You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Και ερωτώ......Ποιά η θέσις μου;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 494
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
αχ ναι ξεχασα.....μπρουταλλλλλλ
ετσι με την ολντ σπαις να ρεει στον κροταφο.....χεχεχε
Μαζί με ιδρωτίλα
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
πολυ σεξυ... *P
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Μαζί με ιδρωτίλα
μου ερχονται και αλλα εις -ίλα.....
φλεςςςςςςςς??????? ηρθες τωρα να μας πηδηξεις το θρεντ???? εεεε???
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ειναι μια αυτη η νιτσα... καλα την καταλαβες ιακωβε!!!
Δηλαδη Μουνιτσα αναρωτιεσαι αν απο το συγκεκριμενο περιστατικο χαρακτηριζεσαι Ελεεϊνιδα ή οχι???
Κοιτα χωρις να ειμαστε μπροστα απο την περιγραφη και μονο δεν γινεται να ξερουμε , γιατι τελικα στη ζωη δεν μετρανε οι πραξεις οι ιδιες , αλλα ο τροπος που γινονται.
Επειδη ομως πρεπει να καταληξουμε καπου , εγω προσωπικα αν ζηταγα απο μια κοπελα το κινητο της και δεν μου το εδινε αλλα ζηταγε το δικο μου , θα επιανα το μηνυμα οτι κατα 90% δεν γουσταρει. Θα περιμενα και 2-3 μερες για να το σιγουρεψω 100%. Οποτε μαλλον αυτη τη φορα την γλιτωνεις και δεν καταδικαζεσαι ως ελλεινιδα!!!
Παντως για να μην εχεις το ιδιο αγχος αλλη φορα , καλο ειναι με ευγενικο τροπο να ξεκαθαριζεις την θεση σου προφορικα και οχι μονο με την γλωσσα του σωματος. Ενα "ξερεις δεν εισαι ο τυπος μου κλπ" τις περισσοτερες φορες δεν παρεξηγειται. Αν και υπαρχουν και μερικοι μλκς που θα σε αρχισουν στα "αντε μωρη μπαζο που ασχολειθηκα και μαζι σου , εγω πηδαω καθε μερα 10 φορες καλυτερες σου". Αλλα αυτους πιστευω τους μυριζεσαι εξ'αρχης...
ΥΓ: στο βινυλιο ειχες παει?
Κοιτα χωρις να ειμαστε μπροστα απο την περιγραφη και μονο δεν γινεται να ξερουμε , γιατι τελικα στη ζωη δεν μετρανε οι πραξεις οι ιδιες , αλλα ο τροπος που γινονται.
Επειδη ομως πρεπει να καταληξουμε καπου , εγω προσωπικα αν ζηταγα απο μια κοπελα το κινητο της και δεν μου το εδινε αλλα ζηταγε το δικο μου , θα επιανα το μηνυμα οτι κατα 90% δεν γουσταρει. Θα περιμενα και 2-3 μερες για να το σιγουρεψω 100%. Οποτε μαλλον αυτη τη φορα την γλιτωνεις και δεν καταδικαζεσαι ως ελλεινιδα!!!
Παντως για να μην εχεις το ιδιο αγχος αλλη φορα , καλο ειναι με ευγενικο τροπο να ξεκαθαριζεις την θεση σου προφορικα και οχι μονο με την γλωσσα του σωματος. Ενα "ξερεις δεν εισαι ο τυπος μου κλπ" τις περισσοτερες φορες δεν παρεξηγειται. Αν και υπαρχουν και μερικοι μλκς που θα σε αρχισουν στα "αντε μωρη μπαζο που ασχολειθηκα και μαζι σου , εγω πηδαω καθε μερα 10 φορες καλυτερες σου". Αλλα αυτους πιστευω τους μυριζεσαι εξ'αρχης...
ΥΓ: στο βινυλιο ειχες παει?
Καλημερα.
Θελω τη γνωμη σας σε κατι που μου ετυχε σε μια εξοδο μου.
ιχα βγει με την παρεα μου και διπλα μας ηταν μια γυναικοπαρεα που τους την πεσαμε χοντρα. Αυτες εγιναν πιτα απο τα κερασματα μας και στο τελος με το ζορι η μια πηρε το τηλεφωνο μου.
Εχω ελπιδες να γαμησω ή επεσε σε ελλεεινιδα?
Σας παρακαλω πειτε μου, γιατι εχουν περασει 3 μερες και ακομα ειμαι στο τηλεφωνο καρφωμενος. Ουτε τουαλετα δεν εχω παει μηπως και δε προλαβω.
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
(κατουριεμεεεεεεε)
ιχα βγει με την παρεα μου και διπλα μας ηταν μια γυναικοπαρεα που τους την πεσαμε χοντρα. Αυτες εγιναν πιτα απο τα κερασματα μας και στο τελος με το ζορι η μια πηρε το τηλεφωνο μου.
Σας παρακαλω πειτε μου, γιατι εχουν περασει 3 μερες και ακομα ειμαι στο τηλεφωνο καρφωμενος. Ουτε τουαλετα δεν εχω παει μηπως και δε προλαβω.
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
(κατουριεμεεεεεεε)
male123
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2007
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Συγνωμη για την κακια μου αλλα μαλλον σε ελλλεινιδες πεσατε....Καλημερα.
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
(κατουριεμεεεεεεε)
Καλημερα.
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
(κατουριεμεεεεεεε)
Το πολύ πολύ να δεις καμιά ροζ αγγελεία με το τηλέφωνο σου!!!!! ;)
Καλημερα.
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
(κατουριεμεεεεεεε)
φιλε οι ελλεηνιδες αξιζουν την αναμονη,..
χαλαλι τα ποτα που κερασες κ τον χρονο που εχασες κ τον χρονο που χανεις τωρα περιμενοντας τηλεφωνο..ειναι τοσο σπουδαιες αυτες οι κοπελες,που ΑΞΙΖΕΙ φιλε μου...
φιλε οι ελλεηνιδες αξιζουν την αναμονη,..
χαλαλι τα ποτα που κερασες κ τον χρονο που εχασες κ τον χρονο που χανεις τωρα περιμενοντας τηλεφωνο..ειναι τοσο σπουδαιες αυτες οι κοπελες,που ΑΞΙΖΕΙ φιλε μου...
γιουπιιιιιιιιιι
σόρρυ κούκλα, αλλα είδαι ελλεινίδα και μάλιστα του χειρότερου είδους, γιατι πολύ απλά, προσπαθείς να δικαιολογηθείς. Οκ, καταλαβαίνω οτι προτημάς να βγαίνεις με τις φιλενάδες σου παρά να βρείς γκόμενο (αφού οι τυπάλδοι αν και συμπαθητικοί μάλλον ήταν πολύ λίγοι για την αφεντιά σου) αλλα το κέρασμα το γούσταρες, ή κάνω λάθος;
Στην τελική αμα δεν γούσταρες να γίνει φάση, ας του το πείς ξεκάθαρα. "Σόρρυ φίλε αλλα δεν γουστάρω να κάνω φάση μαζί σου. Αμα θέλεις κάτσε να πούμε καμιά μαλακία και να πιούμε το ποτάκι μας αλλα μέχρι εκεί."
Αυτα τα δεν ξερω και δεν κανω και θα σε παρω τηλέφωνο κ.α. για μένα είναι υπεκφυγές και γυναικουλίστικες μαλακίες.
Λοιπόν, δεν εχω τιποτα προσωπικό μαζί σου και δεν θέλω να το πάρεις έτσι, αλλα επειδή την έχω πάθει και εγω έτσι αυτή είναι η γνώμη μου. Προτημώ χίλιες φορες να δοκιμάσω και να ακούσω ενα "δεν μου αρέσεις, δεν γουσταρω να με κεράσεις" παρα μια φιλική συμπεριφορά που θα οδηγήσει σε εμενα το μαλάκα, να περιμένω πότε θα με πάρει τηλέφονο...
Στην τελική αμα δεν γούσταρες να γίνει φάση, ας του το πείς ξεκάθαρα. "Σόρρυ φίλε αλλα δεν γουστάρω να κάνω φάση μαζί σου. Αμα θέλεις κάτσε να πούμε καμιά μαλακία και να πιούμε το ποτάκι μας αλλα μέχρι εκεί."
Αυτα τα δεν ξερω και δεν κανω και θα σε παρω τηλέφωνο κ.α. για μένα είναι υπεκφυγές και γυναικουλίστικες μαλακίες.
Λοιπόν, δεν εχω τιποτα προσωπικό μαζί σου και δεν θέλω να το πάρεις έτσι, αλλα επειδή την έχω πάθει και εγω έτσι αυτή είναι η γνώμη μου. Προτημώ χίλιες φορες να δοκιμάσω και να ακούσω ενα "δεν μου αρέσεις, δεν γουσταρω να με κεράσεις" παρα μια φιλική συμπεριφορά που θα οδηγήσει σε εμενα το μαλάκα, να περιμένω πότε θα με πάρει τηλέφονο...
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
μα το ειπε οτι τους ειπαν οτι δεν γουσταραν κ δεν χρειαζεται να κερασουν κ αυτοι επεμεναν...
ρε παιδια αμα ειναι να βγαζετε συμπερασματα κ να χαρακτηριζετε κιολα διαβαστε οσα εχουν λεχθει...
ρε παιδια αμα ειναι να βγαζετε συμπερασματα κ να χαρακτηριζετε κιολα διαβαστε οσα εχουν λεχθει...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K