kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
μαλακια αντιπαραθεση. σα να διαφωνεις για το ποιο φαγητο ειναι πιο νοστιμο.
ευλογημενη χωρα για ολα τα γουστα τυποι
μαλακια αντιπαραθεση. σα να διαφωνεις για το ποιο φαγητο ειναι πιο νοστιμο.
ευλογημενη χωρα για ολα τα γουστα τυποι
δεν κάνουμε αντιπαράθεση.. απλά τα γούστα μας λέμε… καλά τα κυκλαδονήσια αλλά το να ψήνεσαι ολημερίς κάτω από τον ήλιο χωρίς να έχεις κάπου να βάλεις το κεφάλι σου από κάτω.. βράζει ρε παιδάκι μου το μυαλό… ασε δε που άμα κάνεις την παπαριά να πιείς και κανένα ξύδι (πέρα από μπύρα η οποία χλιαρένει με την πρώτη γουλια) μπορεί να μην ξεσουρώσεις κανένα δεκαπενθήμερο…
ωραία και η νυχτερινή διασκέδαση (λέμε τώρα διασκέδαση) αλλά εκεί δεν αλλάζει τίποτε από την καθημερινότητα .. άντε οι κινούμενοι κώλοι είναι με μαγιώ…
Κι αυτό
Γούστο του τότε ήταν ρε. Οι διακοπές και ο τόπος τους άλλωστε είναι κάτι που εξαρτάται από το τι έχεις ανάγκη τη συγκεκριμένη στιγμή. Όταν πήγαινα διακοπές με τα λεχάρια τους φίλους μου, μέρα δε βλέπαμε τον τόπο που πηγαίναμε, αργότερα όταν πήγαινα με πρόσωπο οι επιλογές ήσαν διαφορετικές, τώρα με παιδιά στη συγκεκριμένη ηλικιακή φάση θα πρέπει να πάω κάπου που να έχουν παρέα, αργότερα όταν τα παιδιά θα πηγαίνουν μόνα τους αυτό θ'αλλάξει μέχρι να φτάσουμε προοδευτικά στην Αιδηψό..
Δεν υπάρχει καλός και κακός τόπος διακοπών, αρκεί να μην πέσεις σε αετονύχηδες..
εσυ εισαι μπαρμπαδι, γιαυτο εγω εχω γουστα για ολα και για τα δεντρα και για την ξεραϊλα. αμα θες και μιξη πας στη ναξο
Ο Ελληναρας ο σωστος ο προστιχος περημενει ολο το χρονο για να γδαρει και να μασησει τους ανυποψιαστους τουριστες,φυσικα και οπου πας θα σηναντησεις αετονυχιδες....
;) ποσο δικιο ρε πουστη μου....Κι αυτό
Γούστο του τότε ήταν ρε. Οι διακοπές και ο τόπος τους άλλωστε είναι κάτι που εξαρτάται από το τι έχεις ανάγκη τη συγκεκριμένη στιγμή. Όταν πήγαινα διακοπές με τα λεχάρια τους φίλους μου, μέρα δε βλέπαμε τον τόπο που πηγαίναμε, αργότερα όταν πήγαινα με πρόσωπο οι επιλογές ήσαν διαφορετικές, τώρα με παιδιά στη συγκεκριμένη ηλικιακή φάση θα πρέπει να πάω κάπου που να έχουν παρέα, αργότερα όταν τα παιδιά θα πηγαίνουν μόνα τους αυτό θ'αλλάξει μέχρι να φτάσουμε προοδευτικά στην Αιδηψό..
Δεν υπάρχει καλός και κακός τόπος διακοπών, αρκεί να μην πέσεις σε αετονύχηδες..
κλαιωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!11αυτό ξαναπέστο... και δυστυχώς είναι λίγα τα μέρη που δεν θα πέσεις σε αετονύχηδες...
ΥΓ η Αιδηψός έχει λίγο παραέξω κάτι παραλίες που γράφουνε...
τυπε εσυ μιλας για λογικες τιμες......αμα δεν πληρωσεις τον μουσακα 15 ευρω θα ελεγαΟποιος δεν εχει πληρωσει 2 σφινακια 15 ερυω δεν ξερει τι θα πει καλοκαιρι στην Ελλαδα
κλαιωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!11
γριολιμανο????..... οσο παει φτιαχνει το πραγμα.....!!!!1γελάς μαλάκα ?? έχεις πάει ποτέ σου στο Γρεγολίμανο ???
γελάς μαλάκα ?? έχεις πάει ποτέ σου στο Γρεγολίμανο ???
κανα μπαρμπαδιαρικο μερος θα ειναι γιαυτο γελαει
Club Med ;)
Γαμαειπροτιμώ την Σαμοθράκη.. έχει περισσότερο πρωτόγονη νυχτερινή ζωή ;)
Και κατσίκια παντούπροτιμώ την Σαμοθράκη.. έχει περισσότερο πρωτόγονη νυχτερινή ζωή ;)
Ωραία τα κατσίκια ρε. Με πατάτες..Και κατσίκια παντού