Νέα

Και ερωτώ......Ποιά η θέσις μου;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

2 Dirty

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
και εστω οτι δεχομαι να με κερασει ενα ποτο.......εστω δηλαδη οτι μου ψιλοαρεσει τελος παντων......πρεπει εγω μετα το τελος της βραδυας να θελω να παω για καφε μαζι του???? δηλαδη πρεπει να με εχει συγκλονισει τοσο πολυ? και αν με εχει ξενερωσει??

Μουνίτσα μου,το θέμα είναι πως στη συγκεκριμένη περίπτωση δεχτήκατε το κέρασμα και πήρατε και τα τηλέφωνα τους χωρίς να σας αρέσουνε τα παιδιά.Τους δώσατε όμως ελπίδες.Και είμαι σίγουρος πως το ξέρεις κι εσύ πως αμα θέλατε να αρνηθείται το κέρασμα και να μη σας ξαναενοχλήσουν μπορούσατε με πολύ ευγενικό τρόπο να το κάνετε.Ξέρετε οτι για να σας κερνάνε ποτό θέλουνε κάτι παραπάνω απο δυο κουβέντες.Και δε μιλάω για πήδμα αλλα για ένα καφέ έστω,και εφ όσων δε σας άρεσαν δεν έπραιπε εξ αρχής να δεχτείτε.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
να σου πω το κηφηνας μου θυμιζει την ομονοια οποτε μου εισαι πολυ συμπαθης οτι κ αν λες χαχαχα

mpoukas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Αμα εισαι μπανικος παντως κηφηνα και κωλαρακι σε αφηνω να πιασεις.........χαχαχααχχαχαχααχ

ααχχααχαχχαχα
γαμάτο...
ρε κοπελιά εσύ και οι φίλες σου δν ψήνεστε με την καμία να τους πάρετε τηλέφωνο τελικά?

strip

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδιά η κατηγορία είναι ότι οι ελλεηνίδες είναι αντικοινωνικές και ότι οι ξένες έχουν τρόπους. Στα νησιά πχ, μπορεί να γίνεται της πουτάνας, δεν είναι απαραίτητο ότι πέσει. Τι ελπίδες και σούπερ μανίνα

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
να σου πω το κηφηνας μου θυμιζει την ομονοια οποτε μου εισαι πολυ συμπαθης οτι κ αν λες χαχαχα
εγώ τώρα πως να μη πάρω θάρρος? να το πάρω σαν μύνημα? ποια η θέση μου? όχι πες μου

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ρε παιδιά η κατηγορία είναι ότι οι ελλεηνίδες είναι αντικοινωνικές και ότι οι ξένες έχουν τρόπους. Στα νησιά πχ, μπορεί να γίνεται της πουτάνας, δεν είναι απαραίτητο ότι πέσει. Τι ελπίδες και σούπερ μανίνα

ε μα κατι τετοιο νομιζα και εγω.....χαχαχαχα

Επισκέπτης
Μουνίτσα, δεν θα μακρυγορήσω, αλλά δεν κατανοήσα κάτι.
Αφού δεν θέλατε με το ζόρι ήπιατε το ποτάκι;
ΑΦού δεν θέλατε και είπατε όχι και επέμεναν δεν έδωσες λάθςο μύνημα όταν στην αρχή λέγατε οχι και μετά ναι;
Αφού δεν θέλατε γιατι πηρατε το τηλ και δεν ειπατε αστο ρε παλικάρι καλα περασαμε αποψε δεν λεει για αλλα;
και αφού δεν θέλατε τι σας ένοιαζε τι θα πουν μετα;
Μπορεί να ήταν ευγενικά παιδια όπως και εσείς και να είπανε ε οκ μια χαρα περάσαμε χθες με τις κοπελίτσες.
και τέλος ... το κάνετε καιρό αυτό;...ή σας ήρθε έτσι πάνω στην τρέλα;
:2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κηφηνα.. γλυκε μου... ;) σου κλεινω το ματι με νοημα... χαχαχαχα

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
και μετά η bite ν'ανοίξει άλλο thread για το τι να κάνει και τι εντύπωση θα σχηματίσει ο kifinas γι'αυτήν...

και ξανά μανά ελλεινίδες μετά...
α μπράβο, θα με κάνει τσιμπούκι σε όλο το site η κάμπια.  :grin:

εγώ πάντως μουνίτσα (για να επανέλθουμε) αν είχα πιει τα ξύδια μου αυτό θα σου έλεγα "να σου χαιδέψω το μουνάκι"
αν ήμουν μπανικος θα με άφηνες να πιάσω κωλαράκι, αν δεν με είχες ούτε για φτύσιμο ποιος ο λόγος να είμαι ευγενής?
αφού δεν θα σε πηδήξω τουλάχιστον να το χαρώ  :sunglasses:

strip

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
και τέλος ... το κάνετε καιρό αυτό;...ή σας ήρθε έτσι πάνω στην τρέλα;
:2funny: :2funny: :2funny:

άμα φερθήκατε φυσιολόγικά, όντως έχετε πρόβλημα. Να μην το ξανακάνετε...αγάμητες...παρθενοπιπίτσες

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εριν ελπιζω οτι κανεις πλακα.........αν οχι βαριεμαι να ξαναπαντησω τα ιδια :P

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
α μπράβο, θα με κάνει τσιμπούκι σε όλο το site η κάμπια.  :grin:

εγώ πάντως μουνίτσα (για να επανέλθουμε) αν είχα πιει τα ξύδια μου αυτό θα σου έλεγα "να σου χαιδέψω το μουνάκι"
αν ήμουν μπανικος θα με άφηνες να πιάσω κωλαράκι, αν δεν με είχες ούτε για φτύσιμο ποιος ο λόγος να είμαι ευγενής?
αφού δεν θα σε πηδήξω τουλάχιστον να το χαρώ  :sunglasses:

αααα δεν ξερω....γιατι μπορει να μην εισαι μπανικος αλλα εμενα μου αρεσουν οι προστυχοι βρωμοστομοι λαγνοι αντρες οποτε μπορει και παλι να σου κατσω :2funny:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
αααα δεν ξερω....γιατι μπορει να μην εισαι μπανικος αλλα εμενα μου αρεσουν οι προστυχοι βρωμοστομοι λαγνοι αντρες οποτε μπορει και παλι να σου κατσω :2funny:
ετσ ετσ τώρα μιλάς σωστά.
σε εκείνους τους προκόπηδες πεστα αυτά που με ένα ποτό νομίζουν οτι θα γαμήσουν.
αααα ρε έπρεπε να ήμουν εγώ στη θέση τους  :grin:

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ετσ ετσ τώρα μιλάς σωστά.
σε εκείνους τους προκόπηδες πεστα αυτά που με ένα ποτό νομίζουν οτι θα γαμήσουν.
αααα ρε έπρεπε να ήμουν εγώ στη θέση τους  :grin:

εμμμμ δεν ησουννννν

να μου πεις και καμια παναγιτσα.....χαχαχαχαχα
κανα καντηλακι....να ρθω στα ισια μουυυυυ
χαχαχχαχαχααχχα

(καταλαβες? ετσι ανοιγει τα θρεντ ο χρηστακος εριν...μετα απο κατι τετοιες δηλωσεις)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Και brutal έλεγες παλιότερα, τα ξέχασες; :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom