Νέα

Καιρός να το «κάνουμε» σε στρίπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DIKY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δε πάτε να περίμενετε να σας έρθει κάνα μύνημα :2funny: όσοι ξέρουν κανονίζουνε

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: Προσέξετε μην πάρετε βράση.
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον. Καλές και οι πισίνες.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Δε διαφωνω απολυτα σ'αυτο που γραφεις...αλλα ριξε μια ματια στο παρακατω...
Επισης...να προσθεσω...οτι στη γερμανια ο μεσος μισθος ειναι 1500€...ενω εδω 700....(θεωρητικα τα νουμερα κ η χωρα)....επισης,οι υπηρεσιες ειναι της πλακας στην ελλαδα..ενω στη γερμανια απλα εξαιρετικες...κανενα γκαρσονι δε θα σε κλεψει...μονο υποκλισεις δεν κανουν στους καλους πελατες...κλπ κλπ κλπ....ααα κ μην ξεχασω για τα γκομενακια....εκει που σιγουρα υπαρχουν μπαζα αλλα η πλειοψηφια ειναι μια κλαση πανω απ'τις εισαγωμενες προς ελλαδα...

Σε αυτό περί μισθών θα συμφωνήσω και το έχουμε αναφέρει και παλαιότερα σε συζητήσεις μας.Η Γερμανία δυστυχώς δεν είναι η Γερμανία του παρελθόντος με την τυπικότητα και την νομοτυπία της.Εκεί να δεις λαμογιλίκια και όχι μόνο απο γκαρσόνια αλλά και απο γυναίκες εργαζόμενες.Στο μόνο που θα αναφέρω περί τιμών σε σχέση πάντα με χώρες της Ε.Ε. και μισθών αναλογίας πολιτών πάντα, είναι τα city tours.Κυριολεκτικά τα city tour στην Ελλάδα χτυπάνε στο δόξα πατρί στις τιμές.Στην Ολλανδία και στο Βέλγιο είναι πιο φτηνές οι τιμές των σεξοτουριστριών.Απο μπουρδέλα,στούντιο,μασατζίδικα,πιάτσες,cg και στρίπ είμαστε σε πολύ καλά επίπεδα με τους έξω πιστεύω. :)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Η διαφωνία μου είναι ότι αρκετά παιδιά έχουν θεοποιήσει τις χώρες του Εξωτερικού και θάβουν συνέχεια την κατάσταση εδώ στην Ελλάδα.Εγώ προσωπικά θέλω ένα παράδειγμα με link η έστω γραπτή αναφορά που να πήγε κάποιος σε στριπτηζάδικο ξένης χώρας να γάμησε και να πλήρωσε πιο φτηνά απ'ότι εδώ.Αυτό περιμένω να δω.

Πές τα, γιατί υπάρχουν πολλοί κολλημένοι, που τα λένε αυτά ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ, μόνο επειδή κάπου, κάποτε, κάτι άκουσαν, κάποιος τους είπε μια μπαρούφα... :idiot:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Απο μπουρδέλα,στούντιο,μασατζίδικα,πιάτσες,cg και στρίπ είμαστε σε πολύ καλά επίπεδα με τους έξω πιστεύω. :)
Καλα,καλα.Για ελατε να ζησετε στην Ελληνικη επαρχια....και μετα πες μου αν αντεχες.Τουλαχιστον στην Αθηνα που εχετε αυτες τις πολυτελειες,μια χαρα ειστε.Αλλά,πολλοι δεν τις εκτιματε...

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16

agianis

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
26
Like
1
Πόντοι
11
Παιδιά είναι λάθος να συγκρίνετε το μέσο Γερμανικό μισθό (1500) με τον μίνιμουμ ελληνικό (700). Αρχικά γιατί δεν είναι έτσι, κατά δεύτερο γιατί η Ελλάδα έχει το ρεκόρ μικρών επιχειρήσεων στην Ευρώπη, δηλαδή πάρα πολλοί έχουν μικρές δικές τους δουλειές, οπότε και βγάζουν αρκετά περισσότερα από το μέσο Γερμανό που 9 στους 10 βγάζουν αυτά τα 1350 (τόσα είναι). Αυτοί είναι (και οι πολλοί έχοντες μαύρο χρήμα) που συντηρούν στην Ελλάδα τα ακριβά στριπ, τον καπουτσίνο των 5Ε, την ξαπλώστρα στη Μύκονο των 5000Ε τη σεζόν!
Επίσης, οι τιμές στην Ελλάδα να γαμήσεις ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΕΣ. Πουθενά στην Ευρώπη δεν υπάρχουν, τουλάχιστον σαν κανόνας. Και αυτό συμβαίνει γιατί η προσφορά είναι πολύ υψηλή. Η Αθήνα είναι μία από τις ελάχιστες στη Δ Ευρώπη χώρες που έχει 5 μεγάλες γεωγραφικές ερωτικές ζώνες, ενώ και οι πουτάνες είναι πάμπολες, ελλείψη ισχυρής νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας.
Ο μέσος Βερολινέζος (που ψωνίζει μην ξεχνάτε 4 ντομάτες κ 5 φέτες τυρί του τοστ) ούτε που θα διανοηθεί να δώσει 50 σε ποτά (νεράκι με χρώμα) σε μια στρίπερ για 30 λεπτά κουβέντα. Κ όσοι πάνε για σεξ εκεί είναι εκτός του βασικού κοινωνικού κορμού.
Εδώ στα ρδέλα πάνε πολλοί, εμείς - ο κυριλέ γείτονας - τα παιδιά του αποκάτω κλπ.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Πολυ σωστος ο agianis / και οπως μου εχουν πει οι Ελληνες ειναι πιο πουτανες και απο τις κανονικες πουτανες / αν ο Ελληνας ειχε μουνι θα ηταν η μεγαλυτερη ξεκωλιαρα της Ευρωπης

agianis

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
26
Like
1
Πόντοι
11
Α και ως προς την αποψή μου για τα ελληνικά στριπ, είναι για πέταμα, άχρηστα, crap (όσον αφορά το σεξ). Έχω κάποιες φορές δώσει πίπα έναντι 60Ε σε γνωστό μέρος στον κόμβο Ν.Κηφισιάς και ότνα ξεμέθυσα σκέφτηκα πόσο μάλάκας ήμουν. Αντί να χω πάει αραχτός σε ένα ωραίο δωμάτιο μόνος με μία τάνα με τα ίδια χρήματα, προτίμησα να είμαι με κατεβασμένο παντελόνι μέχρι τα γόνατα στη γωνία αριστερά του γνωστού μαγαζιού, και στα 3 μέτρα ένας άλλος, και στο υπόλοιπο μαγαζί άλλοι 120, με ισχυρή πιθανότητα να μ εβλεπε κ κανείς, μιας και μένω βόρεια! Δε λεει το στριπ για σεξ, είναι μόνο για ποτάκι και χάζι.
Αν τώρα μου πείτε πως παλιά εκεί υπήρχαν και δωματιάκια πίσω από την κόκκινη πορτούλα, ε τότε τι διαφορά έχει με ένα ρδέλο? Και γιατί να έχω ήδη ξοδέψει πριν τόσα χρήματα σε ποτά? Ασε που εκεί οι γυναίκες δεν περνάνε κ εξετάσεις...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κατά δεύτερο γιατί η Ελλάδα έχει το ρεκόρ μικρών επιχειρήσεων στην Ευρώπη, δηλαδή πάρα πολλοί έχουν μικρές δικές τους δουλειές, οπότε και βγάζουν αρκετά περισσότερα από το μέσο Γερμανό που 9 στους 10 βγάζουν αυτά τα 1350 (τόσα είναι). Αυτοί είναι (και οι πολλοί έχοντες μαύρο χρήμα) που συντηρούν στην Ελλάδα τα ακριβά στριπ, τον καπουτσίνο των 5Ε, την ξαπλώστρα στη Μύκονο των 5000Ε τη σεζόν!
Επίσης, οι τιμές στην Ελλάδα να γαμήσεις ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΕΣ. Πουθενά στην Ευρώπη δεν υπάρχουν, τουλάχιστον σαν κανόνας. Και αυτό συμβαίνει γιατί η προσφορά είναι πολύ υψηλή. Η Αθήνα είναι μία από τις ελάχιστες στη Δ Ευρώπη χώρες που έχει 5 μεγάλες γεωγραφικές ερωτικές ζώνες, ενώ και οι πουτάνες είναι πάμπολες, ελλείψη ισχυρής νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας.
Ο μέσος Βερολινέζος (που ψωνίζει μην ξεχνάτε 4 ντομάτες κ 5 φέτες τυρί του τοστ) ούτε που θα διανοηθεί να δώσει 50 σε ποτά (νεράκι με χρώμα) σε μια στρίπερ για 30 λεπτά κουβέντα. Κ όσοι πάνε για σεξ εκεί είναι εκτός του βασικού κοινωνικού κορμού.
Εδώ στα ρδέλα πάνε πολλοί, εμείς - ο κυριλέ γείτονας - τα παιδιά του αποκάτω κλπ.
πολλοί έχοντες μαύρο χρήμα............
Ρε πάτε καλά........ Ο ελληνας πεινάει και φέρνετε παράδειγμα τις ξαπλώστρες της Μυκόνου;
Εννοάς ότι εδώ πάνε στα μπουρδέλα οι εντός του βασικού κοινωνικού κορμού.... Εγώ το βλέπω αλλιώς. Εδώ στο Ελλάντα πας εσύ εμείς ο γείτονας στα μπουρδέλα γιατί ο βασικός κοινωνικός κορμός έχει σαπίσει..........

πολλές μικρές επιχειρήσεις που βγάζουν περισσότερα λεφτά από το μέσο Γερμανό....
Ρε τα θέλετε και τα λέτε αυτά;;;;;;;;;;;;

Υ.Γ.
Το ότι η Ελλάδα έχει γίνει ένα απέραντο μπουρδέλο και γαμιόνται όλοι αβέρτα κουβέρτα δεν πάει να πει ότι έχει βιοτικό επίπεδο καλύτερο της Γερμανίας.......

Και στη Βραζιλία τη μια μέρα  γαμιούνται στο δρόμο και την άλλη μέρα δεν έχουν ούτε μια φέτα του τοστ.........

Ρε τι ακούμε ρε σε αυτή τη χώρα..........

Επισκέπτης
πολλοί έχοντες μαύρο χρήμα............
Ρε πάτε καλά........ Ο ελληνας πεινάει και φέρνετε παράδειγμα τις ξαπλώστρες της Μυκόνου;
Εννοάς ότι εδώ πάνε στα μπουρδέλα οι εντός του βασικού κοινωνικού κορμού.... Εγώ το βλέπω αλλιώς. Εδώ στο Ελλάντα πας εσύ εμείς ο γείτονας στα μπουρδέλα γιατί ο βασικός κοινωνικός κορμός έχει σαπίσει..........

πολλές μικρές επιχειρήσεις που βγάζουν περισσότερα λεφτά από το μέσο Γερμανό....
Ρε τα θέλετε και τα λέτε αυτά;;;;;;;;;;;;

Υ.Γ.
Το ότι η Ελλάδα έχει γίνει ένα απέραντο μπουρδέλο και γαμιόνται όλοι αβέρτα κουβέρτα δεν πάει να πει ότι έχει βιοτικό επίπεδο καλύτερο της Γερμανίας.......

Και στη Βραζιλία τη μια μέρα  γαμιούνται στο δρόμο και την άλλη μέρα δεν έχουν ούτε μια φέτα του τοστ.........

Ρε τι ακούμε ρε σε αυτή τη χώρα..........

ευτυχως που τα εγραψες...γιατι βαριομουν να κανω εστω κ αυτη την απλοικη αναλυση....

ωραιοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η φτώχεια θέλει "καλοπέραση" μικρέ.....

Στην Κούβα άμα κυκλοφορήσεις στους δρόμους οι περισσότεροι χορεύουν και γαμιούνται και γελάνε....
Το ίδιο και στη Βραζιλία......
Ρε λες τι γίνεται εδώ.... Τι ωραία που περνάνε αυτοί..... Μέχρι να σε μαχαιρώσει κανείς να σου πάρει την κάμερα να την πουλήσει για να ξεγελάσει τη λόρδα του.......Τότε μπαίνεις απότομα στην πραγματικότητα......

Η Ελλάδα βαδίζει προς αυτό το μοντέλο.... ΠΣ το βράδυ γίνεται της πουτάνας στους δρόμους και από Δευτέρα ψάχνεις για δουλειά.........
Σε λίγο θα γίνεται κάθε βράδυ της πουτάνας στους δρόμους γιατί θα βαρεθείς κάθε μέρα να ψάχνεις για δουλειά.......

Επισκέπτης
η φτώχεια θέλει "καλοπέραση" μικρέ.....

Στην Κούβα άμα κυκλοφορήσεις στους δρόμους οι περισσότεροι χορεύουν και γαμιούνται και γελάνε....
Το ίδιο και στη Βραζιλία......
Ρε λες τι γίνεται εδώ.... Τι ωραία που περνάνε αυτοί..... Μέχρι να σε μαχαιρώσει κανείς να σου πάρει την κάμερα να την πουλήσει για να ξεγελάσει τη λόρδα του.......Τότε μπαίνεις απότομα στην πραγματικότητα......

Η Ελλάδα βαδίζει προς αυτό το μοντέλο.... ΠΣ το βράδυ γίνεται της πουτάνας στους δρόμους και από Δευτέρα ψάχνεις για δουλειά.........
Σε λίγο θα γίνεται κάθε βράδυ της πουτάνας στους δρόμους γιατί κάθε μέρα θα ψάχνεις για δουλειά.......

ωραια τα λες...αλλα η καθε οικογενεια εχει κ απο 3-4 αμαξακια πλεον...3-4 δανειακια γι'αυτα....1-2 εξοχικα αλλα μενει στο ενοικιο...κ αλλα ομορφα....μην πω για τα μπουζουκια...τα στριπ....κ γενικα τα της διασκεδασης...εκει να δεις πανηγυρι....εκει να δεις τους γυφτους να καμαρωνουν...για το ποιος σκορπαει πιο γρηγορα...κ το πρωι...κλααααααααμαααααααααααα η κυριαααααα....

τεσπα...μην γαμαμε το θρεντ.....ασε την ελλαδιτσα στον δρομο της....εγω παντως την εχω παρει πρεφα τη δουλεια μικρος....κ ετοιμαζομαι σιγα σιγα για νεες πολιτειες...

agianis

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
26
Like
1
Πόντοι
11
Ας μη διαφωνήσουμε ως προς τα οικονομικά του Έλληνα (είναι βασικό κομμάτι της δουλειάς μου, κ δεν θεωρούμαι κακός στη δουλειά μου...).
Απλά όταν κοιτάτε κύριοι την οικονομία μιας χώρας, μην το κάνετε σαν τον Τσιαμτσίκα!!!! αλλά ξεκινήστε μακρο-οικονομικά. Νόμοι της Αγοράς (kaynes, galbraith etc) υπαγορεύουν αυστηρή σύνδεση της προσφοράς και της ζήτησης. Το γεγονός πως στην Ελλάδα τα αγαθά είναι πιο ακριβά πρέπει να το ακούσατε στο Alter (φαντάζομαι το μόνο που βλέπετε). Άρα από κάπου πληρώνονται αυτά τα αγαθά (δεν μιλάμε για μετάξι, για γάλα και ψωμί μιλάμε) . Το γεγονός πως η Ερμού έχει το 5 ακριβότερο ενοίκιο στον κόσμο το ξέρετε? Το γεγονός πως τα αυτοκίνητα εδώ είναι συνήθως ακριβότερα από πλουσιότερες χώρες τι μας λέει (μιας και πωλούνται κάθε χρόνο και περισσότερα σε αυτή τη χώρα που όλο κλαίγεται)? Το γεγονός πως έχουμε στην Αθήνα μόνο όσες ταβέρνες κ εστιατόρια έχει όλο το Βέλγιο, πάλι άσχετο? Η μήπως δεν γνωρίζετε πως ο Έλληνας είναι Ο ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αντιπροχτές το βράδυ που βγήκα, ψυχή δε βρήκα. Δε λέμε για strip.....  Και η βενζίνη τώρα κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για πολλούς

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ωραια τα λες...αλλα η καθε οικογενεια εχει κ απο 3-4 αμαξακια πλεον...3-4 δανειακια γι'αυτα....1-2 εξοχικα αλλα μενει στο ενοικιο...κ αλλα ομορφα....μην πω για τα μπουζουκια...τα στριπ....κ γενικα τα της διασκεδασης...εκει να δεις πανηγυρι....εκει να δεις τους γυφτους να καμαρωνουν...για το ποιος σκορπαει πιο γρηγορα...κ το πρωι...κλααααααααμαααααααααααα η κυριαααααα....

τεσπα...μην γαμαμε το θρεντ.....ασε την ελλαδιτσα στον δρομο της....εγω παντως την εχω παρει πρεφα τη δουλεια μικρος....κ ετοιμαζομαι σιγα σιγα για νεες πολιτειες...

Μικρέ.... Αν και είχες όλα τα πλεονεκτήματα για να γίνεις ένας μαμόθρεφτος φλώρος, η εγκεφαλική σου ποιότητα και η φαιά σου ουσία είναι υπεράνω κριτικής.......

Επισκέπτης
Μικρέ.... Αν και είχες όλα τα πλεονεκτήματα για να γίνεις ένας μαμόθρεφτος φλώρος, η εγκεφαλική σου ποιότητα και η φαιά σου ουσία είναι υπεράνω κριτικής.......
Το παλευω...το παλευω....

***Απαντησε στον αγιανη...γιατι εγω ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ....θα πουλαω γυαλια για τυφλους ρε πουστη μου στο τελος....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom