Νέα

Διακοπές στην Ικαρία-Έχει γκόμενες το νησί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jim28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Χαιρετώ το πλήθος. Κάθομαι και ονειροπολώ για τις καλοκαιρινές μου διακοπές στις οποίες θα πάω μόνος μου όπως και πέρυσι. Να σημειώσω οτι είμαι γυμνιστής και λατρεύω να βλέπω γυναικεία αιδεία σε παραλίες γυμνιστών. Επιπλέον επιδιώκω γνωριμία με γυναίκα με σκοπό μια σχέση ή ακόμα και τον γάμο αμα καταλήξει σε αυτόν.
Εβλεπα λοιπόν την Ικαρία και την παραλία Νας που επιτρέπετε ο γυμνισμός και θέλησα να ρωτήσω την εμπειρία σας.

Εχει μουνί το νησί? Αξίζει να πάω εκει διακοπές?
καλησπερα φιλε μου επειδη εγω ειμαι απ την ικαρια και παω σχεδον στην ικαρια σχεδον καθε χρόνο μπορω να σου πω οτι εχει παρα πολυ πουταναριο.οσο για αυτην την παραλια που λες δεν εχει τύχη να παω αλλα μπορω να σου πω οτι στο βορειο μερος μπορεις να πας στο χριστο ραχων εκει εχει παρα πολλους τζιβατους εκει σιγουρα κατι θα βρεις.
Υ.Γαν πας ικαρια θα χαλαρωσεις παρα πολυ εκει ειναι παρα πολύ αργοί. 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Χαιρετώ το πλήθος. Κάθομαι και ονειροπολώ για τις καλοκαιρινές μου διακοπές στις οποίες θα πάω μόνος μου όπως και πέρυσι. Να σημειώσω οτι είμαι γυμνιστής και λατρεύω να βλέπω γυναικεία αιδεία σε παραλίες γυμνιστών. Επιπλέον επιδιώκω γνωριμία με γυναίκα με σκοπό μια σχέση ή ακόμα και τον γάμο αμα καταλήξει σε αυτόν.
Εβλεπα λοιπόν την Ικαρία και την παραλία Νας που επιτρέπετε ο γυμνισμός και θέλησα να ρωτήσω την εμπειρία σας.

τυπε δεν ξερω για γυμνισμο αλλα μου εχουν πει οτι παιζουν γκομενες που ψαχνονται εκει
ορμα θα φας καλα :fuck2:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
καλησπερα φιλε μου επειδη εγω ειμαι απ την ικαρια και παω σχεδον στην ικαρια σχεδον καθε χρόνο μπορω να σου πω οτι εχει παρα πολυ πουταναριο.οσο για αυτην την παραλια που λες δεν εχει τύχη να παω αλλα μπορω να σου πω οτι στο βορειο μερος μπορεις να πας στο χριστο ραχων εκει εχει παρα πολλους τζιβατους εκει σιγουρα κατι θα βρεις.

Νικαριά μου νικαριά μου αχ αναρχική καρδιά μου  :rockon: :rockon: ! πές καί για τις Ράχες καί τον τρόπο ζωής που έχουν εκεί  :rockon: :rockon: !

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Νικαριά μου νικαριά μου αχ αναρχική καρδιά μου  :rockon: :rockon: ! πές καί για τις Ράχες καί τον τρόπο ζωής που έχουν εκεί  :rockon: :rockon: !

Στις Ραχες παραγγέλνεις καφε το πρωι, και τον πίνεις το μεσημεράκι  :2funny:

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1

Αφού έχει 8000 μόνιμους, άρα έχει 4000 μουνιά επάνω.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλά ρε φίλε, περιμένεις να πας στην Ικαρία για να γνωρίσεις γυναίκα ακόμη και για γάμο? Αν δεν μπορεις στην Αθηνα τοτε ........... Τι να πω

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε όλα τα χρονια το νησι ειχε πάνω απο 50% ΚΚ  :rockon:

Οι βασιλικοι ήμασταν μετρημενοι στα δαχτυλα  :grin:
πολλα νησια εχουν μεγαλο ποσοστο αριστερων τυπε
φτωχαδακια βλεπεις :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
καλησπερα φιλε μου επειδη εγω ειμαι απ την ικαρια και παω[glow=red,2,300] σχεδον [/glow]στην ικαρια σχεδον καθε χρόνο μπορω να σου πω οτι εχει παρα πολυ πουταναριο.οσο για αυτην την παραλια που λες δεν εχει τύχη να παω αλλα μπορω να σου πω οτι στο βορειο μερος μπορεις να πας στο χριστο ραχων εκει εχει παρα πολλους τζιβατους εκει σιγουρα κατι θα βρεις.
καμια φορα μενεις στο δρομο τυπε :grin:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Κλασικος μαλακας που οτι του πουν το χαβει σαν χανος,μυθοπλασιες  χειριστου ειδους ολα αυτα που λενε
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Μίλησε και η χαρουλα τωρα... :jerking:
Στο ποτάμι πας και κατασκηνωνεις μωρη απλυτιλα κάθε χρονο?  :2on1:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
αν είσαι γυμνιστής πήγαινε Γερμανία σε όλες τις μεγάλες λίμνες μέσα και γύρω από το Βερολίνο, Schlachtensee, Weissensee, όταν φτιάχνει ο καιρός βγαίνουν έξω και αμολάνε ψωλές και μουνιά στη φόρα.

Το ίδιο και στις παραλίες του όμορφου νησιού Poel στη Βαλτική (γκούγκλαρε το Poel Insel)

φαντάζομαι το ίδιο συμβαίνει και στα νησια της Βόρειας Θάλασσας όπως το Sylt.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα λιγο εξω απο το δωματιο σου σε φωναζουν μαλακα

Καταλαβαινω την μελαγχολία σου, που δεν εχει πορειες τελευταια,
να σπασεις και να κλεψεις

αντε κατεβα ικαρια το καλοκαιρι
να κλεβεις τις ντοματες και τα φασολια απο τα μποστανια στο Να
απλυτο σκουπιδι  :jerking:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
494
Πόντοι
306

στο άκουσμα και μόνο ότι είσαι μόνος διακοπές, αν πλησιάσεις γκόμενα  θα αναρωτηθεί....αυτός δέν είχε ένα φίλο.Sorry αλλά θα σε περάσει για χαζόν!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom