Νέα

Και ερωτώ......Ποιά η θέσις μου;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μια χαρα παιδια μπορει να τανε ,αμα δε γουσταρε η γκομενα ?με το ζορι???

αμα δεν γουσταρε αγαπητε δεν θα το συζητουσε απο την κυριακη μεχρι την πεμπτη κοντα μια βδομαδα....νταξει εχουμε μαθει να διακιολογουμε πολλα αλλα μην τα περναμε ολα αερα  :idiot:

Επισκέπτης
αμα δεν γουσταρε αγαπητε δεν θα το συζητουσε απο την κυριακη μεχρι την πεμπτη κοντα μια βδομαδα....νταξει εχουμε μαθει να διακιολογουμε πολλα αλλα μην τα περναμε ολα αερα  :idiot:
ελα ρε τωρα δινεις σημασια στην καθε τυπισσα που θελει να πει οτι της την επεσαν !

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μουνιλα....συμφωνω με τα τρια σημεια που ανεφερες.....τα παιδια οντως ηταν μια χαρα και ουχι γλοιωδη ή μουνοδουλακια....τα παιδια ηταν οκ εμφανισιακα (ο ενας ηταν εμφανισημος οι αλλοι απλα νορμαλ) παρολαυτα δεν ηταν του τυπου μου.....τα παιδια μετα απο μια ωρα που μιλαγαμε δε μου δημιουργησαν την αισθηση να τους ξαναδω....τελος....

διαφωνουμε λοιπον μονο στο εαν θα επρεπε να παρω τηλεφωνο μετα ή οχι....προσωπικα δεν θελω να παρω γιατι δε μου εδωσαν κατι ωστε να θελω να τους ξαναδω....δε μπορω να καταλαβω γιατι επιμενεις δηλαδη....δε γουσταρω...τελος....

το μονο που τους καταλογιζω (αν μπορεις να το πεις ετσι) ηταν οτι αφενος μας ζαλισαν λιγο με το "ρε κοριτσια να κερασουμε ποτακι" (δηλαδη ελεος..) και εφοσον παιρνουν μια-δυο-τρεις φορες ευγενικη αρνηση αυτοι το χαβα τους....και στο τελειωμα το θεμα του τηλεφωνου....αφου μας ζητανε νουμερο και βλεπουν οτι δεν δινουμε αυτοι το χαβα τους να μας δωσουν το δικο τους....

αυτα ηταν τα φαουλ τους....απο κει και περα ομως η συζητηση ειναι γενικη και οχι για τα συγκεκριμενα παιδια! ειδες ομως πως τσαντιζεσαι ε? οταν εγω διαβαζω λοιπον γενικευσεις περι ελλεηνιδων πως νομιζεις οτι νιωθω? θελω να σου δειξω λοιπον οτι οπως ακριβως συμβαινει αυτη εδω η παρεξηγηση αυτην εδω τη στιγμη ακριβως η ιδια παρεξηγηση μπορει να γινει και με μια γυναικα......

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Μουνιλα....συμφωνω με τα τρια σημεια που ανεφερες.....τα παιδια οντως ηταν μια χαρα και ουχι γλοιωδη ή μουνοδουλακια....τα παιδια ηταν οκ εμφανισιακα (ο ενας ηταν εμφανισημος οι αλλοι απλα νορμαλ) παρολαυτα δεν ηταν του τυπου μου.....τα παιδια μετα απο μια ωρα που μιλαγαμε δε μου δημιουργησαν την αισθηση να τους ξαναδω....τελος....

διαφωνουμε λοιπον μονο στο εαν θα επρεπε να παρω τηλεφωνο μετα ή οχι....προσωπικα δεν θελω να παρω γιατι δε μου εδωσαν κατι ωστε να θελω να τους ξαναδω....δε μπορω να καταλαβω γιατι επιμενεις δηλαδη....δε γουσταρω...τελος....

το μονο που τους καταλογιζω (αν μπορεις να το πεις ετσι) ηταν οτι αφενος μας ζαλισαν λιγο με το "ρε κοριτσια να κερασουμε ποτακι" (δηλαδη ελεος..) και εφοσον παιρνουν μια-δυο-τρεις φορες ευγενικη αρνηση αυτοι το χαβα τους....και στο τελειωμα το θεμα του τηλεφωνου....αφου μας ζητανε νουμερο και βλεπουν οτι δεν δινουμε αυτοι το χαβα τους να μας δωσουν το δικο τους....

αυτα ηταν τα φαουλ τους....απο κει και περα ομως η συζητηση ειναι γενικη και οχι για τα συγκεκριμενα παιδια! ειδες ομως πως τσαντιζεσαι ε? οταν εγω διαβαζω λοιπον γενικευσεις περι ελλεηνιδων πως νομιζεις οτι νιωθω? θελω να σου δειξω λοιπον οτι οπως ακριβως συμβαινει αυτη εδω η παρεξηγηση αυτην εδω τη στιγμη ακριβως η ιδια παρεξηγηση μπορει να γινει και με μια γυναικα......

αν είχαν συμπεριφερθεί λίγο διαφορετικά οι 'τυπάδες'
το θρεντ αυτό θα ήταν αλλιώτικο
και μπορεί να μην υπήρχε κιόλας!..  :think:
επιμένω στην αρχική μου άποψη ότι
το παρόν θρεντ είναι !@#$%$%&&..
σόρρυ κιόλας, και ειλικρινά
απορώ γιατί ακόμα ασχολούμαι μαζί σας......  :grin:  :grin:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
επίσης όσο υπάρχουν ελεεινίδες θα υπάρχουν
και ελλέηνες. ο μέσος όρος
γυναίκας δημιουργεί τα αντίστοιχα πρότυπα
της ανδρικής προσέγγισης. αυτό είναι όλο.. άντε γιατί όλο
μακροσκελείς μαλακίες διαβάζω..  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:  :2funny: 

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
καθεστε και ασχολειστε με την ανασφαλη πατσαβουρα που επειδη της την πεσανε 3 μαλακες το πηρε πανω της :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πες τα και πες τα.....αλλα ολο ασχολεισαι....και συ και οι λοιποι...αφου δεν ενδιαφερεσια και ειναι παπαρια το θρεντ δουλεια σου και τραβα πουθενα αλλου να κουβεντιασεις :)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Νομίζω ήθελε να τονίσει ότι οι γενικές αντιλήψεις δεν λειτουργούν.
Φυσικά όλοι ξέρουμε τη μαλακισμένη συμπεριφορά που υφίσταται. Αλλά δεν ήταν αυτή η περίπτωση

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
1. μουνίτσα γράφω παντα με διάθεση
γενικότερου σχολιασμού οπότε
μην το παίρνεις προσωπικά...  ;)  :-*  :-* 
2. επισης μπήκα κυρίως για να δω τι έγραψε το φιλαράκι
μου ο μουνίλας......  ;)  :2funny:  :2funny:

3. λεονόρο, εκτός από ακατάδεκτος
είσαι και ακαταλαβίστικος...  :2funny:  :2funny:  :rockon: 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Άντε πάλι να τα ξαναεξηγήσουμε. Η mounitsa, πιστεύω, ήθελε να δείξει ότι οτι με το να γενικεύουμε στην αντίληψη και τις συμπεριφορές των φύλων δεν αποδίδει και δεν ανταποκρίνεται απόλυτα στην πραγματικότητα.
Φυσικά πολλά από αυτά που σχολιάζονται και πολλές αντιλήψεις δεν υπάρχουν χωρίς λόγο.
Νομίζω, ότι γενικά δεν ήταν συμπεριφορά ελλεηνίδας. ponimaes;

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
οκ αρχηγέ
κατανοητόν
στο βάθος συμφωνώ με τη μουνίτσα
άλλωστε ήμουν από αυτούς που
είχα κράξει και το άλλο θρεντ περί ελεεινίδων!..

μουνίτσα βγες μαζί μου
να δεις που δεν θα ξαναπείς κακό λόγο
για τους έλληνες..  ;)  :)  :2funny:  :2funny: 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

ok σε συγχωρούμε. Τελος η υπόθεση. Απο 'δω και στο εξής οταν στην πεφτει κάποιος και δεν γουστάρεις του λές "μεγάλε, είσαι ωραίος αλλα δεν γουστάρω.".

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Η θέση της σύγχρονης ελληνίδας πρέπει ή θα έπρεπε να είναι αυτή.

The end

Συνημμένα

• borat-12.jpg
    borat-12.jpg
    33,7 KB · Εμφανίσεις: 15

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom