Mariosthmk
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Σκεφτόμαστε με συνεμπουρδελιάρη πιτσιλιστη να κάνουμε μια εξόρμηση στη Θεσσαλονίκη. Τι παίζει από πουτανάδικα και στριπ σοου?
εχει μιλησει κανεις προσφατα με την τυπισσα απο τον αγγελιοχωρο (ξανθος αγγελος κλπ κλπ) που εχει αναφερθει παλαιοτερα? δεν απανταει ποτε
ειναι ενα που αναφερεται σε ενα στουντιο στην Αθηνα στην οδο κεφαλληνιαςΤι εστί Λαρα η Γερμανιδα;
Η αν μπορεί κάποιος να στείλει με λινκ το σχετικό θρεντ...
Ρε φιλε???? και εγω τις θυμαμαι αυτες....μην μας κανεις να κωψουμε τις φλεβες τωρα!!! (θυμασαι μια γκαλια η γκαλινα απο ενα γραφειο??? ο μουνος!!!!)Γειά σας συντρόφια.Είμαι βετεράνος και έχω κυρήξει κατάπαυση πυρός απο τότε που χάλασαν τα πράγματα(εδώ και 4 χρόνια περιπου).Μακάρι να φτιάξουμε ξανά κατάσταση
απαιτώντας ποιότητα για ό,τι πληρώνουμε.Οσοι θυμόύνται τη Γκάμπυ τη Βουλγάρα,τη Ζβέτνα την Ουκρανέζα και τη Μόνικα τη Σλοβάκα,θα με νιώσουν.Αν κάτι θυμίζουν τα ανωτέρω σε κάποιον(1995-2001),άς ποστάρει να βουρκώσουμε απο συγκίνηση
Ποιό σύντροφε?Που το ειδες αυτο βρε aries62 ??
Σύντροφοι, καλησπέρα σε όλους!
Ύστερα από ένα τεράστιο χρονικό διάστημα (πάνε 5 χρόνια κιόλας) απουσίας μου από τη Θεσσαλονίκη, έρχεται η ώρα της επιστροφής στον τόπο του εγκλήματος...με ένα ύψιστο καθήκον: τη διοργάνωση bachelor party για τον κολλητό μου..
Καταλαβαίνετε που πηγαίνει το πράγμα..επειδή έχω χάσει κάθε κονέ στην πόλη, μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει (καμιά ιδέα έστω?)
Όταν ήμουν πάντως εκεί, υπήρχε ένα γραφείο που έπαιρνα συνεχώς cg και ήμουν πάντα απόλυτα ικανοποιημένος...(693* ***626). Ειδικά όποιος είχε πάρει την Βέτα από την Ουκρανία, πρέπει να με καταλαβαίνει τι εννοώ!!!