Νέα

Κακές συμπεριφορές από πουτάνες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GAMEOVER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Gameover ωραία το ξεκίνησες ..... τώρα το  :zfuck:

:think:

Κανείς από μας  από εμάς είναι η απάντηση ..... :P

Μέχρι και την αδελφή καλά πάμε

Μας δουλεύεις έτσι;  :-

τώρα για κόρη εγώ που είμαι παλιός για να είμαι απολύτως ειλικρινής δεν θα το δεχόμουν δυστυχώς, αλλά τα πιο νέα μυαλά γιατί όχι.?????

Μου αρέσει που γράφεις και δυστυχώς!  :huh:

αλλά τα πιο νέα μυαλά γιατί όχι.?????

Ε πολύ απλά σε κανέναν πατέρα δεν θα άρεσε η κόρη να ασκεί το συγκεκριμένο επάγγελμα.  :(

OP
OP
GAMEOVER

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Gameover ωραία το ξεκίνησες ..... τώρα το  :zfuck:

Δε το γάμησα φίλε, απλά το θέμα είναι πολύ λεπτό και δεν μπορώ να γράψω επιχειρήματα που να στηρίζουν απόλυτα τις απόψεις μου, και να είμαι ταυτόχρονα πιστευτός και κατανοητός.

Ειλικρινά καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνω κατανοητός για τις απόψεις μου γράφοντας μόνο διό γραμμές και χωρίς κανένα επιχέιρημα. :dunno:

Το θέμα σηκώνει ζωντανή συζήτηση. :cool2:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Δε το γάμησα φίλε, απλά το θέμα είναι πολύ λεπτό και δεν μπορώ να γράψω επιχειρήματα που να στηρίζουν απόλυτα τις απόψεις μου, και να είμαι ταυτόχρονα πιστευτός και κατανοητός.

Ειλικρινά καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνω κατανοητός για τις απόψεις μου γράφοντας μόνο διό γραμμές και χωρίς κανένα επιχέιρημα. :dunno:

Το θέμα σηκώνει ζωντανή συζήτηση. :cool2:

Καλά ο καθένας έχει τις απόψεις του και είναι απολύτως σεβαστές.    :P

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα .....  :grin:

Το live debate λίγο δύσκολο, δεν μένω Σαλόνικα.  :)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
1. Η πορνεια υπαρχει οσα χρονια υπαρχει κι ο ανθρωπος. Ειναι δυνατον να πιστευει καποιος σοβαρα πως κατι που δεν απομυθοποιηθηκε εδω και χιλιαδες χρονια θα απομυθοποιηθει κατα τη διαρκεια της ζωης του?
2. Δεν αφορα μονο τις γυναικες, δεν ειναι δηλαδη σεξιστικα τα κολληματα. Οπως δε θα θελα την κορη μου πουτανα, δε θα θελα και το γιο μου ζιγκολο.

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Ωραιο θεμα και ωραιο το κειμενο του γαμωοβερ.

Εγω ηρθα απο Γερμανια το 96 και εκανα μια τσαρκα τοτε στο Βαρδαρη νομιζω δεν υπηρχαν στουντιο εκεινη την εποχη. Αν θυμαμαι καλα οι κοπελες ηταν Ελληνιδες αν οχι ολες οι περισσοτερες και γενικοτερα χαλια εμφανησιακα.Μερικες τωρινες τσατσαδες θα βαρουσαν ανετα μεροκαματο. Ειχα κανει και μια καταθεση. Ετσι οπως τα περιεγραψε ο Gameover. Χειροτερα απο κομοδινο και ακουγες και κανα μπινελικι του στυλ αντε τελειωνε, οχι ετσι με πονας,αντε φτανει τοσο κουραστηκα,κλπ

Και ερχομενος απο Γερμανια που εκει τα πραγματα ειναι πολλα επιπεδα πανω ειχα παθει την πλακα μου. Ειπα τελος τα γουστα δεν μπορουσα να πιστεψω οτι ηταν τοσο χαλια.
Δεν ξαναεπισκευτηκα μαγαζι για πολλα χρονια ουτε για cg την εψαξα.

Οσο για τα υπολοιπα θα αλλαξουν και εδω σιγα σιγα τα πραγματα και ειναι στην αποψη του καθενος να δεχτει καποια και αλλα οχι.

Υ.Γ. Ας γραψουν οι πιο παλιοι καμια ιστορια απο τοτε αν θελουν να μαθουμε και μεις περισσοτερα. λα επιπεδα πανω ειχα παθει την πλακα μου. Ειπα τελος τα γουστα δεν μπορουσα να πιστεψω οτι ηταν τοσο χαλια.
Δεν ξαναεπισκευτηκα μαγαζι για πολλα χρονια ουτε για cg την εψαξα.

Οσο για τα υπολοιπα θα αλλαξουν και εδω σιγα σιγα τα πραγματα και ειναι στην αποψη του καθενος να δεχτει καποια και αλλα οχι.

Υ.Γ. Ας γραψουν οι πιο παλιοι καμια ιστορια απο τοτε αν θελουν να μαθουμε και μεις περισσοτερα.

OP
OP
GAMEOVER

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Και με αφορμή την κριτική ενός άλλου συναθλητή που χθες πήγε και πήδηξε έχοντας πιει και κάνα διό ποτηράκια παραπάνω, θυμήθηκα και θέλω να συμπληρώσω, ότι στα παλιά τα χρόνια έτσι και τολμούσες να πιεις καμιά μπύρα και μετά πήγαινες να πηδήξεις, η πουτάνα αντί για  το 3λεπτο που έπρεπε να είχες ολοκληρώσει μόλις περνούσε το λεπτό σε ρωτούσε  : Μήπως ήπιες ? Και μετά καπνός.

Μια χαρά πέρασε λοιπόν ο φίλος μας, εμένα βέβαια η θέση μου είναι ότι στο μπουρδέλο πρέπει να πηγαίνεις πάντα νηφάλιος, άλλο άμα τύχει μια φορά στο τόσο να έχεις πιει και κάνα ποτηράκι. :grin:

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
- Στο Φ 74 καθώς έφευγα δέχτηκα γροθιά από μία υπέρβαρη ξανθιά με δύναμη στα αρχίδια. Μετά έτρεξα να σωθώ και εγκλώβισε ένα από τους φίλους μου. ΜΗ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ. Στο δεξί υπο-μπουρδέλο.

Πήγα με 2 άκακα φιλαράκια μου τσάρκα και περιμέναμε στο σαλόνι.Τότε ήρθε , είπε ένα ακαταλαβίστικο πράγμα και αρχισε να τρίβεται στον έναν.
Εγώ καληνύχτησα και πήγα να φύγω αλλά με κίνηση ματ ήρθε από πίσω και με πλάγια μπουνιά με το δεξί της χέρι μου χτύπησε τα αρχίδια δυνατά και γέλασε σαδιστικά.Ετρεξα έξω φωνάζοντας , οπως και ο ενας φιλος μου αλλά ο τρίτος δεν ήταν και τόσο τυχερός.
Δεχτηκε μπατσες στο σώμα και στον κώλο και ίσως φτυσιές από πίσω.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
- Στο Φ 74 καθώς έφευγα δέχτηκα γροθιά από μία υπέρβαρη ξανθιά με δύναμη στα αρχίδια. Μετά έτρεξα να σωθώ και εγκλώβισε ένα από τους φίλους μου. ΜΗ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ. Στο δεξί υπο-μπουρδέλο.

Πήγα με 2 άκακα φιλαράκια μου τσάρκα και περιμέναμε στο σαλόνι.Τότε ήρθε , είπε ένα ακαταλαβίστικο πράγμα και αρχισε να τρίβεται στον έναν.
Εγώ καληνύχτησα και πήγα να φύγω αλλά με κίνηση ματ ήρθε από πίσω και με πλάγια μπουνιά με το δεξί της χέρι μου χτύπησε τα αρχίδια δυνατά και γέλασε σαδιστικά.Ετρεξα έξω φωνάζοντας , οπως και ο ενας φιλος μου αλλά ο τρίτος δεν ήταν και τόσο τυχερός.

χαβαλε κανεις ετσι ?

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16

:2funny: :2funny: :2funny: ...αυτα δε γινονται ουτε σε ταινιες...η τσατσα σας την επεσε? :grin:

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου.
Είμαι κάτοικος της Φυλής από τα γενοφάσκια μου και ο λόγος μου συμβόλαιο αγαπητέ.

Αλλοστε συχνά συμβαίνουν παρόμοια περιστατικά.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου.
Είμαι κάτοικος της Φυλής από τα γενοφάσκια μου και ο λόγος μου συμβόλαιο αγαπητέ.

Αλλοστε συχνά συμβαίνουν παρόμοια περιστατικά.

εσυ δεν εισαι τυπε μου που κυνηγας τα πακια?

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
καλα κανεις τυπε.
γιατι δεν της ορμηξατε να το κανετε μπουρδελο?
εχετε σχεδιο μαχης?

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Τύπε μου η παρέα που ήμουν εκείνη την ώρα δεν ηταν η γνωστή ομάδα κρούσης.
Ασε που πιαστήκαμε απροετοίμαστοι , με πισώπλατο χτύπημα στα αρχιδόμπαλα ενώ ήμουν σε χαλαρές συνθήκες τσάρκας.

Αράξτε και θα δείτε ;) Δεν είναι όλα για εδώ , με τον κάθε αλβανότσατσο να κοιτάει.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Τύπε μου η παρέα που ήμουν εκείνη την ώρα δεν ηταν η γνωστή ομάδα κρούσης.
Ασε που πιαστήκαμε απροετοίμαστοι , με πισώπλατο χτύπημα στα αρχιδόμπαλα ενώ ήμουν σε χαλαρές συνθήκες τσάρκας.

Αράξτε και θα δείτε ;) Δεν είναι όλα για εδώ , με τον κάθε αλβανότσατσο να κοιτάει.

αναμενουμε ενημερωση για τα αντιποινα κατοπιν εορτης τοτες...!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom