Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καλλιρρόης 85

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 686
  • Εμφανίσεις 72K
  • Tagged users Καμία

Η εμπειρία σας από το ιδρυμα αυτο

• Καλή

Ψήφοι: 36 24,3%
  • Ξεπέτα

Ψήφοι: 28 18,9%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 84 56,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    148
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
α...

πάντως εγώ γούσταρα τρελά το περιβάλλον...
η είσοδος της πολυκατοικίας δίπλα σε ένα συνεργείο/ηλεκτρολογείο... {οι εργάτες αδιάφοροι/ανυποψίαστοι εντελώς}
industrial περιβάλλον, high~tech ασανσέρ...

Aν δεν βάζανε και Πλούταρχο στο CD την ώρα που γαμάμε θα ήταν τέλεια  :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.345
Πόντοι
46.232
Aν δεν βάζανε και Πλούταρχο στο CD την ώρα που γαμάμε θα ήταν τέλεια  :rockon:
εγω παντος σημερα που περασα μρ την  χριστιναρα κατα τις 18.30 δεν ειχε πλουταρχο ειχε ινστρομενταλ μουσικη

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
εγω παντος σημερα που περασα μρ την  χριστιναρα κατα τις 18.30 δεν ειχε πλουταρχο ειχε ινστρομενταλ μουσικη

Το πιασα το υπονούμενο ,...

ιν στρομ μένταλ !

Α καλά τώρα ! Βάλε μας πιό δύσκολα αυτά τα πιάνουμε με τη πρώτη !

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.345
Πόντοι
46.232
Το πιασα το υπονούμενο ,...

ιν στρομ μένταλ !

Α καλά τώρα ! Βάλε μας πιό δύσκολα αυτά τα πιάνουμε με τη πρώτη !
[/quote
:grin: :grin: ωραιο το λογοπαιγνιο σου.....αλλα τετεια μουσικη ειχε

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.345
Πόντοι
46.232
επισκεψη χθες γυρω στις 18.30 για να πετυχω την χριστινα....παρελαση χριστινα , αννι μια κινεζα καμια σχεση με αλλες ειχε βυζαρες κ ηταν λιγο ποιο νταρντανε , αλεξια ψηλη ξανθια αερατη αλλα σαν στεκα του μπιλιαρδου κ ενα αδιαφορο για εμενα μιλφ....ερχεται στο δωματιο κ μου λεει σε περιμενα οχι σημερα αλλα ηξερα οτι θα ερθεις καποια στιγμη....της ειπα οτι εχω περασει αλλες 3 φορες κ δεν την εχω πετυχει ,μου ειπε οτι δουλευει μετα της 3 λογο της πρωινης δουλειας κ οχι μετα τις 12 οπως λενε μερικοι...σε λεπτομεριες δεν θα μπω εχω γραψει κριτικες στο σ47 , μετα το τελος του μπριζολιασματος ειπαμε τα δικα μας που μου ειπε να μην τα γραψω...ενω δεν πιστευε οτι ειμαι ψαρακι λεγοντας με τιποτα δεν ειναι ετσι τα ψαρακια....για μενα χριστινα μαριαννα ειναι στανταρακια....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
επισκεψη χθες γυρω στις 18.30 για να πετυχω την χριστινα....παρελαση χριστινα , αννι μια κινεζα καμια σχεση με αλλες ειχε βυζαρες κ ηταν λιγο ποιο νταρντανε , αλεξια ψηλη ξανθια αερατη αλλα σαν στεκα του μπιλιαρδου κ ενα αδιαφορο για εμενα μιλφ....ερχεται στο δωματιο κ μου λεει σε περιμενα οχι σημερα αλλα ηξερα οτι θα ερθεις καποια στιγμη....της ειπα οτι εχω περασει αλλες 3 φορες κ δεν την εχω πετυχει ,μου ειπε οτι δουλευει μετα της 3 λογο της πρωινης δουλειας κ οχι μετα τις 12 οπως λενε μερικοι...σε λεπτομεριες δεν θα μπω εχω γραψει κριτικες στο σ47 , μετα το τελος του μπριζολιασματος ειπαμε τα δικα μας που μου ειπε να μην τα γραψω...ενω δεν πιστευε οτι ειμαι ψαρακι λεγοντας με τιποτα δεν ειναι ετσι τα ψαρακια....για μενα χριστινα μαριαννα ειναι στανταρακια....
 μονο 4 ?  :think:      οι αλλεs μαλλον απασχολημενεs ?   η αλεξια ? (  απο ιουλιανου ? ).   και στο θησεωs 81 ( αξιζει για καποια) και στο συγγρου 29 για καποια αλλη(  εκει θα τα δειs ολα).    

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Προχθεσινή απογευματινή επίσκεψη στο ίδρυμα.
Παρέλαση από αρκετά κορίτσια (καναδύο αρκετά όμορφα και ναζιάρικα, και με τον απαραίτητο ...εξοπλισμό) που όμως δεν συγκράτησα τα ονόματα τους, λόγω του ότι είχα πάει φτιαγμένος να δοκιμάσω την Χριστίνα, που δεν είχα προλάβει στο παλιό ίδρυμα όπου και εργαζόταν.
Η κοπέλα είναι πολύ ευχάριστη μέσα στο δωμάτιο, πολύ ομιλητική και άνετη. Έχει πράγματι "αθλητικό κορμί", με ωραίες πλούσιες αναλογίες χωρίς να την λες παχιά, και με  :tits: που παρόλο το μέγεθος τους είναι και πολύ σφικτά πράγματι.
Το μασάζ ήταν πολύ άνω του μετρίου με καλή τεχνική, και καλή διάρκεια.
Στο 2ο μέρος η κοπέλα είχε πολύ καλή και πολύ θετική συμμετοχή, χωρίς ψεύτικα "αχ βαχ".
Μου άρεσε η αρχή που είχε και ένα άτυπο στριπτίζ, ενώ το κορμί της είναι για πολλά "ζουλήγματα".
Η καθαριότητα της πολύ καλή, με το μουνάκι της να μοσχομυρίζει και να είναι φρεσκοξυρισμένο.
Η πίπα πολύ καλή  :pipa1: και γυμνή με πολύ ωραία γλειψίματα, και μετά από εναλλαγή 2 στάσεων  :fuck1: :knockinb:(τόσο κράτησα) κατέθεσα μέσα στο πολύ μουσκεμένο της αιδοίο.
Γενικά πέρασα ένα πολύ καλό και ευχάριστο απόγευμα, με την Χριστίνα να δικαιολογεί την "φήμη" που έχει αποκτήσει από πολλούς εδώ μέσα, άλλοτε με σωστά κριτήρια, και άλλοτε από "υπερβάλλοντα ζήλο" ορισμένων άλλων. ;) :grin:
Επειδή όμως όπως πολλές φορές έχω πει, τα καλά πρέπει να λέγονται, η Χριστίνα για εμένα εντάσσεται μέσα στις "τίμιες" προτάσεις του χώρου.

aggelakas80

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
μου στελνετε το τηλεφωνο και εμενα παρακαλω? η χριστινα ποσο χρονων ειναι? οι υπηρεσια φουλ ποσο παει?

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Το τηλέφωνο του καταστήματος δεν το γνωρίζω.
Απλά πηγαίνεις, κτυπάς το κουδούνι κοιτώντας την κάμερα (έχω λόγο που το λέω αυτό) και δοκιμάζεις την τύχη σου με τα κορίτσια.
Η Χριστίνα είναι περίπου 25 ετών, και το πρόγραμμα τιμάτε στα 80€... το full εννοείται, χωρίς το back door, που για όσες τον ανοίγουν τον χρεώνουν επιπλέον ...συνήθως.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
Το τηλέφωνο του καταστήματος δεν το γνωρίζω.
Απλά πηγαίνεις, κτυπάς το κουδούνι κοιτώντας την κάμερα (έχω λόγο που το λέω αυτό) και δοκιμάζεις την τύχη σου με τα κορίτσια.
Η Χριστίνα είναι περίπου 25 ετών, και το πρόγραμμα τιμάτε στα 80€... το full εννοείται, χωρίς το back door, που για όσες τον ανοίγουν τον χρεώνουν επιπλέον ...συνήθως.
τηλ 2109213314 (το βρικετε και στο καρτελακι του καταστηματος στο χαρτη των μασαζ)

η ιδια δηλωνει 31 χρ... αλλα μικρη σημασια εχει αυτο. Πιο σημαντικα ειναι οσα περιεγραψες και με τα οποια εν πολλοις συμφωνω κι εγω...

kaza_bubu

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πήγα ζήτησα για χριστίνα αλλά δεν ήταν διαθέσιμη. Διάλεξα Μόνικα ενώ επρεπε να διαλέξω Νινί . 0 σε διάθεση 0 σε συμμετοχή και γενικώς καλύτερα με μια ψεύτικη κούκλα παρά αυτό το πραγμα. Πεταμένα 80 ευρά. Το μασαζάκι ήταν καλύτερο

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
εγω αντιθετως προτιμησα νινη απο μονικα . πολυ καλα ολα

aggelakas80

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
τηλ 2109213314 (το βρικετε και στο καρτελακι του καταστηματος στο χαρτη των μασαζ)

η ιδια δηλωνει 31 χρ... αλλα μικρη σημασια εχει αυτο. Πιο σημαντικα ειναι οσα περιεγραψες και με τα οποια εν πολλοις συμφωνω κι εγω...
ευχαριστω πολυ φιλε

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ερώτηση για απάντηση από όποιον γνωρίζει.  Το υποκατάστημα Ιουλιανού έκλεισε οριστικά ή είναι κλειστό όπως ήταν και πριν μερικούς μήνες. Να μην πηγαίνουμε τζάμπα.  Ντάλη, βάλε κάποιον να απαντήσει αν δεν απαντήσει κάποιος που γνωρίζει. (αυτό χωρίς υπονοούμενα δεδομένου ότι την Ντάλη την συμπαθώ γιατί είναι επαγγελματίας σωστός, αλλά ξέρω ότι βλέπει το σάϊτ)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Ερώτηση για απάντηση από όποιον γνωρίζει.  Το υποκατάστημα Ιουλιανού έκλεισε οριστικά ή είναι κλειστό όπως ήταν και πριν μερικούς μήνες. Να μην πηγαίνουμε τζάμπα.  Ντάλη, βάλε κάποιον να απαντήσει αν δεν απαντήσει κάποιος που γνωρίζει. (αυτό χωρίς υπονοούμενα δεδομένου ότι την Ντάλη την συμπαθώ γιατί είναι επαγγελματίας σωστός, αλλά ξέρω ότι βλέπει το σάϊτ)
 το ελεγε οτι θα κλεισει.     και μαλλον ετσι θα εγινε.   επισηs η νταλλυ δεν διαβαζει αποκλειστικα  την δικη τηs σελιδα,   αλλα ενημερωνεται για τα παντα,  γιατι ειναι πραγματι σωστη επαγγελματιαs και καλοs ανθρωποs.      ελα ρε νταλλυ  απαντησε .  θα εισαι το πρωτο αφεντικο που θα γραφει και θα γινεται διαλογοs.      θα λεs και εσυ την γνωμη σου, για πολλα θεματα,     δεν ειναι ντροπη να βοηθαs και εσυ ,  γραφονταs που και που   καποια πραγματα( πχ.  νεεs αφιξειs κοριτσιων ).      δωσε  χαιρετισματα ( στην συμπαθεια μου.)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Δεν ξέρω αν έκλεισε η οχι,αλλά η Ντάλλυ επανειλημμένα μου εχει παραπονεθεί οτι δεν βρίσκει σωστές κοπέλλες,ώστε να καλύψει και τα 2 ιδρύματα....πρώτον διοτι ζητά οπωσδήποτε να κανουν και μασαζ και δεύτερον διοτι εχει μπλέξει με αφερέγγυους "managers",οι οποίοι φέρνουν κοπέλλες και ξαφνικά τις αποσύρουν χωρίς προειδοποίηση....
Σε πρώτη ευκαιρία πάντως θα ενημερώσω....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.345
Πόντοι
46.232
Δεν ξέρω αν έκλεισε η οχι,αλλά η Ντάλλυ επανειλημμένα μου εχει παραπονεθεί οτι δεν βρίσκει σωστές κοπέλλες,ώστε να καλύψει και τα 2 ιδρύματα....πρώτον διοτι ζητά οπωσδήποτε να κανουν και μασαζ και δεύτερον διοτι εχει μπλέξει με αφερέγγυους "managers",οι οποίοι φέρνουν κοπέλλες και ξαφνικά τις αποσύρουν χωρίς προειδοποίηση....
Σε πρώτη ευκαιρία πάντως θα ενημερώσω....
ναι σωστα αυτα που λες...κ να προσθεσω οτι για καθε μαγαζι υπαρχει κ το υποχρεωτικο δωρακι απο 2000 εως 3000 το μηνα προς τα οργανα της ταξης.....

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
  το ελεγε οτι θα κλεισει.     και μαλλον ετσι θα εγινε.    επισηs η νταλλυ δεν διαβαζει αποκλειστικα  την δικη τηs σελιδα,    αλλα ενημερωνεται για τα παντα,   γιατι ειναι πραγματι σωστη επαγγελματιαs και καλοs ανθρωποs.      ελα ρε νταλλυ  απαντησε .  θα εισαι το πρωτο αφεντικο που θα γραφει και θα γινεται διαλογοs.      θα λεs και εσυ την γνωμη σου, για πολλα θεματα,     δεν ειναι ντροπη να βοηθαs και εσυ ,  γραφονταs που και που   καποια πραγματα( πχ.  νεεs αφιξειs κοριτσιων ).      δωσε  χαιρετισματα ( στην συμπαθεια μου.)
αυτες οι συμπαθειες μας φαγανε!!!!!! :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

...επειδή κάτι φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνω, και για να μην σας τα πρήζω συναγωνιστές, πως στο καλό γίνεται να βλέπω το τηλέφωνο του ιδρύματος στον χάρτη των μασάζ??
Έχω "κλικάρει" και στην αριστερή πλευρά όπου φαίνεται η λίστα με τα καταστήματα, αλλά και επάνω στις "καρφίτσες" στον χάρτη, αλλά ποτέ δεν μου δείχνει τα τηλέφωνα...
Κάποια βοήθεια...???

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
...επειδή κάτι φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνω, και για να μην σας τα πρήζω συναγωνιστές, πως στο καλό γίνεται να βλέπω το τηλέφωνο του ιδρύματος στον χάρτη των μασάζ??
Έχω "κλικάρει" και στην αριστερή πλευρά όπου φαίνεται η λίστα με τα καταστήματα, αλλά και επάνω στις "καρφίτσες" στον χάρτη, αλλά ποτέ δεν μου δείχνει τα τηλέφωνα...
Κάποια βοήθεια...???
Η λίστα ειναι δεξια από το χαρτη... :think:
Οταν κλικαρεις πανω σε ενα ιδρυμα αο τη λιστα ή σε "καρφιτσα", πρεπει να εμφανιζεται ενα baloon ("συννεφακι") με τις πληροφοριες. Δεν εχουν ολα τα συννεφακια/ιδρυματα τηλεφωνο. Κλικαροντας στο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ μεσα στο συνεφακι, σε παει στο θρεντ του ιδρυματος.

Αυτα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom