Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καλλιρρόης 85

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 686
  • Εμφανίσεις 72K
  • Tagged users Καμία

Η εμπειρία σας από το ιδρυμα αυτο

• Καλή

Ψήφοι: 36 24,3%
  • Ξεπέτα

Ψήφοι: 28 18,9%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 84 56,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    148
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές και καλό μήνα.
Θέλω να γράψω μερικά πράγματα για τη ΧΡΙΣΤΙΝΑ (πάλι θα σας σπάσω τα αρχίδια).
Τα σκέφτομαι τόσο καιρό και ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΩ. Θα μιλήσω μέσα από την ψυχή μου.
Πραγματικά πιστεύω ότι η κοπέλα είναι σαν από άλλο κόσμο, σαν να έχει πέσει από τον ουρανό. Επειδή γουστάρει αυτό που κάνει βγάζει μια τρομερή ενέργεια. Εγώ τις πρώτες φορές που έκανα σεξ μαζί της έπαθα τόσο πολύ την πλάκα μου που μετά τη σκεφτόμουνα κάθε μέρα πριν κοιμηθώ και όταν ξυπνούσα (και την έβλεπα και στον ύπνο μου). Τις επόμενες μέρες και μήνες, όσες φορές έκανα σεξ με άλλες (και πολύ όμορφες) πάλι μετά σκεφτόμουν τη Χριστίνα.
Πραγματικά αισθάνομαι περήφανος που έβγαλε η χώρα μας τέτοιο κορίτσι. Είναι ένα θείο δώρο για όλους εμάς τους αθλητές του χώρου. Θα πρέπει να την αγκαλιάσουμε με αγάπη και να την προσέχουμε (βλέπω ότι πολλοί γράφουν κάθε μέρα καλά λόγια για αυτήν). Διαψεύδει την κακή εντύπωση που έχουν πολλοί για τις Ελληνίδες. Η κοπέλα είναι τρομερά ξεκάθαρη-ξηγημένη-ντόμπρα και ούτε έχει καβαλήσει το καλάμι και ούτε είναι φραγκοφόνισσα. Ούτε ποτέ λουφάρει στο πρόγραμμα, ούτε πάει να σε κοροϊδέψει. Ακόμα και όταν έχω πάει στις 8.00 το απόγευμα και ξέρω ότι έχει κάνει αρκετά ραντεβού, πάλι τα δίνει όλα. Ποτέ δεν είδα να δυσανασχετήσει ούτε δευτερόλεπτο. Αντίθετα ένιωθα ότι είχα να κάνω με ένα δρομέα που τον κυνηγούσα και δεν μπορούσα να τον φτάσω (μου είπε ότι πρέπει να κάνω αντοχή).
Επειδή μελετάω μήνες το θέμα Χριστίνα, βλέπω ότι πίσω από αυτό το θαύμα κρύβεται μια πολύ ισορροπημένη προσωπικότητα. Αγαπάει τον εαυτό της (όσο πρέπει, όχι παραπάνω) και τον σέβεται (για αυτό και είναι πεντακάθαρη). Προέκταση του ότι τα έχει βρει με τον εαυτό της είναι ότι αγαπάει και σέβεται και όλους εμάς (ποτέ δεν μου είπε το παραμικρό κακό σχόλιο για κάποιον πελάτη από μας). Προσέχει πάρα πολύ τι τρώει (της έκανα ανάκριση και έπαθα πλάκα – είναι σαν να κάνει δίαιτα συνεχώς) γι’ αυτό και δεν μυρίζει ποτέ άσχημα κανένα σημείο του σώματος της ακόμα και όταν είναι ιδρωμένη. Επίσης γυμνάζεται (μου έλεγε για την τελευταία προπόνηση που έκανε). Είναι αυστηρά πειθαρχημένο άτομο και δεν κάνει καταχρήσεις. Για μένα ο τρόπος ζωής και εργασίας της Χριστίνας θα πρέπει να γίνει αντικείμενο μελέτης (και υπόδειγμα) από άλλες κοπέλες αθλήτριες του χώρου των μασάζ. Όπως ακριβώς μελετούσαν πριν αρκετά χρόνια την προσωπικότητα του Νίκου Γκάλη. Για μένα η Χριστίνα είναι ο ‘’Νίκος Γκάλης’’ των μασάζ.
Και θέλω να πω και κάτι ακόμα: Το καλό μασάζ+σεξ το καταλαβαίνεις όχι εκείνη τη μέρα αλλά τις επόμενες μέρες κατά τη γνώμη μου, από 2 πράγματα: 1) Από το πως αισθάνεσαι τις επόμενες μέρες (εγώ όσες φορές έχω πάει μαζί της, μετά πετάω για μια βδομάδα) και 2) Από το αν έχεις μετανιώσει έστω και λίγο για τα χρήματα που έδωσες (εγώ πότε δεν έκλαψα ούτε 1 ευρώ από αυτά που της έδωσα, πραγματικά τα κέρδισε άξια).
A, θέλω να πω και κάτι τελευταίο. Όταν ξεπέρασα το σοκ και έπαψα να κοιτάζω (για λίγο) τις βυζάρες, μπουτάρες και την κωλάρα παρατήρησα και κάτι ακόμα. Η Χριστίνα έχει εκπληκτική φωνή. Τη βάζεις και μιλάει και ακούς και ηδονίζεσαι. Επίσης έχει πολύ όμορφα μάτια. Βέβαια κανείς μας δεν γράφει για αυτά γιατί όλοι κοιτάμε τα άλλα που είπα πρώτα.
Το μειονέκτημα που της βρίσκω είναι ότι θα ήθελα να είναι πιο τρυφερή και γλυκιά (εγώ είμαι ευαίσθητος, συναισθηματικός και ήρεμος τύπος).
Το ξέρω ότι είμαι υπερβολικός, αλλά έχω φάει κόλλημα (σχεδόν μισό χρόνο) και δεν λέω να ξεκολλήσω.
Aυτά. Τώρα ηρέμησα που έβγαλα από μέσα μου αυτά που σκέφτομαι συνέχεια και με τυραννούν.
Δεν είμαι ούτε γκόμενος της, ούτε νταβατζής, ούτε θέλω να γαμήσω δωρεάν. Πάντα πληρώνω.
Αντίθετα είπα στη Χριστίνα ότι για να της δείξω την απεριόριστη εκτίμησή μου θέλω να πάω μια φορά στο μαγαζί και να πληρώσω χωρίς κάνω σεξ (παγκόσμια πρωτοτυπία). Μπορεί αυτή την ώρα που δικαιούμαι απλά να μιλάμε. Έτσι θέλω να δείξω ότι δεν έχει σημασία μόνο το γαμήσι. Η κοπέλα δεν δέχθηκε να πάρει χρήματα χωρίς να προσφέρει υπηρεσίες. Σε τέτοια άτομα εγώ είμαι σούζα και βαράω προσοχές.
Περιμένω τώρα τα (καλοπροαίρετα) σχόλια σας.
Στην προηγούμενη κριτική μου για το μαγαζί σχολίασε ο Anatolgami: ‘’Συγχαρητήρια προσλαμβάνεσθε στο τμήμα marketing του συγκεκριμένου οίκου’’. Λοιπόν το βρήκα εκπληκτικό σχόλιο και κάθε φορά που το σκέφτομαι χτυπιέμαι στο γέλιο.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Ευτυχώς που της βρήκες και ένα ελάττωμα γιατί με το κόλλημα που έχεις φάει, δε σε βλέπω καλά...  :grin:

Να προσέχεις

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
παραλιγο να την αγαπησεις κιολας .!!! προσεχε φιλαρακι !!! μπορει να ειναι καλο παιδι οπως λες αλλα υπαρχει παντα και ενα αλλα .....

Καρολος

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είμαι ούτε γκόμενος της, ούτε νταβατζής, ούτε θέλω να γαμήσω δωρεάν

Φιλε μου (αν μου επιτρεπεις να σε αποκαλω ετσι),καλο μηνα κι απο εμενα.
Απο το κειμενο σου και την ιδιαιτερη θερμη που βλεπω στα γραφομενα σου, και απο την οποια εμπειρια μου δινει η ηλικια μου,θεωρω οτι εισαι ΦΟΥΛ τσιμπημενος με την κορασσιδα.
Για την οποια συμφωνω και επαυξανω σε οσα λες και εχουν να κανουν με τις επιδοσεις της στον στιβο μαχης, αλλα και την τιμιοτητα της πανω στην δουλεια.
Μεχρι εκει ομως! Να ξερεις οτι καποιες κοπελες εχουν συμπεριλαβει στο ρεπερτοριο τους πανω στην δουλεια και ενα συγκεκριμενο στυλ συμπεριφορας, που ξερουν οτι εχει απηχηση.Στην προσωπικη τους ζωη μπορει να ειναι τελειως διαφορετικες,και ολο αυτο να ειναι τελειως θεατροποιημενο.
Σε καθε περιπτωση χρειαζεται προσοχη.
Αυτα, και χωρις καμμια διαθεση να μειωσω την συγκεκριμενη κοπελα, την οποια και συμπαθω,
και προπαντως χωρις να θελω να φανω συμβουλευτικος προς εσενα.

Επισκέπτης
Καλησπέρα συναγωνιστές και καλό μήνα.
εγω παλι εχω διαφορετικη αποψη.οταν δουλευε πριν 1 μηνα στο στ47 και πηγαμε με ενα φιλο και μαλιστα νωρις αρα δεν ηταν κουρασμενη η χριστινα ενω την φωναζε η βικυ να βγει αυτη την εγραφε στη μουναρα της κανονικα.μπροστα μου εξελιχθηκε ενα ασχημο σκηνικο μεταξυ τους και μετα απο πολυ κουβεντα αυτος ο ''ακουραστος εργατης''που λες βγηκε μας ειξε μια ματια με υφος 1000καρδιναλιων λες και ηταν η τζενα τζεημσον :grin:φυσικα την γραψαμε στα αρχιδια μας και δεν την προτιμησαμε.επειδη τη συγκεκριμενη την εχω παρακολουθησει παρατηρω οτι ποτε δεν στεριωνει σε μαγαζι το γιατι ας μας το πεις εσυ που την εχεις ψυχολογησει.παντως το μονο που μπορω να σχολιασω αφου θες ειναι καλα στεφανα και ακλους απογονους :priest:

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.727
Πόντοι
216
Καλα στεφανα και καλους απογονους.

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
εγω παλι εχω διαφορετικη αποψη.οταν δουλευε πριν 1 μηνα στο στ47 και πηγαμε με ενα φιλο και μαλιστα νωρις αρα δεν ηταν κουρασμενη η χριστινα ενω την φωναζε η βικυ να βγει αυτη την εγραφε στη μουναρα της κανονικα.μπροστα μου εξελιχθηκε ενα ασχημο σκηνικο μεταξυ τους και μετα απο πολυ κουβεντα αυτος ο ''ακουραστος εργατης''που λες βγηκε μας ειξε μια ματια με υφος 1000καρδιναλιων λες και ηταν η τζενα τζεημσον :grin:φυσικα την γραψαμε στα αρχιδια μας και δεν την προτιμησαμε.επειδη τη συγκεκριμενη την εχω παρακολουθησει παρατηρω οτι ποτε δεν στεριωνει σε μαγαζι το γιατι ας μας το πεις εσυ που την εχεις ψυχολογησει.παντως το μονο που μπορω να σχολιασω αφου θες ειναι καλα στεφανα και ακλους απογονους :priest:
Προσυπογράφω όλα όσα λες!!! (Το πίστευες ότι θα συνέβαινε ποτέ αυτό Oliver;)
Να είστε πάντα καχύποπτοι!!!

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Φίλοι μου ευχαριστώ για τα σχόλια σας και τις συμβουλές σας για μένα.
Αισθάνομαι, πάνω από όλα, ότι είναι με πραγματική αγάπη για το πρόσωπο μου.
Όπως θα συμβούλευαν φίλοι έναν άλλο φίλο τους, άντρες προς άντρα.
Χαίρομαι που αυτοί που απάντησαν είναι όλοι άτομα που έχουν πάει με τη Χριστίνα.
Εκτιμώ πολύ τον Kebaaap γιατί έχουμε μιλήσει με προσωπικά μηνύματα και πιστεύω ότι είναι πολύ ψηλού πνευματικού επιπέδου άτομο. Επίσης βλέπω ότι πραγματικά δουλεύει και τρέχει για να φέρει πληροφορίες σε όλους εμάς (και δεν ρωτάει, παρά μόνο δίνει πληροφορίες).
Ναι παραδέχομαι ότι η κοπέλα έχει αγγίξει και την καρδιά μου.
Πριν μερικά χρόνια είχα ερωτευτεί κάποια κοπέλα του χώρου (ξένης εθνικότητας).
Πέρασα διάφορα και διδάχθηκα αρκετά.
Το μόνο που έπαθα τότε ήταν ότι ξόδεψα κάποια λεφτά.
Κατάλαβα αρκετά πράγματα για την ψυχολογία των κοριτσιών που κάνουν αυτή την εργασία και ποια είναι τα όρια.
Ότι και να γίνει πάντα οι κοπέλες είναι επαγγελματίες και εγώ πελάτης.
Η μόνη προαγωγή που μπορώ να πάρω είναι απλά να είμαι ένας καλός πελάτης.
Προσπαθώ λοιπόν να κρατάω μια ισορροπία.
Όσο για τα καλά στέφανα που λέτε, έχω ήδη οικογένεια.
Πάντως έχω ένα διαθέσιμο κονδύλι για αυτή τη δουλειά.
Αυτό που γίνεται τώρα είναι ότι πάει όλο στη Χριστίνα, αντί να μοιράζεται σε διάφορες.
Όταν διάλεξα το όνομα μου το sexomaniak ήταν γιατί αυτό με άγγιζε πιο πολύ από όλα.
Δηλαδή όλη μέρα σκεφτόμουν γαμήσια. Και μετά από sex πάλι είχα κόλλημα και ξανασκεφτόμουν sex μια ζωή. Είχα πάντα ακόρεστη επιθυμία. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια αισθάνθηκα ότι αυτό καταλαγιάζει μετά από τις εμπειρίες με τη Χριστίνα. Γι’ αυτό και έπαθα πλάκα.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Νομίζω οτι επιβάλλεται όσοι ειμαστε παλαιά μέλη του φόρουμ και έχουμε και κάποια ηλικία,να πούμε 2 κουβέντες,και χαίρομαι που ηδη το έκαναν κάποιοι συναγωνιστές....
Το παλληκάρι όχι απλά είναι ερωτευμένο με την κοπέλλα,αλλά έχει πάθει ψύχωση μαζί της....και μάλιστα ασυνείδητα,αυτοτιμωρείται,αυτουποβιβάζεται και σιγα σιγα χάνει την αυτοεκτίμησή του....πέρα απο τα τρελλά που λέει για μια γυναίκα που για μένα είναι πολύ "δεύτερη" και σε εμφάνιση και σε συμπεριφορά,όπως ας πούμε οτι η Ελλάδα πρέπει να είναι περήφανη που έβγαλε τέτοια πουτάνα  :rockon: :rockon:,εχω την αίσθηση οτι έχει χάσει πλέον κάθε έλεγχο και έχει γίνει υποχείριο της.....
Μου κάνει φοβερή εντύπωση οτι τόσο καιρό δεν έχει κάνει αυτό που έχουμε κάνει όλοι μας με κάποιες γκόμενες που μας αρεσαν στα μασατζίδικα....δηλαδή,κανονίσαμε να βρεθούμε εξω,ήπιαμε τα κρασιά μας,συζητήσαμε,γελάσαμε και μετά πήγαμε και δυο ώρες σε ένα ξενοδοχείο και βγάλαμε τα ματια μας όμορφα κι ωραία....και χωρίς ιδιαίτερο κόστος....
Αν της το έχει προτείνει και εισέπραξε άρνηση (το πιθανότερο...) αυτό απλά σημαίνει οτι η γκόμενα δεν τον γουστάρει και απλά είναι ένας καλός της πελάτης....αν δεν της το έχει προτείνει,σημαίνει απλά ότι κατά βάθος αισθάνεται μειονεκτικά απέναντί της....

Η περίπτωση είναι πολύ σοβαρή και θα παρακαλέσω κάποιους εξυπνάκηδες εδω μέσα να σταματήσουν τις μαλακίες περί προμότορα και "καλά στέφανα" και τέτοια....ο σκοπός είναι να βοηθήσουμε το παλληκάρι να ξεπεράσει αυτή την άρρωστη κατάσταση με τον πιο ομαλό τρόπο....οχι φυσικά με τυποποιημένες συμβουλές και "εύκολα λόγια",το παλληκάρι και μορφωμένο είναι και αξιόλογος φαίνεται και απ' ότι μας είπε είναι και οικογενειάρχης....πρέπει μόνος του να απαγκιστρωθεί πριν κάνει μεγαλύτερη ζημιά στον εαυτό του....

Προσωπικά,τις επόμενες μέρες θα κάνω κάτι προς την κατεύθυνση αυτή....δεν θα το πω φυσικά εδω,αλλά θα είναι αποτελεσματικό...και σ' αυτό,αν με βοηθήσει κάποιο πρόσωπο,τότε θα βγω στα ίσια και θα την αποκαλέσω ΚΥΡΙΑ.....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Χαίρομαι που αυτοί που απάντησαν είναι όλοι άτομα που έχουν πάει με τη Χριστίνα.
Εκτιμώ πολύ τον Kebaaap γιατί έχουμε μιλήσει με προσωπικά μηνύματα και πιστεύω ότι είναι πολύ ψηλού πνευματικού επιπέδου άτομο. Επίσης βλέπω ότι πραγματικά δουλεύει και τρέχει για να φέρει πληροφορίες σε όλους εμάς (και δεν ρωτάει, παρά μόνο δίνει πληροφορίες).
Κατάλαβα αρκετά πράγματα για την ψυχολογία των κοριτσιών που κάνουν αυτή την εργασία και ποια είναι τα όρια.
Αυτό που γίνεται τώρα είναι ότι πάει όλο στη Χριστίνα, αντί να μοιράζεται σε διάφορες.
Όταν διάλεξα το όνομα μου το sexomaniak ήταν γιατί αυτό με άγγιζε πιο πολύ από όλα.
Δηλαδή όλη μέρα σκεφτόμουν γαμήσια. Και μετά από sex πάλι είχα κόλλημα και ξανασκεφτόμουν sex μια ζωή. Είχα πάντα ακόρεστη επιθυμία. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια αισθάνθηκα ότι αυτό καταλαγιάζει μετά από τις εμπειρίες με τη Χριστίνα. Γι’ αυτό και έπαθα πλάκα.
ωραια ολα αυτα αλλα οικογενεια γιατι εκανες ρε ανθρωπε;τι σου φταινε;

Επισκέπτης
Προσυπογράφω όλα όσα λες!!! (Το πίστευες ότι θα συνέβαινε ποτέ αυτό Oliver;)
Να είστε πάντα καχύποπτοι!!!
ειδες ρε μπαγασα ολα ειναι δυνατα στη ζωη ακομα και να συμφωνησεις εστω για μια φορα μαζι μου :2funny:τωρα που ξεκινησες δεν σε βλεπω να σταματας :grin:

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Αισθάνομαι, πάνω από όλα, ότι είναι με πραγματική αγάπη για το πρόσωπο μου...... κλπ...
Αγαπητε μου δεν εχω παει (ακομα) με την συγκεκριμενη κοπελλα, αλλα επετρεψε μου να σου πω σαν αντικειμενικος και τριτος παρατηρητης 2 πραγματα..το γεγονος οτι αποφασισες εστω και με αυτον τον τροπο να εξωτερικευσεις και να γνωστοποιησεις σε ανθρωπους αγνωστους σε σενα και με μοναδικο κοινο σημειο το ιδιο χομπυ, τα αισθηματα που εχεις για μια εκδιδομενη κυρια, αν μη τι αλλο δειχνει οτι σιγουρα ειχες αναγκη να το μοιραστεις, αλλα ομως δειχνει οτι πλεον τα αισθηματα σου εχουν ξεφυγει απο τα φυσιολογικα πλαισια, και εχουν φτασει η ξεπερασει τα ορια του παθολογικου..η κοπελα αυτη οσο "ντομπρα και ξηγημενη κλπ κλπ" που λες οτι ειναι , δεν παυει να ειναι μια εκδιδομενη που σου προσφερει αυτα που νομιζεις οτι σου προσφερει επειδη πληρωνεται για αυτα που κανει..εκεινη κανει ισως με συνεπεια και επαγγελματισμο την δουλεια της , και εσυ το εισπρατεις διαφορετικα.. η σχεση σας ειναι και θα ειναι παντα πελατειακη..δεν αλλαζει αυτο..προσπαθησε-φιλικη συμβουλη- επειδη εισαι οικογενειαρχης να ξεκολλησεις απο αυτο το λουκι, και εαν στο φιναλε δεν σε γεμιζει συναισθηματικα η γυναικα σου -που δεν σε γεμιζει σιγουρα- βρες μια νορμαλ γυναικα (οχι επαγγελματια εννοω) να γεμισεις το συναισθηματικο σου κενο...ολα αυτα θεωρησε τα , σαν μια επαναλαμβανω φιλικη συμβουλη, απο καποιον που ειχε περιπου παρομοια εμπειρια και καηκε..
ξεκολλα...
με εκτιμηση

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.427
Πόντοι
46.232
φιλε κ εμενα μου αρεσει η χριστινα κ μπορω να πω οτι δεν πηγαινα με ελληνιδες γιατι ηταν ελεινες σε αντιθετη με αυτη....αλλα ξεκολα δεν μπορεις να πηγαινεις συνεχεια με γλυκα κ λουλουδια κ να μπαινεις στο δωματιο μονο για να μιλησεις,ξερω οτι η χριστινα σε εκτιμαει αλλα πρεπει να δεις τι θα κανεις εσυ με τον εαυτο σου...εχεις σκεφτει οτι ολη αυτην την ενεργεια θα μπορουσες να την βγαλεις σε μια πραγματικη σχεση που θα κανεις....θα σου ερθει κ ποιο οικονομικα κ θα ξεπερασεις κ την χριστιναρα....

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Για σας φίλοι μου και πάλι. Και όμως δεν κοιμάμαι τέτοια ώρα. Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές πραγματικά.
Μου αρέσει που οι πιο πολλοί που έγραψαν είναι πελάτες της Χριστίνας.
Θέλω να πω κάτι άλλο για τα κολλήματα μου.
Γενικά είμαι ένα άτομο που τραβάει τρομερά κολλήματα κατά καιρούς.
Πολύ μεγαλύτερο κόλλημα από ότι με τη Χριστίνα έχω με το site μας.
Κάθε μέρα μπαίνω τουλάχιστον 10-15 φορές και διαβάζω με αγωνία τα νέα στo forum.
Πραγματικά από το 2008 μου έχει γίνει κανονικό ναρκωτικό το site.
Aν μια μέρα δεν μπω αρρωσταίνω. Εδώ είναι οι πραγματικές ειδήσεις και όχι στα άλλα site τα πουλημένα που μας μαυρίζουν την ψυχή με τις ειδήσεις τους. Όποτε δεν μπορώ να μπω αισθάνομαι σαν ναρκομανής που δεν έχει πάρει το ναρκωτικό του (φαντάζομαι έτσι κάνουν).
Tώρα σχετικά με το θέμα της Χριστίνας.
Παρόλο που έχω κάνει σχεδόν όλα αυτά που ήθελα στη ζωή μου (Το κυριότερο από όλα έχω κάνει εκπληκτικά παιδιά. Επίσης από υλικά αγαθά είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Ποτέ δεν μου έλειψε τίποτα) η ζωή μου είναι πολύ επίπεδη.
Η Χριστίνα έκανε μια αλλαγή στη ζωή μου. Είναι τόσο κακό ρε παιδιά που πέρασα τη λεπτή διαχωριστική γραμμή και τόλμησα να αισθανθώ κάτι για μια κοπέλα του χώρου; Δεν έβλαψα κανέναν. Δεν νομίζω ότι έγινα ποτέ φορτικός και ενοχλητικός στη Χριστίνα. Αν είμαι ενοχλητικός ας μου το πεί και εγώ θα εξαφανιστώ αμέσως. Σε όλη μου τη ζωή ήθελα να κάνω μόνο το καλό. Ποτέ δεν ζήλεψα κανέναν από εσάς γιατί κάνετε και εσείς σεξ μαζί της. Η κοπέλα κάνει ένα επάγγελμα και το κάνει σωστά. Εγώ απλώς πιστεύω ότι είναι υψηλού επιπέδου κοπέλα και μπορεί να προσφέρει και άλλα πράγματα εκτός από γαμήσια (αυτά έτσι κι αλλιώς τα κάνει καλά). Είμαι πολύ ονειροπόλος;
Σχετικά με αυτό που έγραψε ο φίλος n.smirni76 για τα λουλούδια και γλυκά: Eντάξει δεν έχω πάει και ποτέ έτσι. Όποτε πάω και εγώ γαμάω όπως όλοι σας και νομίζω ότι το κάνω καλά (αν και δεν θα το πω εγώ αυτό, αλλά η Χριστίνα). Απλά σε όσες κριτικές γράφω δεν χρησιμοποιώ εκφράσεις του τύπου: ‘’της έχυσα στη μούρη κλπ.’’ Το θεωρό υποτιμητικό για τις κοπέλες του χώρου. Ας έγινε και έτσι. Εγώ όπως έχω αναφέρει και παλιά βλέπω με πολλή αγάπη όλες τις κοπέλες του αθλήματος αυτού, ακόμα και αυτή που δουλεύει στο τελευταίο μπουρδέλο. Δεν μου αρέσει η λέξη πουτάνα για καμία. Τη θεωρώ υποτιμητική. Πιστεύω ότι αυτό που προσφέρουν είναι ιερό (προσωπική άποψη).
Επειδή αισθανόμουνα σαν ηφαίστειο έτοιμο να σκάσει, μοιράστηκα μαζί σας όλα αυτά που ένιωσα, σαν να είσαστε όλοι φίλοι μου, παρόλο που δεν έχω γνωρίσει κανέναν από κοντά. Εσείς ενδιαφερθήκατε πραγματικά να με βοηθήσετε. Η αλήθεια είναι ότι δεν περνάω και άσχημα από το κόλλημα με τη Χριστίνα. Μάλλον μου κάνει καλό. Τώρα δεν τη σκέφτομαι πια στον ύπνο μου όπως στις αρχές. Απλά μέσα από τα computer μου και τις οθόνες μου τη σκέφτομαι συχνά (όταν θέλω να σκεφτώ κάτι ευχάριστο) και μου χαλάει η αυτοσυγκέντρωση στη δουλειά. Εντάξει θα δοκιμάσω να το ξεπεράσω και να προσγειωθώ όπως πρέπει. Mερικές φορές κάποια πράγματα είναι πιο δυνατά από εμάς και δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε, όπως αυτό που έγινε τώρα.
Όσο για αυτό που είπατε γιατί έκανα οικογένεια: όταν παντρεύτηκα ήμουν τρελλά ερωτευμένος με τη γυναίκα μου και αυτή το ίδιο με μένα. Περάσαμε τέλεια αρκετά χρόνια. Απλώς με την καθημερινότητα επήρθε η φθορά. Επίσης παραδέχομαι ότι ήμουνα κωλόπαιδο που την κεράτωνα συνέχεια με κοπέλες από το χώρο (δεν μπόρεσα να ξεπεράσω τη μανία μου για αυτό το θέμα).

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μου θυμιζεις 15αχρονο στην πρωτη του φορα σε μπουρδελο. ε ρε θα τα οικονομησει παλι η χριστινα. καποια στιγμη οταν σου φυγει το γρασσο απ τα ματια θα καταλαβεις τι εκανες.  ελπιζω να μην ειναι αργα για την οικογενια σου

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
μου θυμιζεις 15αχρονο στην πρωτη του φορα σε μπουρδελο. ε ρε θα τα οικονομησει παλι η χριστινα. καποια στιγμη οταν σου φυγει το γρασσο απ τα ματια θα καταλαβεις τι εκανες.  ελπιζω να μην ειναι αργα για την οικογενια σου

Φίλε janos,δυστυχώς είναι πολύ πιο σοβαρά τα πράγματα.....το παλληκάρι εχει πάθει ψύχωση και νομίζω χρειάζεται την βοήθεια ειδικού....δεν ξέρω τι κατάληξη θα εχει αυτή η ιστορία,αλλά πρέπει να κάνει κάτι άμεσα.....

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Για σας φίλοι μου και πάλι. Και όμως δεν κοιμάμαι τέτοια ώρα. Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές πραγματικά.
Μου αρέσει που οι πιο πολλοί που έγραψαν είναι πελάτες της Χριστίνας.
Θέλω να πω κάτι άλλο για τα κολλήματα μου.
Γενικά είμαι ένα άτομο που τραβάει τρομερά κολλήματα κατά καιρούς.
Πολύ μεγαλύτερο κόλλημα από ότι με τη Χριστίνα έχω με το site μας.
Κάθε μέρα μπαίνω τουλάχιστον 10-15 φορές και διαβάζω με αγωνία τα νέα στo forum.
Πραγματικά από το 2008 μου έχει γίνει κανονικό ναρκωτικό το site.
Aν μια μέρα δεν μπω αρρωσταίνω. Εδώ είναι οι πραγματικές ειδήσεις και όχι στα άλλα site τα πουλημένα που μας μαυρίζουν την ψυχή με τις ειδήσεις τους. Όποτε δεν μπορώ να μπω αισθάνομαι σαν ναρκομανής που δεν έχει πάρει το ναρκωτικό του (φαντάζομαι έτσι κάνουν).
Tώρα σχετικά με το θέμα της Χριστίνας.
Παρόλο που έχω κάνει σχεδόν όλα αυτά που ήθελα στη ζωή μου (Το κυριότερο από όλα έχω κάνει εκπληκτικά παιδιά. Επίσης από υλικά αγαθά είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Ποτέ δεν μου έλειψε τίποτα) η ζωή μου είναι πολύ επίπεδη.
Η Χριστίνα έκανε μια αλλαγή στη ζωή μου. Είναι τόσο κακό ρε παιδιά που πέρασα τη λεπτή διαχωριστική γραμμή και τόλμησα να αισθανθώ κάτι για μια κοπέλα του χώρου; Δεν έβλαψα κανέναν. Δεν νομίζω ότι έγινα ποτέ φορτικός και ενοχλητικός στη Χριστίνα. Αν είμαι ενοχλητικός ας μου το πεί και εγώ θα εξαφανιστώ αμέσως. Σε όλη μου τη ζωή ήθελα να κάνω μόνο το καλό. Ποτέ δεν ζήλεψα κανέναν από εσάς γιατί κάνετε και εσείς σεξ μαζί της. Η κοπέλα κάνει ένα επάγγελμα και το κάνει σωστά. Εγώ απλώς πιστεύω ότι είναι υψηλού επιπέδου κοπέλα και μπορεί να προσφέρει και άλλα πράγματα εκτός από γαμήσια (αυτά έτσι κι αλλιώς τα κάνει καλά). Είμαι πολύ ονειροπόλος;
Σχετικά με αυτό που έγραψε ο φίλος n.smirni76 για τα λουλούδια και γλυκά: Eντάξει δεν έχω πάει και ποτέ έτσι. Όποτε πάω και εγώ γαμάω όπως όλοι σας και νομίζω ότι το κάνω καλά (αν και δεν θα το πω εγώ αυτό, αλλά η Χριστίνα). Απλά σε όσες κριτικές γράφω δεν χρησιμοποιώ εκφράσεις του τύπου: ‘’της έχυσα στη μούρη κλπ.’’ Το θεωρό υποτιμητικό για τις κοπέλες του χώρου. Ας έγινε και έτσι. Εγώ όπως έχω αναφέρει και παλιά βλέπω με πολλή αγάπη όλες τις κοπέλες του αθλήματος αυτού, ακόμα και αυτή που δουλεύει στο τελευταίο μπουρδέλο. Δεν μου αρέσει η λέξη πουτάνα για καμία. Τη θεωρώ υποτιμητική. Πιστεύω ότι αυτό που προσφέρουν είναι ιερό (προσωπική άποψη).
Επειδή αισθανόμουνα σαν ηφαίστειο έτοιμο να σκάσει, μοιράστηκα μαζί σας όλα αυτά που ένιωσα, σαν να είσαστε όλοι φίλοι μου, παρόλο που δεν έχω γνωρίσει κανέναν από κοντά. Εσείς ενδιαφερθήκατε πραγματικά να με βοηθήσετε. Η αλήθεια είναι ότι δεν περνάω και άσχημα από το κόλλημα με τη Χριστίνα. Μάλλον μου κάνει καλό. Τώρα δεν τη σκέφτομαι πια στον ύπνο μου όπως στις αρχές. Απλά μέσα από τα computer μου και τις οθόνες μου τη σκέφτομαι συχνά (όταν θέλω να σκεφτώ κάτι ευχάριστο) και μου χαλάει η αυτοσυγκέντρωση στη δουλειά. Εντάξει θα δοκιμάσω να το ξεπεράσω και να προσγειωθώ όπως πρέπει. Mερικές φορές κάποια πράγματα είναι πιο δυνατά από εμάς και δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε, όπως αυτό που έγινε τώρα.
Όσο για αυτό που είπατε γιατί έκανα οικογένεια: όταν παντρεύτηκα ήμουν τρελλά ερωτευμένος με τη γυναίκα μου και αυτή το ίδιο με μένα. Περάσαμε τέλεια αρκετά χρόνια. Απλώς με την καθημερινότητα επήρθε η φθορά. Επίσης παραδέχομαι ότι ήμουνα κωλόπαιδο που την κεράτωνα συνέχεια με κοπέλες από το χώρο (δεν μπόρεσα να ξεπεράσω τη μανία μου για αυτό το θέμα).
Φίλε sexomaniac
έχε σαν βασική αρχή στην ζωή σου μην ερωτεύεσαι τάνες, γιατί αυτές έχουν ως μοναδικό σκοπό να σε ξεζουμίσουν οικονομικά.Δεν ερωτεύονται ποτέ και ΔΕΝ αγαπάνε ποτέ.Θέλουν ΜΟΝΟ τα χρήματά σου.Βγάλτην από το μυαλό σου, γιατί θα σε καταστρέψει εσένα και την οικογένειά σου, την περιουία σου, την ζωή της γυναίκας σου (που είμαι σίγουρος ότι ακόμη αγαπιέσθε) και των παιδιών σου (που τα υπεραγαπάς).Πήγαινε για σεξ.Μετά δεν σε ξέρω , δεν με ξέρεις.Μην γίνεσαι έρμαιο των παθών σου, γιατί οι γυναίκες αυτές προσποιούνται ότι έχουν αισθήματα για να απομυζούν...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Φίλε sexomaniac
έχε σαν βασική αρχή στην ζωή σου μην ερωτεύεσαι τάνες, γιατί αυτές έχουν ως μοναδικό σκοπό να σε ξεζουμίσουν οικονομικά.Δεν ερωτεύονται ποτέ και ΔΕΝ αγαπάνε ποτέ.Θέλουν ΜΟΝΟ τα χρήματά σου.Βγάλτην από το μυαλό σου, γιατί θα σε καταστρέψει εσένα και την οικογένειά σου, την περιουία σου, την ζωή της γυναίκας σου (που είμαι σίγουρος ότι ακόμη αγαπιέσθε) και των παιδιών σου (που τα υπεραγαπάς).Πήγαινε για σεξ.Μετά δεν σε ξέρω , δεν με ξέρεις.Μην γίνεσαι έρμαιο των παθών σου, γιατί οι γυναίκες αυτές προσποιούνται ότι έχουν αισθήματα για να απομυζούν...
Πες του τα, μπας και βαλει μυαλο, τωρα που ειναι νωρις !!!
Γιατι αν γινει καψουρης, το επομενο σταδιο του αγαπουλη, χεστα μεσα χαραλαμπε !!!
Οτι εχει φτιαξει στην ζωη του, σε μια στιγμη  :blowup: :blowup: :blowup:  !!!!!

aggelakas80

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
πραγματικα εντυπωσιαζομαι απο το επιπεδο της συζήτησης αλλα μου αρεσει πολυ που επιτελους μιλαμε και λιγο σαν ανθρωποι!.. εννοω περα απο το της εκανα αυτο και εκεινο...!!!
τωρα για την περιπτωση χριστινα θα συμφωνησω και εγω με τους υπολοιπους οτι ειναι πράγματι μια πολυ αξιολογη περιπτωση ομως δεν πρεπει να ξεχνας ποια ειναι, που την γνώρισες , τι κανει και γιατι ασχοληθηκε με αυτο. Οσο καλο παιδι και αν ειναι(που πιστευω οτι ειναι) η ασχολια της φανερωνει πραγματα για εκεινη και για τον τροπο με τον οποιο πρεπει να την βλεπεις. Φαινεται οτι πρωταρχικο ρόλο εχουν οι οικονομικες απολαβες τις οποιες εξασφαλιζει με το να εκδιδεται!.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.427
Πόντοι
46.232
πραγματικα εντυπωσιαζομαι απο το επιπεδο της συζήτησης αλλα μου αρεσει πολυ που επιτελους μιλαμε και λιγο σαν ανθρωποι!.. εννοω περα απο το της εκανα αυτο και εκεινο...!!!
τωρα για την περιπτωση χριστινα θα συμφωνησω και εγω με τους υπολοιπους οτι ειναι πράγματι μια πολυ αξιολογη περιπτωση ομως δεν πρεπει να ξεχνας ποια ειναι, που την γνώρισες , τι κανει και γιατι ασχοληθηκε με αυτο. Οσο καλο παιδι και αν ειναι(που πιστευω οτι ειναι) η ασχολια της φανερωνει πραγματα για εκεινη και για τον τροπο με τον οποιο πρεπει να την βλεπεις. Φαινεται οτι πρωταρχικο ρόλο εχουν οι οικονομικες απολαβες τις οποιες εξασφαλιζει με το να εκδιδεται!.
σωστος.... ;)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom