Νέα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012. Που πήγατε; Εντυπώσεις ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Natta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
καλοκαιρι 2012 το χειροτερο εβερ της δεκαετιας......μας γαμησε η κριση

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
Μια εβδομάδα Ντουμπάι. Πέτυχα και κάτι πουτανάκια από ΝΑ Ασία που έκαναν πιάτσα -διακριτικά είναι η αλήθεια- στην λεωφόρο με τα πολλά ξενοδοχεία. Αλλά ήταν μαζί και το πρόσωπο οπότε από μακριά!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
10 μερες σε τελειο νησι..

μπανιο, φαγητο, γαμησι, διαβασμα και σκακι ολη μερα

το θλιβερο ηταν οι παρεες μπακουρων που ηταν παρα πολλες..σαν τα σκυλια 5-5..τους λυπηθηκα βλεποντας τους να κοιταζουν μεσα στα ματια γυναικες..με μια εκφραση πεινας και απογνωσης στα ματια τους..και εννοειται οτι εμεναν με το πουλι στο χερι

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
10 μερες σε τελειο νησι..

μπανιο, φαγητο, γαμησι, διαβασμα και σκακι ολη μερα

το θλιβερο ηταν οι παρεες μπακουρων που ηταν παρα πολλες..σαν τα σκυλια 5-5..τους λυπηθηκα βλεποντας τους να κοιταζουν μεσα στα ματια γυναικες..με μια εκφραση πεινας και απογνωσης στα ματια τους..και εννοειται οτι εμεναν με το πουλι στο χερι

Μετά γυρνάνε στις πατρίδες τους και λένε στους άλλους γνωστούς για τα καμάκια που έκαναν, για τα έκφυλα γαμήσια της πρώτης βραδιάς με τουρίστριες κλπ  :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Μετά γυρνάνε στις πατρίδες τους και λένε στους άλλους γνωστούς για τα καμάκια που έκαναν, για τα έκφυλα γαμήσια της πρώτης βραδιάς με τουρίστριες κλπ  :2funny:

αυτοι πουλανε φιλε μου..ετσι τονωνουν τον εγωισμο τους..με την πωληση

ποσοι θα αγορασουν ειναι αλλο θεμα..

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Λουτράκι,έχει τα πάντα....Κορίτσια,παραλίες,καζίνο,φράγκα να έχεις και περνάς μια χαρά....

Συνημμένα

• sdf (2).JPG
    sdf (2).JPG
    130,5 KB · Εμφανίσεις: 8
  • sdf (1).JPG
    sdf (1).JPG
    225,4 KB · Εμφανίσεις: 27

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
και βεβαια κουραστηκαν τα πρασινα μου ματια να βλεπουν ευρωαλβανους 50ρηδες-60ρηδες με μπλουζακι λακοστ, σορτσακι,τσιχλιτσα,  αθλητικο παπουτσακι, κομπολοι και ολο μαγκια..η μαγκια ξεχειλιζε τοσο πολυ που εαν περνουσες απο μπροστα τους γλυστρουσες..ειναι οι ιδιοι που τους πηδανε τις γυναικες και εκεινοι νομιζουν οτι τις εχουν σουζα..οι ιδιοι που εκμεταλευτηκαν τις εποχες των παχαιων αγελαδων και μετριαζοντας την ανικανοτητα τους και την ευφυια τους πλουτισαν ή βολευτηκαν στο δημοσιο σε καλες θεσεις..

η χειροτερη γενια που περασε ποτε απο ελλαδα..

Επισκέπτης
ΣΤΗΣ μικρες αποδρασεις που εκανα περασα τελεια.. διαλεξα μεροι(νησια) που το να συναντισεις φακλανα,βρωμοθυλικο,ελεηνιδα ηταν κατι σπανιο.. απολαυσα ολες τις μερες των διακοπων μου παρο ολο που μερικες στιγμες εβλεπα αυτα τα σηχαμενα ΓΥΝΑΙΑ που λεγονται ελεηνιδες. οταν εβλεπα φακλανα,χωντρη, ντυμενη σαν λατερνα και υφος 500 καρδιναλιων και διπλα METROSEXUAL ΠΥΡΦΩΡΟ να πληρωνει για ολα.. τοτε ηξερα οτι προκειται για ελληνες και εφεβγα χιλιομετρα σαν τον BOLT ενα πραγμα!!!... ΜΠΙΑΞΞΞ... Σιχαθηκα και μονο που το εγραψα...!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
πουθενα

Επισκέπτης
2μηνες στο εξοχικο μου στο νησι,1 εβδομαδα καψιμο στη Ζακυνθο με φιλους και τεταρτη ξανα φευγω για 5νταημερο.
Καλα περναμε γαμω την ανεργεια μου :cheesy:

Επισκέπτης
Κριση - κριση, αλλα ολοι καπου πηγατε διακοπες. Αυτα θα βλεπει η τροικα και δωστου κι αλλα μετρα.

Επισκέπτης
Κριση - κριση, αλλα ολοι καπου πηγατε διακοπες. Αυτα θα βλεπει η τροικα και δωστου κι αλλα μετρα.

Oταν οι πυρφοροι χαλουσανε χιλιαδες ευρω σε τσολια ελεηνιδες σε μπουζουκια και χτηζανε σε ουκρανο-μολδαβες σπιτια καποιοι γαμουσανε με ενα δεκαρικακι στο μεταξυ και τους κοροιδεβανε... αυτοι εχουνε κανει τωρα τοσο καλο κομποδεμα που την περνανε ταρατσα!!! οχι μονο γαμανε κοψοχρωνια τα μουνια που αλλοι τα χρυσοπληρωνανε αλλα πανε και διακοπες και πορνοεκδρομες και περνανε φινα!!!!

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
2 δοσεις με το αισθημα (Σκιαθο-Σκοπελο και Κεφαλονια-Ιθακη-Λευκαδα-Παξους)
και 2 δοσεις χωρις το αισθημα (Μυκονο και Γαλλια)

Γαλλια ειναι full στις πεινασμενες ψευτο χλιδατες Ρωσσο-Τσεχο-Ουκρανες. Μυκονος πολλα πιπινια κατω απο 25, διαφορων εθνικοτητων, full παιχνιδι με ολα τα εξτρα. Και πολλες 30+ ποζε με στυλ με ξερεις εμενα ειμαι φειμους. Σκιαθο ειχε επεισης πολλα μικρα και πολλες καβατζες. Επτανησα στανταρ Ιταλιδες.

Καλυτερα περασα Γαλλια παντως, να την πω την αμαρτια μου.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

τα πλοια σου τα κατασκευαζεις στην Κινα η στην Κορεα;

Touristas

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
1
2 δοσεις με το αισθημα (Σκιαθο-Σκοπελο και Κεφαλονια-Ιθακη-Λευκαδα-Παξους)
και 2 δοσεις χωρις το αισθημα (Μυκονο και Γαλλια)

Γαλλια ειναι full στις πεινασμενες ψευτο χλιδατες Ρωσσο-Τσεχο-Ουκρανες. Μυκονος πολλα πιπινια κατω απο 25, διαφορων εθνικοτητων, full παιχνιδι με ολα τα εξτρα. Και πολλες 30+ ποζε με στυλ με ξερεις εμενα ειμαι φειμους. Σκιαθο ειχε επεισης πολλα μικρα και πολλες καβατζες. Επτανησα στανταρ Ιταλιδες.

Καλυτερα περασα Γαλλια παντως, να την πω την αμαρτια μου.
Γαλλια καπου συγκεκριμενα ?

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Χαλκιδική - τίνγκα στις Ρωσίδες  :boobies: Σέρβες, Ρουμάνες, Βουλγάρες και Σκοπιανές.

Δυστυχώς δεν ήμουν μόνος για να παίξω  :(

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Γαλλια καπου συγκεκριμενα ?

Στο Cap Ferrat εμενα αλλα οπου και να πας το ιδιο ειναι ... ολη η Κυανη Ακτη απο Καννες μεχρι Μεντον ειναι 60χλμ οποτε σε μιση ωρα εισαι οπου θες. Και μ'ενα μισαωρο ακομα πας μεχρι Σαν Ρεμο που ειναι τιγκα στις ΒορειοΙταλιδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom