Κρυμμένος θησαυρόςΤι υπάρχει εκεί...;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
marc_dorcel
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Πρέπει να ψάξω πολύ για να τον βρω ή θα με βοηθήσει κάποιος;Κρυμμένος θησαυρός
Πρέπει να ψάξω πολύ για να τον βρω ή θα με βοηθήσει κάποιος;
Ο τύπος που το έγραψε, δεν απαντά στα μηνύματα. Μάλλον είναι μούφα...
απλα μηνυματα μπενουνε.τωρα αν εγραψεσ κριτικη δεν ξερω καποσ δυσκολα μπενουνε. λεω με αυτα που εχω διαβαζει εδω. :-*Τι εγινε ρε παιδια?Κλειστο club ειναι εδω η φορουμ που μπορει να συμετεχει ο καθενας? 5-6 μηνυματα εχω γραψει μεσα στο 2019 και δεν εχει ανεβει κανενα.Αν δεν μπορουμε να σχολιαζουμε πειτε το.
Trelobourdelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 279
- Πόντοι
- 291
Καλησπέρα, ψάχνουμε για γυναικείο bachelor, άντρα στριπερ, παίζει κάτι τέτοιο στη Καλαμάτα;
Μπορείς να δεις εδώ κριτικές, . Για πιο πρόσφατες χλωμό το βλέπω...Θα θελα κριτικη για Ντιάνα και Δανάη για να ειμαι ειλικρινής έχω ακούσει καλά λόγια... απλά χρειάζομαι επιβεβαίωση, επίσης μακριά απο Αννίτα, η τύπισα είναι σκήτη απάτη, πραγματικά απορώ που συνεχίζει ακόμα...
Ναι, το γνωρίζω αυτό για αυτο και έγραψα εδώ την ερώτηση μου μπάς και πάρω καμία απάντηση πρόσφατη της προκοπής διότι οι περισσότερες που έχουν δημοσιευθεί στο erotic studio του bourdela ειναι πραγματικά γελοίου χαρακτήρα και δεν τις παίρνω στα σοβαρά... αν γνωρίζεις κατι εσυ ή ο οποιοσδήποτε και όχι μονο για τις κοπέλες που προανέφερα αλλά για οποιαδήποτε θα θελα να μου απαντήση και να μου πει την αποψή του , είτε εδώ είτε σε pm.
Θα θελα κριτικη για Ντιάνα και Δανάη για να ειμαι ειλικρινής έχω ακούσει καλά λόγια... απλά χρειάζομαι επιβεβαίωση, επίσης μακριά απο Αννίτα, η τύπισα είναι σκήτη απάτη, πραγματικά απορώ που συνεχίζει ακόμα...
για τη Δαναη εχω να πω δοκιμασμενα τα καλυτερα παντως...μια δοκιμη φτανει...πολυ δυνατη γυναικα και παιχνιδιαρα πολυ..
για τη Ντιανα δν ξερω
Καλημερα Glikoula.Δεν εννοουσα κριτικη.μηνυματα σαν αυτο που γραφω τωρα σε διαφορα θρεντς.Απλα η δεν ανεβαινουν καθολου η ανεβαινουν πολυ αργοτερα τις επομενες μερες.απλα μηνυματα μπενουνε.τωρα αν εγραψεσ κριτικη δεν ξερω καποσ δυσκολα μπενουνε. λεω με αυτα που εχω διαβαζει εδω. :-*
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις