Επισκέπτης
Κανενα νεο απο το μετοπο??? Εχει κατσει λιγο η ομαδα!
αυτο ειναι στανταρ ρε φιλε?σιγουρο?με ενδιαφερει αμμεσα...αν το ξερεις σιγουρα παρακαλω επιβεβαιωσε!!!7500 καφε μπαρ εχει η Θεσσαλονικη και η Αθηνα 5000 αν ειναι δυνατον!!!!!
εκει εσύ τη στατιστική σου και τα νουμερα χεχεαυτο ειναι στανταρ ρε φιλε?σιγουρο?με ενδιαφερει αμμεσα...αν το ξερεις σιγουρα παρακαλω επιβεβαιωσε!!!
με ακολουθεις βρε?χιχιχιχιεκει εσυ....στη στατιστικη σουεκει εσύ τη στατιστική σου και τα νουμερα χεχε
πες ημερομηνια αν καταλαβα καλα την εφημεριδα θα το ψαξω.δες και το πμ σουΣτανταρ νο1 εφημεριδα που περιεχει και αγγελιες(να μην πω επωνυμια) σε πωλησεις στην πολη μας,μπορεις να τους κανεις ενα τηλεφωνο και να σου στειλουν την εφημεριδα να διαβασεις,και οχι κανα κειμενακι,πρωτοσελιδο!!!
τη μαρια τη μπαροβια ξεχασε την γιατι το επομενο thread που θα ανοιξεις θα εχει τιτλο "πως να πεσετε θυμα μιας μπαροβιας" . καλοπροαιρετα θα σου πω πως αν της ελεγες ναι και της εδινες να δωσει στο αφεντικο της πχ 60 ευρω για το μεροκαματο δηθεν, αυτοματως στο τραπεζι σου θα εμφανιζοταν ενα μπουκαλι σαμπανια( νερου) και με πολυ θρασος η μαρια θα σου ελεγε πως τα 60 ευρω ηταν γιαυτο το λογο. και μετα θα τα΄κλαιγες μονος σου....Με τα πολλά και με την απογοήτευση να έχει χτυπήσει κόκκινο πέρασα έξω από το Μπαρ **** (το αφαίρεσα μόνος μου το όνομα για να μη ρουφιανέψουμε πρόσωπα και πράγματα) οπου μια 40άρα κοντούλα ελληνίδα ονόματι Μαρία με "ψάρεψε" κι εγώ "τσίμπησα"! Αυτή ναι, ήταν του γούστου μου! Καλοδιατηρημένο σώμα για την ηλικία της, γεμάτο στήθος, ωραία χαρακτηριστικά στο πρόσωπο και το βασικότερο... δεν είχε το στυλάκι της μπαρουτοκαπνισμένης καλντεριμιτζούς με το έξαλλο ντύσιμο και το ινδιάνικο μακιγιάζ. Δλδ με δυο λόγια... το ιδανικό MILF (για τα δικά μου γούστα πάντα). Της κέρασα ποτό και ψιλοχαμουρευτήκαμε... Οταν ζήτησα κάτι παραπάνω μου πρότεινε να της πληρώσω το μεροκάματό της και να φύγουμε μαζί αλλά λόγω περιορισμένου χρόνου προτίμησα να φύγω κρατώντας την όμως στα υπ'όψιν για μια μελλοντική επισκεψη.
[Παρένθεση] Ξέρει κανένας αν βρίσκεται ακόμα στην πόλη εκείνη η Ιταλίδα (Τζόρτζια νομίζω) που είχα πετύχει τον Σεπτέμβρη στην Κεφαληνίας;[/Παρένθεση]
Αυτά που λέτε τα νέα. Την επόμενη φορά σίγουρα ο πρώτος μου σταθμός θα είναι η Μαρία η μπαρόβια (αν την ξαναπετύχω βέβαια)
τη μαρια τη μπαροβια ξεχασε την γιατι το επομενο thread που θα ανοιξεις θα εχει τιτλο "πως να πεσετε θυμα μιας μπαροβιας" . καλοπροαιρετα θα σου πω πως αν της ελεγες ναι και της εδινες να δωσει στο αφεντικο της πχ 60 ευρω για το μεροκαματο δηθεν, αυτοματως στο τραπεζι σου θα εμφανιζοταν ενα μπουκαλι σαμπανια( νερου) και με πολυ θρασος η μαρια θα σου ελεγε πως τα 60 ευρω ηταν γιαυτο το λογο. και μετα θα τα΄κλαιγες μονος σου....
αυτα. οσο για την αλλη που λες ειναι ακομα εδω αλλα δεν εχει στανταρ μερες
με μαθηματικη ακριβεια θα σε κοροιδεψουν. αυτα τα μαγαζια δεν ειναι σαν τα κωλομπαρα που πας κερνας και αμα σου κατσει σου'κατσε. το κερδος τους δεν ειναι απο τα ποτα αλλα απο τα δηθεν "μεροκαματα" που ζητανε για να φυγουν νωριτερα. ξερεις ποσοι εφυγαν απο τετοια μαγαζια ΑΦΡΑΓΚΟΙ και μετα ματαια προσπαθουσαν να ζητησουν το λογο η τα χρηματα τους. ειναι δικαιωμα σου να πας αλλα προσεχε...Λες ε; Πουτττττααααανες! lol
Δεν ξέρω πάντως... πες με μαλακα αλλά εγώ την επόμενη φορά που θα περάσω από τα μέρη σας θα ξαναπάω στην μπαρόβια και αν παίξει σκηνικό προβλέπω να γίνω τακτικός πελάτης. Διαφορετικά θα χάσουμε κι οι δυο