Νέα

Και ερωτώ......Ποιά η θέσις μου;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δινω ευκαιριες μουνιλα....απλα δε θα πρεπει να μου κινησει το ενδιαφερον ο αλλος?? δεν ειπα οτι πρεπει να ειναι ομορφος ή κατι τετοιο......μονο ενδιαφερων.....

συννηθως κ με την πρωτη εντυπωση το συμπερασμα μπορεινα μην ειναι σαφεστατο  ;) δεν τους γνωριζεις κ καιρο για να ξερεις εαν πραγματικα ενδιαφερονται ,τι ανθρωποι ειναι κλπ κλπ  ;)

2 Dirty

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

και τωρα διαβαζω οτι ηταν λαθος μου που δεχτηκα ενα ποτο απο καποιον εφοσον δεν ενδιαφερομουν (και εφοσον του το ειχα κανει σαφες αυτο) και οτι ειμαι μια στυγνη εκμεταλλευτρα
[/quote]

Συγνώμη,αλλά εσυ νομίζεις οτι ήταν σωστο το να δεχτείς το κέρασμα των παιδιών ενω εννοείται πως ήξερες που αποσκοπεί,χωρίς να έχεις καμία απολύτως πρόθεση να τους ξαναδείς μετά απο εκείνο το βράδυ,δίνοντας τους ελπίδες,αφήνωντας τους να σας δώσουν και τηλέφωνα και τελίκα τους ρίξατε άκυρο με τρόπο καθ όλα μη ευγενικό,αφού ουσιαστικά τους κοροιδέψατε.

2 Dirty

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
δινω ευκαιριες μουνιλα....απλα δε θα πρεπει να μου κινησει το ενδιαφερον ο αλλος?? δεν ειπα οτι πρεπει να ειναι ομορφος ή κατι τετοιο......μονο ενδιαφερων.....

Εσυ δεν είσαι αυτη που έχει πει καπου αλλού στο thread οτι τα παιδιά ήταν μια χαρά αλλα δεν ήταν ωραιοι?

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δηλαδη το οτι εκεινοι επεμεναν με το στανιο να κερασουν ενω ειπα ποσες φορες οτι οχι ευχαριστω δε θελω στην τελικη ηταν σωστο?? γιατι να με φερουν και εμενα σε αυτη τη θεση?? ελπιδες δεν εδωσα......ελπιδες θα εδινα εαν χαριεντιζομουνα μαζι τους ολο το βραδυ και αφηνα να εννοηθει ειτε οτι θα τους παρω τηλεφωνο ειτε οτι θα τους παρω γενικοτερα.....δεν εκανα ουτε εγω ουτε η φιλη μου κατι τετοιο αρα??? που ειναι το μεμπτο?? στην τελικη αας το βλεπανε και αυτοι οπως και εμεις ως φλερτ....φλερταραμε αμφοτεροι και απλα δεν μας εκατσε οπως θα θελανε ή θα θελαμε....τι να κανουμε τωρα??

δε θελω να εστιαζουμε ομως μονο στο συγκεκριμενο περιστατικο....το εθεσα απλως για να γινει μια γενικοτερη κουβεντα....

2 Dirty

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
εσυ βλεπεις το αγορακι.....(Εσυ=η μουνιτσα και η παρεα)
δε σου αρεσει ουτε το αγορακι ουτε η παρεα του.......

ολη την υπολοιπη ωρα λοιπον την περνας τσουγκριζοντας ευγενικα με το αγορακι και την παρεα, κανοντας ευγενικη συζητηση με το αγορακι και την παρεα κτλ κτλ κτλ

μεχρι εκει ομως.....ουτε δικαιωμα δινεις ουτε κατι παραπανω περαν μιας φιλικης συμπεριφορας (γιατι γενικως ηταν συμπαθητικα παιδια)

Και για του λόγου το αληθές.

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εσυ δεν είσαι αυτη που έχει πει καπου αλλού στο thread οτι τα παιδιά ήταν μια χαρά αλλα δεν ήταν ωραιοι?

ειπα οτ δε μου αρεσαν....το να μη σου αρεσει ενας ανθρωπος δε σημαινει μονο εμφανισιακα ή κανω λαθος? ισα ισα ο ενας ηταν και πολυ ωραιο παιδι....μεχρι που ανοιξε το στομα του ;) γενικως δε μου φανηκανε ενδιαφεροντες.....δε δινω ευκαιρια σε εναν ανθρωπο ο οποιος μου μιλαει ολη νυχτα και δε μου δημιουργει την αισθηση οτι θελω να τον ξαναδω....δηαλδη με το ζορι???
αμα ερθω και σου την πεσω δηλαδη και δε σου αρεσω ή δε σου φανω ενδιαφερουσα θα θες να με ξαναδεις σωνει και ντε απλα για να μου δωσεις ευκαιρια????

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
και επειδη φορτωσα κι ολας........καλα να λεμε για τις ελλεηνιδες....οι ελλεηνες ποτε θα μαθουν που ειναι τα ορια στο μιλαω-κερναω-την πεφτω-ζηταω τηλεφωνο????
δεν μου εκανε εντυπωση.....απλα κουβεντα κανουμε.....
Κάθε αγοράκι που σέβεται τα παντελόνια του θα σου ζητούσε το τηλέφωνο...cool... :cool2:

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κάθε αγοράκι που σέβεται τα παντελόνια του θα σου ζητούσε το τηλέφωνο...cool... :cool2:

ρε γκατουλι ειπα οτι ξεκιναω απο το ειδικο για να παω στο γενικο....μην πιανεσαι απο το συγκεκριμενο γεγονος....

2 Dirty

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Δεν άφησες δηλαδή να εννοηθεί οτι θα τους πάρεις τηλέφωνο απ' τη στιγμή που πήρατε τα νούμερα τους αφού πρώτα σας είχανε κεράσει και είχατε κατσει μαζί τους?Τότε γιατί τα πήρατε?Για να γεμίζετε τον κατάλογο?

2 Dirty

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ειπα οτ δε μου αρεσαν....το να μη σου αρεσει ενας ανθρωπος δε σημαινει μονο εμφανισιακα ή κανω λαθος? ισα ισα ο ενας ηταν και πολυ ωραιο παιδι....μεχρι που ανοιξε το στομα του ;) γενικως δε μου φανηκανε ενδιαφεροντες.....δε δινω ευκαιρια σε εναν ανθρωπο ο οποιος μου μιλαει ολη νυχτα και δε μου δημιουργει την αισθηση οτι θελω να τον ξαναδω....δηαλδη με το ζορι???
αμα ερθω και σου την πεσω δηλαδη και δε σου αρεσω ή δε σου φανω ενδιαφερουσα θα θες να με ξαναδεις σωνει και ντε απλα για να μου δωσεις ευκαιρια????

Πιο πάνω έχω βάλει παράθεση που λες οτι ηταν συμπαθητικά παιδιά αλλα δε σας άρεσαν εμφανισιακά.Αποφάσισε τελικά γιατί τους απορίψατε.

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν διευκρυνιζω το εμφανισιακα.....ειπα οτι δε μου αρεσαν......και σου ξαναλεω.....ο ενας ηταν πολυ ωραιο παιδι αλλα παρολαυτα δε μου αρεσε! με το ζορι ρε παιδι μου? αφου δε μου εκανε κλικ? ηταν ο καθολα τυπικα "ωραιος" γκομενος......εεεεε εμενα δε μουα ρεσουν αυτοι οι αντρες τι να κανουμε? ειμαι σιγουρη οτι αν την επεφτε σε καμια γκομενιτσα αλλη εκει μεσα θα ψηνοταν ισως......γενικοτερα ηταν συμπαθητικα παιδια για να μιλησεις αλλα δεν μας αρεσαν......δεν υπηρχε κατι ενδιαφερον σε αυτους ουτε στην εμφανιση τους ουτε στη συμπεριφορα τους.....γιατι πρεπει να βαζεις ταμπελες σε ολα?

και δεν αφησα καθολου να εννοηθει οτι θα παρουμε τηλεφωνο.....μας ζητησαν τα τηλεφωνα μας και ειπαμε οχι.....και λενε τοτε εκεινοι να μας δωσουν τα δικα μας μηπως και μιλησουμε......δηλαδη εγω επρεπε ενω ολη η βραδυα ειχε κυλησει ξεκαθαρα στο φιλικο να πω "οχι ρε φιλε γιατι δε σε γουσταρω δεν εισαι ο τυπος μου σορρυ...." ????

δηλαδη ρε παλληκαρι να σου πω? αν το ολο αυτο σκηνικο ειχε γινει με καμια αγγλιδα στην τελικη το ιδιο θα σκεφτοσουνα? ή με καμια γερμανιδα ή με καμια σουηδεζα? δουλευομαστε?? απο τη μια μυξοκλαιμε οτι οι ελληνιδες δε μας μιλανε και ειναι ψωναρες και απο την αλλη κατηγορουμε και αυτες που μιλανε στην τελικη? και ο λογος που το κανω ειναι λογω ιδεολογιας ουτε με το ζορι ουτε με αναγκαζει κανεις....απλα θεωρω οτι πρεπει να ειμαι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ευγενικη με εναν ανθρωπο που ερχεται να μου μιλησει ή να με κερασει.......

αλλα ειλικρινα με τις παπαριες που διαβαζω εδω μεσα χιλιες φορες να γινω ξινη και βαρυ πεπονι και γκομενα αξιωσεων τελικα....ιαως να αρχισω να χρησιμοποιω και την αλλη μου υπηκοτητα τοτε για να εχω και το αλλοθι οτι δεν ειμαι ελληνιδα....

Επισκέπτης
παντως μουνιτσα μου λες μια χαρα παιδια ηταν απο εμφανιση,μια χαρα στην συμπεριφορα ενω χθες ελεγες οτι ουτε εμφανιση ηταν καλη ουτε συμπεριφορα...ειλικρινα νομιζω οτι εσυ/εσεις ειστε περιεργες κ οχι τα παιδια που επειμειναν στο να τα ξαναδειτε...γνωμη μου

2 Dirty

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Πεσ τα ρε μουνίλα,πες τα..

2 Dirty

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μια ερώτηση προς τη φίλη μουνίτσα.Αν εσείς είσαστε στη θέση των παιδιών και τα παιδιά στη δικιά σας,θα σας άρεσε αυτη η συμπεριφορά?

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
παντως μουνιτσα μου λες μια χαρα παιδια ηταν απο εμφανιση,μια χαρα στην συμπεριφορα ενω χθες ελεγες οτι ουτε εμφανιση ηταν καλη ουτε συμπεριφορα...ειλικρινα νομιζω οτι εσυ/εσεις ειστε περιεργες κ οχι τα παιδια που επειμειναν στο να τα ξαναδειτε...γνωμη μου

ρε συ μουνιλα γιατι δυσκολευεις τη ζωη σου? τα παιδια ηταν μια χαρα για να κανω παρεα μαζι τους....μεχρι εκει.......ουτε μπαζα ηταν ουτε λιγουρια.......που ανεφερα εγω χτες οτι ειχαν κακη συμπεριφορα?????
το μονο που ειπα ηταν οτι πιεσαν με το θεμα του κερασματος.....απο κει και περα ηταν αξιοπρεπεστατα......

για φαντασου να εχεις γνωρισει μια γκομενα, να την εχεις κερασει, να της εχεις δωσει το τηλεφωνο σου (αρα ζητας κατι συγκεκριμενο απο αυτην προφανως) και αυτη να σε παρει μετα απο 2-3 μερες να σου πει να πατε για κανεναν καφε στο φιλικο.....συγγνωμη αλλα αυτο ειναι εκμεταλλευση και οχι οι βλακειες που μου τσαμπουνατε.....φιλους και παρεες εχω....δεν υπαρχει λογος να δωσω μια "ευκαιρια" οπως το θετεις εσυ σε μια παρεα αγοριων τα οποια δε με ενδιαφερουν και να παιζω μαζι τους.....

το γιατι δε με ενδιαφερουν?? γιατι δεν ειχαν απλα κατι το ιδιαιτερο το οποιο να με ελκυει....αυτα ειναι υποκειμενικα πιστευω ε?

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μια ερώτηση προς τη φίλη μουνίτσα.Αν εσείς είσαστε στη θέση των παιδιών και τα παιδιά στη δικιά σας,θα σας άρεσε αυτη η συμπεριφορά?

να στο πω απλα? καταρχας δε θα κερναγα στην ψυχρα....θα επιανα πρωτα κουβεντα......αν εβλεπα οτι τσουλαγε το θεμα θα κερναγα χωρις να ρωτησω (ωστε να μην φερω και τον αλλον στη δυσκολη θεση)
απο κει και περα λοιπον και εφοσον τσουλαγε το θεμα θα εκανα παιχνιδι οπως αντιστοιχα και ο αλλος........και απο κει και επειτα ολα ειναι τζογος......επειδη κερνας μια μπυρα και εισαι ευχαριστος δε σημαινει οτι θα γαμησεις ή θα γαμηθεις....το μονο που μπορει να κερδισεις ειναι μια δευτερη ευκαιρια για να γνωρισεις τον αλλον και τοτε ισως και να γαμησεις ή να γαμηθεις.......

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ηπιε τα ποτακια η κυρία,γελασε με τους αλλους που καναν τον καρακιόζη κ τωρα τους βγαζει στην σέντρα...  :dancing: :dancing:

2 Dirty

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ναι,σύμφωνοι.Μα τα παιδιά κατ αρχάς δεν είπαν να πατε σε κάποιο σπίτι να γαμηθείτε,να βρεθείτε ξανα είπαν αφού αλλάξατε τηλέφωνα.Εγω όμως δε σε ρώτησα τι θα έκανες εσυ,να βάλειςλίγο τον εαυτό σου στη θέση τους και να μου πεις αν θα σου άρεσε αυτη η αντιμετώπιση σε ρωτάω.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
ηπιε τα ποτακια η κυρία,γελασε με τους αλλους που καναν τον καρακιόζη κ τωρα τους βγαζει στην σέντρα...  :dancing: :dancing:

Τους εστησε στον τοιχο γυμνους με τα χερια στις τσεπες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom