TASOULHSKAL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
gold palace ελενη απο ρουμανια τρελλο μωρο λεει 10 ποτα και βολτα για φαγητο εχει παρει κανεις απο κει?
Έχεις ακούσει και εσύ για τα σύκα ?Τις τσαπέλες ???Μαλακίες είναι αυτά ....παντού έχει πούστηδες και str8....και ΔΕΝ είμαι καλαματιανός......ρε παιδια συγνωμη που γραφω εδω αφου δεν ειμαι καλαμιατιανος...θελω να ρωτησω κατι ομως..ειναι αληθεια αυτο που λενε οτι η καλαματα βγαζει πολους πουστηδες?δεν ειρωνευομαι απλα εχω απορια..
φιλε παντου υπαρχουν πουστηδες τωρα γι αυτα που λενε μαλακιες ειναι σιγουρα υπαρχουν αλλα πιστεψε με αναλογικα με τον πληθυσμο ειναι λιγοτεροι απ οτι στην πατρα πχρε παιδια συγνωμη που γραφω εδω αφου δεν ειμαι καλαμιατιανος...θελω να ρωτησω κατι ομως..ειναι αληθεια αυτο που λενε οτι η καλαματα βγαζει πολους πουστηδες?δεν ειρωνευομαι απλα εχω απορια..
μπαζα και στα δυο......στο μερσεντες αν εισαι πολυ μα πολυ τυχερος μπορει να πεσεις σε καμμια καλη το ρεγγινα γαμησετα...στο ασπροχωμα στο μπαρ μερσεντες φορτωνα παλια φιλαρακι καθως και στο ρεγκινα στην παραλια
αξεχαστες εποχες γαμησε τα ο αλησμονης συνεργαζοταν με one million dοllars εχουμε παει αθηνα και μολις μπηκαμε σηκωσαμε το μαγαζι στο ποδιειμαι 8 χρονια αθηνα , αλλα τωρα που διαβαζω το thread απο την αρχη θυμαμαι το Αλησμονη-το athene palace στην παραλια στο στενο.
3 χιλιαρικα ο χορος , 2 ποτο , ωραιες εποχες μονο που ειμουνα μικρος και αφραγκος τοτε!
αν κατεβεις πασχα καλαματα στειλε pm να παμε καμμια βολτακαι εγω ειχα ανεβει Αθηνα στο μιλιον γιατι ειχα φαει καψουρα με μια! μεχρι και στο ξενοδοχειο στην Κυψελη που εμεναν πηγα!
αληθεια φιλε εσενα ποιες σου ειχαν κανει εντυπωση;