Επισκέπτης
κανω εγω το θειο μεχρι να επιστρεψει..
αλλα θα ειστε φρονιμοι
εγω δεν σε θελω...ΞΟΥ ΞΟΥ
κανω εγω το θειο μεχρι να επιστρεψει..
αλλα θα ειστε φρονιμοι
ε μην εγκαταλειπεις απο τωρα,κανα μηνα λειπει.παντρεμενος ανθρωπος με υποχρεωσεις...μας εγκατελειψε :'( :'( :'( :'(
θελεις να κανουμε πνευματικο μας πατερα τον laplace?
στην αναμπουμπουλα καλο ειναι κ το χαλαζι
μην ενοχλεις το μουνιλα...εχει αγρια ενστικτα...ρε μουνιλα το παιζεις χαζος? το εχω ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ εφτακοσιες φορες.......ξεκιναω απο το ΕΙΔΙΚΟ για να παω στο ΓΕΝΙΚΟ....
πηρα ενα παραδειγμα στο οποιο εγραψα Ν φορες οτι τα παιδια ηταν μια χαρα.....
και απο αυτο το παραδειγμα ξεκινησε μια συζητηση που αφορα και τους ελλεηνες.....
ειναι δυνατον να θεωρεις οτι αναφερομαι στους συγκεκριμενους?
δε μπορεις να διαβασεις μηπως? εχεις προβλημα αντιληπτικο?
γενικοτερα ομως οτι υπαρχει αυτο το θεμα που ανεφερα στο τελος υπαρχει....ή μηπως διαφωνεις?? θα ειναι σα να σου ακυρωνω εγω το φαινομενο των ελλεηνιδων....ασχετων αν θεωρω οτι ανηκω ή δεν ανηκω στον κλαδο......
ακομα και οντως να υπαρχει συγχιση στο αρχικο ποστ (που πιθανον να υπαρχει) εχω επεξηγησει ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ παρακατω τις προθεσεις μου που ειναι τουλαχιστον χαζο να επιμενεις σε αυτο....
θειους δεν θελουμε,νονους μονο να μας φερνουν και playmobilκανω εγω το θειο μεχρι να επιστρεψει..
αλλα θα ειστε φρονιμοι
θα βρει τη διοδο...Καλα...θα τον ενοχλω τοιχο τοιχο τοτε.....
θειους δεν θελουμε,νονους μονο να μας φερνουν και playmobil
οι παρεξηγησεις δινουν νοημα στη ζωηνονος νονος.
προσεχτε ομως μη γινει καμια παρεξηγηση.
οι παρεξηγησεις δινουν νοημα στη ζωη
κατ αρχας πως μας βριζεις χωρις να στο εχουμε κανει εμεις.μουνιλαααααααα.....του γιδοξουρ....κανονιστε να με μπλεξετε παλιοπαιδα.
δεν αστειευομαι.
ρε μουνιλα το παιζεις χαζος? το εχω ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ εφτακοσιες φορες.......ξεκιναω απο το ΕΙΔΙΚΟ για να παω στο ΓΕΝΙΚΟ....
πηρα ενα παραδειγμα στο οποιο εγραψα Ν φορες οτι τα παιδια ηταν μια χαρα.....
και απο αυτο το παραδειγμα ξεκινησε μια συζητηση που αφορα και τους ελλεηνες.....
ειναι δυνατον να θεωρεις οτι αναφερομαι στους συγκεκριμενους?
δε μπορεις να διαβασεις μηπως? εχεις προβλημα αντιληπτικο?
γενικοτερα ομως οτι υπαρχει αυτο το θεμα που ανεφερα στο τελος υπαρχει....ή μηπως διαφωνεις?? θα ειναι σα να σου ακυρωνω εγω το φαινομενο των ελλεηνιδων....ασχετων αν θεωρω οτι ανηκω ή δεν ανηκω στον κλαδο......
ακομα και οντως να υπαρχει συγχιση στο αρχικο ποστ (που πιθανον να υπαρχει) εχω επεξηγησει ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ παρακατω τις προθεσεις μου που ειναι τουλαχιστον χαζο να επιμενεις σε αυτο....
πατε να παιξετε τωρακατ αρχας πως μας βριζεις χωρις να στο εχουμε κανει εμεις.μουνιλαααααααα.....του γιδοξουρ....
αμα δεν ξερεις τι ειναι του γιδουξουρ βραστα...ποιο αγορι μου?
κανονιστε να κανετε μαλακιες , θα σας εκτελεσω!πατε να παιξετε τωρα
ωρε γκιαουρδες...τα πραγματα ειναι απλα.αν η γκομενες γουσταραν θα τους αφηναν να τις κερασουν ποτο η θα τους κερναγαν οι ιδιες.αν δε γουσταρουν ,αφου οι τυποι ηταν ευγενικοι ,μπορουν ανετα να τους διωξουν ευγενικα,δεν ειναι υποχρεωτικο να κατσουν μαζι τους.το ιδιο ισχυει και για μας.απλη λογικη
μια χαρα παιδια μπορει να τανε ,αμα δε γουσταρε η γκομενα ?με το ζορι???ρε στην ταμπακιερα μπειτε κ αφηστε τα εαν κ εαν κ εαν....ηταν ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.τα αλλα δεν μου λενε τιποτα
Μπουντα με μενα τι θα γινει? θα περιμενω πολυ ακομα να με πας στα μαγαζια?