Νέα

Και ερωτώ......Ποιά η θέσις μου;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
πολλες οχι,αλλα για εμενα μια αρκει να διαψευσει αυτο που εγραψες με τοση απολυτοτητα...

Ακομα και στην απολυτοτητα υπαρχουν ανοχες ;)

Οποτε και την μια να την βρεις, που δεν παιζει γιατι αν την βρεις θα δεχτει να την κερασεις ποτο και δεν θα σου πει 5 φορες οχι, απλα θα επιβεβαιωσει την υπαρξη της απολυτοτητας καθως θα ειναι η μονη που θα ξηγηθει ετσι.

Επισκέπτης
δεν ξερω ρε παιδια αλλα μου κανει κ εντυπωση αυτα που γραφετε οι περισσοτεροι κ αναρωτιεμαι...εκτος απο πιομενη σε μπαρ εχετε οι περισσοτεροι μιλησει σε γκομενα,εχετε φαει γκομενα ξεμπαρκη...αυτο απευθτνεται κ στις γυναικες...γιατι για να ειστε τοσο σιγουροι οτι με απαθεια βγαζεις γκομενα/((κ οι γυναικες με το παραμικρο να στραβωνουν) αναρωτιεμαι ποσες?μια σε δεκα χρονια?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πάντως μερικοί έχουν ψύχωση να γαμήσουν ντε και καλά! Ηρέμησε ρε μεγάλε... και να μη γαμήσεις δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου...

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δεν ξερω ρε παιδια αλλα μου κανει κ εντυπωση αυτα που γραφετε οι περισσοτεροι κ αναρωτιεμαι...εκτος απο πιομενη σε μπαρ εχετε οι περισσοτεροι μιλησει σε γκομενα,εχετε φαει γκομενα ξεμπαρκη...αυτο απευθτνεται κ στις γυναικες...γιατι για να ειστε τοσο σιγουροι οτι με απαθεια βγαζεις γκομενα/((κ οι γυναικες με το παραμικρο να στραβωνουν) αναρωτιεμαι ποσες?μια σε δεκα χρονια?

Εγω παντως σχεδον ολοι οι γκομενοι που ειχα ήταν απο γνωριμια σε μπαρακια....σπανιως μεσω φιλων και ποτε απο τη δουλεια......

επισης εχω κανει και ελευθερες σχεσεις οπως και ουαν ναιτ σταντ με γνωριμιες απο μπαρ ενω ποτε απο φιλικο περιβαλλον ή απο τη δουλεια.....

οποτε το να με κατηγορεις εμενα τουλαχιστον οτι δε δινω ευκαιριες στους αντρες που γνωριζω εξω ειναι τουλαχιστον φαουλ :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ρε μαγκες αραξτε λιγακι...

Διαβασατε καλα το τι εγινε ακριβως?

Ο τυπος και η παρεα του που ηθελε να κερασει, ρωτησε γυρω στις 4-5 φορες ξερω γω και ειπαν ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ναι οι γκομενες.

Αυτο εμενα μου δειχνει εξαρχης λιγα ενδεικτικα πραγματα :

Οτι οι γκομενες, ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ( δεν μας αφορα αυτο ) ΔΕΝ ηθελαν να τις κερασουν. Με λιγα λογια, τα παλικαρια ειπαν με τροπο στις γκομενες "σας γουσταρουμε", και αυτες απαντησανε "οκ, αλλα εμεις δε σας γουσταρουμε".

Ενα αλλο που καταλαβαινω, απο τις ποσες φορες ζητησανε να κερασουν, ειναι οτι οι τυποι ειναι στοιχειωδως βλακες, και ξεροκεφαλα μαλακισμενοι. Οπως τα περισσοτερα τυπακια που κυκλοφορουν δυστυχως και βλεπουμε καθε μερα, που ειναι γλιτσες και πανω στη φαση να γαμησουν μια γκομενα, γλυφουν και σκατα απο το δρομο. ( και τους φαινεται και λογικο ).

Απο ολα αυτα βγαινει το συμπερασμα οτι τα τυπακια γινανε ΠΟΛΥ φορτικα και στο τελος ενδωσανε οι τυπισσες για να μην γινει μανουρα και χαλαστουν καρδιες χωρις λογο.

Επισης, πρεπει να ξερουν και να ξερετε οτι οταν η γκομενα αρνειται να δωσει το τηλεφωνο της και ζηταει το δικο σου, για να σε παρει αυτη, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ. Και αυτο γιατι αν ηθελε να το εκανε, θα σου εδινε το δικο της, καθως κατα βαθος ολες θελουν να τις παιρνουν οι αντρες, και οχι αυτες τους αντρες.

Τωρα ολα τα αλλα ειναι ιστοριες για αγριους. Οι τυποι ξηγηθηκανε ποσα φαουλ συνεχομενα, και συνεχισανε να πιεζουν σε ενα χαμενο παιχνιδι ( αμα ρε μαλακα δεν θελει η γκομενα να την κερασεις λες να θελει να την παρεις τηλεφωνο ρε καραγκιοζη? ). Κλασσικος μαλακας ελληνας, του λες ξεκολλα και αυτος συνεχιζει να σου σπαει τις μπαλες, για τον οποιονδηποτε λογο την οποιαδηποτε χρονικη στιγμη για την οποιαδηποτε αφορμη.

Απορω γιατι κραζουν παρα πολλοι και πανε να βγαλουν σωστους τα κλασσικα τυπακια πεφτουλες που εχουν την εντυπωση πως οι γκομενες ειναι υποχρεωμενες να κατσουν να συζητησουν και να πιουν και να πηδηχτουν μαζι τους. Ενταξει υπαρχουν τιγκα πολλες ελλεεινιδες που ειναι για τον πουτσο και την εχουν δει βεντετα και το παιζουν δυσκολες, αλλα του πουστη, αφου βλεπεις πως δεν σε παιρνει και το πιεζεις, ε εισαι μαλακας πως να το κανουμε.

+10000000  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
5.775
[size=20pt]ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ[/size] δειτε τι τρωμε!

[youtube=425,350]mYyDXH1amic[/youtube]

ποσταρω ενα ασχετο με την κουβεντα θεμα
απλα επειδη ειστε αρκετα μαζεμενοι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Εγω παντως σχεδον ολοι οι γκομενοι που ειχα ήταν απο γνωριμια σε μπαρακια....σπανιως μεσω φιλων και ποτε απο τη δουλεια......

επισης εχω κανει και ελευθερες σχεσεις οπως και ουαν ναιτ σταντ με γνωριμιες απο μπαρ ενω ποτε απο φιλικο περιβαλλον ή απο τη δουλεια.....

οποτε το να με κατηγορεις εμενα τουλαχιστον οτι δε δινω ευκαιριες στους αντρες που γνωριζω εξω ειναι τουλαχιστον φαουλ :2funny:

εγω παντως απο την μικρη ελαχιστη εμπειρια μου εχω καταλαβει οτι εαν δεν δειξεις ενδιαφερον,εαν δεν παρεις ενα δυο τηλ (δεν ειπα καθε μερα ολη μερα) εαν δεν την πεισεις οτι πραγματικα την γουσταρεις γκομενα δεν βγαζεις...το κλασιμο που λενε οι περισστεροι ισχυει αφοτου η γκομενα τσιμπιθει μαζι σου...οχι απο την αρχη κλασιμο....

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μουνίλα, μπορεις να φας μόνο όποια θέλει να φαγωθεί απο εσένα.

Δώσε σε παρακαλώ προσοχή στις λέξεις της πρότασης. Εχουν σημασία. Ειδικά το "θέλει" και το "εσένα"

Δε μίλησε κανεις για απάθεια. Μάλλον για ικανότητα αντίληψης της κατάστασης όπως αυτή ειναι. Και όχι όπως θα θέλαμε να ειναι.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16

Δώσε σε παρακαλώ προσοχή στις λέξεις της πρότασης. Εχουν σημασία. Ειδικά το "θέλει" και το "εσένα"

Δε μίλησε κανεις για απάθεια. Μάλλον για ικανότητα αντίληψης της κατάστασης όπως αυτή ειναι. Και όχι όπως θα θέλαμε να ειναι.

+1908

Επισκέπτης

σωστο αυτο που λες,κ συμφωνω....δεν μπορεις να τις εχεις ολες οπως κ να το κανουμε

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
εγω παντως απο την μικρη ελαχιστη εμπειρια μου εχω καταλαβει οτι εαν δεν δειξεις ενδιαφερον,εαν δεν παρεις ενα δυο τηλ (δεν ειπα καθε μερα ολη μερα) εαν δεν την πεισεις οτι πραγματικα την γουσταρεις γκομενα δεν βγαζεις...το κλασιμο που λενε οι περισστεροι ισχυει αφοτου η γκομενα τσιμπιθει μαζι σου...οχι απο την αρχη κλασιμο....

Αρχιδια, αν της δειξεις απο τις δυο πρωτες φορες οτι εισαι σχετικα κυριαρχος στο παιχνιδι δε χρειαζεται ουτε για ποτα να της πεις ουτε μαλακιες, θα δει οτι την γραφεις στα αρχιδια σου ( οτι δεν την εχεις αναγκη δηλαδη ), και θα στειλει/επικοινωνησει αυτη. Ολοι ξερουμε πως και ποσο οι γκομενες σκυλιαζουν και κανουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ οταν τις αμφισβητουν, ετσι για να μην σπασει ο κοσμος που εχουν φτιαξει οι ιδιες μεσα τους ;)

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Ξεκινω με την υποθεση οτι η ιστορια ειναι αληθινη αν και κρατω καποια επιφυλαξη για τον απλο λογο  οτι την εχω ακουσει χιλιαδες φορες απο αλλες γυναικες και σχεδον παντα με τις ιδιες λεπτομερειες.Δεν θα σχολιασω το ποσες φορες αρνηθηκαν το κερασμα και τα σχετικα γιατι η ουσια ειναι αλλου.Αρχικα λοιπον τονωνει το γυναικειο της "εγω" το γεγονος οτι της την πεφτει καποιος αγνωστος αντρας .Ξανατονωνει την αυτοπεπειθηση της απο το γεγονος οτι ο αντρας επιμενει και την κερναει.Συνεχιζει μαντεψτε με τι... φυσικα με ανυψωση του "εγω" και παλι δινοντας τη γνωστη χυλοπιτα στην παρεα αρνουμενη να δωσει το τηλεφωνο της.Επειδη ομως το γυναικειο "εγω" δεν εχει ταβανι συνεχιζει να το τονωνει βγαζοντας το γεγονος σε ενα περα για περα αντρικο site με τακτ ομως χωρις να υπερηφανευεται για τα κατορθωματα της. Για το τελος και για να μην κακοχαρακτηριστει εκφραζει αμφιβολιες για τη θεση που κρατησε στην ολη ιστορια.ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΛΕΗΝΙΔΑΣ.Πιστευει παντα οτι ειναι το επικεντρο της αντρικης προσοχης και του κοσμου γενικοτερα , γουσταρει να απορριπτει αβερτα και επειτα να το διατυμπανιζει για να βλεπουν ολοι ποσο μετραει σαν γυναικα. Το γεγονος η μουνιτσα να  αποτελει εξαιρεση και να μην επιβεβαιωνει τον κανονα ειναι πιθανο.Παντως το θεωρω δυσκολο γιατι  οπως ειπα και πριν το εργο ειναι χιλιοπαιγμενο και οι πρωταγωνιστες παντα οι ιδιοι(ελλεινηδες και λιγουροπαρεες)  

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Ξεκινω με την υποθεση οτι η ιστορια ειναι αληθινη αν και κρατω καποια επιφυλαξη για τον απλο λογο  οτι την εχω ακουσει χιλιαδες φορες απο αλλες γυναικες και σχεδον παντα με τις ιδιες λεπτομερειες.Δεν θα σχολιασω το ποσες φορες αρνηθηκαν το κερασμα και τα σχετικα γιατι η ουσια ειναι αλλου.Αρχικα λοιπον τονωνει το γυναικειο της "εγω" το γεγονος οτι της την πεφτει καποιος αγνωστος αντρας .Ξανατονωνει την αυτοπεπειθηση της απο το γεγονος οτι ο αντρας επιμενει και την κερναει.Συνεχιζει μαντεψτε με τι... φυσικα με ανυψωση του "εγω" και παλι δινοντας τη γνωστη χυλοπιτα στην παρεα αρνουμενη να δωσει το τηλεφωνο της.Επειδη ομως το γυναικειο "εγω" δεν εχει ταβανι συνεχιζει να το τονωνει βγαζοντας το γεγονος σε ενα περα για περα αντρικο site με τακτ ομως χωρις να υπερηφανευεται για τα κατορθωματα της. Για το τελος και για να μην κακοχαρακτηριστει εκφραζει αμφιβολιες για τη θεση που κρατησε στην ολη ιστορια.ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΛΕΗΝΙΔΑΣ.Πιστευει παντα οτι ειναι το επικεντρο της αντρικης προσοχης και του κοσμου γενικοτερα , γουσταρει να απορριπτει αβερτα και επειτα να το διατυμπανιζει για να βλεπουν ολοι ποσο μετραει σαν γυναικα. Το γεγονος η μουνιτσα να  αποτελει εξαιρεση και να μην επιβεβαιωνει τον κανονα ειναι πιθανο.Παντως το θεωρω δυσκολο γιατι  οπως ειπα και πριν το εργο ειναι χιλιοπαιγμενο και οι πρωταγωνιστες παντα οι ιδιοι(ελλεινηδες και λιγουροπαρεες) 

δεν  κανω πλακα αδελφε,εισαι ψυχολογος?
ρωτω γιατι ο κολλητος μου(ψυχολογος) ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ  :rockon:

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω που ειμαι της ψυχαναλυσης λαπλασακο και επιμενω οτι λες μπουρδες? γιατι δε με λαμβανεις υποψην σου και μενα? :2funny:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Εγω που ειμαι της ψυχαναλυσης λαπλασακο και επιμενω οτι λες μπουρδες? γιατι δε με λαμβανεις υποψην σου και μενα? :2funny:

εσυ εχεις προβλημα γενικα με οποιον δεν συμφωνει μαζι σου κ τον βριζεις κ τον ειρωνευεσαι..

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ρε galder δηλαδη εσενα σου φαινεται λογικο να σου λεει ΠΕΝΤΕ, ΠΕΝΤΕ, ΠΕΝΤΕ ( 5 ) το λεω μπας και το πιστεψεις, ΟΧΙ σε κατι, ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ, και εσυ να επιμενεις?

Ελεος ρε πουστη μου ειπαμε να υπερασπιζομαστε αλλα εσεις το γαμησατε.

Πραγματικα δηλαδη, κατι τετοιες αποψεις τις εχουν τα τυπακια που εκαναν το πεσιμο στις γκομενες, οι μαλακες οι γλιτσες που δεν παιρνουν απο λογια. Μεγαλωμενοι στο ναι και στο οτι με το παρα μου γαμω και την κυρα μου και δεν τρεχει μια.

Αραξτε λιγο ρε γαμιαδες ολοι.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Ξεκινω με την υποθεση οτι η ιστορια ειναι αληθινη αν και κρατω καποια επιφυλαξη για τον απλο λογο  οτι την εχω ακουσει χιλιαδες φορες απο αλλες γυναικες και σχεδον παντα με τις ιδιες λεπτομερειες.Δεν θα σχολιασω το ποσες φορες αρνηθηκαν το κερασμα και τα σχετικα γιατι η ουσια ειναι αλλου.Αρχικα λοιπον τονωνει το γυναικειο της "εγω" το γεγονος οτι της την πεφτει καποιος αγνωστος αντρας .Ξανατονωνει την αυτοπεπειθηση της απο το γεγονος οτι ο αντρας επιμενει και την κερναει.Συνεχιζει μαντεψτε με τι... φυσικα με ανυψωση του "εγω" και παλι δινοντας τη γνωστη χυλοπιτα στην παρεα αρνουμενη να δωσει το τηλεφωνο της.Επειδη ομως το γυναικειο "εγω" δεν εχει ταβανι συνεχιζει να το τονωνει βγαζοντας το γεγονος σε ενα περα για περα αντρικο site με τακτ ομως χωρις να υπερηφανευεται για τα κατορθωματα της. Για το τελος και για να μην κακοχαρακτηριστει εκφραζει αμφιβολιες για τη θεση που κρατησε στην ολη ιστορια.ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΛΕΗΝΙΔΑΣ.Πιστευει παντα οτι ειναι το επικεντρο της αντρικης προσοχης και του κοσμου γενικοτερα , γουσταρει να απορριπτει αβερτα και επειτα να το διατυμπανιζει για να βλεπουν ολοι ποσο μετραει σαν γυναικα. Το γεγονος η μουνιτσα να  αποτελει εξαιρεση και να μην επιβεβαιωνει τον κανονα ειναι πιθανο.Παντως το θεωρω δυσκολο γιατι  οπως ειπα και πριν το εργο ειναι χιλιοπαιγμενο και οι πρωταγωνιστες παντα οι ιδιοι(ελλεινηδες και λιγουροπαρεες) 
συμφωνω 100% αποψη με αρχη ,μεση και τελος.αν δεν γουσταρατε να το ξεκόβατε μαχαίρι απο την αρχη.ολα τα αλλα που λετε ειναι απλα δικαιολογιες για το υπερφουσκωμενο ΕΓΩ σας......

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
συμφωνω 100% αποψη με αρχη ,μεση και τελος.αν δεν γουσταρατε να το ξεκόβατε μαχαίρι απο την αρχη.ολα τα αλλα που λετε ειναι απλα δικαιολογιες για το υπερφουσκωμενο ΕΓΩ σας......

Το οχι ρε μεγαλε γαμια τι σημαινει ?

Να το ξεκοβετε απο την αρχη λεει, ΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΝΕ....

Ξυπνατε ζωα...

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Το οχι ρε μεγαλε γαμια τι σημαινει ?

Να το ξεκοβετε απο την αρχη λεει, ΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΝΕ....

Ξυπνατε ζωα...

αυτο κανανε αλλα τα δεχτηκαν ολα ομως.εσυ τι ζορι τραβας γκομενα σου ειναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom