Προχθεσινή απογευματινή επίσκεψη στο ίδρυμα.
Παρέλαση από αρκετά κορίτσια (καναδύο αρκετά όμορφα και ναζιάρικα, και με τον απαραίτητο ...εξοπλισμό) που όμως δεν συγκράτησα τα ονόματα τους, λόγω του ότι είχα πάει φτιαγμένος να δοκιμάσω την Χριστίνα, που δεν είχα προλάβει στο παλιό ίδρυμα όπου και εργαζόταν.
Η κοπέλα είναι πολύ ευχάριστη μέσα στο δωμάτιο, πολύ ομιλητική και άνετη. Έχει πράγματι "αθλητικό κορμί", με ωραίες πλούσιες αναλογίες χωρίς να την λες παχιά, και με
που παρόλο το μέγεθος τους είναι και πολύ σφικτά πράγματι.
Το μασάζ ήταν πολύ άνω του μετρίου με καλή τεχνική, και καλή διάρκεια.
Στο 2ο μέρος η κοπέλα είχε πολύ καλή και πολύ θετική συμμετοχή, χωρίς ψεύτικα "αχ βαχ".
Μου άρεσε η αρχή που είχε και ένα άτυπο στριπτίζ, ενώ το κορμί της είναι για πολλά "ζουλήγματα".
Η καθαριότητα της πολύ καλή, με το μουνάκι της να μοσχομυρίζει και να είναι φρεσκοξυρισμένο.
Η πίπα πολύ καλή
και γυμνή με πολύ ωραία γλειψίματα, και μετά από εναλλαγή 2 στάσεων
(τόσο κράτησα) κατέθεσα μέσα στο πολύ μουσκεμένο της αιδοίο.
Γενικά πέρασα ένα πολύ καλό και ευχάριστο απόγευμα, με την Χριστίνα να δικαιολογεί την "φήμη" που έχει αποκτήσει από πολλούς εδώ μέσα, άλλοτε με σωστά κριτήρια, και άλλοτε από "υπερβάλλοντα ζήλο" ορισμένων άλλων. ;)
Επειδή όμως όπως πολλές φορές έχω πει, τα καλά πρέπει να λέγονται, η Χριστίνα για εμένα εντάσσεται μέσα στις "τίμιες" προτάσεις του χώρου.