, όταν φτιάχνει ο καιρός βγαίνουν έξω και αμολάνε ψωλές και μουνιά στη φόρα.
Το ίδιο και στις παραλίες του όμορφου νησιού Poel στη Βαλτική (γκούγκλαρε το Poel Insel)
φαντάζομαι το ίδιο συμβαίνει και στα νησια της Βόρειας Θάλασσας όπως το Sylt.
Ναι, αλλά τώρα πλέον άμα κάνεις γυμνισμό στην Μύκονο θα έχεις 150 αδελφές ανά τετραγωνικό μέτρο που θα ξερογλύφονται για το καβλί σου.
γερο wake up and smell the 2013's. η μυκονος δεν ειναι ο πουστοκαμπος που γνωρισες στα 80's.
γερο wake up and smell the 2013's. η μυκονος δεν ειναι ο πουστοκαμπος που γνωρισες στα 80's.