You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλό sex στην Θεσσαλονίκη ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα band
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 861
- Εμφανίσεις 150K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Spacelordmf
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ʼστα να πάνε φίλε την έπαθα και εγώ έτσι το περασμένο καλοκαίρι και απο τότε ξενέρωσα απίστευτα και δεν ξανά έκανα τίποτα μέσω αγγελίας απο εφημερίδα...λοιπον η εμπειρια μου..
θεσσαλονικη πριν λιγες μερες για δουλεια ...περνω αγγελιοφορο ...πρεπει να πειρα ταα τηλεφωνα χωρις αποκρυψη απο καμια 10αρια φορες ...δεν το σηκωνανε για την ακριβεια μου το κλεινανε στα μουτρα ...αυτα κατα τις 8 το βραδυ ...περνω κατα τις 11 μετα απο πολλες αποπειρες το σηκωνει αυτο που τελειωνει σε .....921 ...το σηκωνει μια γιαγια ...γεια σας για την αγγελεια .περνω ...80 μου λεει σε 30 λεπτα εκει ..οκ της λεω σε ξενοδοχειο ειμαι ..ποιο μου κανει της λεω δωματιο ταδε οροφος ταδε ...οκ αγορι μου την στελνω ...ε δεν ηρθε ποτε!!!!! περιμενα περιπου 2 ωρες ..ξαναπερνω καμια 10αρια φορες δεν το σηκωνε .....τι να πω κοροιδια!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
Έχουν γίνει οι πουτάνες είδος πολυτελείας στην Θεσσαλονίκη, πιο εύκολα βρίσκεις γυναίκα να παντρευτείς παρά πουτάνα να πηδήξεις.
Πάντως αν πάρεις κάποια 2-3 φορές μετά αρχίζεις να συγκαταλέγεσαι στους καλούς πελάτες και σε εξυπηρετούν ωραία και στην ώρα σου.
Πάντως αν πάρεις κάποια 2-3 φορές μετά αρχίζεις να συγκαταλέγεσαι στους καλούς πελάτες και σε εξυπηρετούν ωραία και στην ώρα σου.
Επισκέπτης
Φίλε aries62
Στον αγγελιοφόρο υπήρχε κάποτε μια Δανάη που το κινητό τελείωνε σε 87, αλλά είμαι εκτός Ελλάδας 5-6 μήνες τώρα και δεν ξέρω τι παίζει, αν την πετύχεις πάντως είναι καλή περίπτωση.
Στον αγγελιοφόρο υπήρχε κάποτε μια Δανάη που το κινητό τελείωνε σε 87, αλλά είμαι εκτός Ελλάδας 5-6 μήνες τώρα και δεν ξέρω τι παίζει, αν την πετύχεις πάντως είναι καλή περίπτωση.
gavliaris99
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 138
- Πόντοι
- 281
Τη βετα???
Που την θυμηθηκες,την ειχα παρει στο λυκειο πριν 5 χρονια.
Δυσκολο να υπαρχει αυτο το γραφειο εως απιθανο.Εχω ψιλοχαθει απο την ολη φαση και δε μπορω να σε βοηθησω.Παντως ηταν απιστευτη
To γραφείο όχι, δεν υπάρχει πια, γι' αυτό και δυσκολεύομαι στις κινήσεις μου..
όσο για τη Βέτα, απλά το καλύτερο sex που έχω κάνει ποτέ!!!
μια τζουντι ξιανθια από αυστρία,εξαφανισθηκε συντομαΓειά σας συντρόφια.Είμαι βετεράνος και έχω κυρήξει κατάπαυση πυρός απο τότε που χάλασαν τα πράγματα(εδώ και 4 χρόνια περιπου).Μακάρι να φτιάξουμε ξανά κατάσταση
απαιτώντας ποιότητα για ό,τι πληρώνουμε.Οσοι θυμόύνται τη Γκάμπυ τη Βουλγάρα,τη Ζβέτνα την Ουκρανέζα και τη Μόνικα τη Σλοβάκα,θα με νιώσουν.Αν κάτι θυμίζουν τα ανωτέρω σε κάποιον(1995-2001),άς ποστάρει να βουρκώσουμε απο συγκίνηση
ρε παιδια, αυτες οι αγγελιες απο τις εφημεριδες ψιλομαπα ειναι. τσαμπα τα τηλ που παιρνεις. ελαχιστα αξιζουν. το προβλημα ειναι οτι δεν βρισκουμε γραφεια για να ειναι κατι σιγουρο και καλο, εστω και ακριβο. με αγγελιες σταρ ψαχτηκα κι εγω. ελεοσ. σχεδον καμμια δεν το σηκωνει. αν πεσει κατι απο κει θα σασ ενημερωσω.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 10728
Επισκέπτης
Ταχουμε ξαναπει..οι αγγελειες εναι χαμενος χρονος και λεφτα..τζαμπα προσπαθειτε...υπαρχουν 2-3 γραφεια που εχουν ομως και μαπες και πρεπει να ξερεις ποια θα ζητησεις.Σαφως και η ποιοτητα απο την εποχη του 1995-2003 ειναι πεσμενη,παρα πολυ μπορω να πω..σε αυτο εχουν συντελεσει πολλα...οι διαφορες μαλακιες αυτων που φερνανε τις κοπελες και 2-3 μερες πριν φυγουν τις καταγκελανε οι ιδιοι και περνανε ολα τα λεφτα πουχανε δουλεψει οι κοπελες,ητε επειδη σε αλλες χωρες(Γερμανια)κανανε την δουλεια τους πιο ευκολα και πιο "σιγουρα".Επισεις πεσανε λεφτα στις χωρες τους και ετσι τα καλα "κοματια"περνουν τον χρονο τους με τους δυτικους επιχειρηματιες περνουν σχεδον τα ιδια και ειναι κα σπιτι τους...
mandipl
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
μια τζουντι ξιανθια από αυστρία,εξαφανισθηκε συντομα
πωπω ρε φιλε αυτη η τζουντι που λες με εχει σημαδευσει κανονικοτατα. 4 φορες προλαβα αλλα ηταν απο τις καλυτερες εμπειριες που μπορει κανεις να εχει με 25 ευρο . girlfriend exprerience
Γενικώς εάν δεν υπάρχει σύσταση συνήθως αρνούνται να "εξυπηρετήσουν" τα γνωστά γραφεία της Θεσσαλονίκης, τα οποία είναι 2 αυτή τη στιγμή. Το πρώτο (και κατά τεκμήριο υψηλής ποιότητας μέχρι και το 2003-άντε 2004), με επιγραφή γυναικείο όνομα που αρχίζει από Π και τελειώνει σε η, πνέει τα λοίσθια, ενώ το δεύτερο δεν προλαβαίνει τους τακτικούς πελάτες. Όλα αυτά Π/Σ/Κ. Τις λοιπές ημέρες οι πιθανότητες είναι καλύτερες, αλλά Δευτέρες λχ μπορεί και να μην μπαίνουν στον κόπο να ανοίξουν ούτε το τηλέφωνο.
ααααα τον _ι_ργο_ λες?μαλιστα....Ένας τύπος ονόματι Γ _ ώ _ _ _ ς με ειδικότητα αρχικά σε Τσέχες. Τώρα έχει απ'όλη τη "νοτιοανατολική Ευρώπη", αλλά ζητάει συστατική επιστολή κι αυτός.
Επισκέπτης
ααααα τον _ι_ργο_ λες?μαλιστα....
πρώην οδηγός???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K