Νέα

Και ερωτώ......Ποιά η θέσις μου;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
κ εγω να σου πω την αληθεια σιχαθηκα ΟΛΟΥΣ εσας αντρες κ γυναικες του σιτε κ εκτος που το να ενδιαφερεται καποιος για καποιον αλλον να τον θεωρουν μουνοδουλο κ να τον κανουν τσιμπουκι κ να τον κοροιδευουν....το ΘΕΩΡΩ επειηκως αισχρο αποψη μου

?????
που κολλαει αυτο ρε φιλε?

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
κι εμενα? :2funny: :2funny:
κ εγω να σου πω την αληθεια σιχαθηκα ΟΛΟΥΣ εσας αντρες κ γυναικες του σιτε κ εκτος που το να ενδιαφερεται καποιος για καποιον αλλον να τον θεωρουν μουνοδουλο κ να τον κανουν τσιμπουκι κ να τον κοροιδευουν....το ΘΕΩΡΩ επειηκως αισχρο αποψη μου

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
βιαζεσαι  :2funny: δεν πηγαινε για εσενα  :2funny:

α οκ γιατι δεν καταλαβαινα :)
βρε φιλε κ εγω μαζι σου ειμαι σ εαυτο το θεμα,διαβασε τι εχω γραψει στην αρχη..
για το τελευταιο της μεγαλο σχολιο που λεει για τον συναγωνιστη με τα πμ ειπα οτι συμφωνω μαζι της

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

νταξει λαπλασε αλλο λεω..οκ δεν εγινε τιποτα

Μουνιλα αν απ ολα αυτα που εχω γραψει εσυ καταλαβες οτι εγω τα παλληκαρια εκεινα τα θεωρω μουνοδουλους τοτε ισως πρεπει να ξαναπας δημοτικο και να μαθεις συνταξη και γραμματικη :)

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
νιτσα το ερωτημα ειναι τι μπορει να σκεφτουν τα παιδια σωστα?
απαντω οτι δε μπορεις να ξερεις πως σκεφτεται ο καθε ανθρωπος...
επομενως ...

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
νιτσα το ερωτημα ειναι τι μπορει να σκεφτουν τα παιδια σωστα?
απαντω οτι δε μπορεις να ξερεις πως σκεφτεται ο καθε ανθρωπος...
επομενως ...

Το ερωτημα ετεθη ρητορικα σε σχεση με ολα οσα συζηταμε γενικοτερα τις τελευταιες ημερες-μηνες εδω μεσα περι ελλεηνιδων κτλ κτλ....

σαφως και δεν τους θεωρησα μουνοδουλους ουτε ανεφερα φυσικα κατι τετοιο....

απλα περιεγραψα μια κατασταση την οποια καποιος αρσενικος θα μπορουσε καλλιστα να παρεξηγησει (βλ. μουνιλας και λαπλας) και να σκεφτει βρε τα πουτανακια

και περιγραφω αυτην την κατασταση απο τη δικη μου οπτικη γωνια, οτι δηλαδη πιεστηκα (και ασε τον λαπλας να κοπανιεται κατω για το θεμα αυτο) και αφου αρνηθηκα μερικες φορες τελικα δεχτηκα το ποτο.....

μουνοδουλοι δεν ηταν....ουτε γλοιωδεις...αυτο το εγραψα απειρες φορες...ουτε ενδιαφεροντες ηταν ομως....

απορω τελικα μπας και μας την ειχε πεσει ο μουνιλας και γιαυτο το χει παρει τοσο προσωπικα :P

Επισκέπτης
και επειδη φορτωσα κι ολας........καλα να λεμε για τις ελλεηνιδες....[size=16pt]οι ελλεηνες[/size] ποτε θα μαθουν που ειναι τα ορια στο μιλαω-κερναω-την πεφτω-ζηταω τηλεφωνο????

εδω δηλαδη τι γραφεις για να καταλαβω...τους εξηψωνεις?

δεν θελω διαλογο μουνιτσα ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του...δεν με ενδιαφερει τι γνωμη εχεις για εμενα,εαν ειμαι χαζος,εαν ειμαι μαγκας η δαγκας...

Επισκέπτης

δεν θελω διαλογο μουνιτσα ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του...δεν με ενδιαφερει τι γνωμη εχεις για εμενα,εαν ειμαι χαζος,εαν ειμαι μαγκας η δαγκας...
ποιος σε πειραξε μαναρι μου να τονε ανασκολοπησω????

Επισκέπτης
λειπει ο πατερας μας βεβαια αλλα θα τον βρουμε που θα παει...

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
κανω εγω το θειο μεχρι να επιστρεψει..
αλλα θα ειστε φρονιμοι

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

ρε μουνιλα το παιζεις χαζος? το εχω ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ εφτακοσιες φορες.......ξεκιναω απο το ΕΙΔΙΚΟ για να παω στο ΓΕΝΙΚΟ....

πηρα ενα παραδειγμα στο οποιο εγραψα Ν φορες οτι τα παιδια ηταν μια χαρα.....

και απο αυτο το παραδειγμα ξεκινησε μια συζητηση που αφορα και τους ελλεηνες.....

ειναι δυνατον να θεωρεις οτι αναφερομαι στους συγκεκριμενους?

δε μπορεις να διαβασεις μηπως? εχεις προβλημα αντιληπτικο?

γενικοτερα ομως οτι υπαρχει αυτο το θεμα που ανεφερα στο τελος υπαρχει....ή μηπως διαφωνεις?? θα ειναι σα να σου ακυρωνω εγω το φαινομενο των ελλεηνιδων....ασχετων αν θεωρω οτι ανηκω ή δεν ανηκω στον κλαδο......

ακομα και οντως να υπαρχει συγχιση στο αρχικο ποστ (που πιθανον να υπαρχει) εχω επεξηγησει ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ παρακατω τις προθεσεις μου που ειναι τουλαχιστον χαζο να επιμενεις σε αυτο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom