Νέα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012. Που πήγατε; Εντυπώσεις ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Natta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
φιδεμπορικη α.ε

images

το μοντελο στην φωτο ειναι ο πζ89

draxan04

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
905
Πόντοι
6.810
εγώ πήγα στα χανιά...
όμορφο μέρος με επιλογές στην διασκέδαση κάθε είδους...

οι χανιώτισσες αρκετά πρόθυμες...
οι τουρίστριες εύκολες...
Κρίμα που δεν συναντηθήκαμε. Να δούμε meeting του forum και στην επαρχία. Ήμουν 1 εβδομάδα Χανιά και Ρεθυμνο. Πολλές ήταν οι επιλογές για ξεκούραση, διασκέδαση και πάρα πολλές επιλογές σε γυναίκες ειδικά άμα έχεις συγγενείς & φίλους!

Επισκέπτης
H παρο ωραια μαγκες αλλα μαζευει πολλες ΕΛΕΗΝΙΔΕΣ. Και οπου μαζευονται ΕΛΕΗΝΙΔΕΣ το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι γιατι θα συνοδευονται παντα απο πυρφορους :lheel: :lheel: :lheel:  και στις διακοπες μου παω να αποδεσμευτω απο αυτους τους γαμιμενους που με βασανιζουνε με την υπαρξη τους εδω στην Αθηνα..

Katia9

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εγω πηγα στην εξωτικη Αθηνα.. Που λεφτα για διακοπες φετος

Επισκέπτης

Σωστα οι πυρφοροι εχουνε λιγοστεψει ασφηκτικα... καποτε μεχρι και οι χοντρες βρησκανε πυρφωρο για να πανε διακοπες τωρα που τετοια πολυτελεια ε?

Επισκέπτης
Σωστα οι πυρφοροι εχουνε λιγοστεψει ασφηκτικα... καποτε μεχρι και οι χοντρες βρησκανε πυρφωρο για να πανε διακοπες τωρα που τετοια πολυτελεια ε?
Ρε μαλακα Κορονακη εχει κολλησει η βελονα,σε οποιο θρεντ γραφεις τι ιδια μαλακια λες ξανα και ξανα,
Μας τα επρηξες ρε αδελφακι μου,

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
ρε φίλε εσύ στον ύπνο σου θα βλέπεις πυρφόρους.Ξεκόλλα,είπαμε οκ είναι Ελλεηνίδες αλλά εσύ το χεις σκίσει το θέμα.

Επισκέπτης
ρε φίλε εσύ στον ύπνο σου θα βλέπεις πυρφόρους.Ξεκόλλα,είπαμε οκ είναι Ελλεηνίδες αλλά εσύ το χεις σκίσει το θέμα.

Συγνωμη αλλα λεω κατι παραλογο?? οπως η γη ειναι επιπεδη???  απλα μεχρι να της δω να γαμιονται με πακιστανους για τα χρηματα και να εκδιδοντε στην Σωλονος που αφτο αρμοζει στην καθε ελεηνιδα,φεμηνιστρια εγω δεν θα σταματησω.

Επισκέπτης
και βεβαια κουραστηκαν τα πρασινα μου ματια να βλεπουν ευρωαλβανους 50ρηδες-60ρηδες με μπλουζακι λακοστ, σορτσακι,τσιχλιτσα,  αθλητικο παπουτσακι, κομπολοι και ολο μαγκια..η μαγκια ξεχειλιζε τοσο πολυ που εαν περνουσες απο μπροστα τους γλυστρουσες..ειναι οι ιδιοι που τους πηδανε τις γυναικες και εκεινοι νομιζουν οτι τις εχουν σουζα..οι ιδιοι που εκμεταλευτηκαν τις εποχες των παχαιων αγελαδων και μετριαζοντας την ανικανοτητα τους και την ευφυια τους πλουτισαν ή βολευτηκαν στο δημοσιο σε καλες θεσεις..

η χειροτερη γενια που περασε ποτε απο ελλαδα..

τύπε μη βρίζεις έτσι τους αλβανούς συγκρίνοντάς τους με τη γενιά των 50-60ρηδων μας
δε σου έφταιξαν σε τίποτα

Επισκέπτης
Εχει ομως και πολλες Ελεηνιδες εκει.. και οπου υπαρχουνε ελεηνιδες πανε πακετο και οι πτρφοροι... αρα εχει φαει ακυρο απο χιλιομετρα...  ειχα πριν αρκετα χρονια σχεση με μια σηχαμενη ελεηνιδα  :headbang:  και ειχε εξωχικο εκει... δεν θελω ουτε να το θυμαμαι το μερος και φυσικα το χρονο που εχασα με αυτην την βρωμα... :headbang: :headbang: :headbang:

ευτιχως εβαλα μυαλο τωρα και δεν συναναστρεφομαι με τα μιασματα του ανθρωπινου γενους που λεγονται ελεηνιδες-φεμηνιστριες.

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Εχει ομως και πολλες Ελεηνιδες εκει.. και οπου υπαρχουνε ελεηνιδες πανε πακετο και οι πτρφοροι... αρα εχει φαει ακυρο απο χιλιομετρα...  ειχα πριν αρκετα χρονια σχεση με μια σηχαμενη ελεηνιδα  :headbang:  και ειχε εξωχικο εκει... δεν θελω ουτε να το θυμαμαι το μερος και φυσικα το χρονο που εχασα με αυτην την βρωμα... :headbang: :headbang: :headbang:

ευτιχως εβαλα μυαλο τωρα και δεν συναναστρεφομαι με τα μιασματα του ανθρωπινου γενους που λεγονται ελεηνιδες-φεμηνιστριες.

Ναι αλλα εχασες το εξοχικο.......... :2funny:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Προβλεπεται για την ΕΣΣΟ σου;

Ελα κουκλαρα στην ταρατσα μου.
Να ριξω δυο κιλα αρνισια παιδακια στα καρβουνα και να αραξουμε στον 15x12μ. υδροσυλλεκτη μου... ;)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
πολυ πονος ρε κορονακι πολυς. ξεπερασε το

Stories

Νέο!

Stories