girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.321
- Πόντοι
- 216
Η ρεγγίνα με τα ωραία μεμέ πότε δουλεύει?
οταν πασ απο Καλαματα για αεροδρομιο απεναντι απο ιδιοτικο ΚΤΕΟ να δεισ ταμπελα.δεξια σου. 8 χλμ. Καλαματασ-Μεσσινισ :-* :-* :-*Επειδη φιλε μου δεν είμαι απο Καλαματα και δεν γνωρίζω την περιοχή... μπορεις να μου πεις αν είναι πριν απο την Καλαμάτα πάνω στην Εθνική ? ή μεσα στην Καλαμάτα , ή σε κανα χωριό έξω..??? που ακριβώς είναι???
η Ρεγγινα σε 2 εβδομαδεσ :-* :-* :-*Η ρεγγίνα με τα ωραία μεμέ πότε δουλεύει?
προστο παρον οχι :-* :-* :-*Εσύ Γλυκούλα δουλεύεις ή είσαι απλά συντονίστρια; Μου αρέσουν οι μεγάλες...γι'αυτο ρωτάω...
ρωτα που ειναι τα τσαντιρια με τους γυφτους, ε διπλαΕπειδη φιλε μου δεν είμαι απο Καλαματα και δεν γνωρίζω την περιοχή... μπορεις να μου πεις αν είναι πριν απο την Καλαμάτα πάνω στην Εθνική ? ή μεσα στην Καλαμάτα , ή σε κανα χωριό έξω..??? που ακριβώς είναι???
www.vrilissou42.com/alisa]http://www.vrilissou42.com/alisa [/URL] για αυτην την αλισα μιλαμε ? αυτη δουλευε βριλησου 42 !
μολισ να κλισω τα 50 να παω ηπερισια.κοβει η εργαζομενει το χορο τησ εργασιασ; :-* :-* :-*Πότε ξεκινάς;
ρε τυπε με τον καινουριο δρομο πιο φθηνα θα σου ερθει να ανεβεις αθηνα να γαμισεις, και θα εχεις και Multiple choice ;) ;)Υπάρχει πιθανότητα εκτός από Ρεγγίνα και Αλίσα να έρθουν και άλλες κοπέλες ??? όπως για παράδειγμα η Μαργκό ή η Λάϊμα ???
Μακρυά σας .....μάλλον θέλεις να πεις......χαχαχα!!!Καλησπερα!!! η Ρεγγινα απο αυριο παλι κοντα σασ :-* :-* :-*
ξαναστιλε παρακαλω :-*glikoula σου εχω στειλει πμ αν μπορεις απαντησε μου αντε να