Νέα

Καλοκαιρινές Διακοπές στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 326
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψηφιστε ποια θεωρειτε καλυτερανησια για διακοπες

• Κρήτη

Ψήφοι: 37 34,3%
  • Λέσβος

Ψήφοι: 4 3,7%
  • Ρόδος

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Χίος

Ψήφοι: 7 6,5%
  • Κεφαλλονιά

Ψήφοι: 8 7,4%
  • Κέρκυρα

Ψήφοι: 9 8,3%
  • Σάμος

Ψήφοι: 5 4,6%
  • Λήμνος

Ψήφοι: 3 2,8%
  • Νάξος

Ψήφοι: 12 11,1%
  • Ζάκυνθος

• Άνδρος

• Θάσος

Ψήφοι: 2 1,9%
  • Λευκάδα

Ψήφοι: 16 14,8%
  • Κάρπαθος

Ψήφοι: 1 0,9%
  • Κως

• Κύθηρα

• Ικαρία

• Σκύρος

• Πάρος

• Τήνος

• Σαμοθράκη

• Μήλος

Ψήφοι: 9 8,3%
  • Κέα

• Αμοργός

Ψήφοι: 6 5,6%
  • Κάλυμνος

• Ίος

• Κύθνος

• Αστυπάλαια

• Ιθάκη

• Σκόπελος

• Σαλαμίνα

• Μύκονος

Ψήφοι: 21 19,4%
  • Σύρος

• Αίγινα

• Σαντορίνη

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Σέριφος

• Σίφνος

• Αλόννησος

• Τήλος

• Σύμη

• Λέρος

• Ύδρα

• Σκιάθος

Ψήφοι: 18 16,7%
  • Αντίπαρος

• Πάτμος

• Φολέγανδρος

• Παξοί

• Σπέτσες

• Ελαφόνησος

Ψήφοι: 8 7,4%
  • Οινούσσες

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Τσέκαρε το Σαρακήνικο τύπε στο google  :sunglasses: Είναι πάντως νησί που πάνε ζευγάρια
δλδ αν παω μονος μπορει να βρω να γαμησω εκει ή δυσκολο;

γενικα που να παει ενας μονος να μπορει να βρει να γαμησει ρε παιδια;πειτε μερη

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Ιο ψιλοκαλη φαση..  αλλα εγω ρουχλιαζω με το νταπαντουπα απο το πρωι.. ειδικα στο καμπινγκ δεν κοιμασαι..

Επισκέπτης
Κρητη ειναι καλη φαση.. ιδιως αν εχεις μηχανακι, τραβιεσαι οπου γουσταρεις αφου απο ακρη σε ακρη το νησι δε θες πανω απο 2-3 ωρες κανεις τα μπανια σου κλπ ξυδια μυδια φρυδια, εχεις και ενα σλιπινγκ μπαγκ μαζι μη γινεις κροκοδειλος και εισαι κομπλε.
Αμαξι μαστορα με μηχανακι δεν βγαινει, εχω παει σε βαι,πρεβελη,φαλασαρνα, και αλλα πολλα και φυσικα μαλια για αγγλιδες  :cheesy:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Μακρια απο ναξο για καμακια και φλου φαση..

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Και σαντορινη καλα ειναι.. τουλαχιστον πριν καμια 20 χρονια που ειχα παει.. αλλα δε νομιζω να αλλαξε.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Αμαξι μαστορα με μηχανακι δεν βγαινει, εχω παει σε βαι,πρεβελη,φαλασαρνα, και αλλα πολλα και φυσικα μαλια για αγγλιδες  :cheesy:

δε μιλαμε για παπι ρε.. δεν τα παω καλα με τα αμαξια..  αγγλιδες γινονται χωμα και τι να μαμησεις, το χωμα.. σκανδιναβες τα καλυτερα μουνια..

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
οικογενειακές καταστάσεις τύπε

Ανακαλυψανε τον προκοπη αγια αννα πλακα τα ταγαρια και τα κανανε πουτανα κυριολεκτικα.. ειχα να παω 25 χρονια και με επιασε καταθλιψη .. ειχα υπολογισει να μεινω 2 βδομαδες και εφυγα στο καπακι.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Και Ροδος ειναι καλη φαση.. τουλαχιστον ητανε.. εχω να παω πολυ καιρο..  :grin:

Επισκέπτης
δε μιλαμε για παπι ρε.. δεν τα παω καλα με τα αμαξια..  αγγλιδες γινονται χωμα και τι να μαμησεις, το χωμα.. σκανδιναβες τα καλυτερα μουνια..
εχει δυσκολα μερη για μηχανακια φιλε, καλυτερα αμαξι εστω και μικρου κυβισμου, ειχα νοικιασει ενα με 100 ευρω για μια βδομαδα, αλλα στην ανηφορα εσβυνα το ερ κοντισιον  :2funny: μαλια εμεινα σε στουντιο πανω απο το κεντρικο δρομο και ειχα στο κατω δωματιο αγγλδες διπλα μου αγγλιδες και ολο το πρωι την βγαζαμε στην πισινα, ενταξει το βραδι οταν γινομασταν κι εμεις σουρα τους φτυναμε στην μαπα οταν βρισκαμε κανενα λιωμα στο δρομο  :2funny: οντως μεχρι τις δεκα εντεκα το πολυ γινονται σκατα η βλακες δεν ξερουν να πινουν

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Τι δυσκολα μερη για μηχανακια..? και ειναι ευκολα για αμαξια..? θα με τρελανεις ρε πστη..?  :cheesy:

Καλα ετσι ηταν στη Ροδο τα 80's.. ειχε ενα 500αρικο η εισοδος και φρη ξυδια οσο αντεχεις.. μπαινανε τα τραγια και βγαινανε ερπειν..  :cheesy:

Επισκέπτης
Εγω προτρεινω τα μερη που εχω παει... Για παρεα λεει η μυκονος (βαρια μεχρι 30 ομως) εχει και γαμο τις γκομενες τα καλυτερα μπιτς μπαρ και φυσικα τα καλυτερα παρτι τις ελλαδος στο καβο και στο παρανταις. Κρητη για παρεα αλλα και με γκομενα/γυναικα εχει φοβερες παραλιες διασκεδαση,βουνο (ζωνανια)  :grin: και αλλα. Μετα θα ελεγα σκιαθο αλλα εχω παει για λιγο και δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη. Αυτα  :cheesy: Φετος κερκυρα η σαντορινη η κατερινη αν δεν βγαινω  :2funny:

Επισκέπτης
Τι δυσκολα μερη για μηχανακια..? και ειναι ευκολα για αμαξια..? θα με τρελανεις ρε πστη..?  :cheesy:

Καλα ετσι ηταν στη Ροδο τα 80's.. ειχε ενα 500αρικο η εισοδος και φρη ξυδια οσο αντεχεις.. μπαινανε τα τραγια και βγαινανε ερπειν..  :cheesy:
ρε τυπε πανε με μηχανακι φαλασαρνα που ειναι στην μια μερια τις κρητης και μετα βαι που ειναι στην αλλη μερια σε μια μερα και ελα να μου πεις μετα τι ειναι καλυτερο  :grin:

Επισκέπτης
μην τον ακουτε ο τυπος δεν γνωριζει και δυο πολυ σοβαρους λογους που δεν πρεπει να παρεις μηχανακι στην κρητη... ο πρωτος ειναι οτι εχει τους χειροτερους δρομους στην ελλαδα μιλαμε γινονται συνεχεια θανατηφορα τροχαια σε ολο σχεδον το νησι και ο αλλος ειναι οταν πιανουν τα μελτεμια αν εισαι πανω σε μηχανι δεν σε κοβω να κρατηθεις και πολυ  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom