kauliaris31
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΥΛΑ
Ρε πουστη μου, γιατι η καθε τραβεστω ανοιγει νεο thread για να πει καλησπερα ???
Ρε κοριτσαρα μου, θες να πεις καλησπερα ? Υπαρχει ειδικο thread για αυτον το λογο..
Αμα θες να πλασαρεις την δουλεια σου, πληρωσε μπανερακι..
Μην μας ζαλιζεται τα αρχιδια, με τις καλησπερες σας ..
Αυτα..
εχει και μεγάλη?
[/quote 3 και με αυτον 4
ενταξει φιλος..Δεν σου απαντω...Ανοιξε ειδικο thread με τιτλο "καλησπερα στον Νοκια" και μετα θα σου μιλησω..
Αυτα..
Ήβη........ Δε φαντάζεσαι τι κρύβει..
το ηβη απο που βγαινει?pws ayto systhnetai loipon kaneis...? eimai h HBH K MOLIS SAS HRTHA!!!!
φίλε ωραιο καρύδι !!
με το τσόφλι ειναι ????
Ήβη........ Δε φαντάζεσαι τι κρύβει..
τυπε πλακωσαν οι φιλεναδες του λιλατι γινετε?
παμε για καινουργιο συμβολαιο παλι?
πως αυτό συστήνεται λοιπόν κανεις...? είμαι η ΉΒΗ K ΜΌΛΙΣ ΣΑΣ ΉΡΘΑ!!!!
Μόνο που η γκόμενα μου δεν έχει τσουτσούνι και καλαμπαλίκιαΤη συστηνω ανεπιφυλακτα ειναι σα να κανεις σεξ με τη γκομενα σου
- η γη ειναι τετραγωνοεπίπεδη.....Με λιγα λογια ενα καυλιαρικο [size=20pt]κοντοπουτανο[/size].Τη συστηνω ανεπιφυλακτα ειναι [size=20pt]σα να κανεις σεξ με τη γκομενα σου[/size]
Tυχαινει να γνωριζω την Ηβη και βρεθηκαμε 2 φορες αυτεσ τις μερες που βρισκεται στην Αθηνα και σας διαβεβαιω πως προκειται για σπανιο πλασμα και πολυ καλο παιδι.Οσον αφορα το σεξ μαζι της ειναι απο τα ατομα που πρωτα το απολαμβανει η ιδια συμμετεχει καυλωνει και παντα χυνει, τουλαχιστον αυτο εγινε τισ 2 φορες που τη συναντησα.Ειναι μικροκαμωμενη με πολυ ευλυγιστο ελαστικο εφηβικο σωμα μικρο πεταχτο βυζακι πεταχτο κωλαρακι με πολυ καυτη στενη τρυπουλα πολυ μικρο τσουτσουνακι αλλα καυλωνει και χυνει.Με λιγα λογια ενα καυλιαρικο κοντοπουτανο.Τη συστηνω ανεπιφυλακτα ειναι σα να κανεις σεξ με τη γκομενα σου
Στη μούρη σε έχυσε; Στο χρέωσε cif μετά;Tυχαινει να γνωριζω την Ηβη και βρεθηκαμε 2 φορες αυτεσ τις μερες που βρισκεται στην Αθηνα και σας διαβεβαιω πως προκειται για σπανιο πλασμα και πολυ καλο παιδι.Οσον αφορα το σεξ μαζι της ειναι απο τα ατομα που πρωτα το απολαμβανει η ιδια συμμετεχει καυλωνει και παντα χυνει, τουλαχιστον αυτο εγινε τισ 2 φορες που τη συναντησα.Ειναι μικροκαμωμενη με πολυ ευλυγιστο ελαστικο εφηβικο σωμα μικρο πεταχτο βυζακι πεταχτο κωλαρακι με πολυ καυτη στενη τρυπουλα πολυ μικρο τσουτσουνακι αλλα καυλωνει και χυνει.Με λιγα λογια ενα καυλιαρικο κοντοπουτανο.Τη συστηνω ανεπιφυλακτα ειναι σα να κανεις σεξ με τη γκομενα σου
Η γκομενα μου δεν εχει:
μικρο τσουτσουνακι
Καλησπερα και καλως ηρθες στην πορνοπαρεα μας ατακτη και μεταλαγμενη πορνοκορασιδαευχομαι να καλησπεριστω πιο ανθρωπνα