το αξιολογο δεν ειναι και υποκειμενικο ?για ποια λες jerry εγω δεν εχω δει κατι αλλο αξιολογο για μενα απο τοτε που εφυγε το κινεζακι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
τοσουs μηνεs ειναι εκει καποια , και δεν εχει αναφερθει τιποτα απολυτωs για αυτην ενω θα επρεπε. γιατι?
για πεστο λοιπον...
Νομίζω ότι εννοεί την Εύα. Την έχω πάρει όταν ήταν στη Μάρνης. Ωραία κοπέλα με τα πιασίματά της, τις βυζάρες της και με καλό πρόγραμμα. Νομίζω όμως ότι δεν έχει προμότορα. Δεν είναι τυχαίο ότι κάποια μαγαζιά αναφέρονται κάθε μέρα και κάποιες κοπέλες επίσης έχουν πολή συχνή κριτική.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...μεσα επεσες....Νομίζω ότι εννοεί την Εύα. Την έχω πάρει όταν ήταν στη Μάρνης. Ωραία κοπέλα με τα πιασίματά της, τις βυζάρες της και με καλό πρόγραμμα. Νομίζω όμως ότι δεν έχει προμότορα. Δεν είναι τυχαίο ότι κάποια μαγαζιά αναφέρονται κάθε μέρα και κάποιες κοπέλες επίσης έχουν πολή συχνή κριτική.
παλι θα μπερδευτουμε. σε ποιο επεσε μεσα? στο αν εγω εννοουσα την ευα ? η στα αλλα που εγραψε για την ευα?...μεσα επεσες....
SinBarr
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 199
- Πόντοι
- 5.775
Επίσκεψη την προηγούμενη βδομάδα σε αναζήτηση της Χριστίνας. Απουσίαζε, όμως, και αποφάσισα, καλώς ή κακώς, να στραφώ σε κάποια από τις 5-6 προσφερόμενες εναλλακτικές, μετά τη σύντομη ανακρισούλα (πρώτη επίσκεψη γαρ) της ευγενικής, ωρίμου κυρίας επί της υποδοχής. Μετά την Αλέξια, που παρουσιάστηκε πρώτη (εκ των υστέρων υποθέτω ότι είναι αυτή για την οποία γίνεται λόγος στο thread της Ιουλιανού 51-53), όλες οι άλλες ήταν σαν να μη πέρασαν. Επιβεβαιώνω: ψηλή, σφιχτοί γλουτοί και στήθος, ωραίο δέρμα. Μασάζ απρόσμενα καλό (τουλάχιστον σε σχέση με τις υπηρεσίες που συνήθως λαμβάνω σε ανάλογους χώρους), αξιοπρεπή πνευστά. Και εδώ τελειώνουν τα καλά. Πιο διεκπεραιωτικό κυρίως πιάτο δεν μου έχουν σερβίρει (κρίμα, γιατί μέχρι τότε υπήρχε καλή ατμόσφαιρα). Και σα να μη έφτανε αυτό: έντονη δυσοσμία στο doggie από την επίμαχη περιοχή. Και τα δύο αυτά στοιχεία έπρεπε να τα επισημάνω στη σερίφισσα, που ζήτησε τις εντυπώσεις μου κατά την αποχώρησή μου, αλλά, καλώς η κακώς, δεν το έκανα, γιατί δεν γουστάρω τα πολλά-πολλά: αν δεν μείνω ευχαριστημένος, απλά δεν ξαναψωνίζω. Χώρος απλώς ΟΚ με ντουζιέρα (στενόχωρη) στο δωμάτιο. Μέγιστο φάουλ, επίσης, για εμένα ότι, ενώ βρισκόταν ήδη κάποιος (πελάτης; «συνεργάτης»;) στο σαλόνι κατά την είσοδό μου, δεν φρόντισαν να μη «διασταυρωθούμε» οπτικά. Η διακριτικότητα είναι απαραίτητη, αλλιώς πάμε και σε studio, που υπάρχουν και πιο ωραία τεμάχια. Αυτά...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
στο δευτερο......παλι θα μπερδευτουμε. σε ποιο επεσε μεσα? στο αν εγω εννοουσα την ευα ? η στα αλλα που εγραψε για την ευα?
Καλησπέρα
Πολύ καλή περίπτωση εδώ είναι και η κινεζούλα Άννυ. Έχει το πακέτο της ανατολίτικης κουλτούρας περιποίησης του άντρα με την εμφάνιση που συνήθως θέλουμε (πλην ύψους). Αν ήξερε και μερικά στοιχειώδη ελληνικά θα "άγγιζε την τελειότητα".
Εκτός από αυτή παρέλασαν η Εύα (ή Μαρία), Χριστίνα και 2 άλλες.
Το επίπεδο όλων ήταν άνω του μετρίου. Και εις ανώτερα!
Α, ναι. Αυτό το μαγικό με την πόρτα του δωματίου που κλείνει μόνο αν κλειδώσεις, δεν ξέρω πως το κατάφερε ο αίλουρος ο αλουμινο-μαραγκός...
Πολύ καλή περίπτωση εδώ είναι και η κινεζούλα Άννυ. Έχει το πακέτο της ανατολίτικης κουλτούρας περιποίησης του άντρα με την εμφάνιση που συνήθως θέλουμε (πλην ύψους). Αν ήξερε και μερικά στοιχειώδη ελληνικά θα "άγγιζε την τελειότητα".
Εκτός από αυτή παρέλασαν η Εύα (ή Μαρία), Χριστίνα και 2 άλλες.
Το επίπεδο όλων ήταν άνω του μετρίου. Και εις ανώτερα!
Α, ναι. Αυτό το μαγικό με την πόρτα του δωματίου που κλείνει μόνο αν κλειδώσεις, δεν ξέρω πως το κατάφερε ο αίλουρος ο αλουμινο-μαραγκός...
η νταλλυ( που παντα σεβεται τουs πελατεs και ξερει να τουs καθοδηγει ) περιμενε μια κινεζουλα. δεν ξερω αν αυτη η αννυ, ειναι η συγκεκριμενη που περιμενε. επισηs παρα πολυ ομορφη κοπελλα , μοντελακι ( σπανια ερχονται σε μασατζιδικα τετοιεs παρουσιεs ) ειναι και η καινουργια η μονικα( απο ρουμανια νομιζω).Καλησπέρα
Πολύ καλή περίπτωση εδώ είναι και η κινεζούλα Άννυ.
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
η νταλλυ( που παντα σεβεται τουs πελατεs και ξερει να τουs καθοδηγει ) περιμενε μια κινεζουλα. δεν ξερω αν αυτη η αννυ, ειναι η συγκεκριμενη που περιμενε. επισηs παρα πολυ ομορφη κοπελλα , μοντελακι ( σπανια ερχονται σε μασατζιδικα τετοιεs παρουσιεs ) ειναι και η καινουργια η μονικα( απο ρουμανια νομιζω).
μία που δούλευε Στουρνάρη 47 είναι η Μόνικα?
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
η νταλλυ( που παντα σεβεται τουs πελατεs και ξερει να τουs καθοδηγει ) περιμενε μια κινεζουλα. δεν ξερω αν αυτη η αννυ, ειναι η συγκεκριμενη που περιμενε. επισηs παρα πολυ ομορφη κοπελλα , μοντελακι ( σπανια ερχονται σε μασατζιδικα τετοιεs παρουσιεs ) ειναι και η καινουργια η μονικα( απο ρουμανια νομιζω).
Για κάνε μια αναλυτικότερη περιγραφή της (τόσο σε εμφάνιση όσο και σε υπηρεσίες) αν θέλεις.
EDIT: Εννοώ περιγραφή της Μονικας
οχι ρε σοτε. αλλη ειναι αυτη. αν ηταν η ιδια θα το εγραφα.μία που δούλευε Στουρνάρη 47 είναι η Μόνικα?
καταλαβα. δεν χρειαζοταν το edit. απο υπηρεσιεs δεν ξερω. απο εμφανιση αρκετα ψηλη κοπελλα, μακρια μαυρα μαλλια, ασπρο δερματακι και στηθοs δυαρακι μαλλον, μακρια ποδια. ωραιο σωμα και ομορφο προσωπο, πολυ καλεs αναλογιεs. ολα ειναι ταιριαστα πανω τηs. ειναι εντυπωσιακη σε συγκριση με τιs κοπελλεs που ερχονται στουs χωρουs των μασαζ. για μενα πολυ πιο ομορφη απο την μονικα( στην στουρναρη 47). ψηλοτερη και πιο γεματη ελαφρωs. γυρω στα 24-25χρ.Για κάνε μια αναλυτικότερη περιγραφή της (τόσο σε εμφάνιση όσο και σε υπηρεσίες) αν θέλεις.
EDIT: Εννοώ περιγραφή της Μονικας
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
καταλαβα. δεν χρειαζοταν το edit. απο υπηρεσιεs δεν ξερω. απο εμφανιση αρκετα ψηλη κοπελλα, μακρια μαυρα μαλλια, ασπρο δερματακι και στηθοs δυαρακι μαλλον, μακρια ποδια. ωραιο σωμα και ομορφο προσωπο, πολυ καλεs αναλογιεs. ολα ειναι ταιριαστα πανω τηs. ειναι εντυπωσιακη σε συγκριση με τιs κοπελλεs που ερχονται στουs χωρουs των μασαζ. για μενα πολυ πιο ομορφη απο την μονικα( στην στουρναρη 47). ψηλοτερη και πιο γεματη ελαφρωs. γυρω στα 24-25χρ.
ευχαριστω σοτε μου, που μου απαντησεs, απο τουs περιπου 60αρια που διαβαζουν αυτην την στιγμη τα μασαζ. σαν τα κορακια μαζευονται, οπου γραφω. γιαυτο τουs γραφω το 1/10 . παντωs το διασκεδαζω εδω και καιρο. και που να τουs εγραφα και ολα.
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
καταλαβα. δεν χρειαζοταν το edit. απο υπηρεσιεs δεν ξερω. απο εμφανιση αρκετα ψηλη κοπελλα, μακρια μαυρα μαλλια, ασπρο δερματακι και στηθοs δυαρακι μαλλον, μακρια ποδια. ωραιο σωμα και ομορφο προσωπο, πολυ καλεs αναλογιεs. ολα ειναι ταιριαστα πανω τηs. ειναι εντυπωσιακη σε συγκριση με τιs κοπελλεs που ερχονται στουs χωρουs των μασαζ. για μενα πολυ πιο ομορφη απο την μονικα( στην στουρναρη 47). ψηλοτερη και πιο γεματη ελαφρωs. γυρω στα 24-25χρ.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ήδη μπήκε στην to be tested λίστα μου!
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
οντως η περιγραφη ειναι οκ.....εχει ομως ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΙΟΝ.......στο δωματιο ειναι σαν παγοκολονα.....τι να την κανω την ομορφια?...αν θελω να δω ωραια μουνια βλεπω και τα καλλιστεια......καταλαβα. δεν χρειαζοταν το edit. απο υπηρεσιεs δεν ξερω. απο εμφανιση αρκετα ψηλη κοπελλα, μακρια μαυρα μαλλια, ασπρο δερματακι και στηθοs δυαρακι μαλλον, μακρια ποδια. ωραιο σωμα και ομορφο προσωπο, πολυ καλεs αναλογιεs. ολα ειναι ταιριαστα πανω τηs. ειναι εντυπωσιακη σε συγκριση με τιs κοπελλεs που ερχονται στουs χωρουs των μασαζ. για μενα πολυ πιο ομορφη απο την μονικα( στην στουρναρη 47). ψηλοτερη και πιο γεματη ελαφρωs. γυρω στα 24-25χρ.
ηξερα οτι θα απαντουσεs. μηπωs ομωs φταιs εσυ και δεν τηs εβγαζεs αυτο που επρεπε? μπορει να ειναι για αγαπουληδεs. ;)οντως η περιγραφη ειναι οκ.....εχει ομως ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΙΟΝ.......στο δωματιο ειναι σαν παγοκολονα.....τι να την κανω την ομορφια?...αν θελω να δω ωραια μουνια βλεπω και τα καλλιστεια......
Αμα της εκανες και προταση γαμου, εκει να δεις τι θα σου εκανε !!!ηξερα οτι θα απαντουσεs. μηπωs ομωs φταιs εσυ και δεν τηs εβγαζεs αυτο που επρεπε? μπορει να ειναι για αγαπουληδεs. ;)
αν γενικα μια προταση συνοδευεται απο μια μηνιαια καλυψη απο 2.500 μεχρι 3.500 , το σκεφτονται και το μελετουν. και μην νομιζειs οτι η απαντηση θα ειναι θετικη. και στιs προσωπικεs τουs σχεσειs, einai παρα μα παρα πολυ δυσκολεs. συμπερασμα? πελατηs και παλι πελατηs.Αμα της εκανες και προταση γαμου, εκει να δεις τι θα σου εκανε !!!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 385
- Εμφανίσεις
- 88K
- Απαντήσεις
- 56
- Εμφανίσεις
- 3K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 130