Πριν 30 χρονια ηταν ολη η Ελλαδα πιο ωραιαΑμα πηγες πριν 30 χρονια τυπε....θα την προλαβες πιο ωραια ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διακοπές στην Ικαρία-Έχει γκόμενες το νησί;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jim28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 149
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εδω ειναι η μεγαλη αμμουδερη παραλία της μεσαχτης (γιαλισκαρι) τυποι
http://[URL unfurl="true"]www.goodtimesmag.gr/images/surf/mesakti3.jpg[/img[/URL]]
κι εδω στη high season που γινεται της πουτανας
[img]http://[URL unfurl="true"]www.ikariarooms.net/resources/Picture%20226.jpg[/img[/URL]]
http://[URL unfurl="true"]www.goodtimesmag.gr/images/surf/mesakti3.jpg[/img[/URL]]
κι εδω στη high season που γινεται της πουτανας
[img]http://[URL unfurl="true"]www.ikariarooms.net/resources/Picture%20226.jpg[/img[/URL]]
Βαλανε ξαπλωστρες, εμεις τοτε κοβαμε απο τις καλαμιες και καναμε ιγκλου ε ρε γαμησια τοτε
Εχουν βαλει σε μεσακτη-λιβαδι-καμπο
Κι εδω ο Νας που παιζουν τα κωλοτρυπίδια εξω
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 642
- Πόντοι
- 376
πάντως πολυς κοσμος κατεβαινει με σκηνες
και κατασκηνωνει μεσα στα ποταμια
στο Νας, σε καμια γωνια της παραλιας
καθοτι το νησι δεν εχει καμπινγκ.
Ωραιος...και ελεγα που θα παω φετος που να μην εχω παει
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ενα βιντεο που ποσταρε καποιος πριν το ειχα δει στη τηλεοραση.πανυγηρια με κοσμο χυμαδιο.γαμας αν αντεχεις την απλυσια και την μυρωδια ενδεχομενως.εγω οχι ετσι.δεν νομιζω να αντεχα αναλογα και το μουνι βεβαια.δεν ξερω τι παιζει με ξεκαρφωτες γυναικοπαρεες.πολυ καλη φαση διακοπες σε σκηνη αλλα ρε τυπε μπανιο πως κανεις?στο ποταμι?εκει φανταζομαι θα κανουν ολοι αντρες-γκομενες.Ωραιος...και ελεγα που θα παω φετος που να μην εχω παει
δεν εχω παει στο νησι ποτε.
και μονο που ξερω κατι απλυταρια απο την πολη μου, που πανε καθε χρονο εκει περα,δεν προκειτε να πατησω ποτε στην ζωη μου.
οπως και ενα βρωμοκουμουνι καθηγητη που ειχα στο λυκειο, τα τελευταια 40 χρονια εκει παει με την γυναικα του σε καμπινκ.εκει θα ψοφησει ο πουστης στο τελος.
και μονο που ξερω κατι απλυταρια απο την πολη μου, που πανε καθε χρονο εκει περα,δεν προκειτε να πατησω ποτε στην ζωη μου.
οπως και ενα βρωμοκουμουνι καθηγητη που ειχα στο λυκειο, τα τελευταια 40 χρονια εκει παει με την γυναικα του σε καμπινκ.εκει θα ψοφησει ο πουστης στο τελος.
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 642
- Πόντοι
- 376
ενα βιντεο που ποσταρε καποιος πριν το ειχα δει στη τηλεοραση.πανυγηρια με κοσμο χυμαδιο.γαμας αν αντεχεις την απλυσια και την μυρωδια ενδεχομενως.εγω οχι ετσι.δεν νομιζω να αντεχα αναλογα και το μουνι βεβαια.δεν ξερω τι παιζει με ξεκαρφωτες γυναικοπαρεες.πολυ καλη φαση διακοπες σε σκηνη αλλα ρε τυπε μπανιο πως κανεις?στο ποταμι?εκει φανταζομαι θα κανουν ολοι αντρες-γκομενες.
Κανω μονο camping εδω και ποσα χρονια. Σε αρκετα οργανωμενα, αλλα προτιμω το ελευθερο.
Γουσταρω να μαι 20 μετρα απο την θαλασσα, να σηκωνομαι το πρωι κατα τις 7-8 και να ριχνω μια βουτια. Aπλα γαμαει, δεν συγκρινεται με τιποτα.
Στα οργανωμενα δεν εχεις θεμα μπανιου.
Ελευθερα οι λυσεις ειναι δυο. Ή πας σε οργανωμενη πλαζ του νησιου(γενικα του μερους που εχεις παει διακοπες) που εχει ντουζιερες ή ποταμακι.
Το μονο που παιζει να μου την σπασει ασχημα σε τετοια φαση ειναι να δω κανενα καραγκιοζη να αφηνει πισω του σκουπιδια. Εχω τσακωθει ασχημα σε τετοιο σκηνικο.
Δουλευω σε ξενοδοχειο, με τουριστικα ασχολουμαι γενικα. Ε το τελευταιο που θελω στις διακοπες μου ειναι να πηγαινω παλι σε ξενοδοχειο ;)
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τυπε μολις σε ζηλεψα...ωραιο νησια φαινεται.λεει ως εμπειρια ισως αν δεν σε ενοχλει το απλυταριο(αναφερομαι στις σκηνες αν και υπαρχει το ποταμι... ) και ειδα στο βιντεο πολυ μπιχλα και σαβουρα.ειναι για διακοπες φευγατες μεσα στην φυση και στη θαλασσα...Βαλανε ξαπλωστρες, εμεις τοτε κοβαμε απο τις καλαμιες και καναμε ιγκλου ε ρε γαμησια τοτε
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τυπε σε νιωθω με χιλια.ποτε δεν εκανα καμπινγκ για τους αλλους λογους.αυτα που ειπες ειναι οι λογοι που θελω να κανω.με τα νησια εχω καλη σχεση.σε νησι ζω και σε νησι θα συνεχισω να ζω.αθηνα ισως να μην ξαναγυρισω μονιμα.δεν ξερω...το πρωτο που ειπες δεν συγκρινεται με τιποτα.αν το συνδυασεις με ενα εμφανησιμο μωρο τοτε ζεις το ονειρο...Κανω μονο camping εδω και ποσα χρονια. Σε αρκετα οργανωμενα, αλλα προτιμω το ελευθερο.
Γουσταρω να μαι 20 μετρα απο την θαλασσα, να σηκωνομαι το πρωι κατα τις 7-8 και να ριχνω μια βουτια. Aπλα γαμαει, δεν συγκρινεται με τιποτα.
Στα οργανωμενα δεν εχεις θεμα μπανιου.
Ελευθερα οι λυσεις ειναι δυο. Ή πας σε οργανωμενη πλαζ του νησιου(γενικα του μερους που εχεις παει διακοπες) που εχει ντουζιερες ή ποταμακι.
Το μονο που παιζει να μου την σπασει ασχημα σε τετοια φαση ειναι να δω κανενα καραγκιοζη να αφηνει πισω του σκουπιδια. Εχω τσακωθει ασχημα σε τετοιο σκηνικο.
Δουλευω σε ξενοδοχειο, με τουριστικα ασχολουμαι γενικα. Ε το τελευταιο που θελω στις διακοπες μου ειναι να πηγαινω παλι σε ξενοδοχειο ;)
zatoichi3
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Χαιρετώ το πλήθος. Κάθομαι και ονειροπολώ για τις καλοκαιρινές μου διακοπές στις οποίες θα πάω μόνος μου όπως και πέρυσι.
Γιατί μόνος τύπε; Πιο ωραία είναι με παρέα.
Δε φοβάσαι ότι θα σε κακοχαρακτηρίσουν οι γκόμενες αν πηγαίνεις διακοπές μόνος;
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αν βρει ακομα καλυτερα αλλα δεν νομζω να εχει προβλημα.το δυσκολο ειναι να βρεις καποιον που να θελε να παει σε ενα νησι μη-τουριστικο αν και ολα εχουν τουρισμο απο λιγο εως πολυ ακομα και της αγονης γραμμης σε φουλ σαιζον.Γιατί μόνος τύπε; Πιο ωραία είναι με παρέα.
ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Γιατί μόνος τύπε; Πιο ωραία είναι με παρέα.
Ελα ντε. Να σε κακοχαρακτηρισουν οι γκομενες, παπαπαπα
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 642
- Πόντοι
- 376
τυπε σε νιωθω με χιλια.ποτε δεν εκανα καμπινγκ για τους αντιθετους λογους.αυτα που ειπες ειναι οι λογοι που θελω να κανω.με τα νησια εχω καλη σχεση.σε νησι ζω και σε νησι θα συνεχισω να ζω.αθηνα ισως να μην ξαναγυρισω μονιμα.δεν ξερω...το πρωτο που ειπες δεν συγκρινεται με τιποτα.αν το συνδυασεις με ενα εμφανησιμο μωρο τοτε ζεις το ονειρο...
Ασχετο και κοβω για να μην γαμηθει το θεματακι.
Αν ειναι να πας σε ενα οργανωμενο camping στην ζωη σου παντως, τραβα Αρμενιστη Χαλκιδικης.
Μοναδικη φορα στην ζωη μου που ενα camping με αφησε τοσο μαλακα. Δεν ξερω ποιος το εχει και τι ποδιες κατουρησε για να το φτιαξει που λεει ο λογος, αλλα τον πουστη τον παραδεχτηκα.
Κατεβαινεις απο τον δρομο και μπαινεις στον χωρο. Δεντραρες παντου. Χωροι για σκηνες και τροχοσπιτα τουλαχιστον 5χ5(εντιτ. για σκηνη ειναι μεγαλος χωρος, τα τροχοσπιτα εχουν ακομα μεγαλυτερο εννοειται). Περιφραγμενοι φυσικα ολοι ωστε να σαι για παρτη σου. Δεντρο μεσα σε καθε ενα τετοιο χωρο. Στον κορμο του δεντρου...πριζα. Στην εξοδο του καθε χωρου λαμπα.
Ποταμι(εστω αποξηραμενο) στα πλαγια(γαμω την βλαστηση γυρω γυρω).
Εστιατοριο, snack bar, πρατηριο τυπου, beach bar. Και μια πριβε παραλια που γαμαει. Εχω να παω 11-12 χρονια, δεν ξερω αν ειναι ακομα ετσι.
Αν ολα τα camping στην χωρα ηταν ετσι τυπε μου, κανεις δεν θα κανε ελευθερο. Δεν ειναι ομως ;)
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
το ελευθερο με συναρπαζει ως ιδεα πιο πολυ αρκει να υπαρχει καταλληλη παρεα και να εχει θηλυκα τριγυρω ιδιως το δευτερο.ψαρεματακι η ψαροτουφεκο για πιο εξεδικευμενους μετα την πρωινη βουτια.για πιο προχωρημενους ενοικιαση βαρκα και βουρ μεσοπελαγα για δολωμα καθετη και βουτιες.με την ψαρια μετα στα καρβουνα...ασε εκανα παλαμια στο φουρνο προχθες...Ασχετο και κοβω για να μην γαμηθει το θεματακι.
Αν ειναι να πας σε ενα οργανωμενο camping στην ζωη σου παντως, τραβα Αρμενιστη Χαλκιδικης.
Μοναδικη φορα στην ζωη μου που ενα camping με αφησε τοσο μαλακα. Δεν ξερω ποιος το εχει και τι ποδιες κατουρησε για να το φτιαξει που λεει ο λογος, αλλα τον πουστη τον παραδεχτηκα.
Κατεβαινεις απο τον δρομο και μπαινεις στον χωρο. Δεντραρες παντου. Χωροι για σκηνες και τροχοσπιτα τουλαχιστον 5χ5(εντιτ. για σκηνη ειναι μεγαλος χωρος, τα τροχοσπιτα εχουν ακομα μεγαλυτερο εννοειται). Περιφραγμενοι φυσικα ολοι ωστε να σαι για παρτη σου. Δεντρο μεσα σε καθε ενα ενα τετοιο χωρο. Στον κορμο του δεντρου...πριζα. Στην εξοδο του καθε χωρου λαμπα.
Ποταμι(εστω αποξηραμενο) στα πλαγια(γαμω την βλαστηση γυρω γυρω).
Εστιατοριο, snack bar, πρατηριο τυπου, beach bar. Και μια πριβε παραλια που γαμαει. Εχω να παω 11-12 χρονια, δεν ξερω αν ειναι ακομα ετσι.
Αν ολα τα camping στην χωρα ηταν ετσι τυπε μου, κανεις δεν θα κανε ελευθερο. Δεν ειναι ομως ;)
ικαρια ειναι παραδεισος ψαραδων-ψαροτουφεκαδων ειδικα φουρνοι.
αλλο πραγμα να ξεφυγεις μεσα στην φυση του νησιου και την θαλασσα...
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 642
- Πόντοι
- 376
το ελευθερο με συναρπαζει πιο πολυ αρκει να υπαρχει καταλληλη παρεα και να εχει θηλυκα τριγυρω ιδιως το δευτερο.
Θα σου λεγα Ελαφονησο αλλα μας το πηδηξαν το νησακι οι μπατσοι με τα πεσιματα ολη την ωρα(ανοιξε ενας παπαρας camping πριν καμποσο καιρο και φωναζει συνεχεια μπατσους και...εισαγγελεα απο Νεαπολη για να τους ναγκασει ειτε να πανε σε αυτον ή να την κανουν γενικως). Ασε που δεν εχει και καθολου δεντρα(δεν εντεχεται λιοπυρι ολη μερα, ασε που ξυπνας απ τις 6 το πρωι)
Οποτε Χορευτο Πηλιο, Βοιδοκοιλια Μεσσηνια, Σουγια Χανια
ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Θα σου λεγα Ελαφονησο αλλα μας το πηδηξαν το νησακι οι μπατσοι με τα πεσιματα ολη την ωρα(ανοιξε ενας παπαρας camping πριν καμποσο καιρο και φωναζει συνεχεια μπατσους και...εισαγγελεα απο Νεαπολη για να τους ναγκασει ειτε να πανε σε αυτον ή να την κανουν γενικως). Ασε που δεν εχει και καθολου δεντρα(δεν εντεχεται λιοπυρι ολη μερα, ασε που ξυπνας απ τις 6 το πρωι)
Οι μπατσοι γιατι την πεφτουν?
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
το μερος στο πηδηξε οποιος εκανε καμπινγκ και τις καταγγελιες εκει νομιμα βεβαια γιατι εχανε φραγκα.θα σου προτεινα και εγω ενα που θελω να παω.γαυδο!!Θα σου λεγα Ελαφονησο αλλα μας το πηδηξαν το νησακι οι μπατσοι με τα πεσιματα ολη την ωρα(ανοιξε ενας παπαρας camping πριν καμποσο καιρο και φωναζει συνεχεια μπατσους και...εισαγγελεα απο Νεαπολη για να τους ναγκασει ειτε να πανε σε αυτον ή να την κανουν γενικως). Ασε που δεν εχει και καθολου δεντρα(δεν εντεχεται λιοπυρι ολη μερα, ασε που ξυπνας απ τις 6 το πρωι)
σκηνη ψαρεμα και γαμησια φουλ.εχω πολλες καβαντζες και καλες...στα χανια αλλα εκει αν παω θα παω χωρις γυναικα γιατι εχει καλα θεματα εχω ακουσει.ο τρικαρδος που ειχε παει ειχε γραψει σχετικα με γαυδο παλια.ελπιζω ο τυπος που ανεφερε ικαρια να σκεφτει και αυτη την λυση.δεν ξερω βεβαια αν εχει τον ιδιο κοσμο οπως ικαρια αλλα μην μεινουμε εκει τωρα...
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 642
- Πόντοι
- 376
Οι μπατσοι γιατι την πεφτουν?
Ειπα τυπε. Ανοιξε camping ενας τυπας. Αν εχει ελευθερο, ποιος θα παει στο camping? Αν δεν εχει....καποιος γινεται πολυ πλουσιος....
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 642
- Πόντοι
- 376
το μερος στο πηδηξε οποιος εκανε καμπινγκ και τις καταγγελιες εκει νομιμα βεβαια γιατι εχανε φραγκα.θα σου προτεινα και εγω ενα που θελω να παω.γαυδο!!
σκηνη ψαρεμα και γαμησια φουλ.εχω πολλες καβαντζες και καλες...στα χανια αλλα εκει αν παω θα παω χωρις γυναικα γιατι εχει καλα θεματα εχω ακουσει.ο τρικαρδος που ειχε παει ειχε γραψει σχετικα με γαυδο παλια.ελπιζω ο τυπος που ανεφερε ικαρια να σκεφτει και αυτη την λυση.δεν ξερω βεβαια αν εχει τον ιδιο κοσμο οπως ικαρια αλλα μην μεινουμε εκει τωρα...
Κι εγω ηθελα να παω εκει ρε γμτ :-
Δεν εχω παει ακομα, βαρεθηκαμε να παρουμε το καραβακι τοτε....μαλκια μας.
Εγω παντως ψηθηκα για Ικαρια