Νέα

Και ερωτώ......Ποιά η θέσις μου;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ρε μην δινετε κ πολυ σημασια στα κουτσομπολια...
εγω εχω μαθει για μενα πραγματα κ θαματα που δεν εχω κανει ποτε απο τριτους που ηρθαν κ μου τα ειπαν...
εσπρεσσο κ ετσι το φορουμ :2funny:

παντως σε μενα κανενας απ αυτους που βριζουν τις ελληνιδες δεν μου εστειλε αφιερωσεις αν θυμαμαι καλα, ξεχναω κιολας :think:, μιλαμε ομως με τους περισσοτερους απ αυτους :P :P, μου στειλαν αλλοι ομως αλλα σιγα.. μηπως θα επρεπε να βγω κ να τους εκθεσω? *P

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οχι......χωρις να το εχετε συζητησει οχι.......επουδενι......

Επισκέπτης
ο,τι ανεφερα δεν το ανεφερα για να κραξουμε κανεναν παιδια......

δηλαδη σου ειπε αυτο βγαλε τον διαλογο που καναμε δημοσια για να το συζητησουμε βρε αδερφε  :idiot:
θεωρω τελειως λαθος μετα απο οσα εχεις πει ,κ το θρεντ που  ανοιξες για να κατηγορησεις τους ανθρωπους οι οποιοι τελικα βγηκαν οκ απλα εσυ διαστρευλωσες αυτα που ειπαν,κ το να βγαλεις το πμ εν μεσω πλην σαφως κ να τον κανεις ρομπα ξεκουμπωτη...γιατι το ποιος ειναι θα μεθευτει  :uglystupid: ...να μου πεις ιντερνετ ειμαστε ποιος μας ξερει...δεν ειναι ομως ετσι  ;)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
δηλαδη σου ειπε αυτο βγαλε τον διαλογο που καναμε δημοσια για να το συζητησουμε βρε αδερφε  :idiot:
θεωρω τελειως λαθος μετα απο οσα εχεις πει ,κ το θρεντ που  ανοιξες για να κατηγορησεις τους ανθρωπους οι οποιοι τελικα βγηκαν οκ απλα εσυ διαστρευλωσες αυτα που ειπαν,κ το να βγαλεις το πμ εν μεσω πλην σαφως κ να τον κανεις ρομπα ξεκουμπωτη...γιατι το ποιος ειναι θα μεθευτει  :uglystupid: ...να μου πεις ιντερνετ ειμαστε ποιος μας ξερει...δεν ειναι ομως ετσι  ;)

φιλε σε αυτο ειμαι με την μουνιτσα..

ο αλλος λεει οτι γαμησε την ταδε που το παιζει εδω μεσα παρθενα κ χωρις στοιχεια κ η μουνιτσα ΕΝΤΙΜΑ δεν ειπε ονομα,αλλα ειπε το τι εγινε..

προτιμω την μουνιτσα απο μαλακιες κ ψευτιες πισω απο την πλατη μας..

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
 ξαναγυρναω στο αρχικο ποστ!! Θυμιζοντας το παιδικο τραγουδι "ηταν ενα μικρο καραβι.........και ο κληρος πεφτει στα κοριτσια/αγόρια".
  Ειναι μια αντροπαρεα και μια γυναικοπαρεα.......μια λυση ειναι να πουν το μικρο καραβι μια αλλη να πουν καμια μαλακια να ξεμπακουριασουν για το σπορ ρε αδελφε. Στο φιναλε (και αρχη και φινααααααααααααααλε) αν δεν μπορεις να σταυρωσεις μια ρημαδοκουβεντα με μια γκομενα/γκομενο που εισαι και ψιλοαδιαφορος πως θα πας σε μια αλλη/αλλον που γουσταρεις απροπόνητος (θα παθεις κραμπες, διαστρεμματα κλπ) .

Εννοω οτι ΙΣΩΣ αυτος που κερναει μια γκομενα να το κανει για το σπορ και την παρεα και αν κατσει εκατσε αν δεν κατσει παμε για αλλα. Αντιστοιχα και μια γκομενα δεν παει στο μπαρ να πηδηχτει αλλα παει για να ξε.....σκασει

Επισκέπτης
φιλε σε αυτο ειμαι με την μουνιτσα..

[size=16pt]ο αλλος λεει οτι γαμησε την ταδε που το παιζει εδω μεσα παρθενα[/size] κ χωρις στοιχεια κ η μουνιτσα ΕΝΤΙΜΑ δεν ειπε ονομα,αλλα ειπε το τι εγινε..

προτιμω την μουνιτσα απο μαλακιες κ ψευτιες πισω απο την πλατη μας..

αυτο που το διαβασες γιατι εγω κατι τετοιο δεν τον ειδα πουθενα  :think:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
φιλε μου μουνιλα,σε πμ μου τα εχουν πει αυτα,το ειπα πριν οτι ειναι κουτσομπολια σε πμ κ στο main forum  γλυφονται ή σκοτωνονται και απο αυτο το πραγμα προτιμω την μουνιτσα που βγαινει στα ισα κ τα χωνει!

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
  ξαναγυρναω στο αρχικο ποστ!! Θυμιζοντας το παιδικο τραγουδι "ηταν ενα μικρο καραβι.........και ο κληρος πεφτει στα κοριτσια/αγόρια".
  Ειναι μια αντροπαρεα και μια γυναικοπαρεα.......μια λυση ειναι να πουν το μικρο καραβι μια αλλη να πουν καμια μαλακια να ξεμπακουριασουν για το σπορ ρε αδελφε. Στο φιναλε (και αρχη και φινααααααααααααααλε) αν δεν μπορεις να σταυρωσεις μια ρημαδοκουβεντα με μια γκομενα/γκομενο που εισαι και ψιλοαδιαφορος πως θα πας σε μια αλλη/αλλον που γουσταρεις απροπόνητος (θα παθεις κραμπες, διαστρεμματα κλπ) .

Εννοω οτι ΙΣΩΣ αυτος που κερναει μια γκομενα να το κανει για το σπορ και την παρεα και αν κατσει εκατσε αν δεν κατσει παμε για αλλα. Αντιστοιχα και μια γκομενα δεν παει στο μπαρ να πηδηχτει αλλα παει για να ξε.....σκασει

Α δε θ αμπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο με αυτο που λες....

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
πολύ μαλακία θρεντ!!..
σόρρυ κιόλας..  :grin:
δεν έχετε τπτ καλύτερο να
ασχοληθείτε-γράψετε??  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:
μουνίτσα όσο υπάρχουν
ελεεινίδες θα υπάρχουν και ελλέηνες  :grin:  :grin:
τα φαινόμενα βαδίζουν παραλλήλως
και αυτοαναπαράγονται-αυτοτροφοδοτούνται
με τις υγείες μας.....  :dancing:  

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
φιλε μου μουνιλα,σε πμ μου τα εχουν πει αυτα,το ειπα πριν οτι ειναι κουτσομπολια σε πμ κ στο main forum  γλυφονται ή σκοτωνονται και απο αυτο το πραγμα προτιμω την μουνιτσα που βγαινει στα ισα κ τα χωνει!

Δεν τα χωνω.....απλα μου φανηκε παραλογος ολος αυτος ο διαλογος και του προτεινα να το συζητησουμε δημοσια....εαν καποιος συμφωνει μαζι του δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα.....

το ιδιο παραλογο μου φαινεται το οτι μου λες ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΣ εφοσον δηλωνω οτι αρνηθηκα 3 φορες να με κερασουν.... :P

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
πολύ μαλακία θρεντ!!..
σόρρυ κιόλας..  :grin:
δεν έχετε τπτ καλύτερο να
ασχοληθείτε-γράψετε??  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:
μουνίτσα όσο υπάρχουν
ελεεινίδες θα υπάρχουν και ελλέηνες  :grin:  :grin:
τα φαινόμενα βαδίζουν παραλλήλως
και αυτοαναπαράγονται-αυτοτροφοδοτούνται
με τις υγείες μας.....  :dancing: 

Δε νομιζω να διαφωνει κανεις....ο λαπλας και ο βαλεντινος ροσις ισως λιγο :P :2funny:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
την ουσία μίας
σκέψης δε τη διαμορφώνει
το στυλ [συνώνυμο
της μετριότητας]
ούτε ορισμένες περίτεχνες λέξεις
και έντεχνες διατυπώσεις..
γενικότερο σχόλιο..  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid: 

Επισκέπτης

δηλαδη ειναι ισιο το να ερθει καποιος να σου μιλησει σε ενα μπαρ επειδη του αρεσες,κ σου εκανε την τιμη να σου την πεσει κ ειναι ισιο λοιπον να λεει:
1)οτι καλα αυτοι πιστευουν οτι θα τον παρω τηλ
2)καλα αφου τους ελεγα δεν τους γουσταρω τι καθοντουσαν κ μου σπαγανε τα αρχιδια
3)να λεει την πρωτη μερα οτι ηταν ασχημοι κ την δευτερη να λεει οτι ο ενας ηταν κ πολυ κουκλος κα που βαριεμαι να τα γραφω

εαν το θεωρεις ισια συμπεριφορα οκ....
αλλα θα ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΣ να μην την ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ κ να κοιταξει ο καθενας τον εαυτο του,γιατι τον εξευτελισμο ανθρωπων ΔΕΝ τον γουσταρω κ μαλιστα οταν εκεινοι ηταν ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΙ κ με την διαστρευλωση του προσωπου που αναφερει το περιστατικο τον περνει η κατω βολτα

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
επίσης κ' δίχως ίχνος κακίας
θα αναπολήσω τις στιγμές
του σαιτ με θρεντ που δικαίωναν
περισσότερο τον τίτλο του.
μαλακία, μονομερες οπως θες πες το αγαπητή μουνίτσα......
για πληροφόρηση ή χαζολόγημα
υπάρχουν και τα άπειρα μπλογκς..
:uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
δηλαδη ειναι ισιο το να ερθει καποιος να σου μιλησει σε ενα μπαρ επειδη του αρεσες,κ σου εκανε την τιμη να σου την πεσει κ ειναι ισιο λοιπον να λεει:
2)καλα αφου τους ελεγα δεν τους γουσταρω τι καθοντουσαν κ μου σπαγανε τα αρχιδια
3)να λεει την πρωτη μερα οτι ηταν ασχημοι κ την δευτερη να λεει οτι ο ενας ηταν κ πολυ κουκλος κα που βαριεμαι να τα γραφω

αλλα θα ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΣ να μην την ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ κ να κοιταξει ο καθενας τον εαυτο του,γιατι τον εξευτελισμο ανθρωπων ΔΕΝ τον γουσταρω κ μαλιστα οταν εκεινοι ηταν ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΙ κ με την διαστρευλωση του προσωπου που αναφερει το περιστατικο τον περνει η κατω βολτα

πάλι στενοχωριέσαι βρε τζέι αρ??  :grin:  :grin: 
:2funny:  :2funny:  :2funny:
εγώ πάντως που σε αποκαλώ
έτσι μερικές φορες,
θα το σταματήσω εφόσον σε πληγώνει!..  :-*  :-*  :-*  :-*
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :rockon: 

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
τίποτα.
σιγα μη σου κάνω και ειδική αφιέρωση......
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny: :uglystupid:  :uglystupid:

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μουνιλα εχεις ξεσκισει τελειως ολα οσα εχω πει.....
Ειλικρινα σταματαω να συζηταω αλλο μαζι σου επι του θεματος :)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16

????

φιλε παρακολουθεις το θρεντ????

εγω ειμαι ο πρωτος που ΤΗΣ ΤΑ ΕΧΩΣΑ Κ ΤΗΣ ΤΑ ΧΩΝΩ ΤΗΣ ΜΟΥΝΙΤΣΑΣ για το μπαρ,ΔΕΣ ΤΙ ΤΗΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ,σε καποια φαση ημουν κ προκλητικα εμπαθης απεναντι της,
αλλα για το θεμα με τα πμ που πριν λιγο ειπε, λεω οτι ειναι ΕΝΤΙΜΟ να το λεει δημοσια,δεν καταλαβαινεις τι γραφω?ειμαι σαφης

Επισκέπτης
κ εγω να σου πω την αληθεια σιχαθηκα ΟΛΟΥΣ εσας αντρες κ γυναικες του σιτε κ εκτος που το να ενδιαφερεται καποιος για καποιον αλλον να τον θεωρουν μουνοδουλο κ να τον κανουν τσιμπουκι κ να τον κοροιδευουν....το ΘΕΩΡΩ επειηκως αισχρο αποψη μου

Μουνιλα εχεις ξεσκισει τελειως ολα οσα εχω πει.....
Ειλικρινα σταματαω να συζηταω αλλο μαζι σου επι του θεματος :)

νταξει λαπλασε αλλο λεω..οκ δεν εγινε τιποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom