Και για να μη με προλλαβει ο Λαπλας οτι "κραζω" παλι κοσμο....θα πω απλα οτι το συζητησα με το μελος του φορουμ και μου εχει δωσει το πρασινο φως....
λαμβανω λοιπον πμ....κουβεντουλα....τι ψαχνεις εδω μεσα κτλ κτλ κτλ απανταω.....
μετα....με τι ασχολουμαι.....απανταω και λεω λοιπον οτι θα ηθελα να σταματησουμε με τις προσωπικες ερωτησεις....ο λογος? ηταν 4 το πρωι, βαριεμαι τα πμ και εν πασει περιπτωσει δεν ειχα ορεξη για μπουρου μπουρου...στην τελικη δε θελω να λεω πολλα για μενα εδω μεσα γιατι δεν ξερεις σε ποιον μπορει να πεσεις
απαντηση: φαντασου απο κοντα πως θα κανεις...
δηλωνω λοιπον τους λογους για τους οποιους δε θελω να συνεχισει αυτη η κουβεντα.....
απαντηση: να ανταλλαξουμε μσν.....
οχι Smiley χαρηκα που τα ειπαμε......ελπιζω να σε πετυχω στο τσατ καμια μερα Wink αλλιως τα λεμε μεσω φορουμ Grin (επ ακριβως η απαντηση μου)
και λαμβανω οτι ειμαι κλασσικη ξενερωτη ελληνιδα....ε ενταξει μετα τον ειπα βλαμμενο...το ομολογω...και μετα ξαναλαμβανω οτι ειμαι ο ορισμος της ξενερωτης ελληνιδας γκομενας κτλ κτλ κτλ τα υπολοιπα τα φανταζεστε....
τον προκαλλεσα λοιπον να το συζητησουμε δημοσια για να δουμε τι σκεφτονται οι υπολοιποι στο φορουμ και συμφωνησε.....
δεν το βαζω για να τον κραξω (αν και το θεωρω βλαμμενο...το ομολογω)
αλλα για να καταλαβω ρε παιδια ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ τι διαολο συμβαινει