Αυτό τό γλυκό κοριτσάκι η Βίκα θά ξαναέρθει Καλαμάταη Αδελίνα στο Ερώτικ Στούντιο
η Άννα στο Στούντιο 4
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ναι...Αυτό τό γλυκό κοριτσάκι η Βίκα θά ξαναέρθει Καλαμάτα
Είναι η μικρή ότι καλύτερο έχει έρθει μέχρι τώρα στη Καλαμάτα από πολλές απόψεις !!!!!!ναι...
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 7.469
- Πόντοι
- 2.596
Αρκετά καλή σε προσφορά υπηρεσίων για πορνόγερουςη Αδελίνα στο Ερώτικ Στούντιο
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 7.469
- Πόντοι
- 2.596
Αυτή είναι που κάνει και κάτι σχετικό σε μασάζη Σοφία στο Ερώτικ Στούντιο
Αυτή είναι που κάνει και κάτι σχετικό σε μασάζ
Γειά σου! Καλέστε και μάθετε, η Σοφία κάνει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα
27210 99782
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 7.469
- Πόντοι
- 2.596
βαθμολογήθηκε με 8.5 απόδοση από τη Νtountabetη Σοφία
StefanosKal1
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σενιόρες και καβαλιέροι. Έχω μερικές απορίες για τους πιο έμπειρους εδώ μέσα.
Πριν μερικούς μήνες μπήκα φανταράκι στην εξοτική Καλαμάτα. Με έστειλε η κοπελιά, ή παρέα έσπασε, ξέκοψα από άτομα, τεσπα περίεργη φάση και τώρα έχω μείνει με την κονταροπαρέα της μονάδας.
Η κατάσταση δεν παλεύεται άλλο και λέω να πάρω καμια 2 μέρες αδειούλα να πάω λίγο να ξεδώσω και να γυρίσω την πόλη.
Οι απορίες μου λοιπόν είναι οι εξής:
Καταρχάς δεν έχω πάει ποτέ στην ζωή μου σε δελο. Πως λειτουργεί το σύστηματακι; Τι κάνω όταν μπω; Ζητάω συγκεκριμένο κομενέτο; Παίρνω σκούφο από μόνος μου;
2ον, που μπορώ να πάω εδώ κοντά χωρίς να κάνω ολόκληρο ταξίδι για μια ωρίτσα δουλειά.
3ον και πιστεύω το πιο σημαντικό μιας και είμαστε ψιλομπατζετ. Για τι τιμές μιλάμε;
Πριν μερικούς μήνες μπήκα φανταράκι στην εξοτική Καλαμάτα. Με έστειλε η κοπελιά, ή παρέα έσπασε, ξέκοψα από άτομα, τεσπα περίεργη φάση και τώρα έχω μείνει με την κονταροπαρέα της μονάδας.
Η κατάσταση δεν παλεύεται άλλο και λέω να πάρω καμια 2 μέρες αδειούλα να πάω λίγο να ξεδώσω και να γυρίσω την πόλη.
Οι απορίες μου λοιπόν είναι οι εξής:
Καταρχάς δεν έχω πάει ποτέ στην ζωή μου σε δελο. Πως λειτουργεί το σύστηματακι; Τι κάνω όταν μπω; Ζητάω συγκεκριμένο κομενέτο; Παίρνω σκούφο από μόνος μου;
2ον, που μπορώ να πάω εδώ κοντά χωρίς να κάνω ολόκληρο ταξίδι για μια ωρίτσα δουλειά.
3ον και πιστεύω το πιο σημαντικό μιας και είμαστε ψιλομπατζετ. Για τι τιμές μιλάμε;
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 7.469
- Πόντοι
- 2.596
Η Εβελίνα που έχει γεματούτσικο κώλο πώς κρατήθηκα και δεν τον έχωσα εκεί!
η Μισέλ
Μία νε τζιβες;Η Εβελίνα που έχει γεματούτσικο κώλο πώς κρατήθηκα και δεν τον έχωσα εκεί!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 100
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 5K
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου