foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
Παίκτη, δεν το 'πιασες....αλλά δεν πειράζει.
Καλά να περνάμε! :-*
ειμαι αργοστρφοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
:-*
Παίκτη, δεν το 'πιασες....αλλά δεν πειράζει.
Καλά να περνάμε! :-*
Κουκλί που έλιασες την κορμάρα σου;;;porca zilia
Κρίμα που δεν συναντηθήκαμε. Να δούμε meeting του forum και στην επαρχία. Ήμουν 1 εβδομάδα Χανιά και Ρεθυμνο. Πολλές ήταν οι επιλογές για ξεκούραση, διασκέδαση και πάρα πολλές επιλογές σε γυναίκες ειδικά άμα έχεις συγγενείς & φίλους!εγώ πήγα στα χανιά...
όμορφο μέρος με επιλογές στην διασκέδαση κάθε είδους...
οι χανιώτισσες αρκετά πρόθυμες...
οι τουρίστριες εύκολες...
Κουκλί που έλιασες την κορμάρα σου;;;![]()
Εγω πηγα στην εξωτικη Αθηνα.. Που λεφτα για διακοπες φετος
πηγες στην ακροπολη ή στις παραλιες της ?Εγω πηγα στην εξωτικη Αθηνα.. Που λεφτα για διακοπες φετος
Ρε μαλακα Κορονακη εχει κολλησει η βελονα,σε οποιο θρεντ γραφεις τι ιδια μαλακια λες ξανα και ξανα,Σωστα οι πυρφοροι εχουνε λιγοστεψει ασφηκτικα... καποτε μεχρι και οι χοντρες βρησκανε πυρφωρο για να πανε διακοπες τωρα που τετοια πολυτελεια ε?
ρε φίλε εσύ στον ύπνο σου θα βλέπεις πυρφόρους.Ξεκόλλα,είπαμε οκ είναι Ελλεηνίδες αλλά εσύ το χεις σκίσει το θέμα.Σωστα οι πυρφοροι εχουνε λιγοστεψει ασφηκτικα... καποτε μεχρι και οι χοντρες βρησκανε πυρφωρο για να πανε διακοπες τωρα που τετοια πολυτελεια ε?
ρε φίλε εσύ στον ύπνο σου θα βλέπεις πυρφόρους.Ξεκόλλα,είπαμε οκ είναι Ελλεηνίδες αλλά εσύ το χεις σκίσει το θέμα.
και βεβαια κουραστηκαν τα πρασινα μου ματια να βλεπουν ευρωαλβανους 50ρηδες-60ρηδες με μπλουζακι λακοστ, σορτσακι,τσιχλιτσα, αθλητικο παπουτσακι, κομπολοι και ολο μαγκια..η μαγκια ξεχειλιζε τοσο πολυ που εαν περνουσες απο μπροστα τους γλυστρουσες..ειναι οι ιδιοι που τους πηδανε τις γυναικες και εκεινοι νομιζουν οτι τις εχουν σουζα..οι ιδιοι που εκμεταλευτηκαν τις εποχες των παχαιων αγελαδων και μετριαζοντας την ανικανοτητα τους και την ευφυια τους πλουτισαν ή βολευτηκαν στο δημοσιο σε καλες θεσεις..
η χειροτερη γενια που περασε ποτε απο ελλαδα..
10 μερες σε τελειο νησι..
μπανιο, φαγητο, γαμησι, διαβασμα και σκακι ολη μερα
Λουτράκι,έχει τα πάντα....Κορίτσια,παραλίες,καζίνο,φράγκα να έχεις και περνάς μια χαρά....
Εχει ομως και πολλες Ελεηνιδες εκει.. και οπου υπαρχουνε ελεηνιδες πανε πακετο και οι πτρφοροι... αρα εχει φαει ακυρο απο χιλιομετρα... ειχα πριν αρκετα χρονια σχεση με μια σηχαμενη ελεηνιδακαι ειχε εξωχικο εκει... δεν θελω ουτε να το θυμαμαι το μερος και φυσικα το χρονο που εχασα με αυτην την βρωμα...
![]()
![]()
![]()
ευτιχως εβαλα μυαλο τωρα και δεν συναναστρεφομαι με τα μιασματα του ανθρωπινου γενους που λεγονται ελεηνιδες-φεμηνιστριες.
Προβλεπεται για την ΕΣΣΟ σου;Θα πάω Χανιά
Ελα κουκλαρα στην ταρατσα μου.Εγω πηγα στην εξωτικη Αθηνα.. Που λεφτα για διακοπες φετος