Νέα

Και ερωτώ......Ποιά η θέσις μου;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μας εγκατελειψε  :'( :'( :'( :'(

θελεις να κανουμε πνευματικο μας πατερα τον laplace?  :rockon:
στην αναμπουμπουλα καλο ειναι κ το χαλαζι  :2funny:
ε μην εγκαταλειπεις απο τωρα,κανα μηνα λειπει.παντρεμενος ανθρωπος με υποχρεωσεις... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ρε μουνιλα το παιζεις χαζος? το εχω ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ εφτακοσιες φορες.......ξεκιναω απο το ΕΙΔΙΚΟ για να παω στο ΓΕΝΙΚΟ....

πηρα ενα παραδειγμα στο οποιο εγραψα Ν φορες οτι τα παιδια ηταν μια χαρα.....

και απο αυτο το παραδειγμα ξεκινησε μια συζητηση που αφορα και τους ελλεηνες.....

ειναι δυνατον να θεωρεις οτι αναφερομαι στους συγκεκριμενους?

δε μπορεις να διαβασεις μηπως? εχεις προβλημα αντιληπτικο?

γενικοτερα ομως οτι υπαρχει αυτο το θεμα που ανεφερα στο τελος υπαρχει....ή μηπως διαφωνεις?? θα ειναι σα να σου ακυρωνω εγω το φαινομενο των ελλεηνιδων....ασχετων αν θεωρω οτι ανηκω ή δεν ανηκω στον κλαδο......

ακομα και οντως να υπαρχει συγχιση στο αρχικο ποστ (που πιθανον να υπαρχει) εχω επεξηγησει ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ παρακατω τις προθεσεις μου που ειναι τουλαχιστον χαζο να επιμενεις σε αυτο....
μην ενοχλεις το μουνιλα...εχει αγρια ενστικτα...

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλα...θα τον ενοχλω τοιχο τοιχο τοτε.....

Επισκέπτης
ρε μουνιλα το παιζεις χαζος? το εχω ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ εφτακοσιες φορες.......ξεκιναω απο το ΕΙΔΙΚΟ για να παω στο ΓΕΝΙΚΟ....

πηρα ενα παραδειγμα στο οποιο εγραψα Ν φορες οτι τα παιδια ηταν μια χαρα.....

και απο αυτο το παραδειγμα ξεκινησε μια συζητηση που αφορα και τους ελλεηνες.....

ειναι δυνατον να θεωρεις οτι αναφερομαι στους συγκεκριμενους?

δε μπορεις να διαβασεις μηπως? εχεις προβλημα αντιληπτικο?

γενικοτερα ομως οτι υπαρχει αυτο το θεμα που ανεφερα στο τελος υπαρχει....ή μηπως διαφωνεις?? θα ειναι σα να σου ακυρωνω εγω το φαινομενο των ελλεηνιδων....ασχετων αν θεωρω οτι ανηκω ή δεν ανηκω στον κλαδο......

ακομα και οντως να υπαρχει συγχιση στο αρχικο ποστ (που πιθανον να υπαρχει) εχω επεξηγησει ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ παρακατω τις προθεσεις μου που ειναι τουλαχιστον χαζο να επιμενεις σε αυτο....

η ουσια ειναι μια κ μπακλαβας γωνια...
1)τα παιδια ηταν μια χαρα σε συμπεριφορα ουτε καναν καμια περιεργη κινηση ουτε ηταν απειλητικη να σς δημιουργησουν κακο
2)τα παιδια ηταν μια χαρα σε εμφανιση τουλαχιστον για τον εναν που μας ειπε
3)τα παιδια λες δεν ητο ενδιαφεροντοι αλλα δεν βγηκες κ καμια 10ρια φορες για να βγαλει συμπερασμα,απλα με το ενα ποτο της μιας ωρας εβγαλες συμπερασμα για μια ολοκληρη προσωπικοτητα που εδω ζουμε με αλλους χρονια κ δεν μπορουμε να καταλαβουμε τι ανθρωπου ειναι...

ωραια ολα αυτα τα εγραψες κ τα καταλαβα...κ το ειδικο ειναι οτι ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ που ειναι πιεστικοι,μουνοδουλοι κλπ κλπ...εκει ηθελες προφανως να καταληξεις κ δεν νομιζω να κανω λαθος...

εφοσον λοιπον ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ηταν κ εμφανισημα κ μια χαρα παιδια το προβλημα κ τον συσχετισμο δεν μπορω να αφομοιωσω μαλλον επειδη ειμαι χαζος...αλλα επειδη πολυ φυρικι τα κανετε στο μυαλο σας μετα μην αναρωτιεστε για τους ελλεηνους
εγω θα σε παραδεχομουν εαν μου ελεγες οτι μετα απο ολα αυτα τα ποστ κ την συζητηση θα τους επερνες τηλ.ΤΕΛΟΣ

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ποιο αγορι μου?
κανονιστε να κανετε μαλακιες , θα σας εκτελεσω!
κατ αρχας πως μας βριζεις χωρις να στο εχουμε κανει εμεις.μουνιλαααααααα.....του γιδοξουρ....
πατε να παιξετε τωρα
playmobil-b800x600.jpg

Επισκέπτης
ωρε γκιαουρδες...τα πραγματα ειναι απλα.αν η γκομενες γουσταραν θα τους αφηναν να τις κερασουν ποτο η θα τους κερναγαν οι ιδιες.αν δε γουσταρουν ,αφου οι τυποι ηταν ευγενικοι ,μπορουν ανετα να τους  διωξουν ευγενικα,δεν ειναι υποχρεωτικο να κατσουν μαζι τους.το ιδιο ισχυει και για μας.απλη λογικη

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μπουντα με μενα τι θα γινει? θα περιμενω πολυ ακομα να με πας στα μαγαζια?

Επισκέπτης
μπουντα ετσι και την πας θα σαι πολυ μπουνταλας...

Επισκέπτης
ωρε γκιαουρδες...τα πραγματα ειναι απλα.αν η γκομενες γουσταραν θα τους αφηναν να τις κερασουν ποτο η θα τους κερναγαν οι ιδιες.αν δε γουσταρουν ,αφου οι τυποι ηταν ευγενικοι ,μπορουν ανετα να τους  διωξουν ευγενικα,δεν ειναι υποχρεωτικο να κατσουν μαζι τους.το ιδιο ισχυει και για μας.απλη λογικη

ρε στην ταμπακιερα μπειτε κ αφηστε τα εαν κ εαν κ εαν....ηταν ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.τα αλλα δεν μου λενε τιποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom