Νέα

Και ερωτώ......Ποιά η θέσις μου;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Ώστε μ'έβρισες ε; Για τιμωρία θα σε βάλω να με κεράσεις, να μου δώσεις το τηλέφωνό σου, να με παντρευτείς και στο τέλος θα σε χωρίσω αφού θα σ'έχω κάνει τάρανδο παίρνοντας ιλιγγιώδη διατροφή... και μετά ξύπνησα... :grin: :grin: :grin:

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιααααα βαλε το κεφαλακι σου κατω απο τη βρυσηηηηηηηηηηηηηηη με το κρυο το νεροοοοοοοοοοο :P :P

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και για να μη με προλλαβει ο Λαπλας οτι "κραζω" παλι κοσμο....θα πω απλα οτι το συζητησα με το μελος του φορουμ και μου εχει δωσει το πρασινο φως....

λαμβανω λοιπον πμ....κουβεντουλα....τι ψαχνεις εδω μεσα κτλ κτλ κτλ απανταω.....
μετα....με τι ασχολουμαι.....απανταω και λεω λοιπον οτι θα ηθελα να σταματησουμε με τις προσωπικες ερωτησεις....ο λογος? ηταν 4 το πρωι, βαριεμαι τα πμ και εν πασει περιπτωσει δεν ειχα ορεξη για μπουρου μπουρου...στην τελικη δε θελω να λεω πολλα για μενα εδω μεσα γιατι δεν ξερεις σε ποιον μπορει να πεσεις :boobies:
απαντηση: φαντασου απο κοντα πως θα κανεις...
δηλωνω λοιπον τους λογους για τους οποιους δε θελω να συνεχισει αυτη η κουβεντα.....

απαντηση: να ανταλλαξουμε μσν.....

οχι Smiley χαρηκα που τα ειπαμε......ελπιζω να σε πετυχω στο τσατ καμια μερα Wink αλλιως τα λεμε μεσω φορουμ Grin (επ ακριβως η απαντηση μου)

και λαμβανω οτι ειμαι κλασσικη ξενερωτη ελληνιδα....ε ενταξει μετα τον ειπα βλαμμενο...το ομολογω...και μετα ξαναλαμβανω οτι ειμαι ο ορισμος της ξενερωτης ελληνιδας γκομενας κτλ κτλ κτλ τα υπολοιπα τα φανταζεστε....

τον προκαλλεσα λοιπον να το συζητησουμε δημοσια για να δουμε τι σκεφτονται οι υπολοιποι στο φορουμ και συμφωνησε.....

δεν το βαζω για να τον κραξω (αν και το θεωρω βλαμμενο...το ομολογω)

αλλα για να καταλαβω ρε παιδια ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ τι διαολο συμβαινει :)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Πολλη αγαμια, τη στιγμη που το παιζουν ολοι αρχιγαμιαδες, αυτο συμβαινει.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μου το εχουν κανει κ μενα χαχαχα
στο τσατ πχ επειδη δεν ηθελα να απανταω σε προσωπικες ερωτησεις :2funny:
κ στα πμ ανταλλαξα καποια στιγμη παρομοια μηνυματα με καποιον αλλα δεν θελω να πω λεπτομερειες

τι να πω κομπλεξ ειναι? νομιζουν οτι επειδη ειμαστε γυναικες παει να πει οτι ψαχνομαστε κ ντε κ καλα πρεπει να τους δωσουμε την σημασια που επιθυμουν? :think:

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Βρε παιδι μου....να εχεις κανει μια συζητηση με τον αλλον....να τα εχετε πει....να ειστε και οι δυο στην ιδια διαθεση.....το καταλαβαινω να τον βαλεις και στο μσν ειτε φιλικα ειτε επειδη επιδιωκεις κατι αλλο (οπως ας πουμε τον Αναλ τον εχω στο μσν επειδη επιδιωκω "κατι" :2funny: ) αλλα τωρα στα καλα καθουμενα? και μαλιστα εισαι και ξινη κομπλεξικια επειδη δεν εχεις την ορεξη του αλλου???

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Μονο αυτο:αυτοι που λετε ειναι απο αυτους που βριζουν τις ελληνιδες?..

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε τι λεμε τοση ωρα :P

Επισκέπτης
Μονο αυτο:αυτοι που λετε ειναι απο αυτους που βριζουν τις ελληνιδες?..

βασικα εχω μαθει κ εγω για καποιον που τις ελληνιδες τις ΣΚΥΛΟ-βριζει κ μετα τους στελνει πμ αφιερωσεις κ τα ρεστα για να τα πουνε  :rolleyes:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Τι να πω ρε πουστη,μερικοι μαλλον εχουν κρισεις ταυτοτητας ..δε ξερουν τι 8ελουν..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
βασικα εχω μαθει κ εγω για καποιον που τις ελληνιδες τις ΣΚΥΛΟ-βριζει κ μετα τους στελνει πμ αφιερωσεις κ τα ρεστα για να τα πουνε  :rolleyes:

φιλε θελω να πεις σδημοσια ποιος ειναι αυτος,γιατι κ εγω μιλω με πμ με καποιες φιλες απο εδω μεσα κ πρεπει να απαντησει κ η αλλη πλευρα..γιατι οπως το λες,ειναι σαν να φωτογραφιζεις εμας τους 5-10 που βριζουμε τις μαλακισμενες ελληνιδες(οχι ολες,τις μαλακισμενες)

τα γραφω αυτα,γιατι σε ενα φορουμ,ο αλλος μπορει να πει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ απο πισω σου,χωρις να ισχυει..δηλαδη μπορει να σου εχουν πει μουφες για αυτο το παιδι..

πες μας,ποιος ειναι

Επισκέπτης
Τι να πω ρε πουστη,μερικοι μαλλον εχουν κρισεις ταυτοτητας ..δε ξερουν τι 8ελουν..

οχι ρε συ απλα ολοι πιστεουν για τον εαυτο τους οτι ειναι κορυφαιοι,γαμαο μαο,οι αλλοι ειναι ολοι μουνοδουλοι ενω αυτοι τους παρακαλανε τα μουνια κ αντι να κοιταξουν τα μουτρα τους στον καθρευτη κ να πουν ναι εκανα μαλακια,ναι στον καθενα μπορει να συμβει λενε μπαααααααα αφου εγω τις κλανω ολες κ τις κοροιδευω  :jerking: ...ελα μου ντε που τα πραγματα γυριζουν  :uglystupid:

Επισκέπτης
φιλε θελω να πεις σδημοσια ποιος ειναι αυτος,γιατι κ εγω μιλω με πμ με καποιες φιλες απο εδω μεσα κ πρεπει να απαντησει κ η αλλη πλευρα..γιατι οπως το λες,ειναι σαν να φωτογραφιζεις εμας τους 5-10 που βριζουμε τις μαλακισμενες ελληνιδες(οχι ολες,τις μαλακισμενες)

τα γραφω αυτα,γιατι σε ενα φορουμ,ο αλλος μπορει να πει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ απο πισω σου,χωρις να ισχυει..δηλαδη μπορει να σου εχουν πει μουφες για αυτο το παιδι..

πες μας,ποιος ειναι

δημοσια δεν λεω γιατι δεν θελω να θιξω κ αυτη/ον που μου το ειπε....
μην ανησυχεις εσυ παντως δεν εισαι...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Εγω το εγραψα ρε  :2funny:
βρε φιλε +13 σε σενα κ εχει δικιο κ η μουνιτσα ειπα,ξεχασα το κομμα :P

mou_aresi_h_mounila επειδη μιλω κ εγω καποιες φορες με καποιες φιλες απο εδω μεσα,γιαυτο σε ρωτησα..γιατι δεν θα μαρεσε να εχουν πει τετοιο ψεμμα για μενα..

παντως κ εγω εχω μαθει πολλα κουτσομπολια για καποιους κ καποιες κ με αρρωσταινει η υποκρισια τους στο κεντρικο φορουμ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
αα  κ λαπλασε εαν μιλας με κοριτσια απο το σιτε κ ανοιγεσαι καλυτερα κοφτο γιατι μετα μπορει να σε κανουν κ τσιμπουκι  :idiot: ...

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Με ποιες φιλοναδες μιλας εσυ λαπλασακο???? ε????

με μενα παντως οχι :2funny:

ο,τι ανεφερα δεν το ανεφερα για να κραξουμε κανεναν παιδια......
αλλα για να δειτε ποσο ευκολο ειναι να παρεξηγηθει μια συμπεριφορα ειτε απο τον εναν ειτε απο τον αλλον και να βγουν παλι στερεοτυποι χαρακτηρισμοι....

λαπλας εαν ειχα ολον τον διαλογο που ειχε γινει με το κερασμα οπως εχω αυτον εδω ακριβως ισως τοτε να μην ειχες βιαστει να με χαρακτηρισεις ;)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
αα  κ λαπλασε εαν μιλας με κοριτσια απο το σιτε κ ανοιγεσαι καλυτερα κοφτο γιατι μετα μπορει να σε κανουν κ τσιμπουκι  :idiot: ...

φιλε τι εννοεις τσιμπουκι?να με βρισουν?
παντως με οσες εχω μιλησει ειναι σοβαρες κ πολυ καλες σε συμπεριφορα,καμια σχεση με τις αντιδικιες που εχουμε κατα καιρους,ΑΛΛΑ ποτε δεν ξερεις τι λεει ο αλλος απο πισω σου,γισαυτο ρωτησα,γιατι απο οσα εχω δει εδω μεσα που αλλα λενε στο main καποιοι(κ αλληλογλυφονται) κ αλλα λενε για τους ιδιους απο πισω τους,με εχουν κανει πολυ πονηρο :P

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Με ποιες φιλοναδες μιλας εσυ λαπλασακο???? ε????

με μενα παντως οχι :2funny:

ο,τι ανεφερα δεν το ανεφερα για να κραξουμε κανεναν παιδια......
αλλα για να δειτε ποσο ευκολο ειναι να παρεξηγηθει μια συμπεριφορα ειτε απο τον εναν ειτε απο τον αλλον και να βγουν παλι στερεοτυποι χαρακτηρισμοι....

λαπλας εαν ειχα ολον τον διαλογο που ειχε γινει με το κερασμα οπως εχω αυτον εδω ακριβως ισως τοτε να μην ειχες βιαστει να με χαρακτηρισεις ;)

ναι μουνιτσα,αλλα δεν τον εβαλες ολο τον διαλογο,πως θες να ξερω εγω τι επακριβως ειπατε?

αλλα οσα ειπες για τον φιλο του φορουμ,εκει ΝΑΙ εχεις δικιο με χιλια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom