περασα πριν μια βδομαδα για πλακα ειχε μ γρια που εβγενε συγγρου μαυροντημενη παντα !!!
batraxomouris Ενεργό Μέλος Εγγρ. 26 Φεβ 2012 Μηνύματα 10.447 Κριτικές 5 Like 4.340 Πόντοι 606 24 Μαρ 2024 #181 περασα πριν μια βδομαδα για πλακα ειχε μ γρια που εβγενε συγγρου μαυροντημενη παντα !!!
cocos30 Σπουδαίος Εγγρ. 25 Αυγ 2010 Μηνύματα 946 Κριτικές 16 Like 2.181 Πόντοι 2.477 26 Μαρ 2024 #182 batraxomouris έγραψε: περασα πριν μια βδομαδα για πλακα ειχε μ γρια που εβγενε συγγρου μαυροντημενη παντα !!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Η οποια σε μια τελευταια μου επισκεψη τον περασμενο Νοεμβριο, με το ουδετερο βλεμμα της, συστηθηκε ως "εγω ειμαι η κοπελα" και συνεχισε "θα περασεις; οχι ε; δεν θα περασεις"!!!
batraxomouris έγραψε: περασα πριν μια βδομαδα για πλακα ειχε μ γρια που εβγενε συγγρου μαυροντημενη παντα !!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Η οποια σε μια τελευταια μου επισκεψη τον περασμενο Νοεμβριο, με το ουδετερο βλεμμα της, συστηθηκε ως "εγω ειμαι η κοπελα" και συνεχισε "θα περασεις; οχι ε; δεν θα περασεις"!!!