Επίσκεψη στο μαγαζί. Μπορείτε να μαντέψετε ότι διάλεξα τη Χριστίνα. Κάθισα και σκέφτηκα γιατί πρώτη φορά στη ζωή μου είμαι τόσο ικανοποιημένος και δεν μπορώ ούτε να ακουμπήσω άλλη κοπέλα. Πέρα από τα γνωστά που έχω αναφέρει στο προηγούμενο μαγαζί που ήταν (εξαιρετική εμφάνιση, τρομερή καθαριότητα και φοβερή συμμετοχή) υπάρχουν και κάποια άλλα που θα γράψω για πρώτη φορά:
1. H Χριστίνα πραγματικά σε κάνει και αισθάνεσαι θεός (αυτό το πρώτο μου το ανέφερε ο φίλος kebaaap και συμφωνώ απόλυτα) πολύ πάνω από αυτό που αξίζεις. Νομίζω ότι όλοι έχουμε δικαίωμα να ονειρευτούμε και λίγο (έτσι που πάνε γενικά τα πράγματα άσχημα).
2. Κατά τη γνώμη μου πάντα η Χριστίνα έχει ''Αυτό το κάτι που ξεχωρίζει τους πρωταθλητές από τους απλούς αθλητές'' και αυτό δεν είναι βέβαια το ντοπάρισμα, αλλά μια σειρά από χαρακτηριστικά όπως: Πολύ καλή πρώτη ύλη, τρομερή αγάπη για το αντικείμενο, σκληρή δουλειά, θέληση, πείσμα, σεβασμός για τους άλλους, αυτοκριτική και προσπάθεια για βελτίωση κλπ.
Κατά τα άλλα το μαγαζί είχε όλα τα απαραίτητα (μασαζοκρέβατο, καναπέ, ντουζιέρα σε κάθε δωμάτιο, πετσέτα, παντόφλες μιας χρήσης). Η μόνη παρατήρηση (και με όλο το σεβασμό) ήταν ότι η μουσική που είχε στα δωμάτια ήταν λίγο δυνατά (και εκείνη την ώρα έπαιζε Πλούταρχο) και δεν μπορούσα να αυτοσυγκεντρωθώ καλά γιατί το μυαλό μου άκουγε τους στίχους (αν ήμουν εγώ θα διάλεγα κάτι ορχηστρικό χωρίς φωνή για να μπορούν οι πελάτες να αυτοσυγκεντρώνονται καλύτερα).
Από τις υπόλοιπες κοπέλες μου άρεσε η Εύα (αφού έχω κόλλημα με τις νταρντάνες) αλλά ούτε δευτερόλεπτο δεν σκέφτηκα να ''αλλαξοπιστήσω''.
Ξέρω ότι επειδή είμαι πολύ ''χρωματισμένος'' υπέρ κάποιας κοπέλας κάποιοι θα με ''κράξουν''. Είμαι έτοιμος να υπερασπιστώ την επιλογή μου.