Επισκέπτης
Ποιοι ??? ;) ;) ;)Ωραίο thread "καιρός να το κάνετε σε στριπ" παιδιά γιατί σας πρόλαβαν άλλοι...
Ποιοι ??? ;) ;) ;)Ωραίο thread "καιρός να το κάνετε σε στριπ" παιδιά γιατί σας πρόλαβαν άλλοι...
Ποιοι ??? ;) ;) ;)
The Demons.......
Ασε φίλε, άλλη κατηγορία παικτών, μιλάμε σκέτη κόλαση.
Σε αυτό περί μισθών θα συμφωνήσω και το έχουμε αναφέρει και παλαιότερα σε συζητήσεις μας.Η Γερμανία δυστυχώς δεν είναι η Γερμανία του παρελθόντος με την τυπικότητα και την νομοτυπία της.Εκεί να δεις λαμογιλίκια και όχι μόνο απο γκαρσόνια αλλά και απο γυναίκες εργαζόμενες.Στο μόνο που θα αναφέρω περί τιμών σε σχέση πάντα με χώρες της Ε.Ε. και μισθών αναλογίας πολιτών πάντα, είναι τα city tours.Κυριολεκτικά τα city tour στην Ελλάδα χτυπάνε στο δόξα πατρί στις τιμές.Στην Ολλανδία και στο Βέλγιο είναι πιο φτηνές οι τιμές των σεξοτουριστριών.Απο μπουρδέλα,στούντιο,μασατζίδικα,πιάτσες,cg και στρίπ είμαστε σε πολύ καλά επίπεδα με τους έξω πιστεύω.Δε διαφωνω απολυτα σ'αυτο που γραφεις...αλλα ριξε μια ματια στο παρακατω...
Επισης...να προσθεσω...οτι στη γερμανια ο μεσος μισθος ειναι 1500€...ενω εδω 700....(θεωρητικα τα νουμερα κ η χωρα)....επισης,οι υπηρεσιες ειναι της πλακας στην ελλαδα..ενω στη γερμανια απλα εξαιρετικες...κανενα γκαρσονι δε θα σε κλεψει...μονο υποκλισεις δεν κανουν στους καλους πελατες...κλπ κλπ κλπ....ααα κ μην ξεχασω για τα γκομενακια....εκει που σιγουρα υπαρχουν μπαζα αλλα η πλειοψηφια ειναι μια κλαση πανω απ'τις εισαγωμενες προς ελλαδα...
Η διαφωνία μου είναι ότι αρκετά παιδιά έχουν θεοποιήσει τις χώρες του Εξωτερικού και θάβουν συνέχεια την κατάσταση εδώ στην Ελλάδα.Εγώ προσωπικά θέλω ένα παράδειγμα με link η έστω γραπτή αναφορά που να πήγε κάποιος σε στριπτηζάδικο ξένης χώρας να γάμησε και να πλήρωσε πιο φτηνά απ'ότι εδώ.Αυτό περιμένω να δω.
Καλα,καλα.Για ελατε να ζησετε στην Ελληνικη επαρχια....και μετα πες μου αν αντεχες.Τουλαχιστον στην Αθηνα που εχετε αυτες τις πολυτελειες,μια χαρα ειστε.Αλλά,πολλοι δεν τις εκτιματε...Απο μπουρδέλα,στούντιο,μασατζίδικα,πιάτσες,cg και στρίπ είμαστε σε πολύ καλά επίπεδα με τους έξω πιστεύω.
Αυτό προσπαθώ να πω με τα post που έκανα.Τουλαχιστον στην Αθηνα που εχετε αυτες τις πολυτελειες,μια χαρα ειστε.
Εδώ θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου.Αλλά,πολλοι δεν τις εκτιματε...
πολλοί έχοντες μαύρο χρήμα............κατά δεύτερο γιατί η Ελλάδα έχει το ρεκόρ μικρών επιχειρήσεων στην Ευρώπη, δηλαδή πάρα πολλοί έχουν μικρές δικές τους δουλειές, οπότε και βγάζουν αρκετά περισσότερα από το μέσο Γερμανό που 9 στους 10 βγάζουν αυτά τα 1350 (τόσα είναι). Αυτοί είναι (και οι πολλοί έχοντες μαύρο χρήμα) που συντηρούν στην Ελλάδα τα ακριβά στριπ, τον καπουτσίνο των 5Ε, την ξαπλώστρα στη Μύκονο των 5000Ε τη σεζόν!
Επίσης, οι τιμές στην Ελλάδα να γαμήσεις ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΕΣ. Πουθενά στην Ευρώπη δεν υπάρχουν, τουλάχιστον σαν κανόνας. Και αυτό συμβαίνει γιατί η προσφορά είναι πολύ υψηλή. Η Αθήνα είναι μία από τις ελάχιστες στη Δ Ευρώπη χώρες που έχει 5 μεγάλες γεωγραφικές ερωτικές ζώνες, ενώ και οι πουτάνες είναι πάμπολες, ελλείψη ισχυρής νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας.
Ο μέσος Βερολινέζος (που ψωνίζει μην ξεχνάτε 4 ντομάτες κ 5 φέτες τυρί του τοστ) ούτε που θα διανοηθεί να δώσει 50 σε ποτά (νεράκι με χρώμα) σε μια στρίπερ για 30 λεπτά κουβέντα. Κ όσοι πάνε για σεξ εκεί είναι εκτός του βασικού κοινωνικού κορμού.
Εδώ στα ρδέλα πάνε πολλοί, εμείς - ο κυριλέ γείτονας - τα παιδιά του αποκάτω κλπ.
πολλοί έχοντες μαύρο χρήμα............
Ρε πάτε καλά........ Ο ελληνας πεινάει και φέρνετε παράδειγμα τις ξαπλώστρες της Μυκόνου;
Εννοάς ότι εδώ πάνε στα μπουρδέλα οι εντός του βασικού κοινωνικού κορμού.... Εγώ το βλέπω αλλιώς. Εδώ στο Ελλάντα πας εσύ εμείς ο γείτονας στα μπουρδέλα γιατί ο βασικός κοινωνικός κορμός έχει σαπίσει..........
πολλές μικρές επιχειρήσεις που βγάζουν περισσότερα λεφτά από το μέσο Γερμανό....
Ρε τα θέλετε και τα λέτε αυτά;;;;;;;;;;;;
Υ.Γ.
Το ότι η Ελλάδα έχει γίνει ένα απέραντο μπουρδέλο και γαμιόνται όλοι αβέρτα κουβέρτα δεν πάει να πει ότι έχει βιοτικό επίπεδο καλύτερο της Γερμανίας.......
Και στη Βραζιλία τη μια μέρα γαμιούνται στο δρόμο και την άλλη μέρα δεν έχουν ούτε μια φέτα του τοστ.........
Ρε τι ακούμε ρε σε αυτή τη χώρα..........
η φτώχεια θέλει "καλοπέραση" μικρέ.....
Στην Κούβα άμα κυκλοφορήσεις στους δρόμους οι περισσότεροι χορεύουν και γαμιούνται και γελάνε....
Το ίδιο και στη Βραζιλία......
Ρε λες τι γίνεται εδώ.... Τι ωραία που περνάνε αυτοί..... Μέχρι να σε μαχαιρώσει κανείς να σου πάρει την κάμερα να την πουλήσει για να ξεγελάσει τη λόρδα του.......Τότε μπαίνεις απότομα στην πραγματικότητα......
Η Ελλάδα βαδίζει προς αυτό το μοντέλο.... ΠΣ το βράδυ γίνεται της πουτάνας στους δρόμους και από Δευτέρα ψάχνεις για δουλειά.........
Σε λίγο θα γίνεται κάθε βράδυ της πουτάνας στους δρόμους γιατί κάθε μέρα θα ψάχνεις για δουλειά.......
ωραια τα λες...αλλα η καθε οικογενεια εχει κ απο 3-4 αμαξακια πλεον...3-4 δανειακια γι'αυτα....1-2 εξοχικα αλλα μενει στο ενοικιο...κ αλλα ομορφα....μην πω για τα μπουζουκια...τα στριπ....κ γενικα τα της διασκεδασης...εκει να δεις πανηγυρι....εκει να δεις τους γυφτους να καμαρωνουν...για το ποιος σκορπαει πιο γρηγορα...κ το πρωι...κλααααααααμαααααααααααα η κυριαααααα....
τεσπα...μην γαμαμε το θρεντ.....ασε την ελλαδιτσα στον δρομο της....εγω παντως την εχω παρει πρεφα τη δουλεια μικρος....κ ετοιμαζομαι σιγα σιγα για νεες πολιτειες...
Το παλευω...το παλευω....Μικρέ.... Αν και είχες όλα τα πλεονεκτήματα για να γίνεις ένας μαμόθρεφτος φλώρος, η εγκεφαλική σου ποιότητα και η φαιά σου ουσία είναι υπεράνω κριτικής.......