Διαγραμμένο μέλος 218442
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2022
- Like
- 121
- Πόντοι
- 0
σε ολους τους καβλιαρηδες !
ανησυχιες χαχαΚαλημερα Σοφακι..
Γιατι δεν κοιμασαι?
Σχετικα με τι στο περιπου βρε Σοφακι?ανησυχιες χαχα
μοναξιες κ καβλες ;p εσυ γιατι δε κοιμασαι ?Σχετικα με τι στο περιπου βρε Σοφακι?
Βλεπω τσονταρες γραφω εδω και δουλευω το πρωι ο μαλακας κιολας..μοναξιες κ καβλες ;p εσυ γιατι δε κοιμασαι ?
χαχαχα σαγαπωωω γαμησε τα μονο ο κοβιντ μας γαμαει προς το παρον χαχαχαχαΒλεπω τσονταρες γραφω εδω και δουλευω το πρωι ο μαλακας κιολας..
Μιας και λες για καυλες εγω να δεις γαμω τον κορωνοιο τους γαμω...
Φουσκοαρχιδιες στο φουλ..
Γαμα τα λεμε...
Γαμα τα Σοφαρα..Αντε να δουμε ποτε θα τελειωσει το χτικιο...χαχαχα σαγαπωωω γαμησε τα μονο ο κοβιντ μας γαμαει προς το παρον χαχαχαχα
χαχαχα δε γαμεις γιναμε παρθενοι κ παλιΓαμα τα Σοφαρα..Αντε να δουμε ποτε θα τελειωσει το χτικιο...
Μας κοψανε το γαμησι ρε τα ατομα...
Γαμω την τυχη μας γαμω..
ναι αλλα με τον αναλογο παρτενερ ..πρεπει να ειναι κ ο αλλος εκφυλος και προστυχος :pΕισαι οντως εκφυλη γαμιολα οπως υπογραφεις?
Μολις τωρα με φωτογραφησες...Μονο προστυχα και εκφυλα βγαινουν τα κρεβατια μου.ναι αλλα με τον αναλογο παρτενερ ..πρεπει να ειναι κ ο αλλος εκφυλος και προστυχος :p
μπραβο αγορι καυλιαρικο!! τετοια να ακουω...Μολις τωρα με φωτογραφησες...Μονο προστυχα και εκφυλα βγαινουν τα κρεβατια μου.
Δικια μου οποτε..
Αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα Σοφαρα..
Καυλα Σοφαρα φτιαξε μας πρωινιατικο...μπραβο αγορι καυλιαρικο!! τετοια να ακουω...
Καυλα Σοφαρα φτιαξε μας πρωινιατικο...
Για χυσιματα πολλα λεμε το Σοφακι...ενα δωρακι καυλιαρη μου για καλο ξημερωμα σε ολους με πολλες καυλες !
Γιατί όλα τα καλά κορίτσια είναι εκεί πάνω;;;; ?ενα δωρακι καυλιαρη μου για καλο ξημερωμα σε ολους με πολλες καυλες !
ενα δωρακι καυλιαρη μου για καλο ξημερωμα σε ολους με πολλες καυλες......η Καλη μερα απο το πρωι φαινεται.....Την Καλημερα και απο εμενα......
seuxaristw mwro mouΓιατί όλα τα καλά κορίτσια είναι εκεί πάνω;;;; ?
Μας έφτιαξες απόψε. Καυτά όνειρα προβλέπω χαχαχα