Νέα

Καιρός να το «κάνουμε» σε στρίπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DIKY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

walter

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Μη τρελένεστε!!! Έχουμε τις κυβερνήσεις που μας πρέπουν, την οικονομία που μας αξίζει, τις γυναίκες που θέλουμε ( και κείνες τους άντρες που τους αξίζουν), τα στριπ που ονειρευόμαστε κι όλα είναι μια χαρά. Γι αυτό σταματήστε τι γκρίνια...

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Και για να πούμε κάτι σχετικό, λογικό είναι να αλλάξουν τα strip με τα καινούργια δεδομένα. Αλλά, λόγω και άλλων συνθηκών, μαγαζιά κλείνουν, όπως ένα καφέ - μπαρ + χαρτ. λέσχη, που πέτυχα και τον τσεκαδόρο του Lolita :grin:

Για ποιο καφε μιλας ?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ρε  μάγκες  εμείς  χανόμαστε  εδώ  δεν  ανοίγουμε  καμία  επιχείρηση  συμβούλων  να  κονομήσουμε χοντρά ?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Οκ είναι ξανθιά με γαλάζια μάτια, σε πμ

pkdirec

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τεσπα...μην γαμαμε το θρεντ.....ασε την ελλαδιτσα στον δρομο της....εγω παντως την εχω παρει πρεφα τη δουλεια μικρος....κ ετοιμαζομαι σιγα σιγα για νεες πολιτειες...
[/quote]

κι εγω μεσα θεε για ριξε καμμια ιδεα!
τωρα οσον αφορα το θεμα καλο θα ηταν να μπορουσε να υπαρχει σαν επιλογη

agianis

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
26
Like
1
Πόντοι
11
Ρε  μάγκες  εμείς  χανόμαστε  εδώ  δεν  ανοίγουμε  καμία  επιχείρηση  συμβούλων  να  κονομήσουμε χοντρά ?

χαχαχα, αυτό έχω κάνει εγώ πάντως, αν σ ενδιαφέρουν πληροφορίες στείλε ΠΜ.

Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται.

Πάντως για την κουβέντα μας, απλά να παραθέσω πως η φτώχεια δεν είναι τόσο τραγική στην Ελλάδα όσο σε άλλες Δυτικοευρωπαικές χώρες και πως η Αθήνα έχει πολύ λίγους κλοσάρ σε σχέση με τις περισσότερες χώρες του κόσμου, η δε επαρχεία σχεδόν κανένα.
Επίσης, για να μην μπλέκουμε με οικονομικές παραθέσεις, που και κουράζουν και ο καθένας έχει άλλες 10 να αντιπαραβάλλει, το ελληνικό (μη) μοντέλο δημοσιονομικής διαχείρησης δεν είπα πουθενά πως είναι καλό, α΄πλά πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα βλέπουμε στις ειδήσεις. 

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Μα το θεμα ειναι να την κερασεις για ποτο να πεις δυο κουβεντες να δεις αν ψηνεται για βιζιτα για να φας.

Αν ειναι να παιρνεις χορους και να δουλευεις με το κατω κεφαλι οταν ειναι να κανεις "οικονομια" σε δυναμεις, λεφτα και γενικοτερα πορους, ζητω που καηκαμε.

Αν δεις οτι δεν ψηνεται για βιζιτα δεν την ξαναπαιρνεις ουτε για χορο.
πιστευω οτι το παιζουν ουι και καλα κανουν βιζιτα για να κερνας κι αλλα ποτα!! :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom