Νέα

Καιρός να το «κάνουμε» σε στρίπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DIKY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αγοράκια μου γειά σας.Θα έλεγα ότι ορισμένοι από εσάς είναι βαθιά νυχτωμένοι στο τί συνθήκες επικρατούν στα στριπτητζάδικα.Συμφωνώ βέβαια και επαυξάνω ότι είναι πολύ ξεφτισμένο το στριπτήζ στην αθήνα και στη θεσσαλονικη.Αντίθετα στα χανια είναι τέλεια!

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Eλα μπρε Vrikolaka..Χου αρ γιου μαν ?

Για ριξε κανα πμ να συστηθουμε.. ;)

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
nokia σου έστειλα pm  ;)

Παιδιά πάμε για πολλοστή φορά τα ίδια και τα ίδια.Το να εκδίδεται μια κοπέλα με την θέλησή της γίνεται μόνο σε οίκο ανοχής (μπουρδέλο και στούντιο).Τα στριπτηζάδικα δεν είναι οίκοι ανοχής και κάποια στιγμή πρέπει να το καταλάβουμε.Ασχέτως αν αρκετές κοπέλες που δουλεύουν σε στρίπ έχουν δουλέψει παλιότερα ως βίζιτες call girl,στούντιο,και ρδέλα αυτό δεν σημαίνει ότι εκδίδονται και μέσα στον χώρο του στριπτηζάδικου.
Επειδή είχα την τύχη να ταξιδέψω σε χώρες του Δυτικού τόξου αλλα και του 'πρώην σιδηρούν παραπετάσματος' πουθενά δεν υπάρχουν επίσημοι γαμιστρώνες στα στριπτηζάδικα.Παραπονιούνται πολλοί ότι η Ελλάδα είναι 'η πιο ακριβή' σε αυτά τα θέματα και έξω είναι ο 'επίγειος παράδεισος' για όποιον θέλει να βρει μουνί.Οι τιμές είναι το ίδιο και χειρότερες απο εδώ ιδίως στις χώρες του Ανατολικού μπλόκ.Γι'αυτό και το κοινό που τα συντηρεί τα στρίπ είναι κυρίως σεξοτουρίστες που τους μαδάνε σαν τα κοτόπουλα τα ενδιάμεσα τοπικά λαμόγια και φυσικά και οι μικρομεσαίοι τοπικοί μαφιόζοι που κάνουν το κομμάτι τους ξοδεύοντας άσκοπα €υρώ δείχνοντας την κατάντια του παράνομου νεοπλουτισμού σε αυτές τις χώρες.
Στο Caligula στο St.Petersburg οι τιμές εισόδου απο ρούβλια σε αντίστοιχα ευρώ ήταν 23€ μέσα στο strip!!!Ο απλός χορός 20 € και την βίζιτα που την κανονίζεις με ενδιάμεσο γκαρσόνι με Αγγλικά της κακιάς ώρας στοιχίζει όσο ένα city tour σ'εμάς χωρίς το ξενοδοχείο.Και μιλάμε ότι η Αγία Πετρούπολη δεν δέχεται για μόνιμους κάτοικους άλλους Ρώσους πολίτες (μοναδική περίπτωση σε όλη την Ευρωπαϊκή Ήπειρο) αν δεν δηλώσουν μόνιμη δουλειά στις διοικητικές αρχές.Δηλαδή αυτή Ρώσικη πόλη που ήταν κάποτε πρωτεύουσα των Ρομανώφ είναι ρατσιστές στους ίδιους Ρώσους πολίτες.Και ο μέσος βασικός μισθός εκεί είναι 140€.Οπότε για το μέσο Ρώσο πολίτη είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ το χόμπυ του στρίπ και για έναν μέσο Ευρωπαίο δεν είναι και απο τις πιο φθηνές περιπτώσεις.
Εκτός απο την ομορφότερη πόλη της Ρωσίας πάμε τώρα στο Βερολίνο που οι τιμές είναι το ίδιο και ίσως πιο πάνω απο αυτές της Ρωσίας.Έχετε πάει σε στριπτηζάδικα της Γερμανίας? Αν ναι σε ποιά? Τα βρήκατε πιο φτηνά απο την Ελλάδα? Στο Auf Wiedersehen (απο τα μεγάλα κωλομπαροστρπτηζάδικα) λειτουργούνε αποκλειστικά με ποτά χωρίς προσωπικούς χορούς.Η βίζιτα πάλι με ενδιάμεσο και παίρνεις την κοπέλα εκτός μαγαζιού και πάει όσο το city tour στα Ελληνικά χωρία.Οπότε ούτε και στην Γερμανία είναι φτηνά και ανεκτικά τα πράγματα.Το ίδιο ισχύει και στο Άμστερνταμ.Για στρίπ του Λονδίνου και της Γλασκώβης δεν μιλάω καλύτερα.Οι τιμές εκεί είναι αστρονομικές για τις μέσες τσέπες.Ίσως η Βρετανία είναι η μοναδική χώρα που το μουνί το πουλάει πολύ ακριβά.
Και πάμε τώρα στα του οίκου μας...Ο φραπές είναι ανακάλυψη απο Ρωσίδες χορεύτριες στα τέλη της δεκαετίας του '90 για να μην είναι παραπονεμένος ο πελάτης που θέλει 'το κάτι παραπάνω'(ο δε όρος φραπές με την στρπτηζάδικη έννοια είναι ανακάλυψη του δικού μας vasos το 2006  :rockon:).Το αν έχουν χαλάσει οι γυναίκες που είναι βλαχάκια του Ανατολικού μπλόκ έχουν χαλάσει απο ΕΜΑΣ!!!Τα πολλά κεράσματα για επίδειξη χρημάτων,τα άσκοπα ξοδέματα δεξιά και αριστερά χωρίς να φτάσεις στον τελικό σκοπό (να πηδήξεις δηλαδή),η παραμύθα που σου πουλάει και καλά ότι σε γουστάρει και δεν μπορεί χωρίς την πάρτυ σου και να σου ο Ελεοέλληνας να χώνει φράγκα για να δείξει στην πρώην πειναλέα Σοβιετικιά ότι 'έχει' χρήμα και δεν το υπολογίζει κάνανε το μαύρο χάλι στα στρίπ.
Η απόδειξη είναι ότι σχεδόν τώρα πολλά στρίπ υπολειτουργούνε και λίγα γνωρίζουν τις παλιές δόξες του παρελθόντος.Οι σπόνσορες και οι αγαπούληδες έχουν ελαχιστοποιηθεί πάρα πολύ σε σχέση πάντα με παλιότερα και αυτό έγινε διότι δεν κυκλοφορεί χρήμα όπως παλιά.Εξαφανίστηκαν τα κορόιδα όχι επειδή βάλανε μυαλό απο τα παθήματά τους αλλά επειδή money game over!!!Λίγοι πλέων είναι οι δυνατοί παίχτες και έχουν μείνει σταθεροί στη γραμμή τους.
Αν και τώρα πιστεύω ότι αρκετοί το 'κάνουν' και σε στρίπ όπως αναφέρει και ο τίτλος του thread γιατί πλέων τίποτα δεν είναι δύσκολο και ακατόρθωτο.Ούτε φυσικά υπάρχει και αυτός ο μύθος που υπήρχε παλιότερα.Καταρίφθηκαν αυτά.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ωραία τα λές, με μόνη διαφορά όπως είπες, ότι έκει άμα θέλεις πας έξω def

OP
OP
D

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
δηλαδη θελεις να μας πεις οτι στα στριπ δεν πρεπει να γαμαμε αλλα απλα να πηγαινουμε για να κερναμε ποτα, δηλαδη να δινουμε τσαμπα τα λεφτα μας...αν γι αυτο υπαρχουν, δηλαδη για να "πινουμε το ποτακι μας" γιατι να μην το κανουμε σε ενα ωραιο μπαρακι της παραλιακης και γιατι να υφιστανται τα στριπ? πηγαινε τσεχια και γερμανια και πες μου αλλα αφου το ψαξεις καλα!
σιγουρα υπαρχουν και στο εξωτερικο απατεωνες αλλα υπαρχουν και σοβαρα μαγαζια, ακριβα μεν αλλα μπορεις να γαμησεις καλα και φτηνα..εχεις την δυνατοτητα βρε αδελφε στο κατω κατω!και ακριβα να ειναι τουλαχιστον και παλι εχεις τη δυνατοτητα..οσο για τις τιμες λεμε οτι για τους ρωσους η ρωσια ειναι ακριβη..νομιζεις οτι η ελλαδα θα του φανει φτηνοτερη του ρωσου? ειμαστε οι πιο ακριβοι σε σχεση αποδοσης-τιμης και το ξερουμε. προσωπικα επειδη εχω καταλαβει την απατη στα στριπ μας δεν προκειται να ξαναπατησω..και το λεω εγω που απο πολυ μικρος εχω δωσει του κοσμου τα φραγκα. ομως καποια στιγμη ξυπνας αν δεις κατι παραπανω..και λες γιατι ρε πουστη μου να ειναι ολα τοσο χαλια εδω?..χθες(τελευταια φορα που πηγα σε στριπ, εκτος αν αλλαξει κατι ή αν απλα μου καβλωσει..) ηταν ενας γερακος απο κανα χωριο της κρητης και ειχαν ορμησει πανω του 6 χορευτριες για να του παρουν τα λεφτα!!αυτη ειναι η νοοτροπια φιλοι μου στα στριπ..μετα ηρθε μια χοντρη λεσβια και επειδη τα χωνε χοντρα μαζευτηκαν γυρω της οι καλυτερες του μαγαζιου και να σου τα γλωσσοφιλα, τα δαχτυλακια κτλ..και σε εμας μας λενε οτι δεν μπορουμε να τους γλυψουμε ουτε την ρωγα..ετσι τις εχουν μαθει, να μην σεβονται τους πελατες, τα λεφτα που δινουμε και να μαζευονται σαν μυγες γυρω απο καποιους μαλακες με λεφτα για να τους παιρνουν οσα περισσοτερα μπορουν..φιλοι μου μαγαζατορες με την λογικη αυτη ειναι λιγα τα ψωμια σας..χθες ναραγατε μυγες..και που ειστε ακομη!
ΝΑΙ λοιπον στο γαμησι στα στριπ, να τους το επιβαλλουμε στο κατω κατω γιατι ετσι γουσταρουμε..γιατι ειμαστε ελληναρες και θελουμε ποικιλια, και οχι να τρεχουμε βραδυατικα σε ενα στουντιο για να γαμησουμε καποια σαβουρα συνηθως, χωρις το ποτακι μας, και χωρις την παρειτσα μας για να πουμε πως περασαμε στο δωματιο..
η λογικη οτι δεν ειναι καλυτερα στο εξωτερικο ειναι λαθεμενη, γιατι εκει τα πραγματα δεν ειναι τοσο χαλια οσο τα λεμε..ειναι καλυτερα ρε παιδια μη κοροιδευομαστε με αστοχα παραδειγματα..αλλα και χαλια να ηταν εμας ετσι θα μας αρεσε να ειναι εδω!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αυτά που λες δε διαφωνούν με τα παραπάνω. Σε μερικές χώρες μπορεί να παίζει και αυτό. Αλλά όμως και εντοπίως :cheesy: είναι σχέση value for money

Επισκέπτης
παιδια γιατι να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας
-ναι τα στριπτιζαδικα δεν ειναι μπουρδελα τουλαχιστον θεωρητικα αλλα ουτε τα μασατζιδικα ειναι αλλα γινονται
-τα στριπτιτζαδικα δεν ειναι μπουρδελα αλλα αμα πας 3-4 φορες κ σκασεις κανα 200αρι κ γνωρισεις κ τον μετρ ενδεχομενως να στο δωσουν να το γαμησεις μεσα στο μαγαζι(κ πειτε μου οτι αυτο μονο εγω το ξερω)
-κ το κονσμομασιον εαν κανω λαθος ειναι παρανομο αλλα το κανουν...

ρε παιδια με συγχωρειτε κιολας θα μιλησουμε για νομοθεσιες στον υποκοσμο?

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
δηλαδη θελεις να μας πεις οτι στα στριπ δεν πρεπει να γαμαμε αλλα απλα να πηγαινουμε για να κερναμε ποτα,
Ποτέ δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο.Που τα διάβασες αυτά?Εγώ είμαι απο τους πλέων αντιποτάκηδες.
δηλαδη να δινουμε τσαμπα τα λεφτα μας...αν γι αυτο υπαρχουν
Ούτε και αυτό ισχυρίστηκα ποτέ.
πηγαινε τσεχια και γερμανια και πες μου αλλα αφου το ψαξεις καλα!
Τσεχία και Γερμανία έχω πάει αρκετές φορές.Ιδίως Γερμανία.Τα έχω ψάξει αρκετά καλά και φτηνά στρίπ να γαμάς δεν έχω βρει
.Εάν έχεις βρει μαγαζιά και άκρες φτηνές θα ήταν καλό αν θές να τα γράψεις και να τα μοιραστείς μαζί μας.Γράψε και τιμές (είσοδος,ποτά,βίζιτα) για να έχουμε μια σφαιρική άποψη.

σιγουρα υπαρχουν και στο εξωτερικο απατεωνες αλλα υπαρχουν και σοβαρα μαγαζια, ακριβα μεν αλλα μπορεις να γαμησεις καλα και φτηνα..εχεις την δυνατοτητα βρε αδελφε στο κατω κατω!και ακριβα να ειναι τουλαχιστον και παλι εχεις τη δυνατοτητα..οσο για τις τιμες λεμε οτι για τους ρωσους η ρωσια ειναι ακριβη..νομιζεις οτι η ελλαδα θα του φανει φτηνοτερη του ρωσου? ειμαστε οι πιο ακριβοι σε σχεση αποδοσης-τιμης και το ξερουμε. προσωπικα επειδη εχω καταλαβει την απατη στα στριπ μας δεν προκειται να ξαναπατησω..και το λεω εγω που απο πολυ μικρος εχω δωσει του κοσμου τα φραγκα. ομως καποια στιγμη ξυπνας αν δεις κατι παραπανω..και λες γιατι ρε πουστη μου να ειναι ολα τοσο χαλια εδω?..χθες(τελευταια φορα που πηγα σε στριπ, εκτος αν αλλαξει κατι ή αν απλα μου καβλωσει..) ηταν ενας γερακος απο κανα χωριο της κρητης και ειχαν ορμησει πανω του 6 χορευτριες για να του παρουν τα λεφτα!!αυτη ειναι η νοοτροπια φιλοι μου στα στριπ..μετα ηρθε μια χοντρη λεσβια και επειδη τα χωνε χοντρα μαζευτηκαν γυρω της οι καλυτερες του μαγαζιου και να σου τα γλωσσοφιλα, τα δαχτυλακια κτλ..και σε εμας μας λενε οτι δεν μπορουμε να τους γλυψουμε ουτε την ρωγα..ετσι τις εχουν μαθει, να μην σεβονται τους πελατες, τα λεφτα που δινουμε και να μαζευονται σαν μυγες γυρω απο καποιους μαλακες με λεφτα για να τους παιρνουν οσα περισσοτερα μπορουν..φιλοι μου μαγαζατορες με την λογικη αυτη ειναι λιγα τα ψωμια σας..χθες ναραγατε μυγες..και που ειστε ακομη!
ΝΑΙ λοιπον στο γαμησι στα στριπ, να τους το επιβαλλουμε στο κατω κατω γιατι ετσι γουσταρουμε..γιατι ειμαστε ελληναρες και θελουμε ποικιλια, και οχι να τρεχουμε βραδυατικα σε ενα στουντιο για να γαμησουμε καποια σαβουρα συνηθως, χωρις το ποτακι μας, και χωρις την παρειτσα μας για να πουμε πως περασαμε στο δωματιο..
η λογικη οτι δεν ειναι καλυτερα στο εξωτερικο ειναι λαθεμενη, γιατι εκει τα πραγματα δεν ειναι τοσο χαλια οσο τα λεμε..ειναι καλυτερα ρε παιδια μη κοροιδευομαστε με αστοχα παραδειγματα..αλλα και χαλια να ηταν εμας ετσι θα μας αρεσε να ειναι εδω!
Αυτά που λές δεν θα γίνουν εδώ ούτε μία στο εκατομμύριο αγαπητέ μου DIKY.Στο εξωτερικό είναι χειρότερα τα πράγματα απο εδώ στα στρίπ επιμένω.Και όχι μόνο στα στρίπ αλλά και σε ρδέλα και cg.Δες τιμές απο τα red light house Ολλανδίας,απο οίκους ανοχής Ντύσελντορφ και θα δείς ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην Ε.Ε, που γαμάς απο 15€ σε μπουρδέλο και με 30€ σε στούντιο .Στην Ίμπιζα τα στούντιο ξεκινάνε απο 80 € στο Sao Lemo και έχει και τις ίδιες εθνικότητες τάνων που έχει και δω.Το αν δεν θα ξαναπάς σε στρίπ προσωπικά εσύ αυτό είναι επιλογή δική σου.Εάν χάλασες πολλά λεφτά και δεν έκανες τίποτα επίσης αυτό ήταν δικός σου χειρισμός.Αλλά αν θέλουμε να πηδάμε με πληρωμή υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις και δεν χρειάζεται να τσακίζεται ο καθένας οικονομικά στα στρίπ.Ούτε θα έλαγα σε καμία περίπτωση ότι τα στρίπ έχουν ανώτερες σε ομορφιά γυναίκες απο τα ρδέλα, τα στούντιο και τις βίζιτες.Έχω δει και έχεις δει και συ μπακατέλες σε στρίπ που έλεγα τι γίνεται εδώ ρε πούστη μου? Πάντως εάν βρείς στο Εξωτερικό άκρες με τέτοια στρίπ μαγαζιά (δηλαδή φτηνά και να γαμάς κι'ολας) ειλικρινά γράφτα εδώ να τα δούμε όλοι και να παραδεχτούμε όντως την χώρα αυτή που έχει τέτοιο χρυσό κήπο στο έδαφός της  :)

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
παιδια γιατι να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας
-ναι τα στριπτιζαδικα δεν ειναι μπουρδελα τουλαχιστον θεωρητικα αλλα ουτε τα μασατζιδικα ειναι αλλα γινονται
-τα στριπτιτζαδικα δεν ειναι μπουρδελα αλλα αμα πας 3-4 φορες κ σκασεις κανα 200αρι κ γνωρισεις κ τον μετρ ενδεχομενως να στο δωσουν να το γαμησεις μεσα στο μαγαζι(κ πειτε μου οτι αυτο μονο εγω το ξερω)
-κ το κονσμομασιον εαν κανω λαθος ειναι παρανομο αλλα το κανουν...

ρε παιδια με συγχωρειτε κιολας θα μιλησουμε για νομοθεσιες στον υποκοσμο?
Συμφωνούμε απόλυτα μέχρι εδώ.Εξάλλου όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα πολλές στριπτηζούδες που οι ποτάκηδες τις θεοποιούσανε και τις βγάζανε 'παρθένες' δουλεύανε σε οίκους ανοχής η call girl για ένα Α ποσό.Μέχρι και στρίπερ που ήταν city tour έχουμε πετύχει (μόνο οι γνώστες που ξέρουν οι άλλοι για νάνι).

Η διαφωνία μου είναι ότι αρκετά παιδιά έχουν θεοποιήσει τις χώρες του Εξωτερικού και θάβουν συνέχεια την κατάσταση εδώ στην Ελλάδα.Εγώ προσωπικά θέλω ένα παράδειγμα με link η έστω γραπτή αναφορά που να πήγε κάποιος σε στριπτηζάδικο ξένης χώρας να γάμησε και να πλήρωσε πιο φτηνά απ'ότι εδώ.Αυτό περιμένω να δω.

OP
OP
D

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
αυτο που λειπει απο την ελλαδα ειναι εστω ενας ωραιος καθαρος χωρος που θα συνδυαζει αρκετα μεγαλη ποικιλια απο γυναικες, να μπορεις να πινεις το ποτο σου, να ειναι καθαρα, να σεβονται τα χρηματα που δινεις, να εχεις την δυνατοτητα να γαμησεις και στο δωματιο μεσα να μην ειναι ξεπετα φυσικα. τωρα αν αυτος ο χορος ειναι στριπ, στουντιο, παρκο κτλ δεν με ενδιαφερει. ειναι ωραιο να υπαρχει ο συνδυασμος ολων των παραπανω σε εναν χωρο.
παραδειγματα υπαρχουν στα αντιστοιχα θρεντς για πραγα, γερμανια κτλ τα οποια εχω επισκεφτει και εχω μεινει αφωνος. και σε μερικα μαγαζια ή παρκα μπορεις να γαμησεις πολυ καλα μουνια σε πολυ ελκυστικες τιμες. δυστυχως στην ελλαδα ,τωρα που το σκεφτομαι, δεν μπορει να γινει αυτο γιατι εμεις οι ιδιοι θα το καταστρεψουμε, θα το κανουμε σαν τα μουτρα μας και θα πεσουμε σαν τα γιδια μεχρι αηδιας πανω τους, θα αρχιζουν οι ευαγγελατοι να φωναζουν στα καναλια...πρωτα πρεπει να εχουμε πολιτισμο, ευγενεια και παιδεια και μετα να εχουμε αυτες τις πολυτελειες..

Επισκέπτης
Η διαφωνία μου είναι ότι αρκετά παιδιά έχουν θεοποιήσει τις χώρες του Εξωτερικού και θάβουν συνέχεια την κατάσταση εδώ στην Ελλάδα.Εγώ προσωπικά θέλω ένα παράδειγμα με link η έστω γραπτή αναφορά που να πήγε κάποιος σε στριπτηζάδικο ξένης χώρας να γάμησε και να πλήρωσε πιο φτηνά απ'ότι εδώ.Αυτό περιμένω να δω.
Δε διαφωνω απολυτα σ'αυτο που γραφεις...αλλα ριξε μια ματια στο παρακατω...
Επισης...να προσθεσω...οτι στη γερμανια ο μεσος μισθος ειναι 1500€...ενω εδω 700....(θεωρητικα τα νουμερα κ η χωρα)....επισης,οι υπηρεσιες ειναι της πλακας στην ελλαδα..ενω στη γερμανια απλα εξαιρετικες...κανενα γκαρσονι δε θα σε κλεψει...μονο υποκλισεις δεν κανουν στους καλους πελατες...κλπ κλπ κλπ....ααα κ μην ξεχασω για τα γκομενακια....εκει που σιγουρα υπαρχουν μπαζα αλλα η πλειοψηφια ειναι μια κλαση πανω απ'τις εισαγωμενες προς ελλαδα...

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
παντως σε πολυ μεγαλο στριπ της συγγρου υπηρχε ασιατισα που το προτεινε απο μονη της και λογικα το "εκανε" στο μαγαζι (δεν πηρα αλλα η προταση εγινε το λιγοτερο 2 φορες την ιδια νυχτα - και χωρις ποτα πριν).

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
παντως σε πολυ μεγαλο στριπ της συγγρου υπηρχε ασιατισα που το προτεινε απο μονη της και λογικα το "εκανε" στο μαγαζι (δεν πηρα αλλα η προταση εγινε το λιγοτερο 2 φορες την ιδια νυχτα - και χωρις ποτα πριν).

συμφωνώ. το έχω ακούσει-δει κι εγώ αυτό!..
και όχι μόνο με τη συγκεκριμένη κοπέλα..  :sunglasses:  
αλλά με τρεις-τέσσερις ακόμα..
παίδες εγώ δε θέλω να θέσω πολλά υπαρξιακά
ερωτήματα αλλά αυτά τίθενται από μόνα τους..
πιστεύω ότι με εξαίρεση ελάχιστα
άτομα με οικονομική άνεση και ιδιαίτερα γούστα
[με την καλή έννοια], που μπορεί να πηγαίνουν
σε στριπ όντως για να περάσουν καλά
να χαλαρώσουν κτλ. ανεξαρτήτου ηλικίας και άσχετα από διαθέσεις,
οι υπόλοιποι
πάνε λόγω βαρεμάρας, ερωτικής απογοήτευσης
ή επειδή κατα βάθος έχουν
κρυφές προσδοκίες και εκεί την πατάνε..  :uglystupid:
προσωπικά δεν έχω χαλάσει και λίγα στα μέρη αυτα
και το λέω εδώ και 1,5-2 χρόνια
-ότι το τοπίο αλλάζει προς το χειρότερο..  ;)
σε θρεντ προ 1 έτους για τα ίδια θέματα,
ο αξιότιμος κύριος μακ  
με έλεγε υπερβολικό γκρινιάρη και φτωχό..  :grin:
τώρα όλοι μιλούν για μπουκοτάζ..
ελάτε όμως φίλοι μου που η μαλακία
η αγαμία και τα ντέρτια είναι βαθιά ριζωμένα
στην ψυχή του έλληνα......  
συνεπώς πιστεύω ότι και με άσχημους όρους
στα μαγαζια θα συνεχίσει να πηγαίνει!...  :think:
προσωπική μου γνώμη: δεν περιμένω
να γαμήσω από το στριπ
ή μέσα σε στριπ. υπάρχουν άλλα μέρη γι'αυτή την πράξη ..  
θα αρχίσω να πηγαίνω συστηματικα όμως
όταν δώ ή ακούσω ότι σέβονται
τον πελάτη και τα χρήματα που χαλάει
και προπάντων την προσωπικότητά του
και τη διάθεση του..
οι μπούρδες μας τελείωσαν..  ;)  :rockon:  

Επισκέπτης
σε θρεντ προ 1 έτους για τα ίδια θέματα,
ο αξιότιμος κύριος μακ 
με έλεγε υπερβολικό γκρινιάρη και φτωχό..  :grin:

Τοτε ημασταν στην αρχη του τελους....κ εγω απλα γλεντουσα την καθε στιγμη κ δεν σκεφτομουν τις μαλακιες που τυχαιναν 1 στις 10....(με ή χωρις λεφτα)!!!

Τωρα φανταζομαι εχουμε ξεπερασει τη μεση προς τελος,οι μαλακιες εχουν γινει πολλες...κ δυστυχως ή ευτυχως δεν μπορω να γλεντησω την καθε μου στιγμη σε στριπ λογω νεων/αλλων υποχρεωσεων οποτε εχω περισσοτερες απαιτησεις(οχι απαραιτητα να γαμησω μεσα στο μαγαζι)....κ με χαλανε ιδιαιτερα οι 4 στις 10 μαλακιες που θα τυχουν σε αυτες τις εξοδους...αφου δεν εχω την πολυτελεια κ τη διαθεση για εξτρα προβληματισμους....

Κλεινω τονιζοντας πως ακομη κ με αρκετα λεφτα να πας σε στριπ,πλεον δεν σε αφηνουν(δε σου κανει κεφι) να τα σκορπισεις....μιλαμε για καταντια...οχι αστεια....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Τοτε ημασταν στην αρχη του τελους....κ εγω απλα γλεντουσα την καθε στιγμη κ δεν σκεφτομουν τις μαλακιες που τυχαιναν 1 στις 10....(με ή χωρις λεφτα)!!!

Τωρα φανταζομαι εχουμε ξεπερασει τη μεση προς τελος,οι μαλακιες εχουν γινει πολλες...κ δυστυχως ή ευτυχως δεν μπορω να γλεντησω την καθε μου στιγμη σε στριπ λογω νεων/αλλων υποχρεωσεων οποτε εχω περισσοτερες απαιτησεις(οχι απαραιτητα να γαμησω μεσα στο μαγαζι)....κ με χαλανε ιδιαιτερα οι 4 στις 10 μαλακιες που θα τυχουν σε αυτες τις εξοδους...αφου δεν εχω την πολυτελεια κ τη διαθεση για εξτρα προβληματισμους....

Κλεινω τονιζοντας πως ακομη κ με αρκετα λεφτα να πας σε στριπ,πλεον δεν σε αφηνουν(δε σου κανει κεφι) να τα σκορπισεις....μιλαμε για καταντια...οχι αστεια....

Τα γαμαζια ειναι ΓΤΠ!!!!!!!!!!!!!!Φευγω παω Λουτσα για ΜΠΥΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!1

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.839
Πόντοι
37.127
Ωραίο thread "καιρός να το κάνετε σε στριπ" παιδιά γιατί σας πρόλαβαν άλλοι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom