You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
φιλε filolbos, γραφε μονο με ελληνικους χαρακτηρες και μην ανοιγεις πανω απο ενα θρεντ για το ιδιο θεμα.Οι αγγελίες της εφημερίδας "ελευθερία" είναι παραπλανητικές!
Μακριά!
Ξέρει κανένας κανένα τηλέφωνο για γυναίκα στην Καλαμάτα?
το αλλο θρεντ που ανοιξες διεγραφη..
marc_dorcel
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα παίδες!!
Βρήκα 1 τηλέφωνο απο τις αγγελείες στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που είχε βάλει 1 τύπισα.
Έλεγε για επαγγελματική πείρα ή κάτι τέτοιο ... Δεν θυμάμαι ακριβώς...
Ξέρει κανείς τίποτα για αυτή?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Βρήκα 1 τηλέφωνο απο τις αγγελείες στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που είχε βάλει 1 τύπισα.
Έλεγε για επαγγελματική πείρα ή κάτι τέτοιο ... Δεν θυμάμαι ακριβώς...
Ξέρει κανείς τίποτα για αυτή?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
marc_dorcel
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παίδες!!!
Πήγα σήμερα στο -ρδέλο μας!Είχε 2 κοπέλες μέσα!Η μια,ξανθιά,μάλλον ελληνίδα,λίγο γεματούλα,milf μου φάνηκε.Πρέπει να κάνει καλό κρεβάτι γιατί όταν με είδε, είπε ωραία άλλος ένας...για να δούμε...(μάλον σκέφτηκε δυνατά! ;) ;) ;))
Η 2η(την είδα απο μακριά καθώς έφευγα άπραγος διότι ξενέρωσα με την εμφάνιση της παραπάνω γκόμενας) ήταν και αυτή ξανθιά αδυνατούλα και γενικά απ'ότι είδα δεν ήταν και ιδιαίτερα όμορφη...
Και ρωτάω εγώ τώρα!Πόσον καίρο έχετε να δείτε ωραία -τάνα στην περιχή μας??Ας μην το θείξω γιατί εκνεβρίζομαι!!
Τέλος πάντων δεν φταίνε αυτές αλλα το μονοπώλειο!!Αν δεν ανοιξει κάτι παρόμοιο να υπάρξει κάποιος ανταγωνισμός τα ίδια και τα ίδια θα βλέπουμε!!!
Υ.Γ. Ας φτιάξουν το δρόμο λίγο!!Το έσπασα σήμερα το αμάξι για να φτάσω!!Και δεν έκανα και τίποτα!!!
Πήγα σήμερα στο -ρδέλο μας!Είχε 2 κοπέλες μέσα!Η μια,ξανθιά,μάλλον ελληνίδα,λίγο γεματούλα,milf μου φάνηκε.Πρέπει να κάνει καλό κρεβάτι γιατί όταν με είδε, είπε ωραία άλλος ένας...για να δούμε...(μάλον σκέφτηκε δυνατά! ;) ;) ;))
Η 2η(την είδα απο μακριά καθώς έφευγα άπραγος διότι ξενέρωσα με την εμφάνιση της παραπάνω γκόμενας) ήταν και αυτή ξανθιά αδυνατούλα και γενικά απ'ότι είδα δεν ήταν και ιδιαίτερα όμορφη...
Και ρωτάω εγώ τώρα!Πόσον καίρο έχετε να δείτε ωραία -τάνα στην περιχή μας??Ας μην το θείξω γιατί εκνεβρίζομαι!!
Τέλος πάντων δεν φταίνε αυτές αλλα το μονοπώλειο!!Αν δεν ανοιξει κάτι παρόμοιο να υπάρξει κάποιος ανταγωνισμός τα ίδια και τα ίδια θα βλέπουμε!!!
Υ.Γ. Ας φτιάξουν το δρόμο λίγο!!Το έσπασα σήμερα το αμάξι για να φτάσω!!Και δεν έκανα και τίποτα!!!
stavigreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα.
ολοι λεμε οτι πρεπει να ανοιξει νεο σπιτι.
αλλα με το να το λεμε μονο δεν ανοιγη.
θα πρεπει καποιος ειτε σπιτι ειτε με αλλο τροπο να κινηθη,
το να ανοιχτη δεν ειναι δυσκολο.
οι μηπως ειμαστε ολοι δεσμευμενη και κρυβομαστε.
οι ολοι φοβουνται.
αν δεν γινει κατι.
θα λεμε τα ιδια κε τα ιδια.
υπαρχουν 5 μπαζα και φοιτητριες που μονο στο κυκλομα πλησιαζονται...
πικρα
οι ολοι φοβουνται.
αν δεν γινει κατι.
πικρα
kana neo kamia vizitoyΚαλησπερα.
οι ολοι φοβουνται.
αν δεν γινει κατι.
πικρα
stavigreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν κινητε τπτ....
Εχω βρει 2 γερμανιδες ετοιμες να ερθουν για δουλιά.....
καλά κομάτια...........
μονο σκεφτομαι πως να κανουμε τη δουλιά...
καμιά ιδεα ???????
Εχω βρει 2 γερμανιδες ετοιμες να ερθουν για δουλιά.....
καλά κομάτια...........
μονο σκεφτομαι πως να κανουμε τη δουλιά...
καμιά ιδεα ???????
marc_dorcel
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Μια λύση είναι να τις σπιτώσεις...(πράγμα δύσκολο μεταξύ μας ;)) και μια άλλη λύση είναι να τις κανονίζεις ραντεβού σαν cg.. Πράγμα εξίσου επικύνδινο... Διαλέγεις και παίρνεις... Τσατσός ή νταβάς...?
Θα ήθελα να ρωτήσω τους φίλους Καλαματιανούς ή όσους γνωρίζουν τα πράγματα στην Καλαμάτα, αν υπάρχει κάποια κοπέλα (κοπέλες ακόμα καλύτερα) διαθέσιμη, εκτός από το γνωστό μπουρδέλο (το οποίο όσες φορές πήγα δεν λειτουργούσε) ή τα διάφορα κωλόμπαρα, τα οποία αν δεν διαθέσεις χρήματα δεν έχεις καμία προοπτική (όχι ότι έχεις κάποια σπουδαία αν διαθέσεις....).
Κατά καιρούς έχουν γραφτεί διάφορα για φοιτήτριες στην Κρήτης (που ακριβώς?) ή την Τέντα (και πάλι που?), αλλά πέραν τούτων καμία άλλη ουσιαστική πληροφορία, περισσότερο παραπληροφόρηση παρά κάτι το ουσιαστικό.
Με δεδομένο ότι θα επισκεφτώ την περιοχή για κάποιες ημέρες (τέλος Αυγούστου), όποιος φίλος διαθέτει κάποια αξιόλογη πληροφορία, θα ήταν ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Κατά καιρούς έχουν γραφτεί διάφορα για φοιτήτριες στην Κρήτης (που ακριβώς?) ή την Τέντα (και πάλι που?), αλλά πέραν τούτων καμία άλλη ουσιαστική πληροφορία, περισσότερο παραπληροφόρηση παρά κάτι το ουσιαστικό.
Με δεδομένο ότι θα επισκεφτώ την περιοχή για κάποιες ημέρες (τέλος Αυγούστου), όποιος φίλος διαθέτει κάποια αξιόλογη πληροφορία, θα ήταν ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
μια και εισαι λατρης του athene του98 να σ ενημερωσω οπως και καποιους αλλους συναγωνιστες, οτι εδω και καποιους μηνες δουλευει παλι στα μερη μας μια παλια απο το ενδοξο γκρουπ των 3 λευκορωσσιδων που ειχαν παρελασει απο το athene. Τοτε δουλευε με το ονομα Βερονικα, τωρα λεγεται Ελενη. Κρατιεται παρα πολυ καλα, καλο παιδι, βεβαια θελει τα ποτα της για να βγει, αλλα τα κανει ολα και ωραια χωρις πολλες δυσκολιες και χωρις να κοιταει το ρολοι. Αλλες εποχες, τοτε δουλευε για αλλους τωρα δουλευει για παρτη τηςκαλησπέρα παιδιά και εγώ είμαι λάτρης του athene του98 ξέρω της κοπέλες τις τότε πολύ καλά είχα και σχέση με 2 απ αυτές. πολύ παρέα με ναταλί μισέλ βικτόρια αλίνα. Απίστευτες γυναίκες απίστευτη συμπεριφορά όμορφες εποχές
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
μια και εισαι λατρης του athene του98 να σ ενημερωσω οπως και καποιους αλλους συναγωνιστες, οτι εδω και καποιους μηνες δουλευει παλι στα μερη μας μια παλια απο το ενδοξο γκρουπ των 3 λευκορωσσιδων που ειχαν παρελασει απο το athene. Τοτε δουλευε με το ονομα Βερονικα, τωρα λεγεται Ελενη. Κρατιεται παρα πολυ καλα, καλο παιδι, βεβαια θελει τα ποτα της για να βγει, αλλα τα κανει ολα και ωραια χωρις πολλες δυσκολιες και χωρις να κοιταει το ρολοι. Αλλες εποχες, τοτε δουλευε για αλλους τωρα δουλευει για παρτη της
Που δουλευει ρε φιλε???
Στο Gold Palace???
Στο MercentesΠου δουλευει ρε φιλε???
Στο Gold Palace???
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
Στο Mercentes
Που ειναι αυτο? Κοντα στο νοσοκομειο?
Τι υπηρεσιες παρεχει?
Στειλε σε pm αν θελεις
στο ρεγγινα χθες ειχε μια φοβερη μαυρη , 24χρονων απο τζαμαικα μου ειπε
κερασα 2 ποτα , 15 ευρω εκαστο , προσπαθησα να την ψησω για βιζιτα σε ξενοδοχειο μετα με αρκετα εξτρα λεφτα , αλλα τιποτα.
Ξερει κανεις κατι;
Ειναι πιτσιρικα και πολυ κορμαρα και αξιζει να δοσεις πολλα για να τη γαμισεις
κερασα 2 ποτα , 15 ευρω εκαστο , προσπαθησα να την ψησω για βιζιτα σε ξενοδοχειο μετα με αρκετα εξτρα λεφτα , αλλα τιποτα.
Ξερει κανεις κατι;
biggest
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2007
- Like
- 332
- Πόντοι
- 21
στο ρεγγινα χθες ειχε μια φοβερη μαυρη , 24χρονων απο τζαμαικα μου ειπε
Ξερει κανεις κατι;
Eγώ πάντως ρε φίλε πριν από κανά μήνα πήγα στο γνωστό μπουρδέλο και πήρα μια μαύρη την Ντανιέλα και δεν χρειάστηκε να δώσω μια περιουσία για να την πηδήξω.
Και μιλάμε για φοβερό κορμί , με ωραίους βύζους με μια φοβερή κωλάρα πέτρα , με ίχνος κυτταρίτιδας και με κάτι τσιμπουκόχειλα άλλο πράγμα. Και έκανε αδιαμαρτύρητα ότι της έλεγα. Λίγο πιο παθιαρα να ήταν και θα ήταν πολύ καλά.
Δεν ξέρω εάν είναι ακόμα εκεί , αλλά εάν είναι και θες τόσο πολύ να πηδήξεις μαυρούλα , κάνε μια βόλτα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις