Γλύκα αν είσουν όπως είναι η καυλα στο αβαταράκι σου θα σε ρεγουλάριζα ευχαρίστως και με όσα έλεγες....και να ταν μονο αυτος
Τώρα όμως ......
ΠΙΚΡΑ!!!
Γλύκα αν είσουν όπως είναι η καυλα στο αβαταράκι σου θα σε ρεγουλάριζα ευχαρίστως και με όσα έλεγες....και να ταν μονο αυτος
Γλύκα αν είσουν όπως είναι η καυλα στο αβαταράκι σου θα σε ρεγουλάριζα ευχαρίστως και με όσα έλεγες.
Τώρα όμως ......
ΠΙΚΡΑ!!!
κακο που της εκανεεεεεες
αν ημουν οπως η καυλα στο αβαταρακι μου δεν θα σε παρεθετα καν!Γλύκα αν είσουν όπως είναι η καυλα στο αβαταράκι σου θα σε ρεγουλάριζα ευχαρίστως και με όσα έλεγες.
Τώρα όμως ......
ΠΙΚΡΑ!!!
Διαβάζει τις Μεμοθεωρίες μάλλονeve εισαι παρα πολυ ευγενικη
αμα διαβαζες μεμοθεωριες, θα ηξερες οτι αυτο που σε κανει ξεχωριστο ειναι να μη φερεσαι σαν τους αλλους...
η ευγενεια ειναι ενα απο τα χαρακτηριστικα που δυστυχως εκλειπουν, και αυτο ακριβως το κανει ξεχωριστο....
Για μένα αυτή η άτιμη η ουρά είναι όλη η καύλα ...Γλύκα αν είσουν όπως είναι η καυλα στο αβαταράκι σου θα σε ρεγουλάριζα ευχαρίστως και με όσα έλεγες.
Τώρα όμως ......
ΠΙΚΡΑ!!!
Για μένα αυτή η άτιμη η ουρά είναι όλη η καύλα ...
Τι καβαλάει είπαμε η κοπέλα ?:o :o :o :o
Τι καβαλάει είπαμε η κοπέλα ?
Και μάλιστα τα πόδια της δεν ακουμπούν στο έδαφος ... τρίβεται για τα καλά πάνω του ...
κακο που της εκανεεεεεες
αν ημουν οπως η καυλα στο αβαταρακι μου δεν θα σε παρεθετα καν!
Θέλεις να πείς αν την είχε πιο χοντρη και μπροστά?Για μένα αυτή η άτιμη η ουρά είναι όλη η καύλα ...
Μπλιαχ ...Θέλεις να πείς αν την είχε πιο χοντρη και μπροστά?
Μπλιαχ ...
Έτσι όπως είναι , δεν είναι κορυφαίο κάλεσμα για το κωλαράκι ?
Σίλβα σ' αρέσει η ουρά της ;
Εσύ , τι σχέση έχεις με τον πειρασμό ;ναι,ειναι η προσωποποιηση του πειρασμου βασικα!
Εσύ , τι σχέση έχεις με τον πειρασμό ;
Μάλλον είναι ο κάτοχος του κέρατου!Εσύ , τι σχέση έχεις με τον πειρασμό ;
Κάποιο κέρατο διαβόλου είναι τυχερό ...κολλητη!
Τι καβαλάει είπαμε η κοπέλα ?
Και μάλιστα τα πόδια της δεν ακουμπούν στο έδαφος ... τρίβεται για τα καλά πάνω του ...
Κάνοντας παρέα με τη Λουκρητία ξέρω μόνο για αγγελάκια . Τον δαιμονικό τύπο της σίλβας δεν τον γνωρίζω ... και τον φοβάμαι ...ρε συ, ολόκληρο διάβολο δεν τον είδες..;;
Κάνοντας παρέα με τη Λουκρητία ξέρω μόνο για αγγελάκια . Τον δαιμονικό τύπο της σίλβας δεν τον γνωρίζω ... και τον φοβάμαι ...
Σίλβα , πως μπορώ να ξεπεράσω τους φόβους μου ...
Θέλω να ακούσω τη συμβουλή σου ... η φωτιά είναι αναγεννητική ... νοιώθω όμως ότι στην αρχή χρειάζομαι κάποια βοήθεια ...παιξε με τη φωτια του διαβολου!!!
..κι ας καεις!
Θέλω να ακούσω τη συμβουλή σου ... η φωτιά είναι αναγεννητική ... νοιώθω όμως ότι στην αρχή χρειάζομαι κάποια βοήθεια ...