Μουνιλα....συμφωνω με τα τρια σημεια που ανεφερες.....τα παιδια οντως ηταν μια χαρα και ουχι γλοιωδη ή μουνοδουλακια....τα παιδια ηταν οκ εμφανισιακα (ο ενας ηταν εμφανισημος οι αλλοι απλα νορμαλ) παρολαυτα δεν ηταν του τυπου μου.....τα παιδια μετα απο μια ωρα που μιλαγαμε δε μου δημιουργησαν την αισθηση να τους ξαναδω....τελος....
διαφωνουμε λοιπον μονο στο εαν θα επρεπε να παρω τηλεφωνο μετα ή οχι....προσωπικα δεν θελω να παρω γιατι δε μου εδωσαν κατι ωστε να θελω να τους ξαναδω....δε μπορω να καταλαβω γιατι επιμενεις δηλαδη....δε γουσταρω...τελος....
το μονο που τους καταλογιζω (αν μπορεις να το πεις ετσι) ηταν οτι αφενος μας ζαλισαν λιγο με το "ρε κοριτσια να κερασουμε ποτακι" (δηλαδη ελεος..) και εφοσον παιρνουν μια-δυο-τρεις φορες ευγενικη αρνηση αυτοι το χαβα τους....και στο τελειωμα το θεμα του τηλεφωνου....αφου μας ζητανε νουμερο και βλεπουν οτι δεν δινουμε αυτοι το χαβα τους να μας δωσουν το δικο τους....
αυτα ηταν τα φαουλ τους....απο κει και περα ομως η συζητηση ειναι γενικη και οχι για τα συγκεκριμενα παιδια! ειδες ομως πως τσαντιζεσαι ε? οταν εγω διαβαζω λοιπον γενικευσεις περι ελλεηνιδων πως νομιζεις οτι νιωθω? θελω να σου δειξω λοιπον οτι οπως ακριβως συμβαινει αυτη εδω η παρεξηγηση αυτην εδω τη στιγμη ακριβως η ιδια παρεξηγηση μπορει να γινει και με μια γυναικα......
αν είχαν συμπεριφερθεί λίγο διαφορετικά οι 'τυπάδες'
το θρεντ αυτό θα ήταν αλλιώτικο
και μπορεί να μην υπήρχε κιόλας!..
επιμένω στην αρχική μου άποψη ότι
το παρόν θρεντ είναι !@#$%$%&&..
σόρρυ κιόλας, και ειλικρινά
απορώ γιατί ακόμα ασχολούμαι μαζί σας......
επίσης όσο υπάρχουν ελεεινίδες θα υπάρχουν
και ελλέηνες. ο μέσος όρος
γυναίκας δημιουργεί τα αντίστοιχα πρότυπα
της ανδρικής προσέγγισης. αυτό είναι όλο.. άντε γιατί όλο
μακροσκελείς μαλακίες διαβάζω..