VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
Στην ηπειρωτικη χωρα ρε τυπε δε γινεται να γαμησεις? Βαζουν αντι-κουκου στο νερο?
Δωσε στιγμα αρχηγε!
Στην ηπειρωτικη χωρα ρε τυπε δε γινεται να γαμησεις? Βαζουν αντι-κουκου στο νερο?
ρε τυπε στην ηπειρωτικη χωρα ειμαστε ολον τον χρονο ......και δεν γαμαμεΣτην ηπειρωτικη χωρα ρε τυπε δε γινεται να γαμησεις? Βαζουν αντι-κουκου στο νερο?
ρε τυπε στην ηπειρωτικη χωρα ειμαστε ολον τον χρονο ......και δεν γαμαμε
συντασσομαι με τον ανθρωπο και λεω και γω ,που να παει ενας μπακουρης για να χει ελπιδα να ριξει καναν πουτσο με αισθημα;
Δωσε στιγμα αρχηγε!
διακοπες με γαμησι δεν γινεται;πρεπει να παμε στο εξωτερικο για να σπρωξουμε;Τυπε λες να ναι γεωγραφικο το θεμα τελικα? Αλλος πορνομεταναστευει, αλλος θελει νησια .
διακοπες με γαμησι δεν γινεται;πρεπει να παμε στο εξωτερικο για να σπρωξουμε;
κατι ειπαν για σαντορινη αλλα θα παιζει πολυ κλαρινογαμπριλικι εκειΔεν ειμαι αρμοδιος να απαντησω ρε τυπε
Ρε αλανια, πειτε που σκανε μυτη περισσοτερο Σουηδεζες
μονες σκανε ή με πουτσερ;αν ειναι μονες εχει ελπιδες το παιδιΣτη Ροδο ρε τυπε. Αλλα τι να το κανεις? Και να πας δε προκειτε να γινει τιποτα
Στη Ροδο ρε τυπε. Αλλα τι να το κανεις? Και να πας δε προκειτε να γινει τιποτα
Αφηστε τις χαζομαρες και πειτε σε ποια νησια παιζει να πας μονος σου και να γαμησεις ??
Που υποτιθεται οτι εχει περισσοτερες πιθανοτητες?
ΠΟυ πανε οι περισσοτερες Σκανδηναβεζες?? Γουσταρουν πηδημα απο Ελληνες?
γουσταρεις τυπε ?παμε παρεα :-*
Μηλο τι λεει, δεν εχω ψαχτει καθολου.. απο κατι φωτο που εχω δει εχει γαμω τα νερα.
Δεν ειμαι αρμοδιος να απαντησω ρε τυπε
dubai να παω;καπου πιο κοντα ρε μανDubai οι καλυτερες Ρωσίδες...
Ροδο, Κω, Κεφαλονια, Κρητη και σε τιποτα μικρα κυκλαδινησιαdubai να παω;καπου πιο κοντα ρε μαν
Ρε αλανια, πειτε που σκανε μυτη περισσοτερο Σουηδεζες
Και σαντορινη καλα ειναι.. τουλαχιστον πριν καμια 20 χρονια που ειχα παει.. αλλα δε νομιζω να αλλαξε.