Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καλλιρρόης 85

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 686
  • Εμφανίσεις 72K
  • Tagged users Καμία

Η εμπειρία σας από το ιδρυμα αυτο

• Καλή

Ψήφοι: 36 24,3%
  • Ξεπέτα

Ψήφοι: 28 18,9%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 84 56,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    148
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
  αν  γενικα μια προταση συνοδευεται απο μια μηνιαια καλυψη απο 2.500 μεχρι 3.500 , το σκεφτονται και το μελετουν.   και  μην νομιζειs οτι η απαντηση θα ειναι θετικη.  και στιs προσωπικεs τουs σχεσειs,  einai παρα μα παρα πολυ δυσκολεs.   συμπερασμα?  πελατηs και παλι πελατηs.                                     
ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ !!!
Αχ ρε αξεχαστε, Β Ε Γ Γ Ο !!!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Μια και γίνεται απογραφή, να αναφέρω κι εγώ ότι συνείσφερα στον ποταμό σπερμάτων που προκαλεί η Χριστίνα.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
  :2funny:  ηξερα οτι θα απαντουσεs.     μηπωs  ομωs φταιs εσυ και δεν τηs εβγαζεs αυτο που επρεπε?    μπορει να ειναι για αγαπουληδεs.   ;)                
ασε ρε συ...θα κατσω να ψυχολογισω κιολας το καθε πουταναριο...δεν γαμιομαστε λεω γω????????????

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Το οβελιστηριον ειναι ανοιχτο κανονικοτατα.
Παρουσες ευα,αλεξια μονικα,κινεζοειδες καλο ,χριστινα και κανα δυο ακομα που δεν θυμαμαι καθως δεν μου κεντρισαν το ενδιαφερον...
:think:Καλα...η χριστινα δεν ειχε ειπωθει οτι παιρνη το πεοσ εισ τον γκολον;(giasou εκδοχη :grin:)

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
618
Πόντοι
81
Το οβελιστηριον ειναι ανοιχτο κανονικοτατα.
Παρουσες ευα,αλεξια μονικα,κινεζοειδες καλο ,χριστινα και κανα δυο ακομα που δεν θυμαμαι καθως δεν μου κεντρισαν το ενδιαφερον...
:think:Καλα...η χριστινα δεν ειχε ειπωθει οτι παιρνη το πεοσ εισ τον γκολον;(giasou εκδοχη :grin:)

όχι φίλε δε το δίνει το κωλαράκι της...

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Επίσκεψη στο μαγαζί. Μπορείτε να μαντέψετε ότι διάλεξα τη Χριστίνα. Κάθισα και σκέφτηκα γιατί πρώτη φορά στη ζωή μου είμαι τόσο ικανοποιημένος και δεν μπορώ ούτε να ακουμπήσω άλλη κοπέλα. Πέρα από τα γνωστά που έχω αναφέρει στο προηγούμενο μαγαζί που ήταν (εξαιρετική εμφάνιση, τρομερή καθαριότητα και φοβερή συμμετοχή) υπάρχουν και κάποια άλλα που θα γράψω για πρώτη φορά:
1. H Χριστίνα πραγματικά σε κάνει και αισθάνεσαι θεός (αυτό το πρώτο μου το ανέφερε ο φίλος kebaaap και συμφωνώ απόλυτα) πολύ πάνω από αυτό που αξίζεις. Νομίζω ότι όλοι έχουμε δικαίωμα να ονειρευτούμε και λίγο (έτσι που πάνε γενικά τα πράγματα άσχημα).
2. Κατά τη γνώμη μου πάντα η Χριστίνα έχει ''Αυτό το κάτι που ξεχωρίζει τους πρωταθλητές από τους απλούς αθλητές'' και αυτό δεν είναι βέβαια το ντοπάρισμα, αλλά μια σειρά από χαρακτηριστικά όπως: Πολύ καλή πρώτη ύλη, τρομερή αγάπη για το αντικείμενο, σκληρή δουλειά, θέληση, πείσμα, σεβασμός για τους άλλους, αυτοκριτική και προσπάθεια για βελτίωση κλπ.
Κατά τα άλλα το μαγαζί είχε όλα τα απαραίτητα (μασαζοκρέβατο, καναπέ, ντουζιέρα σε κάθε δωμάτιο, πετσέτα, παντόφλες μιας χρήσης). Η μόνη παρατήρηση (και με όλο το σεβασμό) ήταν ότι η μουσική που είχε στα δωμάτια ήταν λίγο δυνατά (και εκείνη την ώρα έπαιζε Πλούταρχο) και δεν μπορούσα να αυτοσυγκεντρωθώ καλά γιατί το μυαλό μου άκουγε τους στίχους (αν ήμουν εγώ θα διάλεγα κάτι ορχηστρικό χωρίς φωνή για να μπορούν οι πελάτες να αυτοσυγκεντρώνονται καλύτερα).
Από τις υπόλοιπες κοπέλες μου άρεσε η Εύα (αφού έχω κόλλημα με τις νταρντάνες) αλλά ούτε δευτερόλεπτο δεν σκέφτηκα να ''αλλαξοπιστήσω''.
Ξέρω ότι επειδή είμαι πολύ ''χρωματισμένος'' υπέρ κάποιας κοπέλας κάποιοι θα με ''κράξουν''. Είμαι έτοιμος να υπερασπιστώ την επιλογή μου.

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Και παλι καλα να λες. Εμενα μου βαλανε τεζα Χατζηγιαννη!

Αντε μετα να γ@μησεις σαν ανθρωπας...

Ρε παιδια, βαλτε καμμια new age ιστορια, που ειναι σα να σου γαργαλανε τα @@, να γινει ατμοσφαιρα!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Χατζηγιάννη  αντι για.. Χριστίνα ? ....  είμαι τόσο ικανοποιημένος και δεν μπορώ ούτε να ακουμπήσω άλλη κοπέλα.
Σύγχυσις .. συγχυσις αρμοδιοτήτων -- πανταχόθεν.. :cheesy:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.193
Πόντοι
506
Επίσκεψη στο μαγαζί. Μπορείτε να μαντέψετε ότι διάλεξα τη Χριστίνα. Κάθισα και σκέφτηκα γιατί πρώτη φορά στη ζωή μου είμαι τόσο ικανοποιημένος και δεν μπορώ ούτε να ακουμπήσω άλλη κοπέλα. Πέρα από τα γνωστά που έχω αναφέρει στο προηγούμενο μαγαζί που ήταν (εξαιρετική εμφάνιση, τρομερή καθαριότητα και φοβερή συμμετοχή) υπάρχουν και κάποια άλλα που θα γράψω για πρώτη φορά:
1. H Χριστίνα πραγματικά σε κάνει και αισθάνεσαι θεός (αυτό το πρώτο μου το ανέφερε ο φίλος kebaaap και συμφωνώ απόλυτα) πολύ πάνω από αυτό που αξίζεις. Νομίζω ότι όλοι έχουμε δικαίωμα να ονειρευτούμε και λίγο (έτσι που πάνε γενικά τα πράγματα άσχημα).
2. Κατά τη γνώμη μου πάντα η Χριστίνα έχει ''Αυτό το κάτι που ξεχωρίζει τους πρωταθλητές από τους απλούς αθλητές'' και αυτό δεν είναι βέβαια το ντοπάρισμα, αλλά μια σειρά από χαρακτηριστικά όπως: Πολύ καλή πρώτη ύλη, τρομερή αγάπη για το αντικείμενο, σκληρή δουλειά, θέληση, πείσμα, σεβασμός για τους άλλους, αυτοκριτική και προσπάθεια για βελτίωση κλπ.
Κατά τα άλλα το μαγαζί είχε όλα τα απαραίτητα (μασαζοκρέβατο, καναπέ, ντουζιέρα σε κάθε δωμάτιο, πετσέτα, παντόφλες μιας χρήσης). Η μόνη παρατήρηση (και με όλο το σεβασμό) ήταν ότι η μουσική που είχε στα δωμάτια ήταν λίγο δυνατά (και εκείνη την ώρα έπαιζε Πλούταρχο) και δεν μπορούσα να αυτοσυγκεντρωθώ καλά γιατί το μυαλό μου άκουγε τους στίχους (αν ήμουν εγώ θα διάλεγα κάτι ορχηστρικό χωρίς φωνή για να μπορούν οι πελάτες να αυτοσυγκεντρώνονται καλύτερα).
Από τις υπόλοιπες κοπέλες μου άρεσε η Εύα (αφού έχω κόλλημα με τις νταρντάνες) αλλά ούτε δευτερόλεπτο δεν σκέφτηκα να ''αλλαξοπιστήσω''.
Ξέρω ότι επειδή είμαι πολύ ''χρωματισμένος'' υπέρ κάποιας κοπέλας κάποιοι θα με ''κράξουν''. Είμαι έτοιμος να υπερασπιστώ την επιλογή μου.

...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ του συγκεκριμένου οίκου...

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Eχθές είχε δύο πολύ όμορφα ψιλόλιγνα τεμάχια, αλλά με ύφος του στύλ: "είμαι πολύ όμορφη για εδώ, δεν γουστάρω αυτό που κάνω"
Επίσης είχε τη Νινή από Γεωργία (ορεξάτο κοντοπούτανο), και ένα κάτω του μετρίου κινεζάκι.

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Με εκνευρίζει αυτό το μαγαζί, γιατί όσες φορές προσπάθησα να διαβώ το κατόφλι του, δεν μου άνοιξαν τα λαδοκόριτσα (δεν έχω φάτσα μπάτσου, δεν είμαι ρακοντυμένος...) τι σκατά??
Είναι το μοναδικό κατάστημα που τρώω πόρτα!!!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Με εκνευρίζει αυτό το μαγαζί, γιατί όσες φορές προσπάθησα να διαβώ το κατόφλι του, δεν μου άνοιξαν τα λαδοκόριτσα (δεν έχω φάτσα μπάτσου, δεν είμαι ρακοντυμένος...) τι σκατά??
  :2funny:    μην το βαζειs κατω.  θα ερθει καποτε η πολυποθητη στιγμη, και θα το διαβειs και αυτο.    ουτε φατσα μπατσου, ουτε σαν ρακοσυλλεκτηs ?  :2funny:  ομορφουληs εισαι τουλαχιστον ? 

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775

Φόρα κοστούμι και κοίτα με παιγνιώδη αποφασιστικότητα τη θυροτηλεόραση.

Κάτι σαν το avatar μου :2funny:

Worked for me twice :woldman:

... α, και την πορτιέρισσα δεν την λες και λαδοκόριτσο...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Eχθές είχε δύο πολύ όμορφα ψιλόλιγνα τεμάχια, αλλά με ύφος του στύλ: "είμαι πολύ όμορφη για εδώ, δεν γουστάρω αυτό που κάνω"
Επίσης είχε τη Νινή από Γεωργία (ορεξάτο κοντοπούτανο), και ένα κάτω του μετρίου κινεζάκι.
  καλα απο κει πανω,  ekei κατω  βρεθηκεs ?  και  δεν εκατσεs ε ?   

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Φόρα κοστούμι και κοίτα με παιγνιώδη αποφασιστικότητα τη θυροτηλεόραση.

Κάτι σαν το avatar μου :2funny:

Worked for me twice :woldman:

... α, και την πορτιέρισσα δεν την λες και λαδοκόριτσο...
   :2funny:    μην το βαζειs κατω.   θα ερθει καποτε η πολυποθητη στιγμη, και θα το διαβειs και αυτο.    ουτε φατσα μπατσου, ουτε σαν ρακοσυλλεκτηs ?  :2funny:   ομορφουληs εισαι τουλαχιστον ?   

Το βρήκα!!!!
Την επόμενη φορά, την ώρα που θα περιμένω να μου ανοίξουν την πόρτα, θα κρατώ στο χέρι μου το πορτοφόλι μου, και θα μετράω τα 50άρικα...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom