δεν ειπα ποτε οτι ο αντρας δεν πρεπει να πληρωνει καποιες φορες.....ουτε μου αρεσει να τον ευνουχιζω.......γενικως ειμαι της αποψης οτι ενα ζευγαρι δεν πρεπει να πολυσυζηταει τα οικονομικα του θεματος.....καποιες φορες θα βγαλω εγω το πορτοφολι καποιες φορες ο αλλος......ολα αυτα χωρις μετεπειτα να γινεται συζητηση του τυπου "α σου χρωσταω δυο ευρω...μου χρωστας και εσυ αλλα πενηντα λεπτα να τα βρουμε να πατσισουμε"
αυτα ειναι μιζερα πραγματα και δεν τα μπορω.....
οπως δε μου αρεσουν οι σπαγγοι αντρες ετσι δε μου αρεσουν και αυτοι που με κανουν να νιωθω αχρηστη.....
το να με βγαλει ομως μια στο τοσο ο αντρας εξω και να μου κανει το τραπεζι ή να παμε ενα διημερο καπου ή κατι τετοιο τελος παντων ισα ισα μου αρεσει και με κολακευει....
και εγω με τη σειρα μου θελω να του κανω αντιστοιχα πραγματα ομως....εκπληξουλες τετοιου ειδους....
αλλα τωρα σιγα μην καθομαι να τσακωνομαι για το αν μου πληρωσε το ποτο (αρα του χρωσταω) ή αν του πληρωσα εγω το δικο του (Αρα μου χρωσταει)....αυτα ειναι γυφτιες....
ο αντρα πρεπει να ειναι γαλαντομος γενικα αλλα οχι με αυτον τον επιδειξιομανη τροπο.....
αντιπαθω τα μαλα τους αντρες που νομιζουν οτι επειδη εχουν φραγκα να κερασουν ή να πανε τη γκομενα καπου νομιζουν οτι ειναι αρχοντες του κοσμου.....ασε που νιωθω και αβολα οταν ο αλλος ειναι πολυ λεφτας (γιατι εγω δεν ειμαι
) καλο ειναι ο αντρας γενικοτερα να ειναι λιιιιγο πιο πανω απο τη γυναικα και στα οικονομικα, και στη μορφωση και στη δουλεια....ή τουλαχιστον αυτη ειναι η δικη μου αποψη