εξω απο τα goodys
Ποιά goodys.
εξω απο τα goodys
ηλπιζε οτι θα την βρισκανε χωρις να γινει πανελληνιως ρεζιλι
μολις ειδε οτι δεν....το εδωσε
Και πιο πριν τί έλεγε; Δεν το δίνω;
Από πού έχουμε αυτή την πληροφορία;
οι δημοσιογραφοι το πανε, λες να μαστε οι αξιωματικοι που χειριζομαστε την υποθεση? ρε τι τραβαμε..Και πιο πριν τί έλεγε; Δεν το δίνω;
Από πού έχουμε αυτή την πληροφορία;
οι δημοσιογραφοι το πανε, λες να μαστε οι αξιωματικοι που χειριζομαστε την υποθεση? ρε τι τραβαμε..
Οι δημοσιογράφοι δεν ξέρουν τι να γράψουν και γράφουν μπαρουφες αφού πουλάει και το συμβάν. Το κινητό το είχαν από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί, αφού έχει γίνει και άρση του απορρήτου των συνομιλιών εδώ και μέρες.οι δημοσιογραφοι το πανε, λες να μαστε οι αξιωματικοι που χειριζομαστε την υποθεση? ρε τι τραβαμε..
με ολο το σεβασμο προς το θυμα
αλλα δεν μιλαμε για μετρια γκομενα
αλλα μπαζακι ολικης
μετρια ειναι η καινουριου
καλη ειναι η μενεγακη
αυτη ητανε αρχιμπαζο
δεν παιζει να ειχε ωραιους γκομενους
ουτε στον υπνο της
μετριους στην καλυτερη
Οταν λεμε οτι κρατουσε αρχεια απο τις προηγουμενες σχεσεις ...
Μηπως μιλαμε για σχεσεις μερικων ωρων ...?
Μηπως αυτοι οι κυριοι ηταν παντρεμενοι ?
Μηπως ο αλλος εφηγε γιατι φρικαρε με κατι ?
κωλοτρυπιδα ειπα οχι προσωπο
λες να μην μπορεις να χεσεις μετα?
Μπαζο δεν ήταν. Μια συνηθισμένη γυναίκα της ηλικίας της που ντυνόταν καλά και περιποιόταν τον εαυτό της. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Αλλά και μπαζο να ήταν μπροστά στο καμμένο της πρόσωπο και στα προβλήματα υγείας που θα έχει να αντιμετωπίσει, θα το προτιμούσε χίλιες φορές.με ολο το σεβασμο προς το θυμα
αλλα δεν μιλαμε για μετρια γκομενα
αλλα μπαζακι ολικης
μετρια ειναι η καινουριου
καλη ειναι η μενεγακη
αυτη ητανε αρχιμπαζο
δεν παιζει να ειχε ωραιους γκομενους
ουτε στον υπνο της
μετριους στην καλυτερη
Οταν λεμε οτι κρατουσε αρχεια απο τις προηγουμενες σχεσεις ...
Μηπως μιλαμε για σχεσεις μερικων ωρων ...?
Μηπως αυτοι οι κυριοι ηταν παντρεμενοι ?
Μηπως ο αλλος εφηγε γιατι φρικαρε με κατι ?
Υπερβάλλεις. Με τόσα σκατόμπαζα και αγαμία που κυκλοφορούν, αυτή η μετρια-μπαζο μπορούσε να χτυπήσει αρκετά ψηλά.
Αυτό το πράγμα που γίνεται με την ιστορία με το βιτριόλι -όχι ότι δεν έχει ξανά συμβεί αλλά- φαίνεται δεν έχει γίνει μάθημα.
Για κάθε βήμα της δύσκολης,όπως φαίνεται ,έρευνας ενημερωνόμαστε σε ζωντανό χρόνο.
Μα από τους δικηγόρους, μα από την οικογένεια ,μα από φίλους -το κυριότερο όμως- από τους ίδιους τους ερευνητές αστυνομικούς μαθαίνουμε που ακριβώς βρίσκονται οι έρευνες ότι έχουν επικεντρωθεί σε 2-3 πρόσωπα, ότι θα ανοίξουν οι κεραίες, και ότι, και ότι. .
Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι υπόθεση θα εξιχνιαστεί ,εδώ έχουν εξιχνιαστεί άλλες κι άλλες.
Φανταστείτε τώρα ότι είστε ο δράστης και μαθαίνετε απολύτως τις κινήσεις των αρχών.
Μαθαίνετε ότι μπορεί να υπάρχουν βίντεο ότι μπορεί να ανοίξουν οι κεραίες και λοιπά...
Η μοναδική περίπτωση να μην εξιχνιαστεί είναι ο δράστης να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να βρει ευλογες δικαιολογίες και άλλοθι -το κυριότερο όμως η συμβουλή να μην ομολογήσει ποτέ ότι κι αν γίνει...
Ειλικρινά δεν το βλέπουν αυτό οι κυρίοι αστυνομικοί, ότι δίνοντας αυτές τις πληροφορίες στη δημοσιότητα ,αυτή η μία περίπτωση να ξεφύγει ο (η)δράστης γίνεται ολοένα και πιο πιθανή;
Προφανώς το βλέπουν αλλά προέχουν οι δημόσιες σχέσεις τους...
Οι περισσότερες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι από το μυαλό των δημοσιογράφων που πρέπει οπωσδήποτε να γράψουν κάτι...
πριν μια βδομαδα ειδα οτι πιο ασχημο εχω δει στην ζωη μου σε αντρα
περαν του οτι ηταν και χοντρος
στον πριαμο ηλιουπολης περιμενε απεξω για ραντεβου
τοτε πραγματικα λυπηθηκα τις πουτανες...
δεν μπορεσα να τον δω ουτε για 5 δευτερολεπτα
αποκρουστικη μαπα
εγω προσωπικα ουτε καν θα την κοιταγα
τι περναγε ενας γαιδαρος διπλα μου τι καμηλοπαρδαλη τι αυτη το ιδιο
δεν υπερβαλλω
ειναι τρομερο μπαζο
2/10 χαριστικα
αντε με το σωμα 3/10
παραπανω με τιποτα