Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Να τα λέμε αυτά....Δεν είναι το ίδιο τύπε μου.. εμείς έχουμε επικεντρωθεί στις εξαγωγές..
Να τα λέμε αυτά....Δεν είναι το ίδιο τύπε μου.. εμείς έχουμε επικεντρωθεί στις εξαγωγές..
Δεν έχω ιδέα. Εγώ τον άλλο πείραζα. Την καλύτερη δουλειά κάνεις φίλε μου. Το κάπνισμα δεν κάνει καλό.Εγώ ούτε απλό καρέλια δεν έχω καπνίσει μήπως αυτό που είπες το λένε οι εμποροι μεταξύ τους? αλλιως καπου θα το είχα ακούσει
Δεν έχω ιδέα. Εγώ τον άλλο πείραζα. Την καλύτερη δουλειά κάνεις φίλε μου. Το κάπνισμα δεν κάνει καλό.
Τύπε δεν είναι αυτό που φαίνεται..Ξέρει κανένας Μεσσήνιος τίποτα γι'αυτή την περίπτωση ?
❤ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ
Όποιος μπορεί και θέλει ας της στείλει ένα μήνυμα να δούμε αν θα απαντήσει, γιατί εμένα οι χοντρομαλάκες αυτού του συγκεκριμένου σαιτ μου απέκλεισαν το λογαριασμό....
Ξέρεις κάτι για την περίπτωση που δεν ξέρω ? Πάντως μια φορά την κάλεσα στο τηλέφωνο και το είχε κλειστόΤύπε δεν είναι αυτό που φαίνεται..
Καλό είναι να μπαίνετε στα νήματα με βίζιτες που πάνε Λάρισα, Πάτρα κλπ.. υπάρχουν πληροφορίες για όλες σχεδόν που έρχονται Καλαμάτα...
Μην αρχίσετε τις ερωτήσεις.. απλά ψάξτε λίγο κ μη τα θέλετε όλα έτοιμα..
Δεν είναι πιτσιρίκα, δεν είναι αδύνατηΞέρεις κάτι για την περίπτωση που δεν ξέρω ? Πάντως μια φορά την κάλεσα στο τηλέφωνο και το είχε κλειστό
Τι εννοείς παπαδες ?Δεν είναι πιτσιρίκα, δεν είναι αδύνατη
Αν ψάχνεις παπάδες μείνε μακριά
κάνω παπάδες:Τι εννοείς παπαδες ?
Εν πάση περίπτωση, η αγγελία είναι αληθινή η απάτη ?κάνω παπάδες:
Τα κάνω όλα και πολύ καλά (και σε καλές τιμές, οφκόρς)
Και διότι τα παραπάνω είναι αληθή με προτιμούν πολλοί
Και, σαν συνέχεια των ανωτέρω, κάνω και δύσκολα πράγματα, πράγματα δυσκοίλια για τους άλλους και τα καταφέρνω άριστα, κάνω παπάδες εν ολίγοις
Δεν είναι πιτσιρίκα, δεν είναι αδύνατη
Αν ψάχνεις παπάδες μείνε μακριά
Εν πάση περίπτωση, η αγγελία είναι αληθινή η απάτη ?
Το μεσημέρι στον Πλάτανο κερνάω γουρνοπούλα.Εσύ λες να στα λέω αυτά και να είναι απάτη;
Ευχαριστώ για την πρόσκληση τύπε αλλά εορτές και αργίες δεν κυκλοφορώ πλέον.. πολύ φασαρία για το τίποτα.. αργείς να εξυπηρετηθεις.. χαμηλή ποιότητα.. κλπΤο μεσημέρι στον Πλάτανο κερνάω γουρνοπούλα.
Έγινες και με τη βούλα μπαρμπάδι....Ευχαριστώ για την πρόσκληση τύπε αλλά εορτές και αργίες δεν κυκλοφορώ πλέον.. πολύ φασαρία για το τίποτα.. αργείς να εξυπηρετηθεις.. χαμηλή ποιότητα.. κλπ
Για όσους δεν ξέρουν σήμερα είναι της Υπαπαντής του Σωτήρος, πολιούχου της Καλαμάτας και τοπική αργία
Εκτός από την πόλη μας γιορτάζει και η καύλα Υπαπαντή Βασιλα
Έχω περάσει πολλά στη ζωή μου ..Έγινες και με τη βούλα μπαρμπάδι....