captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.773
- Πόντοι
- 3.506
Ποιος Νώντας;;;;
Ο μπάρμαν που τις πήγαινε γαμιόντας!
Ο μπάρμαν που τις πήγαινε γαμιόντας!
αν δεν φαει 15 χρονια δεν υπαρχει δικαιοσύνη.
εδώ την άλλη την καταστρεψε για μια ζωη.
Με τη λογική τη δίκη σου δηλαδή ο Κεχαγιογλου θα πρέπει να αλλάξει επάγγελμα και να κάνει κάτι άλλο γιατί όποιος τον διορίζει για δικηγόρο του δηλώνει αυτόματα ένοχος?? Πραγματικά αυτή τη λογική δεν μπορώ να τη καταλάβω αν έβαζε άλλον μεγαλοδικηγορο ας πούμε τον Κουγια θα δήλωνε αυτόματα πάλι ένοχη?? ενώ αν έβαζε κάποιον που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του θα δήλωνε αθώα?? Η δίκη αυτή είναι τελειωμένη από άποψη ενοχής το ερώτημα είναι ποια θα είναι η ποινή όπως και στη δίκη της Τοπαλουδη όποιο δικηγόρο και να βάζανε οι κατηγορουμενοι όλοι ξέρανε από πριν ότι θα πέσουν ισόβια, Η μόνη πρόσφατη περίπτωση που ενώ έγινε προφυλάκιση και τελικά κατέληξε σε αθώωση ήταν ο ταξιτζής που έλεγε ότι τον γάμησε ο ηθοποιούς εκεί τα πράγματα ήταν πενήντα πενήντα ο ένας έλεγε μου έδωσε ναρκωτικά κοιμήθηκα και με γάμησε και ο άλλος έλεγε δεν του έκανα τίποτα, τελικά ο ιτροδικαστης κατέθεσε ότι δεν βρήκε γαμημένο τον ταξιτζή και η ποινή ήταν τρεις μήνες με αναστολή για τα ναρκωτικά που τα συγκεκριμένα τα πουλάνε σε σεχσοπ και δεν ξέρω αν αυτά θεωρούνται και ναρκωτικά. Επίσης δεν σου κάνει εντύπωση ότι σε κάθε μεγάλη υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο και τρέχουν τα κανάλια με κάμερες πάντα τον κατηγορουμενο που ενώ μπορεί να είναι το τελευταίο τελειωμένο πρεζακι η Αλβανος- Πακιστανος- Κουρδος-Σομαλος τον αναλαμβάνει πάντα μεγαλοδικηγορος ξέρεις γιατί??? Για τη διαφήμιση φίλε μου, ξέρουν ότι δεν θα πληρωθούν, ξέρουν ότι η υπόθεση είναι χαμένη γνωρίζουν όμως ότι θα μιλάνε σε εκπομπές σε δελτία ειδήσεων για μήνες και αυτό είναι διαφήμιση,και ας λέει ο Κεχαγιογλου ότι τον πηρε τηλέφωνο η οικογένεια να αναλάβει αυτά είναι για τους χαζούς που δεν ξέρουν!!!Όταν μπήκε ο Κεχαγιογλου στην υπόθεση είχα δηλώσει σε αυτό εδώ το νήμα ότι μου φαίνεται εξαιρετικά περίεργο να τον έχει βάλει η κατηγορούμενη και ταυτόχρονα να αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση. Από τη στιγμή που διορίζεις τον συγκεκριμένο άνθρωπο για υπεράσπιση, αυτόματα δηλώνεις ένοχος.
Τελικά άκουσα τον Κεχαγιολγου να λέει ότι η οικογένεια της κατηγορούμενης ήταν αυτή που τηλεφώνησε στο γραφείο και ζήτησε την υπεράσπιση. Και σκέφτομαι τώρα μήπως η οικογένεια τον διόρισε εν αγνοία της κατηγορούμενης και τώρα γι αυτό το λόγο τα έχει πάρει στο κρανίο η άλλη και κοντέυει να κόψει φλέβα. Γιατί κατάλαβε τι μαλακία έγινε βάζοντας τον συγκεκριμένο δικηγόρο και δηλώνοντας παράλληλα αθώα.
Δεν το λέω επειδή είναι μεγαλοδικηγόρος αλλά επειδή στο ιστορικό του από τις 10 υποθέσεις οι 8 αφορούν εμπόρους ναρκωτικών. Και για να σου το θέσω και αλλιώς: αν εσύ κατηγορούσουν για κάτι για το οποίο ήσουν αθώος, θα έβαζες τον Κεχαγιογλου; Τον συγκεκριμένο τον βάζεις για να σου μειώσει όσο περισσότερο γίνεται την ποινή και να σε γλιτώσει από τα χειρότερα επειδή είναι λέρας. Δε μπορεί να δηλώνεις αθώος και χωρίς καμια ανάμειξη στην υπόθεση και παράλληλα να μου βάζεις υπεράσπιση τον Κεχαγιογλου.Με τη λογική τη δίκη σου δηλαδή ο Κεχαγιογλου θα πρέπει να αλλάξει επάγγελμα και να κάνει κάτι άλλο γιατί όποιος τον διορίζει για δικηγόρο του δηλώνει αυτόματα ένοχος?? Πραγματικά αυτή τη λογική δεν μπορώ να τη καταλάβω αν έβαζε άλλον μεγαλοδικηγορο ας πούμε τον Κουγια θα δήλωνε αυτόματα πάλι ένοχη?? ενώ αν έβαζε κάποιον που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του θα δήλωνε αθώα?? Η δίκη αυτή είναι τελειωμένη από άποψη ενοχής το ερώτημα είναι ποια θα είναι η ποινή όπως και στη δίκη της Τοπαλουδη όποιο δικηγόρο και να βάζανε οι κατηγορουμενοι όλοι ξέρανε από πριν ότι θα πέσουν ισόβια, Η μόνη πρόσφατη περίπτωση που ενώ έγινε προφυλάκιση και τελικά κατέληξε σε αθώωση ήταν ο ταξιτζής που έλεγε ότι τον γάμησε ο ηθοποιούς εκεί τα πράγματα ήταν πενήντα πενήντα ο ένας έλεγε μου έδωσε ναρκωτικά κοιμήθηκα και με γάμησε και ο άλλος έλεγε δεν του έκανα τίποτα, τελικά ο ιτροδικαστης κατέθεσε ότι δεν βρήκε γαμημένο τον ταξιτζή και η ποινή ήταν τρεις μήνες με αναστολή για τα ναρκωτικά που τα συγκεκριμένα τα πουλάνε σε σεχσοπ και δεν ξέρω αν αυτά θεωρούνται και ναρκωτικά. Επίσης δεν σου κάνει εντύπωση ότι σε κάθε μεγάλη υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο και τρέχουν τα κανάλια με κάμερες πάντα τον κατηγορουμενο που ενώ μπορεί να είναι το τελευταίο τελειωμένο πρεζακι η Αλβανος- Πακιστανος- Κουρδος-Σομαλος τον αναλαμβάνει πάντα μεγαλοδικηγορος ξέρεις γιατί??? Για τη διαφήμιση φίλε μου, ξέρουν ότι δεν θα πληρωθούν, ξέρουν ότι η υπόθεση είναι χαμένη γνωρίζουν όμως ότι θα μιλάνε σε εκπομπές σε δελτία ειδήσεων για μήνες και αυτό είναι διαφήμιση,και ας λέει ο Κεχαγιογλου ότι τον πηρε τηλέφωνο η οικογένεια να αναλάβει αυτά είναι για τους χαζούς που δεν ξέρουν!!!
.....
Η μόνη πρόσφατη περίπτωση που ενώ έγινε προφυλάκιση και τελικά κατέληξε σε αθώωση ήταν ο ταξιτζής που έλεγε ότι τον γάμησε ο ηθοποιούς εκεί τα πράγματα ήταν πενήντα πενήντα ο ένας έλεγε μου έδωσε ναρκωτικά κοιμήθηκα και με γάμησε και ο άλλος έλεγε δεν του έκανα τίποτα, τελικά ο ιτροδικαστης κατέθεσε ότι δεν βρήκε γαμημένο τον ταξιτζή και η ποινή ήταν τρεις μήνες με αναστολή για τα ναρκωτικά που τα συγκεκριμένα τα πουλάνε σε σεχσοπ και δεν ξέρω αν αυτά θεωρούνται και ναρκωτικά.
.....
Το τι λέει και δηλώνει αυτή δεν έχει καμία σημασία πολλοί κατηγορουμενοι δεν ομολογούν ποτέ και ας έχουν κάνει πέντε φόνους. Επειδή έχω παρακολοθειση αρκετές δίκες θα σου πω το εξής, για τον Λυκουρέζο λέγαν διάφορα από παλιά ότι είναι λαμογιο ότι είναι χωμένος σε κυκλώματα σκοτεινά και άλλα πολλά που μπορεί να είναι αλήθεια η και ψέμα, όταν ανέβαινε όμως στην έδρα να μιλήσει δεν πέταγε ούτε κουνούπι και οι δικαστές τον κοιτάγανε σαν κουταβάκια άσε που τον έτρεμαν, από την άλλη τον δικηγόρο που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του αγορευε και οι δικαστές μιλούσαν μεταξύ τους πως περάσαν το Σαββατοκυριακο!!!Δεν το λέω επειδή είναι μεγαλοδικηγόρος αλλά επειδή στο ιστορικό του από τις 10 υποθέσεις οι 8 αφορούν εμπόρους ναρκωτικών. Και για να σου το θέσω και αλλιώς: αν εσύ κατηγορούσουν για κάτι για το οποίο ήσουν αθώος, θα έβαζες τον Κεχαγιογλου; Τον συγκεκριμένο τον βάζεις για να σου μειώσει όσο περισσότερο γίνεται την ποινή και να σε γλιτώσει από τα χειρότερα επειδή είναι λέρας. Δε μπορεί να δηλώνεις αθώος και χωρίς καμια ανάμειξη στην υπόθεση και παράλληλα να μου βάζεις υπεράσπιση τον Κεχαγιογλου.
Πριν λίγο δήλωσε στο MEGA (εντελώς κυνικά), ότι δε συμφέρει το ψυχιατρείο διότι μπορεί να μείνει μέσα για άγνωστο χρονικό διάστημα. Έδωσε και το max που γνωρίζει = 22 χρόνια.Ειναι απολυτως σαφες απο τις δηλωσεις του Κεχαγιογλου οτι ουτε και ο ιδιος δεν εχει καμια αμφιβολια οτι αυτη ειναι η δραστις.Το μονο ερωτημα ου απομενει να απαντηθει ειναι το υψος της ποινης.Και επειδη η κοινη γνωμη εχει πεσει πανω με τα μουτρα,δεν θα ειναι ευκολο να της αποδωθουν ελαφρυντικα(προτερου εντιμου βιου,ειλικρινους μεταμελειας και δεν ξερω τι αλλο).Το μονο χαρτι που μπορει να παιχτει απο την υπερασπιση ειναι το ψυχιατρικο.Δεν υπαρχει αλλο.
Kαλά θυμασαι.... Αθώωση με 4 (ένορκοι) - 3 (τακτικοί δικαστές), αν θυμάμαι καλά.
Kαλά θυμασαι.
Και η δικη θα ξαναγινει γιατι θα κανει εφεση ο εισαγγελεας.
Οχι. Απλως κάνει εφεση και λεει οτι εκτιμηθηκαν εσφαλμενα τα στοιχεια απο το δικαστηριο.O Εισαγγελεας πως μπορει να κανει εφεση? Πρεπει να εχει βρει νεα στοιχεια?
Είναι ολοφάνερο ότι ο 40χρονος είναι νωντιστής τύπε :SΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΟΚ! «ΣΕ Γ@Μ@ΕΙ Ο ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΤΑΣ, ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ». Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ 35ΧΡΟΝΗ ΈΦΗ ΣΤΟ MESSENGER. ΚΑΛΥΠΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤH; ΣΕ ΒΑΡΒΑΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ Η ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ. ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟ…