You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.767
- Πόντοι
- 2.816
Έχει κανείς ιδέα τι παίζει;
girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.322
- Πόντοι
- 216
Αυτοί που δεν ξέρουν ψάχνουν.. και αυτοί που ξέρουν δεν μιλάνε...
Έχει κανείς ιδέα τι παίζει;
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.767
- Πόντοι
- 2.816
Γιατί δεν βγάζει κάποιο προφίλ ρωτάω, όχι εντυπώσεις...
Αλλά είπαμε φταίω εγώ που σε βοήθησα πριν μερικά χρόνια που είχες πρωτοερθει στην περιοχή κ ψαχνοσουν...
Αλλά είπαμε φταίω εγώ που σε βοήθησα πριν μερικά χρόνια που είχες πρωτοερθει στην περιοχή κ ψαχνοσουν...
Διαγραμμένο μέλος 215612
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2021
- Like
- 17
- Πόντοι
- 0
Τι τιμές-υπηρεσίες παίζουν?
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.767
- Πόντοι
- 2.816
Μισέλ είχες τάξει..Απο παρασκευη στο Erotic - Leonela και Ρομπέρτα
Georgios.g
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2022
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα παιδια. Η Μισελ ηταν στη Σπαρτη. Και ηταν να ερθει σημερα κανονικα στη Καλαματα. Ξερετε τι εχει συμβει? Επισης ειδα οτι τη Παρασκευη ανεβηκαν φωτογραφιες της στη καρτελα για πρωτη φορα και ξαφνικα τωρα που μπηκα εχουν διαγραφτει. Συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα ξερουμε τι εχει συμβει και αν θα ερθει συντομα?
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.767
- Πόντοι
- 2.816
Βάλε το μονοπετρο στη θήκη τύπε.. δεν είναι καλά σημάδια αυτά..Καλησπερα παιδια. Η Μισελ ηταν στη Σπαρτη. Και ηταν να ερθει σημερα κανονικα στη Καλαματα. Ξερετε τι εχει συμβει? Επισης ειδα οτι τη Παρασκευη ανεβηκαν φωτογραφιες της στη καρτελα για πρωτη φορα και ξαφνικα τωρα που μπηκα εχουν διαγραφτει. Συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα ξερουμε τι εχει συμβει και αν θα ερθει συντομα?
Georgios.g
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2022
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Χαχαχαχα οχι ρε φιλε δε το ειπα γιαυτο. Απλως παραξενευτηκα πιο πολυ που διαγραφτηκαν οι φωτο της
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.767
- Πόντοι
- 2.816
Λες να μας πρόλαβε κανένας; Να κλεφτηκε με το κορίτσι κ να το χάσουμε;Χαχαχαχα οχι ρε φιλε δε το ειπα γιαυτο. Απλως παραξενευτηκα πιο πολυ που διαγραφτηκαν οι φωτο της
Georgios.g
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2022
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Νταξει τωρα με ειρωνευεσαι. Εγω απλως οπως και πολλοι αλλοι παραξενευτηκαμε που ενω ηταν Σπαρτη δεν ηρθε εδω
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.767
- Πόντοι
- 2.816
Πάντα σοβαρά μιλάω τύπε.. αφού δεν είσαι αγαπουλης να περιμένεις με μονοπετρο έκανα μια άλλη υπόθεση.. να προσφερε μονοπετρο άλλος στο μωρό κ να το χάσουμε.. τώρα που τη βλέπεις την ειρωνεία... Δεν ξέρω..Νταξει τωρα με ειρωνευεσαι. Εγω απλως οπως και πολλοι αλλοι παραξενευτηκαμε που ενω ηταν Σπαρτη δεν ηρθε εδω
Πάντως περίεργα πράγματα γίνονται κ ελπίζω να μην αργήσουμε να ξαναδούμε το κορίτσι...
Georgios.g
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2022
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Μα ναι σκεψου οτι ανεβηκαν φωτογραφιες της την Παρασκευη και την αμεσως επομενη μερα διαγραφτηκαν. Αυτο μου φανηκε τελειως παραξενο. Λες να σταματησε τη δουλεια?
Αυτες που ειναι τωρα η Αλιονα και η Κατριν ειναι καλες? Τις εχεις δοκιμασει? Γιατι ελεγα να περναγα μια βολτα
Αυτες που ειναι τωρα η Αλιονα και η Κατριν ειναι καλες? Τις εχεις δοκιμασει? Γιατι ελεγα να περναγα μια βολτα
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.767
- Πόντοι
- 2.816
Και όχι μόνο αυτό.. Κυριακή έγραφε ότι θα είναι Σπάρτη.. κ το άλλαξαν σε Κυριακή Δευτέρα κλειστό στη Σπάρτη..Μα ναι σκεψου οτι ανεβηκαν φωτογραφιες της την Παρασκευη και την αμεσως επομενη μερα διαγραφτηκαν. Αυτο μου φανηκε τελειως παραξενο. Λες να σταματησε τη δουλεια?
Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι παίχτηκε.. τώρα τι παίχτηκε.. το ξέρει η ίδια, η εργοδοσία, άντε κ ο τύπος με το μονοπετρο..
Δεν έχω γνώμη για τις καινούργιες...
Georgios.g
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2022
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Δικιο εχεις προφανως θα εφυγε απ το Σαββατο. Κοιτα φιλε εγω προσωπικα παλια πηγαινα συχνα στο στουντιο αλλα πριν κανα χρονο αποφασισα να σταματησω γιατι γενικα δεν πολυγουσταρα. Ο λογος που ξαναξεκινησα να πηγαινω τους τελευταιους 5 μηνες ειναι η Μισελ γιατι νταξει η κοπελα σου δειχνει οτι αυτο που κανει δε το κανει απο αγγαρεια. Δηλαδη σε σεβεται και με το παραπανω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις