giannakiss
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2019
- Like
- 105
- Πόντοι
- 1
ανετα εμπαινα αναμεσαααενα δωρακι καυλιαρη μου για καλο ξημερωμα σε ολους με πολλες καυλες !
ανετα εμπαινα αναμεσαααενα δωρακι καυλιαρη μου για καλο ξημερωμα σε ολους με πολλες καυλες !
seuxaristw mwro mou
Καλησπερα Σοφακι, ειμαι ο Αλεξανδροςσε ολους τους καβλιαρηδες !
αφου μπηκε στο παιχνιδι ο Αλεξ εννοειται δεν θα δωσει τιποτα σε κανεναν , την κερδισε αυτοςΦωτογραφια κ εγω σου στελνω οτι ειμαι η Τουνη χωρις προσωπο.
Στα μηνυματα δεν απανταει
Στα email δεν απανταει
Δεν ξεκαθαριζει υψος, ηλικια κτλ
Viber δεν δινει
Messenger δεν δινει
Εγω λεω πως ειναι ενας ακομη "Βαγγελης" που με γυναικειο προφιλ προσπαθει να αποσπασει φιλοφρονησεις, φλερτ κ κοπλιμεντα.
αφου μπηκε στο παιχνιδι ο Αλεξ εννοειται δεν θα δωσει τιποτα σε κανεναν , την κερδισε αυτος
Γινονται τετχοια πραγματα στις μερες μας;Φωτογραφια κ εγω σου στελνω οτι ειμαι η Τουνη χωρις προσωπο.
Στα email δεν απανταει
Viber δεν δινει
Messenger δεν δινει
Εγω λεω πως ειναι ενας ακομη "Βαγγελης" που με γυναικειο προφιλ προσπαθει να αποσπασει φιλοφρονησεις, φλερτ κ κοπλιμεντα.
περιμεναμε απ τον αλεξ να ειναι πιο εκλεκτικοςαφου μπηκε στο παιχνιδι ο Αλεξ εννοειται δεν θα δωσει τιποτα σε κανεναν , την κερδισε αυτος
Tα βυζια τα ειδες?περιμεναμε απ τον αλεξ να ειναι πιο εκλεκτικος
το οτι εστειλες ενα μειλ κ ηθελες να σου απαντησω αμεσως αν αυτο με κανει μουφα δεκτο...κ ουτε προκειται κ ποτε να σου απαντησω γιατι δεν εχεις τροπους φιλτατε.Μούφα μαγκες. Προσοχή.
Μεσηλικης χοντρης ρε τυπεTα βυζια τα ειδες?
καρπουζια Βορειου Ελλαδος...Tα βυζια τα ειδες?
Ουτε εγω το θελω να μου απαντησεις.το οτι εστειλες ενα μειλ κ ηθελες να σου απαντησω αμεσως αν αυτο με κανει μουφα δεκτο...κ ουτε προκειται κ ποτε να σου απαντησω γιατι δεν εχεις τροπους φιλτατε.
Τύπισσα για πές κανα νέοτο οτι εστειλες ενα μειλ κ ηθελες να σου απαντησω αμεσως αν αυτο με κανει μουφα δεκτο...κ ουτε προκειται κ ποτε να σου απαντησω γιατι δεν εχεις τροπους φιλτατε.
Επιβεβαιωνω αδερφέ!!!!Φωτογραφια κ εγω σου στελνω οτι ειμαι η Τουνη χωρις προσωπο.
Στα email δεν απανταει
Viber δεν δινει
Messenger δεν δινει