geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 6.515
Μαθαμε τιποτα;
Λενε οι επομενες 2 βδομαδες θα ειναι κρισιμες :S
Μαθαμε τιποτα;
Ο Χαρντι την βιτριολιασε;Λενε οι επομενες 2 βδομαδες θα ειναι κρισιμες :S
Λενε οι επομενες 2 βδομαδες θα ειναι κρισιμες :S
Για βαλτες να σχολιασουμε..Τύποι, γιατί δεν έχουν σχολιαστεί πουθενά οι φωτογραφίες που δημοσίευσε εδώ και μέρες ο Χίος με την Ρωσίδα και τον μπούλη; Το reverse image search που έκανε και για τους δύο δεν με βγάζει πουθενά.
Μια χαρα παλληκαρι...
Η αλλη Ρωσιδα απο τα ΛΙΝΤΛ..
Ρωτα τον ΧΙΟ..Άμα ψάξεις όμως τον ιδιοκτήτη της ασφαλιστικής στην Θησέως είναι άλλος. Ο παρόν μπούλης ποιος είναι;
Απορώ που δεν υπάρχει πουθενά κάποιο σχόλιο γι αυτές τις φωτογραφίες εδώ και τόσες μέρες.
Αυτες που εβαλε ο χιος ? μια χαρα τις σχολιασαμε τυπε , κοιτα πιο πισω ...
Πάντως άμα τελικά η δράστης είναι η Ρωσίδα με το εξώγαμο, τότε τζάμπα και βερεσέ πήγε η 34χρονη..δεν έφταιγε σε τίποτα και απλά έπεσε σε τρελή... :S
Συμφωνούμε απόλυτα σε αυτό.
Οι μέτριες+ (και οι όμορφες ακόμα περισσότερο) συνήθως είναι πιο επιλεκτικές και δεν έχουν να αποδείξουν πολλά πράγματα τόσο στον εαυτό τους όσο και στους άλλους.
Μου έρχεται στο μυαλό το ρητό:
"Δεν έχω δει
1. Αριστερό φτωχό
2. Χοντρή χωρίς γκόμενο
3. Γύφτο με γυαλιά"
;)
Εμένα πάντως η ρωσιδα μουαρεσει , ας είναι ψυχακιας
Απορώ που δεν υπάρχει πουθενά κάποιο σχόλιο γι αυτές τις φωτογραφίες εδώ και τόσες μέρες.
εχουν τα ρισκα τους ομως τετοιες συμπεριφορες,Ακόμα και η μεγαλύτερη τσούλα αντροχωρίστρα να ήταν σίγουρα δεν της άξιζε αυτό το πράγμα...
το ιδιο συμβαινει και με τους ψαραδες και ναυτικους . αναπτυσουν πρεσβυωπια λογω ηλικιας αλλα οχι αλλες ασθενειες γιατι το ματι τους παιζει κοιτοντας σε μεγαλες αποστασεις και δεν κουραζεται.xοντρές χωρίς γκόμενο ξέρω πολλές - συστήσω κιόλας σε μαζόχες άμα είναι
γύφτο με γυαλία δεν έχω δει ποτέ ισχύει