γιατι ρε μαγκα πιστευεις οτι βριζομαστε με το Αλιντι?Μαναρι ε;
ετσι ξεκιναει....
κατσε να το παρω σκρινσοτ και αυτο
ο μεμας "μαναρι" το Αλιντι
χααχαχαχαχχχαχαχ
με το σας και με το σεις ξεκατινιαζομαστε! Εχουμε και ενα επιπεδο αμφοτεροι....
γιατι ρε μαγκα πιστευεις οτι βριζομαστε με το Αλιντι?Μαναρι ε;
ετσι ξεκιναει....
κατσε να το παρω σκρινσοτ και αυτο
ο μεμας "μαναρι" το Αλιντι
χααχαχαχαχχχαχαχ
και στο γαμησι με το σεις και με το σας πας εσυ;γιατι ρε μαγκα πιστευεις οτι βριζομαστε με το Αλιντι?
Κρίμα!Δεν πρόλαβα!Με έφαγαν λάχανο τα ρώσσικα μουνιά.Ουτως η αλλως αργησες, απο βδομαδα ξεκινανε οι αφιξεις..... ;)
και στο γαμησι με το σεις και με το σας πας εσυ;
γιατι ρε μαγκα πιστευεις οτι βριζομαστε με το Αλιντι?
αμα διαβαζες μεμοθεωριες, θα ηξερες οτι αυτο που σε κανει ξεχωριστο ειναι να μη φερεσαι σαν τους αλλους...και στο γαμησι με το σεις και με το σας πας εσυ;
σιγα μη το ριξεις και στα τσιπουρα ρε κοριτσαρα, δεν εχεις αναγκη εσυ, σου εχω εμπιστοσυνη! ;)Κρίμα!Δεν πρόλαβα!Με έφαγαν λάχανο τα ρώσσικα μουνιά.
Ευκαιρία να πνίξω τον πόνο μου σε μια παρτιδούλα blackjack εντός των ημερών.
θα ηξερες οτι αυτο που σε κανει ξεχωριστο ειναι να μη φερεσαι σαν τους αλλους , σα γυφτος δηλαδη...
η ευγενεια ειναι ενα απο τα χαρακτηριστικα που δυστυχως εκλειπουν, και αυτο ακριβως το κανει ξεχωριστο....
αμα διαβαζες μεμοθεωριες, θα ηξερες οτι αυτο που σε κανει ξεχωριστο ειναι να μη φερεσαι σαν τους αλλους...
η ευγενεια ειναι ενα απο τα χαρακτηριστικα που δυστυχως εκλειπουν, και αυτο ακριβως το κανει ξεχωριστο....
καλυτερα! ασε να σε φανταζομαι οπως θελω εγω!τοχεσες. δε σου στελνω φωτο.
Πνίξε το δονητή σου καλλίτερα!Κρίμα!Δεν πρόλαβα!Με έφαγαν λάχανο τα ρώσσικα μουνιά.
Ευκαιρία να πνίξω τον πόνο μου σε μια παρτιδούλα blackjack εντός των ημερών.
ε ρε φτωχεια που εχει πεσει!!!!! σε λιγο θα μας παιρνουν οι πουτανες τηλεφωνο για να μας ανακοινωνουν τις καλοκαιρινες τους προσφορες....
[/ εισαι πολυ κακοπροαιρετος κ με εκπλησει η ευκολια με την οποια ορισμενοι παπαρολογουν κρυμενοι πισω απ την ανωνυμια ενος αβαταρ..ποτε δεν εχω προσβαλει κανεναν σαυτο το σαιτ,ποτε δεν εχω μιλησει ασχημα,παντα ξεκαθαριζα τη θεση μου οταν εξεφραζα αποψη..εν πασει περιπτωσει ολοι ξερουε τι γινετε εδω μεσα...ευχαριστω ολα τα παιδια π ειχαν την καλη θεληση να μ πον καποια πραγματα οταν πρωτο ποσταρα ,ευχομαι καλη συνεχεια σε ολουσ τουσ σωστουσ τυπουσ π εχω δει εδω μεσα..και σας αφηνω γεια..χεστηκα και για τη μαλακισμενη διαθεση ορισμενων κ για την αγνοια π δερνει τουσ υπολοιπους...οποιοσ ειναι ενταξει το ξερει δεν χρειαζεται εμενα να το πω...περα απ το γεγονοσ οτι απλα εκανα κ γω το βημα μου οπωσ τοσεσ κ τοσεσ αλλεσ πριν απο μενα εδω μεσα δεν εχω τιποτα να αποδειξω σε κανεναν κ για τιποτα δεν εχω να δικαολογηθω..σ εναν κοσμο γεματο μαλακες εφοσον κανενα δε βλαπτω οτι γουσταρω θα κανω κ οτι τραβαει ψυχη μου..κι ας ειμαι πουτανα καλη συνεχεια σε ολους..ακομη κ στα πολυ μεγαλα αρχιδια...
Μια απλή φωτό είχα ζητήσει!ας ποσταρω κατι να ευθυμησετε να ξεχαστειτε κ επειδη το ειχε ζητησει k o hotyan παλιοτερα!!!
eve εισαι παρα πολυ ευγενικη
Δεν ειναι ευγενικη, ειναι ενηλικας.
Ο gatik απ'την αλλη.....